Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπογραφή συμβολαίου 22/04 ελπέ σήμερα με πήρανε τηλέφωνο να περάσω από το κατάστημα για την 80άρα Σκλαβενίτη. Μου το είχε πει τότε κιόλας να υπολογίζω μεχρι 20/05 για τη δωροεπιταγή

Επεξ/σία από mastrokwstas
  • Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Μετά εμάς λες να μην υπερβάλουμε 😁

μα δε θα μείνει πιστωτικό (παίζει και τελικός) , αλλιώς εννοείται δε θα το έκανα

1 λεπτό πριν, mastrokwstas είπε

Υπογραφή συμβολαίου 22/04 ελπέ σήμερα με πήρανε τηλέφωνο να περάσω από το κατάστημα για την 80άρα Σκλαβενίτη

πότε έδινε 80€ ? εκτός αν εννοείς απο double

άσχετο , πόση διάρκεια έχουν ? επίσης επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κουπόνι πως πάει η φάση ? Αν κάνεις αγορές μικρότερου ποσού περισσεύει υπόλοιπο για αργότερα ή πρέπει όλο το ποσό ?

Δημοσ.

Πρέπει όλο το ποσό. ή θα πας με κομπουτερακι 😋😋😋 ή θα πας κ θα πληρώσεις την διαφορά που θα προκύψει 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, korakios είπε

πότε έδινε 80€ ? εκτός αν εννοείς απο double

άσχετο , πόση διάρκεια έχουν ? επίσης επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κουπόνι πως πάει η φάση ? Αν κάνεις αγορές μικρότερου ποσού περισσεύει υπόλοιπο για αργότερα ή πρέπει όλο το ποσό ?

Πασχαλινή προσφορά σταθερό συμβόλαιο είχε 80άρα.
Δεν έχω ιδέα περι διάρκειας, ποσών κλπ έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες...Θα παραλάβω και θα ενημερώσω η ας πει κάποιος που τις έχει χρησιμοποιήσει!

Επεξ/σία από mastrokwstas
  • Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, korakios said:

ότι και να λέτε θα το τρέξω να κάνω αλλαγή σε 20ήμερο να τους πάρω 😂

Σκέφτομαι ταχυτουρισμό, να πάω Ήρων σφαίρα για 5 μέρες ,

έτσι και αλλιώς θα αργήσει να βγάλει τελικό , άρα για λίγες μέρες θα έχω πιστωτικό και θα πατσίσει με τελικό

απο την άλλη φοβάμαι οτι θα γίνει μπέρδεμα

Βγάζει άλλος πάροχος πχ Προτέργια βεβαίωση εκπροσώπησης ??

Για ταχυτουρισμο στο αλλο νημα.

• Haha 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Πρέπει όλο το ποσό. ή θα πας με κομπουτερακι 😋😋😋 ή θα πας κ θα πληρώσεις την διαφορά που θα προκύψει 

με πλήγωσες, εννοείται με κομπιουτεράκι, σιγά μην αφήσω μπουρμπουάρ  😛, ευτυχώς θα έχω 2 επι 40€ και όχι 80άρα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Από όσο ξέρω 20ρες είναι, άρα λογικά θα έχει παρει 4 *20

ακόμα καλύτερα , να μας πει και διάρκεια αν ξέρει κάποιος

Του public έχει ένα έτος προθεσμία

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

ακόμα καλύτερα , να μας πει και διάρκεια αν ξέρει κάποιος

Του public έχει ένα έτος προθεσμία

Και αυτές το ίδιο πάνω κατω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης, η οποία είναι λίγες μέρες πριν τις παραλάβεις. Όλο το ποσό πρέπει να ξοδευτεί σε μία αγορά (ψωνίζεις λίγο παραπάνω και πληρώνεις την διαφορά).

(για τις 20άρες Σκλαβενίτη λέω :) )

Επεξ/σία από leftermann
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, korakios said:

αν δεν κάνεις τουρισμό τότε δες φθηνότερα προγράμματα στα excel ,πχ weblue

το guarantee είναι απλά πρόγραμμα για να παίρνουμε το 50ρικο

Όντως το weblue φαίνεται το φθηνότερο αλλά ποια είναι η eunice power, πρώτη φορά την ακούω.

Άρα ούτε με το έξτρα 5% με συμφέρει να μείνω στον ηρωνα.

To 50αρικο το πήρα το Γενάρη οπότε δε δικαιούμαι άλλο.

1 hour ago, bilham said:

Με το Yellow δεν αξίζει, με το fix genius home 3 μόνο αν θέλεις σταθερό και μόνο αν σου δώσουν την τιμή που δίνουμε εμείς σε νέους πελάτες 0,09300 αντί για 0,09920. 

Επίσης μπορείς να δεις στα excel παιδιών του forum σε άλλες εταιρείες με καλύτερες τιμές πχ Ζενίθ, Volton 

Με το "εμείς" τι εννοείς; Γίνεται να θεωρηθώ νέος πελάτης μόνο αλλάζοντας πρόγραμμα, φαντάζομαι όχι, άρα τότε δεν αξίζει. Το σταθερό με τη χρονική δέσμευση δεν είναι μεγαλύτερο ρίσκο;

Ναι τα έχω ανοίξει τα εξελ. Απ οτι βλέπω το weblue είναι το πιο συμφέρον. Από ζενιθ, volton ποια προτεινεις;

Ξαναβάζω τον πίνακα με τις καταναλώσεις μου μήπως βοηθάει περισσότερο.

Spoiler

image.png.0d970f081251c664568d1e736c089184.png

Επίσης πρέπει να αλλάξω χτες από 3φασικο σε μονοφασικό. Έτσι το βρήκα όταν μπήκα στο σπίτι και πραγματικά δε νομίζω οτι με ωφελεί πουθενά αλλά μου ανεβάζει πολύ το τελικό κόστος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alxnt είπε

Όντως το weblue φαίνεται το φθηνότερο αλλά ποια είναι η eunice power, πρώτη φορά την ακούω.

έχει χρόνια , κυρίως σε επαγγελματικά βάζουν , υπόψιν οτι μετρήσεις μόνο απο τηλ μπορείς να δίνεις (δεν έχουν app, web) και δεν είναι για ΚΟΤ

6 λεπτά πριν, alxnt είπε

Επίσης πρέπει να αλλάξω χτες από 3φασικο σε μονοφασικό. Έτσι το βρήκα όταν μπήκα στο σπίτι και πραγματικά δε νομίζω οτι με ωφελεί πουθενά αλλά μου ανεβάζει πολύ το τελικό κόστος.

μπορείς να το ρίξεις σε 15kva αν δεν έχεις αντλία , μετατροπή σε μονοφασικό θα σου κοστίσει αρκετά

συνέχεια εκεί , όχι εδω

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

ότι και να λέτε θα το τρέξω να κάνω αλλαγή σε 20ήμερο να τους πάρω 😂

Σκέφτομαι ταχυτουρισμό, να πάω Ήρων σφαίρα για 5 μέρες ,

έτσι και αλλιώς θα αργήσει να βγάλει τελικό , άρα για λίγες μέρες θα έχω πιστωτικό και θα πατσίσει με τελικό

απο την άλλη φοβάμαι οτι θα γίνει μπέρδεμα

Βγάζει άλλος πάροχος πχ Προτέργια βεβαίωση εκπροσώπησης ??

Κοράκιε, εσύ τα γράφεις αυτά;;; Σου χακαρανε το λογαριασμό; 😬

• Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gpapas640 είπε

Κοράκιε, εσύ τα γράφεις αυτά;;; Σου χακαρανε το λογαριασμό; 😬

φαγωθήκατε ρε 😂 αφού λεω θα έχω και απο προηγούμενο τελικό υπόλοιπο , δλδ δε θα παίζει πιστωτικό

Δημοσ.

Ενημέρωσα το εξέλ με τις νέες προσφορές της Elpedison.

• Smart: 15 €/μήνα στο λογαριασμό για 2 μήνες + 2x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη + 50 € σε πόντους Go For More.
  • Ειδικό (πράσινο), Smart Up, Smart Zero, Bright Up: 2x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη + 50 € σε πόντους Go For More.
  • Double Energy Home Fix: τα δώρα οποιουδήποτε προγράμματος ρεύματος + 120 € στον πρώτο λογαριασμό αερίου + 50 € σε πόντους Go For More (σύνολο 100 € σε πόντοι).
    Υπενθυμίζω ότι στο σταθερό αέριο δεν υπάρχει πια ρήτρα αποχώρησης και το double μπορεί να γίνει και κατόπιν της ενεργοποίησης στο ρεύμα.

Όποιος θέλει να στηρίξει, ας μου στείλει μήνυμα με ένα όνομα και ένα τηλέφωνο και το πρόγραμμα για το οποίο ενδιαφέρεται.

ΥΓ: Τους πόντους της Εθνικής δεν τους υπολογίζω στη σύγκριση τιμών, γιατί δεν έχουν όλοι λογαριασμό στην τράπεζα αυτή.

• Like 10
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...