Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, nkour είπε

1. συνεχίζει ο ΗΡΩΝ να λέει για το 6μηνο ή να ξεκινήσω τουρισμό πίσω στο yellow free

2. γιατί το elpe smart(up) έχει και πάγιο και ίδια τιμή kwh αν είδα σωστά

στα σημερινά ποστ αναλύθηκαν και τα 2

3 λεπτά πριν, thessalos_ είπε

Μόλις πήρα τηλ στο 2181818128 και δίνουν λέει μόνο το 30αρι στα public και αυτό έως σήμερα ενώ από Σκλαβενίτη τίποτα. Έχουν σταματήσει λέει από το Πάσχα να δίνουν δώρο επιταγές Σκλαβενίτη. Σε ποιο τηλ πήρες και αν έχεις και όνομα υπαλλήλου στείλε μου σε παρακαλώ ένα μήνυμα.

και σε μένα δε δίνανε , μάλιστα μια εβδομάδα πριν ,γιαυτο και έκανα απο κονέ μέλους εδώ (σημερινά ποστ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στα επαγγελματικά ξεραϊλα πάντως, μόνο Volton συνεχίζει το δώρο 1000kwh στον 1ο μήνα. Με βλέπω κατά Ιούλιο μεριά, να ξαναπηγαίνω (θα φουλάρω την αντλία στην ψύξη :) )

• Haha 1

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Βαθιά συγκίνηση. 😛 By the way ήταν η μοναδική εταιρία προ ενεργειακής κρίσης που είχε ιστορικό ΟΤΣ στην ιστοσελίδα

Για τις πάγιες εντολές έχω απαντήσει αναλυτικά...

Όσο για τα λεφτά που χρωστάει η Volton... το γράφουν όλοι οι πάροχοι στους όρους ότι τα πιστωτικά υπόλοιπα, συμψηφίζονται με μελλοντικούς λογαριασμούς. Μόνο σε περίπτωση που εκδωθεί τελικός, πιστώνουν χρήματα σε IBAN.

Δε λέω ότι συμφωνώ με τα παραπάνω, αλλά έτσι λένε οι όροι που έχουμε υπογράψει και ποτέ δεν έχουμε διαβάσει. Δε πρόκειται να βγάλεις άκρη με τη volton.

Δίνουν αβέρτα επιταγές, εν τω μεταξύ αν το έχετε παρατηρήσει... οι τελευταίες επιταγές είναι άφαντες. Πήρα σήμερα τηλ (έχουν περάσει 20 μέρες) και μου λένε 'νωρίς είναι ακόμα, ας περιμένετε λίγο...'.

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο δε περίμενα δευτερόλεπτο, έγραψα αίτημα να τις στείλουν άμεσα.

Έχει αρχίσει να χαλάει και το πράγμα με τη Volton, μου έλεγαν κάτι κουλά σήμερα να περιμένω να βγει τελικός και μετά θα στείλουν στον ΔΕΔΔΗΕ το αίτημα εκπροσώπησης της νέας σύμβασης. Δηλαδή αν κρίνω απ'τις προηγούμενες παροχές, να περιμένω κάνα 2μηνο-3μηνο να βγάλουν τελικό και μετά θα στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ με ένδειξη ένας θεός ξέρει; No, no, no... αν δε λυθεί το θέμα την επόμενη βδομάδα, θα φάνε άκυρο.

Από τη δική μου εμπειρία πιθανόν τό θέμα των άσχετων ενδείξεων να λυνεται με το να βάζουμε εμείς ενδείξεις στο site της ΔΕΔΔΗΕ

23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει και 0.085

Σωστά, δεν διευκρίνισα, στα επαγγελματικά αναφέρομαι...

23 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Οι κιορατάδες με μέση χονδρεμπορική 0.06, μας χρεώνουν 0.12...

Με τη χονδρική τις τελευταίες 30 μέρες στο 0.65, αν τα βάλεις στο excel του doomx, πάνε όλα 0.11+ για Ιούνιο.., δηλαδή ο ορισμός της κλεψιάς.., να δούμε τι θα γίνει μετά το 6μηνο με τυχόν τροποποίηση συντελεστών (αν γίνει)

Είχε κανένας πιστωτικό στον Ήρων (είχα απο τις λάθος ρυθμιζόμενες) που να συμψηφίστηκε σε επόμενη εκπροσώπηση ?

Το ξέχασα και πλήρωσα λογαριασμό γμτ ,χωρίς να το τσεκάρω ... (κλείνοντας το αντίστοιχο αίτημα στη ΡΑΕ 🤪 )

Τη συνέπεια του προηγούμενου τελικού τη βάλανε , μάλιστα στο myhrwn δε φαινόταν το ποσό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, korakios said:

Τη συνέπεια του προηγούμενου τελικού τη βάλανε , μάλιστα στο myhrwn δε φαινόταν το ποσό

Στον τελικό τί ρυθμιζόμενες σου χρέωσαν; Εμένα έβαλαν 8kva * 0 οι θεούληδες. Με κέρασαν από τα δικά σου τα παραπανισια.😅

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 2

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Στον τελικό τί ρυθμιζόμενες σου χρέωσαν;

δε βγήκε ακόμα ο τελικός , αν εννοείς τον προηγούμενο τελικό ,είχαν το κλασσικό , διπλάσια χρέωση

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εμένα έβαλαν 8kva * 0 οι θεούληδες.😅

αυτό έχουν στο πεδίο Μεταφοράς (και δεν έχω καταλάβει γιατί το έχουν τόσο καιρό)

αν εννοείς στο πεδίο Διανομής , τότε μια χαρά 😆

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, korakios said:

αν εννοείς στο πεδίο Διανομής , τότε μια χαρά 😆

Ναι, στο διανομής. 

Ρε συ, το ΚΟΤ-Β πληρώνει πλέον ΥΚΩ ή έκαναν λάθος που το χρέωσαν; Όλη η κατανάλωση εντός ορίου Κοτ είναι. Edit: άκυρο, ετμεαρ ήταν η χρέωση, είχαν τις γραμμές κολλημένες.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

5 ώρες πριν, korakios είπε

Είχε κανένας πιστωτικό στον Ήρων (είχα απο τις λάθος ρυθμιζόμενες) που να συμψηφίστηκε σε επόμενη εκπροσώπηση ?

Το ξέχασα και πλήρωσα λογαριασμό γμτ ,χωρίς να το τσεκάρω ... (κλείνοντας το αντίστοιχο αίτημα στη ΡΑΕ 🤪 )

Εγώ Είχα , τους πήρα τηλέφωνο για να πιστωθεί σε επόμενη εκπροσώπηση , έγινε σχετικό αίτημα και πέρασαν  πάνω από 20 μέρες και δεν είχε γίνει κάτι. Μίλησα εκ νέου μαζί τους και μου είπαν ότι μπορούν μόνο να τα περάσουν σε IBAN, τον έδωσα τηλεφωνικά και σε 7 μέρες μπήκαν.

• Thanks 1

12 ώρες πριν, korakios είπε

Εγώ είχα αφήσει πιστωτικό και σε επόμενη εκπροσώπηση μου τα έφεραν στην παροχή που ήθελα, έκανα μετά διάφορες τράμπες πιστωτικών μεταξύ των παροχών μου χωρίς προβλήματα, στο τέλος σε μια τελευταία τράμπα μου δημιούργησαν πρόβλημα, είπα στην κοπελίτσα στο κέντρο, αν δεν το κάνεις εσύ, θα ξαναπάρω και θα το κάνει κάποιος άλλος, αλλά έφυγα ΕΛΠΕ να προλάβω δώρα, μάλλον θα μείνουν κάποια πιστωτικά, είδομεν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους

Σας διαβάζω όσο πιο τακτικά μπορώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κοράκιο, τον doomnx καθώς και όσους παραλείπω (με συγχωρείτε) για την τεράστια βοήθεια να καταλάβουμε και να επιλέξουμε σωστά με βάση τις ανάγκες μας. 

Να είστε καλά 

Επεξ/σία από Dane88
  • Like 11
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...