Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και βλέπω οτι η ακατανόμαστη δίνει το 50αρι ακόμη , νομίζετε πως για κατανάλωση μέχρι 3000(ίσως και κάτι ψιλά παραπάνω με ταβάνι ίσως τις 3500) αξίζει; μόνο και μόνο για την «ασφάλεια» που παίρνεις σε περίπτωση ανόδου της χονδρικής, συν αν υπολογίσουμε και το πάγιο των 18€ διαφορα με τα περισσότερα κίτρινα/πρασινα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 ώρες πριν, danielo67000 είπε

Εγώ είχα αφήσει πιστωτικό και σε επόμενη εκπροσώπηση μου τα έφεραν στην παροχή που ήθελα, έκανα μετά διάφορες τράμπες πιστωτικών μεταξύ των παροχών μου χωρίς προβλήματα, στο τέλος σε μια τελευταία τράμπα μου δημιούργησαν πρόβλημα, είπα στην κοπελίτσα στο κέντρο, αν δεν το κάνεις εσύ, θα ξαναπάρω και θα το κάνει κάποιος άλλος, αλλά έφυγα ΕΛΠΕ να προλάβω δώρα, μάλλον θα μείνουν κάποια πιστωτικά, είδομεν...

έχω χρωστάω σε ΗΡΩΝ 65 ευρώ κανα 2 μηνες τωρα, από τελικό λογαριασμό ΜΕ πάγια εντολή τα οποία δεν πάρθηκαν ποτέ. Μάλιστα στην εφαρμογή μου γράφει: "υπάρχει κίνδυνος διακοπής ρεύματος αν δεν πληρωθεί ο λογαριασμός".

εντωμεταξύ έχω φύγει στην ελπε μήνες τώρα. 

τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση; 😅

Απο δωρα ΗΡΩΝ 50ε και βολτον 500 δεν παιζουν?

ΕΙμαι βολτον απο 16/4 να κανω αιτηση ηρων στις 16 και να περιμενω να μου πουν μεινε με αλλα 500?

14 λεπτά πριν, chocorellos είπε

έχω χρωστάω σε ΗΡΩΝ 65 ευρώ κανα 2 μηνες τωρα, από τελικό λογαριασμό ΜΕ πάγια εντολή τα οποία δεν πάρθηκαν ποτέ. Μάλιστα στην εφαρμογή μου γράφει: "υπάρχει κίνδυνος διακοπής ρεύματος αν δεν πληρωθεί ο λογαριασμός".

Να πληρωσεις τον λογαριασμο.. Να μην εχεις  κανενα προβλημα!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, chocorellos said:

Πληρώνεις γιατί όταν ενεργοποιηθεί ο ενεργειακός τειρεσίας, μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα στις αλλαγές παρόχου. Να σου κόψουν το ρεύμα πάντως αυτή τη στιγμή δε μπορούν.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

2 ώρες πριν, adi32 είπε

ΕΙμαι βολτον απο 16/4 να κανω αιτηση ηρων στις 16 και να περιμενω να μου πουν μεινε με αλλα 500?

Αν θες έναν ενδιάμεσο πάροχο για να πάρεις αντιπροσφορα καλύτερα μια εταιρία που δεν δίνει πίστωση σε λογαριασμό γιατί αν μένουν πολλά πιστωτικά θα κόψουν τις προσφορές. Κάνε αίτηση στην ακατανομαστη που προχωράει και γρήγορα η αιτηση η σε όποιον άλλο πάροχο θέλεις και μόλις αλλάξεις πάροχο θα σε πάρει η βολτον για αντιπροσφορα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 67.45€/MWh "ανέβηκε" η χονδρική για τις τελευταίες 30 ημέρες, τι μαγείρεμα στους τύπους των ex-ante έχει πέσει, προκειμένου να μην αναλάβουν ρίσκο.., αν βάλεις τις τιμές στο excel, πάμε στα 0.11-0.13+ ανά kWh, ενώ η χονδρική αυξήθηκε ούτε 10€/MWh.., μου φαίνεται εκτός από τον τουρισμό σε λίγο θα yolαρουμε με τα ex-post και ό,τι βγει :P

Επεξ/σία από Kozanitis1

Κνα ρωτήσω κάτι. Που μπορώ να βρω τον αυντελεστη Δ.Τ. για τον δήμο που ανήκω? Σε δύο οικίες ίδιας πολυκατοικίες ο Ήρων έχει βάλει στην μια 1,40 και στην άλλη 4,20!!! Μου φάνηκε τραγικό και πρέπει να δω τι ισχύει. Ευχαριστώ.

50 λεπτά πριν, skylouros είπε

Κνα ρωτήσω κάτι. Που μπορώ να βρω τον αυντελεστη Δ.Τ. για τον δήμο που ανήκω? Σε δύο οικίες ίδιας πολυκατοικίες ο Ήρων έχει βάλει στην μια 1,40 και στην άλλη 4,20!!! Μου φάνηκε τραγικό και πρέπει να δω τι ισχύει. Ευχαριστώ.

Στο Δήμο θα ρωτήσεις.

Είναι στάνταρ για όλο τον Δήμο ή εξαρτάται από το σημείο του Δήμου? Αν έχει γίνει λάθος, μπορεί κάποιος αναδρομικά να πάρει πίσω τα του λάθους?

4 hours ago, skylouros said:

Είναι στάνταρ για όλο τον Δήμο ή εξαρτάται από το σημείο του Δήμου? Αν έχει γίνει λάθος, μπορεί κάποιος αναδρομικά να πάρει πίσω τα του λάθους?

Εξαρτάται και από το σημείο. 

7 ώρες πριν, skylouros είπε

Μήπως η παροχή με το 4,20 έχει επαγγελματική χρήση;

• Thanks 1

22 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Μήπως η παροχή με το 4,20 έχει επαγγελματική χρήση;

Καλημέρα,

Έχεις δίκιο, από όσο ξέρω το συγκεκρίμενο διαμέρισμα χρησιμοποιούνταν από τον προηγούμενο ως γραφείο και το είχε δηλώσει επαγγελματικό. Εγώ τι μπορώ να κάνω τώρα που μου το ενοικιάζουν?

13 minutes ago, skylouros said:

Καλημέρα,

Έχεις δίκιο, από όσο ξέρω το συγκεκρίμενο διαμέρισμα χρησιμοποιούνταν από τον προηγούμενο ως γραφείο και το είχε δηλώσει επαγγελματικό. Εγώ τι μπορώ να κάνω τώρα που μου το ενοικιάζουν?

Aμα το μισθωτηριο γράφει οικιακή χρήση, κάνε νέα σύμβαση για οικιακή παροχή. 

Καλημέρα τα δώρα για τα κίτρινα της ελπεντισον. Με ενημέρωσε η επαφή μου ισχύουν και για σήμερα (για αύριο θα με πει ξανά) . Δηλαδή, 40 Σκλαβενίτη +30 public. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...