Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, ekrepali said:

Eιπαμε μην το σκαλίζετε με ερωτήσεις...εκεί εσείς το βιολί σας. 

Εκτός κι αν πάρουν 5-6 άτομα να ρωτήσουν... να το κάψουν κι αυτό όπως τα 100.ετρω δώρο του Κοτ. Μα έλεος.

Σωστος...

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 hours ago, darkmatinee said:

Σε άλλα νέα ο ΑΔΜΗΕ ακόμα να βγάλει τη Μεσοσταθμική Τιμή Αγοράς για τον Απρίλιο... Και έχουμε 14 Μαΐου... 

Έλα έπιασε τόπο το κράξιμο, την έβγαλαν σήμερα!

https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras

73,701€ από 81,838€, μείωση σχεδόν 10%...

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, korakios είπε

volton για τα δωρεάν 500kw/30πρώτες μέρες , αλλά ζόρισέ τους αφού έχεις 5 παροχές για δωροεπιταγές public (και δες τους όρους να μην έχει υποχρέωση παραμονής)

και κλασσικά Ήρων generous

σε 2 εργάσιμες έγινε και η μετάβαση της παροχής μου απο το ΔΕΔΔΗΕ ,

απο πότε να ζορίσω την ελπέ να στείλει επιταγές και κουπόνια ?

Τα στέλνουν με κούριερ ή σε υποκατάστημα ?

Δημοσ.

Απριλιο ημουν Volton και εκαψα περιπου οσο οι 500 free.

Μου ηρθε σημερα εναντι για 400kwh και κοστος 140ε. Τι κανω τον πληρωνω για να μη χαθει η συνεπεια; Αν τον πληρωσω ομως ο τελικος θα ειναι πιστωτικος (αφου οι 500 θα ειναι δωρεαν εκτος ρυθμιζομενων κτλ) και μετα θα ζηταω καταθεση...

Δημοσ.
3 minutes ago, Georgebek2 said:

Απριλιο ημουν Volton και εκαψα περιπου οσο οι 500 free.

Μου ηρθε σημερα εναντι για 400kwh και κοστος 140ε. Τι κανω τον πληρωνω για να μη χαθει η συνεπεια; Αν τον πληρωσω ομως ο τελικος θα ειναι πιστωτικος (αφου οι 500 θα ειναι δωρεαν εκτος ρυθμιζομενων κτλ) και μετα θα ζηταω καταθεση...

Ακυρο μιας και με μπερδεψαν! Τον Απριλιο ημουν ΗΡΩΝ... και μου εστειλαν και απο Volton να πληρωσω εναντι 140ε! Μπλεξαμε...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, korakios είπε

volton για τα δωρεάν 500kw/30πρώτες μέρες , αλλά ζόρισέ τους αφού έχεις 5 παροχές για δωροεπιταγές public (και δες τους όρους να μην έχει υποχρέωση παραμονής)

και κλασσικά Ήρων generous

σε 2 εργάσιμες έγινε και η μετάβαση της παροχής μου απο το ΔΕΔΔΗΕ ,

απο πότε να ζορίσω την ελπέ να στείλει επιταγές και κουπόνια ?

Τα στέλνουν με κούριερ ή σε υποκατάστημα ?

Συγνώμη λάθος, είναι  600 kw/μήνα σύνολο όλες μαζί, δηλαδή κάπου 100-150kw/παροχή. Μήπως δε συμφέρει πολύ σε αυτή την περίπτωση? Αν σταματήσω τον τουρισμό που να πήγαινα για πιο μόνιμα με αυτές τις χρεώσεις?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
11 minutes ago, doomnx said:

75,484 €/MWh είχα προβλέψει, not bad.

image.png.997e431cc1fd9b863c4207ff31bd8f8b.png

Άντε για να δούμε που θα φθάσει το καλοκαίρι, γιατί κανονικά πρέπει να πέσει κι άλλο...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkmatinee είπε

Άντε για να δούμε που θα φθάσει το καλοκαίρι, γιατί κανονικά πρέπει να πέσει κι άλλο...

Έχει πάρει την άνοδο η ΤΕΑ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, doomnx είπε

Έχει πάρει την άνοδο η ΤΕΑ

όντως,λίγο μας προβληματίζει αυτό,άν συνεχιστεί και  άλλο ,προβλέπω τα σταθερά προ των πυλών

Δημοσ.
10 ώρες πριν, bilham είπε

0.084€ είναι η βασική τιμή πάνω στην οποία μπαίνει προσαύξηση ανάλογα τον μήνα, η τιμή για Απρίλιο είναι κοντά στα 0,12774

Στην διαδικασία της αλλαγής να μπεις. Η διαφορά δεν είναι αυτή που λες

μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για το τελευταίο που είπες σε παρακαλώ?

Δημοσ.

Συγγνώμη εκ των προτέρων για το off topic, όμως είναι επείγον και δε θέλω να δημιουργήσω νέο νήμα. 'Eκανα μια πρόχειρη αναζήτηση για τον πάροχο στο insomnia, χωρίς πρόσφατες απαντήσεις.

Υπάρχει κάποιος/α που να είχε εμπειρία με ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τα ΕΛΤΑ Energy το 2023-2024;

Ακόμα κι αν γνωρίζετε κάποιον γνωστό σας που αντιμετώπισε το θέμα επιτυχώς, στείλτε μου σας παρακαλώ μήνυμα στο λογαριασμό μου.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Soundwave είπε

Συγγνώμη εκ των προτέρων για το off topic, όμως είναι επείγον και δε θέλω να δημιουργήσω νέο νήμα. 'Eκανα μια πρόχειρη αναζήτηση για τον πάροχο στο insomnia, χωρίς πρόσφατες απαντήσεις.

Υπάρχει κάποιος/α που να είχε εμπειρία με ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τα ΕΛΤΑ Energy το 2023-2024;

Ακόμα κι αν γνωρίζετε κάποιον γνωστό σας που αντιμετώπισε το θέμα επιτυχώς, στείλτε μου σας παρακαλώ μήνυμα στο λογαριασμό μου.

Ευχαριστώ

Που τα θυμήθηκες !

Έκλεισαν αυτά.

38 λεπτά πριν, Soundwave είπε

Ευχαριστώ

Τους πιστόλιαζεις και ησυχάζεις.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
15 ώρες πριν, gmik είπε

Συγνώμη λάθος, είναι  600 kw/μήνα σύνολο όλες μαζί, δηλαδή κάπου 100-150kw/παροχή. Μήπως δε συμφέρει πολύ σε αυτή την περίπτωση? Αν σταματήσω τον τουρισμό που να πήγαινα για πιο μόνιμα με αυτές τις χρεώσεις?

Ευχαριστώ πολύ!

αν δε θες τουρισμό τότε απλά πας κάπου με μικρό πάγιο , κρίμα πάντως με 5 παροχές θα έπαιρνες πολλά δώρα , πχ αν προλάβαινες χθες 100€*5 απο ελπέ

η ελπε έστειλε χθες σε viber τη μία δωροεπιταγή public (περιμένω τη 2η λόγω double). Μακάρι να δώσει και το κουπόνι Σκλαβενίτη σύντομα

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...