Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δε θες τουρισμό τότε απλά πας κάπου με μικρό πάγιο , κρίμα πάντως με 5 παροχές θα έπαιρνες πολλά δώρα , πχ αν προλάβαινες χθες 100€*5 απο ελπέ

η ελπε έστειλε χθες σε viber τη μία δωροεπιταγή public (περιμένω τη 2η λόγω double). Μακάρι να δώσει και το κουπόνι Σκλαβενίτη σύντομα

100€ έδινε μέχρι χθές η ΕΛΠΕ?

Με ποιο τρόπο?

Νέος πελάτης?

• Confused 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

100€ έδινε μέχρι χθές η ΕΛΠΕ?

Με ποιο τρόπο?

Νέος πελάτης?

ναι ,στα χθεσινά/προχθεσινά ποστ 40 Σκλαβενίτη 2*15 smart και 30€ public, αλλά εσύ κοιτούσες τα οφτοπικ με δημοτικά τέλη ....

νομίζω οτι ακόμα παίζουν τα 40€ Σκλαβενίτη , θα πουν άλλα μέλη που έχουν κονέ

• Haha 2
Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις με ενημέρωσε η επαφή μου τα δώρα για ελπε αλλάζουν από σήμερα με διάρκεια ένα μήνα. 

Σε όλα τα οικιακά, θα δίνεται 50€ goformore για κάρτα εθνικής  +20 Σκλαβενίτη. 

Τα δώρα που ίσχυαν μέχρι χθες, ισχύουν αυστηρά για αιτήσεις που θα φύγουν σημερα μέχρι της 15:00. 

• Like 8
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Καλημέρα, μόλις με ενημέρωσε η επαφή μου τα δώρα για ελπε αλλάζουν από σήμερα με διάρκεια ένα μήνα. 

Σε όλα τα οικιακά, θα δίνεται 50€ goformore για κάρτα εθνικής  +20 Σκλαβενίτη. 

Τα δώρα που ίσχυαν μέχρι χθες, ισχύουν αυστηρά για αιτήσεις που θα φύγουν σημερα μέχρι της 15:00. 

ισχύει και για το απλό smart με τα 2*15€ ??? (για μικρές καταναλώσεις..)

@gmik

για μένα πολύ καλύτερη απο τα 40€ Σκλαβενίτη και 30€ public , δύσκολο να προλάβω μιας θα πρέπει να φύγω σε 25 μέρες , να έχει ολοκληρωθεί και να τρέχω τελευταία στιγμή (και να εκκρεμεί τελικός) . Οσοι είναι σε Ηρων/volton καλή φάση

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

ισχύει και για το απλό smart με τα 2*15€ ??? (για μικρές καταναλώσεις..)

@gmik

για μένα πολύ καλύτερη απο τα 40€ Σκλαβενίτη και 30€ public , δύσκολο να προλάβω μιας θα πρέπει να φύγω σε 25 μέρες , να έχει ολοκληρωθεί και να τρέχω τελευταία στιγμή (και να εκκρεμεί τελικός) . Οσοι είναι σε Ηρων/volton καλή φάση

Ναι

• Thanks 2
Δημοσ.
Στις 14/5/2024 στις 10:17 ΠΜ, CHRISpros είπε

Ρε παιδιά, καλά κάνετε και τους πατάτε στο κεφάλι και φάτε όσο πιο πολλά μπορείτε. Μαζί σας!

Αλλα να ξέρουμε και τι λέμε. Τι σημαίνει "έχει ρετάρει" η volton? Επειδή μπουρδουκλώθηκε το σύστημα που έφυγες και ξανά πήγες τρεις φορές σε λίγους μήνες; 

Γιατί να φτιάξουν το σύστημά τους ώστε να ανταποκρίνεται σε κάτι τέτοιο? Πόσο συχνό είναι αφενός και αφετέρου δεν θέλουν τέτοιους πελάτες. 

Καλός ο τουρισμός (και εγώ έχω κάνει) αλλά να έχουμε αυτογνωσία πως "κακοί" πελάτες είμαστε και ως τέτοιοι θα αντιμετωπιζόμαστε. Δεν θα φτιάξουν τα συστήματά τους για να τους τα τρώνε ευκολα οι τουρίστες! 

https://www.businessdaily.gr/oikonomia/102872_skylakakis-ta-hromatista-timologia-tha-enishysoyn-ton-antagonismo

Με βάση τον... Υπουργό μας τα χρωματιστά βγήκαν για να τονώσουν τον ανταγωνισμό. Δηλαδή να μπορούμε να επιλέξουμε την πιο συμφέρουσα τιμή για εμάς κάθε μήνα. Και αυτό κάνουμε, συνυπολογίζοντας και τα δώρα που οικειοθελώς δίνουν οι πάροχοι και για τα οποία δεν τους ανάγκασε κανείς. Επομένως, ναι, μετά από τους πρώτους μήνες με τα χρωματιστά οπότε και δικαιολογούνταν κατά κάποιο τρόπο να μην έχουν ετοιμαστεί για μια αυξημένη κινητικότητα των πελατών γενικότερα, μετά από τόσο καιρό θα έπρεπε πλέον να μπορούν αν υποστηρίξουν την απροβλημάτιστη αλλαγή ανά μήνα.

• Like 2
Δημοσ.

Το go4more είναι ό,τι χειρότερο από άποψη απόδοσης, θυμάμαι συμφορουμητες πάλευαν μέσω ΡΑΕ μετά από 4 μήνες. 

Για μένα η elpe μπαίνει σε μαύρη λίστα εκτός κι αν βγάλει κάνα φτηνό smart up για καλοκαίρι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το go4more είναι ό,τι χειρότερο από άποψη απόδοσης, θυμάμαι συμφορουμητες πάλευαν μέσω ΡΑΕ μετά από 4 μήνες.

εγώ τα πήρα γρήγορα την προηγούμενη φορά

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για μένα η elpe μπαίνει σε μαύρη λίστα εκτός κι αν βγάλει κάνα φτηνό smart up για καλοκαίρι.

Spoiler

Loop Fly GIF by Selfish Generation

70€ ... 😂

• Haha 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ekrepali είπε

κι εμένα ακόμα δεν τους πίστωσαν τους πόντυς απο τον περασμένο Οκτώμβρη... προφανως και με πιστολιασαν

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Captain_AMeAKA είπε

κι εμένα ακόμα δεν τους πίστωσαν τους πόντυς απο τον περασμένο Οκτώμβρη... προφανως και με πιστολιασαν

απο myrae / ΣτΚ δεν έγινε κάτι ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

απο myrae / ΣτΚ δεν έγινε κάτι ?

όχι, myrae έκανα επανειλημμένα αίτημα με παρέπεμψαν απο την elpe στην τράπεζα, η τράπεζα δεν το βρίσκει, κουκουρούκου εχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το ζήτημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Captain_AMeAKA είπε

όχι, myrae έκανα επανειλημμένα αίτημα με παρέπεμψαν απο την elpe στην τράπεζα, η τράπεζα δεν το βρίσκει, κουκουρούκου εχω ασχοληθεί πάρα πολύ με το ζήτημα.

δεν έχει δουλειά η τράπεζα, έπρεπε να κάνεις απόρριψη και παράλληλα και με ΣτΚ ,

δοκίμασε πάλι μιας και παίζει τώρα ο ενεργειακός επιθεωρητής , ίσως γίνει κάτι

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, korakios είπε

εγώ τα πήρα γρήγορα την προηγούμενη φορά

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Loop Fly GIF by Selfish Generation

70€ ... 😂

Και γω ακομα τρωω απο go4more που ειχαμε κανει τα Χριστουγεννα, ειχαν μπει γρηγορα

Επεξ/σία από hamer
  • Like 1
Δημοσ.

Σε άλλα νέα η volton που με πήρε σήμερα για αντιπροσφορά για να παραμείνω ΔΕΝ μου είπε για +500 kwh αλλά κάτι για κλιδωμένες τιμές στο κίτρινο κτλ. Οπότε το 500+500 που κάνατε πολλοί μάλλον δεν υφίσταται πλέον. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

αν δε θες τουρισμό τότε απλά πας κάπου με μικρό πάγιο , κρίμα πάντως με 5 παροχές θα έπαιρνες πολλά δώρα , πχ αν προλάβαινες χθες 100€*5 απο ελπέ

η ελπε έστειλε χθες σε viber τη μία δωροεπιταγή public (περιμένω τη 2η λόγω double). Μακάρι να δώσει και το κουπόνι Σκλαβενίτη σύντομα

Πω ατυχία, είμαι τώρα Ελπε. και πρέπει να αλλάξω...ίσως πάω Volton για ένα μήνα και μετά πάλι αλλαγή...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...