Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nick_81 είπε

Σε άλλα νέα η volton που με πήρε σήμερα για αντιπροσφορά για να παραμείνω ΔΕΝ μου είπε για +500 kwh αλλά κάτι για κλιδωμένες τιμές στο κίτρινο κτλ. Οπότε το 500+500 που κάνατε πολλοί μάλλον δεν υφίσταται πλέον. 

Έχει 2 κίτρινα η Volton. Το Simple με τις 500 kWh δώρο και το Simple Protect με κλειδωμένη τιμή αλλά χωρίς δώρο. Φαίνονται ξεκάθαρα στο εξέλ μου οι διαφορές.

17 λεπτά πριν, korakios είπε

@GREGORYMO ξύπνα , θα τα χάσεις και πάλι για μετρητές , τέλη και ότι άσχετο σου έρθει στο κεφάλι θα ποστάρεις

Κλαίω 😂

• Haha 3
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αλλαξε η χρεωση Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Η/Ε;

ελαβα λογαριασμο ΗΡΩΝ και το λογαριαζουν αλλιως

30/04/2024

image.png.28f2568e197b35cb2ede4fd51d37cbe5.png

Ελπεδισον 14/03/2024

image.png.d2afeb494303ca1ce12d54364ea4654f.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, atpanos είπε

αλλαξε η χρεωση Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Η/Ε;

ελαβα λογαριασμο ΗΡΩΝ και το λογαριαζουν αλλιως

30/04/2024

image.png.28f2568e197b35cb2ede4fd51d37cbe5.png

Ελπεδισον 14/03/2024

image.png.d2afeb494303ca1ce12d54364ea4654f.png

αλλαξε

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που δεν μου πολυαρέσει στο καινούργιο δώρο με τους πόντους Go4More είναι αφενός ότι δεν έχουν όλοι λογαριασμό στην Εθνική και αφετέρου ότι έχουν δώσει προθεσμία 5 μηνών για την απόδοση του δώρου και αποκλείονται όσοι έχουν φύγει στα πλαίσια του τουρισμού.

Αναφορά σε κείμενο

Χρόνος Απόδοσης Δώρου: Το Δώρο θα αποδοθεί στον δικαιούχο Πελάτη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη, όπως περιγράφονται στη Σύμβαση, από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / ΕΔΑ Αττικής Α.Ε. / ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε.) και αφού πραγματοποιηθεί η εκπροσώπηση της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON και με την προϋπόθεση ότι κατά τη χρονική στιγμή της απόδοσης του Δώρου ο ως άνω δικαιούχος είναι ενεργός Πελάτης της ELPEDISON, ήτοι η αντίστοιχη παροχή του εκπροσωπείται από την ELPEDISON. Η καταληκτική ημερομηνία για την πίστωση του Δώρου είναι εκατό πενήντα (150) ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON, μετά την παρέλευση της οποίας ουδεμία υποχρέωση για απόδοση του Δώρου έχει η ELPEDISON ή/και η Εθνική Τράπεζα.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, korakios είπε

αναμενόμενο , κάθε έτος ίδια φάση , τέλη Μαρτίου μέχρι αρχές Ιουνίου είναι η νεκρή περίοδος με τις χαμηλότερες τιμές , δε θα μου κάνει εντύπωση να ανεβάσουν τα σταθερά

πάντως όπως δείχνει η φάση καλά πάει ο τουρισμός

και να έφευγες πριν βγει ο λογαριασμός , πάλι θα έμπαινε το 50ρικο

σούπερ προσφορά , καλή φάση , κρίμα που με έπιασε ήδη στην ελπέ

@GREGORYMO ξύπνα , θα τα χάσεις και πάλι για μετρητές , τέλη και ότι άσχετο σου έρθει στο κεφάλι θα ποστάρεις

Τις παίρνω τις προσφορές, μην ανησυχείς.

Για το κάτι παραπάνω, ψάχνω.

• Haha 1
Δημοσ.
6 minutes ago, doomnx said:

Από το υπογραμμισμένο

A dld εννοει πως το δωρο θα το δωσουν στις 150 μερες; Ισως το δωσουν στις 15-20 ξερω γω ομως. Αρα εμεις οι μαυρισμενοι τουριστες θα παρουμε τα υπολοιπα και αν κατσει και οι g4m εκατσε..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Αυτός ο όρος δεν υπήρχε και την προηγούμενη φορά; νομίζω ναι. 

ναι υπήρχε κανονικά και ήταν ίδια ανησυχία στο αν θα αποδίδανε τους πόντους εγκαίρως

γενικότερα αν δεν είναι ρευστό στο λογαριασμό είναι τράβηγμα , αλλά λίγοι είχαν πρόβλημα είτε με πόντους είτε με κουπόνια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

ναι υπήρχε κανονικά και ήταν ίδια ανησυχία στο αν θα αποδίδανε τους πόντους εγκαίρως

γενικότερα αν δεν είναι ρευστό στο λογαριασμό είναι τράβηγμα , αλλά λίγοι είχαν πρόβλημα είτε με πόντους είτε με κουπόνια

Εμένα έκανε ένα μήνα άκρηβως πάντως. Θεωρώ μεγάλη σημασία έχει να αναφέρεται στην αίτηση το δώρο. Και γενικά το οποιοδήποτε δώρο. Και να είναι οκ ο εκπρόσωπος που σου ετοιμάζει τα χαρτιά. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lazarnik είπε

Εμένα έκανε ένα μήνα ακριβώς πάντως. 

και μένα κάπου τόσο

1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Θεωρώ μεγάλη σημασία έχει να αναφέρεται στην αίτηση το δώρο. Και γενικά το οποιοδήποτε δώρο.

αυτόνόητο , θα υπάρχει ξεχωριστό pdf

2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Και να είναι οκ ο εκπρόσωπος που σου ετοιμάζει τα χαρτιά. 

αν απο τα κεντρικά δεν προχωρούν στην πίστωση των πόντων τι να σου κάνει ο εκπρόσωπος

ο καθένας κινείται όπως νομίζει , για μένα είναι πολύ γερή προσφορά σα σύνολο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

αν απο τα κεντρικά δεν προχωρούν στην πίστωση των πόντων τι να σου κάνει ο εκπρόσωπος

ο καθένας κινείται όπως νομίζει , για μένα είναι πολύ γερή προσφορά σα σύνολο

Αν πχ αργήσει να στείλει τους πόντους (δεν μπορεί να συμβεί?) 

Εννοείτε είναι καλή, πιο καλή κ από αυτή του Πάσχα 😁😁😁

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Αν πχ αργήσει να στείλει τους πόντους (δεν μπορεί να συμβεί?) 

δε θυμάμαι να έχει αναφέρει κάποιος οτι πήρε τους πόντους αφού είχε φύγει , αυτό είναι και το κυρίως πρόβλημα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αυτό που δεν μου πολυαρέσει στο καινούργιο δώρο με τους πόντους Go4More είναι αφενός ότι δεν έχουν όλοι λογαριασμό στην Εθνική και αφετέρου ότι έχουν δώσει προθεσμία 5 μηνών για την απόδοση του δώρου και αποκλείονται όσοι έχουν φύγει στα πλαίσια του τουρισμού.

Με είπαν ότι η κάρτα δεν είναι απαραίτητο να είναι στο όνομα σου. Άρα αν δεν έχει κάποιος, μπορεί να βάλει του πατέρα του, της αδερφής του κτλ και μετά τα βρίσκετε εσείς 😁😁😁😁

3 λεπτά πριν, korakios είπε

δε θυμάμαι να έχει αναφέρει κάποιος οτι πήρε τους πόντους αφού είχε φύγει , αυτό είναι και το κυρίως πρόβλημα

Εννοούσα, μήπως υπάρχει περίπτωση να αργούν από την ελπε να στείλουν ενημέρωση να πιστωσουν τους πόντους.(ίσως επιτιδες) παίζει αυτό το σενάριο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...