Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι καιρος να φυγω απο elpe και ειπα να δω ολους τους λογαριασμους απο την αρχη

Βλεπω στον πρωτο λογαρισμό έβαλαν εγγύηση 50€ αλλα απο κάτω γράφουν Χρεωση εγγύησης 25€.. και μετα Επιστροφή εγγύησης -25€.. αρα ειναι οκ..

Ειναι λάθος απλα η Εγγυηση στο αριστερό μέρος του λογαριασμού ή εγω χάνω κάτι..

Screenshot 2024-05-13 at 16.21.43.png

Screenshot 2024-05-13 at 16.30.17.png

Επεξ/σία από prefuse
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είχε γίνει αλλαγή χρήσης με μηχανικό?

Δε ξέρω πως έγινε.. είχα θέμα και το έφτιαξε μα πριν το φτιάξει δε γινόνταν καν να εκπροσωπηθώ διότι οι πάροχοι μου έλεγαν δε γίνεται. Υποτίθεται τα ρύθμισε και ναι πλεον είναι οικιακο σε δεδδηε.

27 λεπτά πριν, prefuse είπε

ειναι καιρος να φυγω απο elpe και ειπα να δω ολους τους λογαριασμους απο την αρχη

Βλεπω στον πρωτο λογαρισμό έβαλαν εγγύηση 50€ αλλα απο κάτω γράφουν Χρεωση εγγύησης 25€.. και μετα Επιστροφή εγγύησης -25€.. αρα ειναι οκ..

Ειναι λάθος απλα η Εγγυηση στο αριστερό μέρος του λογαριασμού ή εγω χάνω κάτι..

Screenshot 2024-05-13 at 16.21.43.png

Screenshot 2024-05-13 at 16.30.17.png

Σωστά ειναι. 50 ευρώ είναι η εγγύηση και στην χρεώνουν σε 2 δόσεις. Αν βάλεις πάγια εντολή παίρνεις πίσω την πρώτη δόση 25 ευρώ που έχει χρεωθεί στον πρώτο λογαριασμό. 

12 minutes ago, george_008 said:

Σωστά ειναι. 50 ευρώ είναι η εγγύηση και στην χρεώνουν σε 2 δόσεις. Αν βάλεις πάγια εντολή παίρνεις πίσω την πρώτη δόση 25 ευρώ που έχει χρεωθεί στον πρώτο λογαριασμό. 

ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

και η δευτερη δόση τι γίνεται;

την ζητάω πίσω οταν φύγω ή βγαινει ο τελικός που την αφαιρεί απο το τελικό ποσό (καλα εχω λιγη φαντασία..)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, skylouros είπε

Δε ξέρω πως έγινε.. είχα θέμα και το έφτιαξε μα πριν το φτιάξει δε γινόνταν καν να εκπροσωπηθώ διότι οι πάροχοι μου έλεγαν δε γίνεται. Υποτίθεται τα ρύθμισε και ναι πλεον είναι οικιακο σε δεδδηε.

Αυτή η ιστορία συνέβαινε από την 1' ημέρα που ενοικιάσες η ΟΧΙ?

Είσαι 5 χρόνια?

Η ευθύνη είναι του ιδιοκτήτη, ξεκάθαρα και καλό είναι να το καλαρεις με ΕΝΟΙΚΙΑ 

Σου ενοικίασε ένα χώρο σαν οικιακό που με δικιά του ευθύνη Δεν ήταν οικιακός.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

Με πηραν απο ΗΡΩΝ και μου ειπαν οτι αν φερω 2 παροχες δινουν 300ε beauty shop και διακοπες δωρεαν 3 μερες σε ολη την Ελλαδα εκτος Ιουλιο Αυγουστο 

Λογικα θα εχει καποιους ορους

Τα 50ε απο το site ειναι αλλο 

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει τρόπος να εξασφαλίσουμε οτι θα μας πιστώσουν τα 50€ στον πρωτο λογαριασμό απο ήρων;

στο συμβόλαιο το αναφέρει ως δώρο, με την προυπόθεση των 6 μήνων, αυτο που ΔΕΝ λέει ειναι αν τελικά θα το δικαιούμαστε ή όχι. πχ απο πότε μετράνε για το 6μηνο;

Screenshot 2024-05-13 at 18.34.39.png

Επεξ/σία από prefuse

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, prefuse said:

υπαρχει τρόπος να εξασφαλίσουμε οτι θα μας πιστώσουν τα 50€ στον πρωτο λογαριασμό απο ήρων;

1) Πάντα στο 1ο λογαριασμό το πιστώνουν, το γράφει στη 2η γραμμή του όρου 4.1... δε χρειάζεται να το σκαλίσετε.

2) Για να είσαι 100% σίγουρος, μετράς 6 μήνες από τη λήξη της παλιάς εκπροσώπησης ως την έναρξη της νέα εκπροσώπησης. Αλλιώς παίζεις με τις λέξεις της διατύπωσης "ο πελάτης δεν έχει λάβει δώρο πριν 6 μήνες", δηλαδή εσένα η εκπροσώπησης μπορεί να έληξε πριν 6 μήνες αλλά το δώρο μπορεί να πιστώθηκε πχ πριν 9 μήνες.

Αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι είσαι εντός των ημερομηνιών, υπάρχει και η λύση να κάνεις αίτηση για το generous αντί για το yellow free. Στο generous μέχρι πρότινος δεν αναγραφόταν αυτός ο περιορισμός για το 6μηνο. Βέβαια αν έχεις σε εκκρεμότητα στο econtract αίτηση για το yellow free, δε μπορείς να κάνεις αίτηση για το generous αν δεν ακυρωθεί η προηγούμενη αίτηση που είναι σε εκκρεμότητα.

43 minutes ago, adi32 said:

ΗΡΩΝ δινουν 300ε beauty shop

Σίγουρα κάποιο λάκκο έχει η φάβα... πάντως αν το σηκώσει το τηλέφωνο η γυναίκα σας, η κοπέλα σας, η αδερφή σας... η παροχή θα πάει ΗΡΩΝ 100% ακόμα κι αν είναι στο όνομα σας. 😆

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Haha 3

2 ώρες πριν, prefuse είπε

ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

και η δευτερη δόση τι γίνεται;

την ζητάω πίσω οταν φύγω ή βγαινει ο τελικός που την αφαιρεί απο το τελικό ποσό (καλα εχω λιγη φαντασία..)

Δεν σου χρέωσαν 2η δόση ποτέ γιατί έκανες πάγια εντολή.

• Like 1

5 ώρες πριν, george_008 είπε

Ένας λογαριασμός εκδόθηκε πριν βάλεις την πάγια εντολή γι αυτό χρεώθηκε μόνο μια δόση της εγγύησης. Αν δεν είχες βάλεις την πάγια στον επόμενο λογαριασμό θα χρεώνει αλλά 25 ευρώ. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα, έχω 5 παροχές στην Elpedison - Smart Day και έχει φαγωθεί το δώρο (με κατανάλωση περίπου 600 kw/μήνα σύνολο). Που θα μου προτείνατε να πάω, ίσως και κάπου μόνιμα για να σταματήσει ο τουρισμός, αν συμφέρει κάπως??

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από gmik

5 ώρες πριν, gmik είπε

Kαλησπέρα, έχω 5 παροχές στην Elpedison - Smart Day και έχει φαγωθεί το δώρο (με κατανάλωση περίπου 600 kw/μήνα ανά παροχή). Που θα μου προτείνατε να πάω, ίσως και κάπου μόνιμα για να σταματήσει ο τουρισμός, αν συμφέρει κάπως??

Ευχαριστώ!

volton για τα δωρεάν 500kw/30πρώτες μέρες , αλλά ζόρισέ τους αφού έχεις 5 παροχές για δωροεπιταγές public (και δες τους όρους να μην έχει υποχρέωση παραμονής)

14 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Εμεις που ειμαστε στην Ελπε, που παμε τωρα? μονο η Volton εχει δωρακι?

και κλασσικά Ήρων generous

σε 2 εργάσιμες έγινε και η μετάβαση της παροχής μου απο το ΔΕΔΔΗΕ ,

απο πότε να ζορίσω την ελπέ να στείλει επιταγές και κουπόνια ?

Τα στέλνουν με κούριερ ή σε υποκατάστημα ?

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...