Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Το go4more είναι ό,τι χειρότερο από άποψη απόδοσης, θυμάμαι συμφορουμητες πάλευαν μέσω ΡΑΕ μετά από 4 μήνες. 

Για μένα η elpe μπαίνει σε μαύρη λίστα εκτός κι αν βγάλει κάνα φτηνό smart up για καλοκαίρι.

Γιατί?

1/500 δεν είναι?

Οι ΑΛΛΟΙ πόσο δίνουν?

6 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

όχι, myrae έκανα επανειλημμένα αίτημα με παρέπεμψαν απο την elpe στην τράπεζα, η τράπεζα δεν το βρίσκει, κουκουρούκου εχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το ζήτημα.

Η σύμβαση το ανέφερε?

3 ώρες πριν, skylouros είπε

Δηλαδή εφόσον 2.000 πόντοι είναι 5 , μιλάμε για 20.000 πόντους. Χρειάζεται κάτι άλλο ως προς αυτό? Π.χ. πάγια εντολή ή απλά δίνεις τον αριθμό πιστωτικής κάρτας? Και επίσης υπάρχει κάτι σαν ελάχιστη διάρκεια παραμονής ώστε να μην ζητηθούν πίσω ή επειδή αργούν να πιστωθούν όλα αυτά μη χαθούν?

Έλαβα προχθες λογαριασμό ήρων έναντι όπου μου έχει μπει το bonus των 50 ευρώ. Αν φύγω τώρα που τον πλήρωσα (λήξη πληρωμής 29/05), υπάρχει περίπτωση το bonus να πρέπει να επιστραφεί (δε ξέρω αν παίζει ρόλο το έναντι) ή άπαξ και εκδόθηκε λογαριασμός που το περιέχει άρα τέλος?

Οι 2000 πόντοι go for More είναι 5 η 4€ ?

1/400 η 1/500 πάει?

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lazarnik είπε

Έκανες αυτό που λέγαμε τότες; να κάνεις αποσύνδεση την κάρτα από το app και να την ξανά βάλεις; πολλά άτομα που το κάνανε είχαν πει ότι περάστηκαν 

Το έκανα ναι σίγουρα δεν περαστηκαν

Δημοσ.

Να πω και εγώ την εμπειρία μου από όλα αυτά που μας έβαλαν να κάνουμε - όσοι μπορούμε - με το ρευμα. Μόλις εκανα και δεύτερο συμβόλαιο με elpedison στο smart (σκέτο) γιατί το up εχει κλειδωμένη χαμηλη τιμή εως τέλος του μήνα και μετά άγνωστο τι θα γίνει. Καλοκαίρι έρχεται, προσωπικά έχω χαμηλές καταναλώσεις αφου δεν τα παω καλά με a/c και είδα πως στο smart δίνουν 30 ευρώ (15 ευρώ Χ 2 μήνες) επιπλέον σε σχέση με το smart up, άρα  καλυπτεται η οποια χασούρα από την διαφορά τιμης στην kWh. Τώρα γιατί elpedison? Διαπίστωσα ότι ειδικα τωρα τελευταία ειναι ίσως η πιο συνεπής και ολοκληρωμένη εταιρεία αφου απο τις τρεις που εξακολουθούν να δίνουν καποιες έξτρα παροχές - δώρα ειναι με διαφορά η καλυτερη τουλαχιστον οσον  αφορα τα δικα μου δεδομενα. Τους ποντους της Εθνικής τους εβαλα ξανα σε καρτα συγγενικού μου προσωπου (ζητούν τα 4 τελευταια νουμερα) και θυμάμαι οτι τον Σεπτέμβριο που ειχαν βαλει την ιδια προσφορα ειχαν μπει αμεσα.  

Δημοσ.
Στις 10/4/2024 στις 3:48 ΠΜ, doomnx είπε

Ήρθε η ώρα να σπάσουμε αυγά λίγο πριν το Πάσχα... 

Μετά από μια σύντομη διακοπή τον Μάρτιο όπου το σκηνικό των τιμολογίων δεν είχε αλλάξει και πολύ, επιτέλους βρήκα το χρόνο και με χαρά σας παρουσιάζω τα:

Βραβεία Τιμολογίων Απριλίου 2024 του Insomnia! 🏆🥳

Πριν συνεχίσουμε, ένα shout out στον @korakios, τον topic starter, μέντορα, πολυταξιδευτή και θησαυρό γνώσεων που μας φιλοξενεί στο νήμα του! Κατά πάσα πιθανότητα ψάχνατε το δικό του sticky και πέσατε πάνω στα βραβεία. 

Αν ψάχνετε το εξελάκι του korakiou, πατήστε εδώ.

Αν πάλι ψάχνετε το δικό μου εξελάκι και δεν βλέπετε την υπογραφή μου, ακολουθήστε αυτούς τους υπερσυνδέσμους:

Οικιακά Τιμολόγια Ρεύματος 2024: Ανάγνωση Λήψη

Για τις τρέχουσες προσφορές δείτε την πρώτη σελίδα του στο εξελ του korakiou ή στο φύλλο «Χρήσιμα» στο δικό μου.

Αν απλά θέλετε να δείτε αν ολοκληρώθηκε η αλλαγή παρόχου σας, ανοίξτε το παρακάτω spoiler:

Απόκρυψη περιεχομένων

Για να καταλάβουμε αν ολοκληρώθηκε η μετάβαση απο έναν πάροχο σε έναν άλλον μπορούμε να κάνουμε 2 τρικ

1. Πάμε στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (δεν έχει νόημα στο παρών νήμα ο σκοπός λειτουργίας της) και αφού βάλουμε τον αριθμό παροχής κοιτάμε στο αποτέλεσμα :

... της ηλεκτρικής εγκατάστασης με αριθμό παροχής ΧΧ..........Ψ,  όπως αυτή δηλώθηκε από τον αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη στο έντυπο της Υ.Δ.Ε. που διατηρεί στο αρχείο του ο ΔΕΔΔΗΕ

το τελευταίο ψηφίο Ψ αν αυξήθηκε κατα ένα σε σχέση με τον αριθμό που είχαμε στον προηγούμενο πάροχο

2. ή πάμε στην άλλη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ και αυτή τη φορά αν βάλουμε τον αριθμό παροχής μας και μας πει δεν υπάρχει , τότε δοκιμάζουμε να βάλουμε πάλι τον αριθμό αλλά αυτή τη φορά βάζουμε αυξημένο κατα ένα το τελυταίο ψηφίο . Αν συνεχίσει η σελίδα τότε έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση

Τέλος , επειδή παρατηρούνται φαινόμενα καθυστέρησης αιτήματος εκπροσώπησης πάροχου μπορούμε να πάρουμε και τηλ στο ΔΕΔΔΗΕ να ρωτήσουμε αν έστειλε ο πάροχος αίτημα και το πότε ολοκληρώθηκε (ο ΔΕΔΔΗΕ έχει υποχρέωση εντός 2 ημερών)

Δεν σας κρατάω άλλο σε αγωνία, πάμε να δούμε τα καλύτερα τιμολόγια ρεύματος για τον Απρίλιο! 

• Καλύτερο πρόγραμμα για κλειστό σπίτι/μηδενική κατανάλωση
     ΗΡΩΝ YELLOW FREE HOME 🥇

Ο Απρίλιος έφερε φοβερές αλλαγές στο τοπίο των τιμολογίων. Σαν ψέμα, είχαμε τη ΔΕΗ που έκανε την ανατροπή με το σταθερό της myHome Online, με δώρο 50 € που το καθιστούν φθηνότερο στο 90% των σεναρίων. Πολύ λίγες είναι οι περιπτώσεις που συμφέρει το εξαμηνιαίο FIX GENIUS HOME της ΗΡΩΝ ή το οκταμηνιαίο Bright Up της ELPEDISON.

Μόλις προχθές έσκασε σαν βόμβα το νέο Smart Up της ELPEDISON που, αν και ex-post, τους 2 πρώτους μήνες (τουλάχιστον) φέρει χαρακτηριστικά ex-ante. Δηλαδή ξέρουμε την τιμή του Απριλίου και του Μαΐου εκ των προτέρων. Στη συνέχεια μπορεί να ανακοινωθεί η τιμή κι άλλων μηνών ή να συνεχίσει ως ex-post με ελάχιστα μεγαλύτερη χρέωση από το Smart. Όπως και να έχει, εκτόπισε το πράσινο της ελίν γι' αυτό το μήνα.

Βέβαια, οι πιο ψαγμένοι ίσως προτιμήσουν τη Volton, γιατί ξεκινάνε χωρίς καθόλου χρέωση προμήθειας για τις πρώτες 30 μέρες και έως 500 kWh/μήνα.

Μιλώντας για δώρα και τουρισμό, εκτός της Volton, μόνο η ΗΡΩΝ και η ELPEDISON δίνουν κάτι και αυτό το μήνα. Δυστυχώς, και οι δυο εταιρείες φαίνεται να αλλάζουν ρότα. Η ΗΡΩΝ στο καινούργιο της YELLOW FREE HOME αναγράφει ότι δίνει τα 50 € εγγραφής μόνο σε όσους δεν έχουν λάβει αντίστοιχο δώρο το περασμένο 6μηνο, ενώ η ELPEDISON έχει περιορίσει το δώρο σε 15 €/μήνα για 2 μήνες (+ καμιά 20άρα διατακτική Σκλαβενίτη με το ζόρι) και πάλι μόνο στο παλιό Smart που φαίνεται να οδεύει κι αυτό προς κατάργηση. Μη χείρον βέλτιστον, λοιπόν.

Τεράστια και ευχάριστη αλλαγή είχαμε στο πρόγραμμα για κλειστό σπίτι/εξοχικό/χαμηλής κατανάλωσης όπου το καινούργιο YELLOW FREE HOME της ΗΡΩΝ συμφέρει αφάνταστα από τότε που μπήκε στο e-contract και δίνει 50 € δώρο εγγραφής. Σας εφιστώ την προσοχή στην ανάλυση των λογαριασμών, γιατί τα λάθη στον υπολογισμό των δώρων και των ρυθμιζόμενων χρεώσεων είναι συχνά.

Τέλος, το σερί πατάτας καλά κρατεί. Protergia, nrg και ZeniΘ προσφέρουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις συνέπειας και παγίδες ταυτόχρονα. Αν ξεχάσεις (ή δεν έχεις) να πληρώσεις στη λήξη ενός λογαριασμού, αποκτάς αυτόματα τα ακριβότερα προγράμματα που υπάρχουν. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είστε σε πρόγραμμα της κόκκινης κατηγορίας βραβείων.

Ότι απορίες έχετε για την επιλογή των προγραμμάτων γράψτε μας σε αυτό το νήμα και θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε. Κατεβάστε, όμως, πρώτα τα εξελάκια, βάλτε την κατανάλωσή σας, δείτε τι παίζει και κάντε στοχευμένες ερωτήσεις.

Ραντεβού σε ένα μήνα (promise) με τα τιμολόγια Μαΐου!

Καλησπέρα! Έχουμε κάπου το αντίστοιχο που μας υποσχέθηκες σε ένα μήνα από τότε; Ευχαριστώ! 🙏🏼 Πολύ! 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Διαπίστωσα ότι ειδικα τωρα τελευταία ειναι ίσως η πιο συνεπής και ολοκληρωμένη εταιρεία αφου απο τις τρεις που εξακολουθούν να δίνουν καποιες έξτρα παροχές - δώρα ειναι με διαφορά η καλυτερη τουλαχιστον οσον  αφορα τα δικα μου δεδομενα.  

Προσωπικά (πάντα) θα συμφωνήσω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, korakios είπε

σούπερ προσφορά , καλή φάση , κρίμα που με έπιασε ήδη στην ελπέ

@GREGORYMO 🤣🤣🤣

Κι εμένα ελπε με πέτυχε γμτ.Ευτυχως σε λίγο κλείνω μήνα και θα προλάβω να επιστρέψω αν παίζει συνδυαστικά με Σκλαβενιτη μετά από ένα πέρασμα Ηρωνα.

Στην προηγούμενη προσφορά με τους go4more πόντους πάντως δε θυμάμαι όρο παραμονής για την απόδοση και όντως οι πόντοι αποδόθηκαν σε μένα τουλάχιστον μετά από 1,5 μήνα. 

Γενικά πλέον και οι παροχοι προσαρμοστηκαν και βάζουν κάποιες δικλείδες παραμονής στα δώρα τους (όπως π.χ. τα 30 στο smart) και ευτυχώς ισχύει ακόμα το 50αρι σε Ηρωνα,άρα μην το σκαλιζουμε με ανούσιες ερωτήσεις για 6μηνα. 

Συνδυαστικά συμφωνώ είναι σούπερ προσφορά για κάποιον που έχει σκοπό να παραμείνει τουλάχιστον δίμηνο (θεωρώ μέχρι τότε θα έχουν αποδοθεί οι πόντοι). Για τουρίστες μήνα είναι οκ όσο ισχύουν τα 40 Σκλαβενίτη.(αν είμαστε και τυχεροί ίσως προλάβουμε και τους go4more πριν την αποχώρηση)

Προσωπική άποψη πάντα. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
3 hours ago, bilham said:

Δεν γίνεται screenshot αλλά μπορείς να κάνεις κοινοποίηση το αρχείο πχ σε email ή στον εσωτερικό χώρο της συσκευής

Εν τω μεταξύ φαίνεται ότι οι τιμές θα ανέβουνε τον Ιούνιο και αυτό από ότι ακούω μπορεί να ανεβάσει τις τιμές και στα μπλε τιμολόγια...

https://energypress.gr/news/erhetai-ayxisi-sta-timologia-reymatos-ton-ioynio-ta-minymata-tis-hondremporikis-agoras

https://energypress.gr/news/poy-ofeiletai-i-ayxisi-stis-times-hondrikis-sto-reyma

Αυτο έκαναν αλλά η  κοινοποίηση συναλλαγής δεν κάνει τίποτα άλλο από απλό copy paste όπως και έκανα αλλά φαίνεται unofficial γιατί απλά είναι ένα text.

Τεσπά τους τα έστειλα και βλέπουμε. Ευχαριστώ

Δημοσ.

'Εχει τυχει σε κάποιον να μη μπορείτε να δείτε τα αιτήματα σας στο myrae;  Έχω 2 ανοιχτά αιτήματα, ήρθε ειδοποίηση στο e-mail ότι έχω λάβει απάντηση και δεν φαίνεται τίποτα. Έχουν χαθεί τα πάντα! Το [email protected] δεν δέχεται μηνύματα, προφανώς έχει γεμίσει και δεντα βλέπουν. Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας με myrae, κάποιο helpdesk?

Δημοσ.

Για εμάς που δεν έχουμε λογαριασμό εθνικής υπάρχει κάτι για τουρισμό? Είναι δεύτερη φορά volton αφού όταν έφυγα για ΔΕΗ την πρώτη φορά με πήραν τηλέφωνο και μου ξαναδωσαν 500kwh/μήνα. Βέβαια ακόμη τελικό για το πρώτο πέρασμα δεν έχουν βγάλει παρόλο που έχω φύγει από 12/4 και ταυτόχρονα έβγαλαν στις 19/4 εκκαθαριστικό για το ακριβές διάστημα που ήμουν σε αυτούς.... Τους έχω πάρει τηλέφωνο πόσες φορές. Κάτι μου λέει ότι θα φάνε X !!!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, armenistis1980 είπε

Για εμάς που δεν έχουμε λογαριασμό εθνικής υπάρχει κάτι για τουρισμό?

δεν έχει Εθνική κάποιο κοντινό σου πρόσωπο ?

Δημοσ.
1 hour ago, Photios said:

'Εχει τυχει σε κάποιον να μη μπορείτε να δείτε τα αιτήματα σας στο myrae;  Έχω 2 ανοιχτά αιτήματα, ήρθε ειδοποίηση στο e-mail ότι έχω λάβει απάντηση και δεν φαίνεται τίποτα.

Aν όντως έχει απαντήσει ο πάροχος, κοίτα και κάτω αριστερά μήπως έχουν στείλει την απάντηση σε αρχείο word ή pdf.

Επίσης η πλατφόρμα μάς στέλνει email όταν απαντάμε κι εμείς.  😆

Δημοσ.
7 ώρες πριν, armenistis1980 είπε

Κανένας!!! 😡🤬😡🤬

εντύπωση μου κάνει , τότε χλωμό , μιας και αν δεν είναι κοντινό πρόσωπο δε θα είσαι 100% σίγουρος αν βάλανε τους πόντους

απο volton μόνο Ήρων παίζει για το κλασσικό 50ρικο στο Guarantee (να διαβάσεις όμως τους όρους πρώτα που θα σου στείλουν)

Για προσφορές να κοιτάς το 1ο φύλλο απο το excel μου ή το φύλλο χρήσιμα στου doomnx . Γενικά volton/ελπε/Ηρων είναι συνήθως

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...