Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, korakios said:

τότε Ήρων , αλλά προσοχή με το yellow μήπως έχει όρο για το 50ρικο

ο @atom7 δεν απάντησε στο ερώτημα πριν του @ekrepali

1 hour ago, korakios said:

τότε Ήρων , αλλά προσοχή με το yellow μήπως έχει όρο για το 50ρικο

ο @atom7 δεν απάντησε στο ερώτημα πριν του @ekrepali

Αν θυμάμαι καλά η Ήρων δεν έχει/είχε αλλάξει το πώς έδινε το 50€; Σε κάποια φάση το έδινε μετά από καιρό..

Τώρα βλέπω το δίνει ξανά στον πρώτο λογαριασμό, ισχύει όντως;

50€ Δώρο εγγραφής!  Κάνε την αίτησή σου online και κέρδισε 50€ στον πρώτο σου λογαριασμό!

Επεξ/σία από prefuse
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
28 minutes ago, prefuse said:

Αν θυμάμαι καλά η Ήρων δεν έχει/είχε αλλάξει το πώς έδινε το 50€; Σε κάποια φάση το έδινε μετά από καιρό..

Τώρα βλέπω το δίνει ξανά στον πρώτο λογαριασμό, ισχύει όντως;

50€ Δώρο εγγραφής!  Κάνε την αίτησή σου online και κέρδισε 50€ στον πρώτο σου λογαριασμό!

Στο guarantee μέχρι πρότινος, το έδιναν ακόμα κι αν είχες ξαναπάρει πρόσφατα. Στο yellow το έδιναν αν δεν είχες πάρει ξανά 50άρικο το τελευταίο 6μηνο. Ένας συμφορουμήτης είπε σήμερα ότι στο yellow που υπέγραψε σήμερα δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός του 6μήνου, που ακόμα δεν το είδαμε με τα μάτια μας. Aκόμα και για το guarantee μή το δένετε σχοινί κορδόνι ότι δε θα ξεφυτρώσει ξαφνικά όρος για 6μηνο... πάντα να διαβάζετε τι υπογράφετε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Εγώ σήμερα πήγα 3 παροχές οικιακές και 1 επαγγελματικό από volton σε ελπε, στο μπλε με 80 ευρώ Σκλαβενίτη ανά παροχή. Με 8,9 λεπτά συμφέρει πολύ. 

Special offer για 4 παροχες; μεσω τηλ;

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, darkelfdvr είπε

Special offer για 4 παροχες; μεσω τηλ;

Ναι με πήραν για αντιπροσφορά. Στην αρχή είπαν 40 Σκλαβενίτη και 30 public αλλά με λίγο ζόρισμα το κάναμε 80 Σκλαβενίτη. 

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα παιδια!! Εχω το γνωστο προβλημα με τη μη παραδοση της edenred απ τον Φεβρουαριο!! Μεσω rae που ανοιξα αιτημα η απαντηση της elpedison ηταν αυτοματοποιημενη οτι η edenred θα μου σταλει αμεσα....πατουσα το κοκκινο κουμπι κ παντα απαντουσε αυτοματοποιημενα την ιδια απαντηση μεχρι που βαρεθηκα μετα απο 3 μερες να παταω κοκκινο.... να αποδεχτω οτι πλεον δεν θα την παρω την edenred?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/5/2024 στις 4:20 ΜΜ, doomnx είπε

Ενημέρωσα το εξελάκι με τις τελευταίες αλλαγές:

Αντικατέστησα το Choice με το More.
Πρόσθεσα τις τιμές του More στο ιστορικό αναδρομικά από Φεβρουάριο.
Αφαίρεσα την 50άρα κάρτα από τα δώρα της Volton.
Αφαίρεσα την Πασχαλινή προσφορά της ELPEDISON 40/80 € Σκλαβενίτη.

Μέχρι την Παρασκευή ισχύουν ακόμα τα εξής για όποιον ενδιαφέρεται:

• Smart: 15 €/μήνα για 2 μήνες + Δωροκάρτα Public 30 €
  • Smart Up, Smart Zero και Bright Up: Δωροκάρτα Public 30 €
  • Double Energy Home Fix: δώρα ρεύματος + 120 € στον πρώτο λογαριασμό αερίου + Δωροκάρτα Public 30 €

AcKuqYd.jpeg

Καλημέρα, αυτή την στιγμή είμαι στο choice και θα ήθελα να παρακολουθώ κάθε μήνα αν παραμένω στα καλύτερα από άποψη χρέωσης προγράμματα (άνευ δώρων). Χωρίς να παρακολουθείς το νημα λίγο χάνεσαι και μπορεί να ξεχαστεί η παροχή με την πάροδο των μηνών σε ίσως επιζήμια προγράμματα.

Επεξ/σία από stavrakas112
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 minutes ago, desiro said:

Καλημερα παιδια!! Εχω το γνωστο προβλημα με τη μη παραδοση της edenred απ τον Φεβρουαριο!! Μεσω rae που ανοιξα αιτημα η απαντηση της elpedison ηταν αυτοματοποιημενη οτι η edenred θα μου σταλει αμεσα....πατουσα το κοκκινο κουμπι κ παντα απαντουσε αυτοματοποιημενα την ιδια απαντηση μεχρι που βαρεθηκα μετα απο 3 μερες να παταω κοκκινο.... να αποδεχτω οτι πλεον δεν θα την παρω την edenred?

Από elpedison/befon ήταν η σύμβαση, ή από κάποιο τοπικό κατάστημα; Το πρόβλημα με τη κωλοπλατφόρμα της ΡΑΕ είναι πως η ίδια η ΡΑΕ δεν ενημερώνεται για το πρόβλημα αν δε κλείσει το αίτημα... και πάλι δε θα το δουν αναλυτικά, απλά το αρχειοθετούν / ομαδοποιούν. Ο ενεργειακός μεσολαβητής είναι αμφίβολο αν θα δεχτεί να μεσολαβήσει γιατί η διαφορά είναι κάτω των 100 ευρώ και δεν αφορά ηλεκτρική ενέργεια, αλλά λοιπά αγαθά.

Θα μπορούσες να τους κάνεις μια καταγγελία μέσω της Γενικής Γραμματείας εμπορίου, επιλέγοντας ως αιτιολογία είτε Ηλεκτρικό Ρεύμα - Παραπλανητική Διαφήμιση https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ελλάδα/καταναλωτικά/ηλεκτρική-ενέργεια-φυσικό-αέριο/ είτε Προϊόντα εκτός τροφίμων - Μή παράδοση προϊόντων https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ελλάδα/καταναλωτικά/προϊόντα-εκτός-τροφίμων/ Μάλλον το 1ο. Κι αν δε βγάλεις άκρη ούτε εδώ, τότε πας στο τελικό στάδιο... συνήγορο του καταναλωτή.

Όχι, μη τους τα χαρίσεις.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Από elpedison/befon ήταν η σύμβαση, ή από κάποιο τοπικό κατάστημα; Το πρόβλημα με τη κωλοπλατφόρμα της ΡΑΕ είναι πως η ίδια η ΡΑΕ δεν ενημερώνεται για το πρόβλημα αν δε κλείσει το αίτημα... και πάλι δε θα το δουν αναλυτικά, απλά το αρχειοθετούν / ομαδοποιούν. Ο ενεργειακός μεσολαβητής είναι αμφίβολο αν θα δεχτεί να μεσολαβήσει γιατί η διαφορά είναι κάτω των 100 ευρώ και δεν αφορά ηλεκτρική ενέργεια, αλλά λοιπά αγαθά.

Θα μπορούσες να τους κάνεις μια καταγγελία μέσω της Γενικής Γραμματείας εμπορίου, επιλέγοντας ως αιτιολογία είτε Ηλεκτρικό Ρεύμα - Παραπλανητική Διαφήμιση https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ελλάδα/καταναλωτικά/ηλεκτρική-ενέργεια-φυσικό-αέριο/ είτε Προϊόντα εκτός τροφίμων - Μή παράδοση προϊόντων https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ελλάδα/καταναλωτικά/προϊόντα-εκτός-τροφίμων/ Μάλλον το 1ο. Κι αν δε βγάλεις άκρη ούτε εδώ, τότε πας στο τελικό στάδιο... συνήγορο του καταναλωτή.

Όχι, μη τους τα χαρίσεις.

Απο befon ηταν η συμβαση!! Η befon που ηταν υπευθυνη για τις δωροεπιταγες Σκλαβενιτη μου τις εστειλε μετα απο ενα μηνα!! Για την edenred που μου ειπαν οτι ειναι αρμοδια η elpedison δεν ειχα ποτε ενημερωση για κατι!! Θα περιμενω τη νεα απαντηση κ θα προβω στις ενεργειες που μου ειπες!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανε αίτηση και η ελπέ . τη 2η εργάσιμη , στο ΔΕΔΔΗΕ ,  νέο νούμερο (κινητό) για block απο Ήρων για αντιπροσφορά , κάτι για 0,08 χωρίς πάγιο έλεγε

Επεξ/σία από korakios
  • Haha 4
Δημοσ.

καλημέρα στην ομάδα.

έχω καιρό να ασχοληθώ και θέλω την γνώμη σας.

ήμουν ΗΡΩΝ (λιγότερο από 6 μήνες πριν) και τώρα είμαι ελπε κιτρινο (2 σπιτια-1μαγαζι).

με πηραν από εναν συνεργάτη του ΗΡΩΝ και μου είπαν για το καινούριο yellow free με 0.084€ και 0 εγγύηση και δώρο ασφαλιστήριο από Eurolife για ένα χρόνο (αν φύγω λήγει).

τι λέτε? έχει μπει κανείς σε αυτό?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chocorellos είπε

καλημέρα στην ομάδα.

έχω καιρό να ασχοληθώ και θέλω την γνώμη σας.

ήμουν ΗΡΩΝ (λιγότερο από 6 μήνες πριν) και τώρα είμαι ελπε κιτρινο (2 σπιτια-1μαγαζι).

με πηραν από εναν συνεργάτη του ΗΡΩΝ και μου είπαν για το καινούριο yellow free με 0.084€ και 0 εγγύηση και δώρο ασφαλιστήριο από Eurolife για ένα χρόνο (αν φύγω λήγει).

τι λέτε? έχει μπει κανείς σε αυτό?

0,084 συν ρήτρα φυσικά , 2024 έφτασε μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες ...

Για το 50ρικο δώρου μια σελίδα πριν

Δημοσ.
56 minutes ago, korakios said:

Έκανε αίτηση και η ελπέ . τη 2η εργάσιμη , στο ΔΕΔΔΗΕ ,  νέο νούμερο (κινητό) για block απο Ήρων για αντιπροσφορά , κάτι για 0,08 χωρίς πάγιο έλεγε

20 αναπαντητες ειχα σημερα το πρωι απο το νεο κινητο...

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgebek2 είπε

20 αναπαντητες ειχα σημερα το πρωι απο το νεο κινητο...

τώρα με παίρνανε απο άλλο σταθερό 😂

είδα βγήκε λογαριασμός (ετεροχρονισμένα 10 μέρες πριν εκδόθηκε και ακόμα δεν κατεβαίνει , με κατανάλωση 1 μήνα σχεδόν πριν) , ποιότητα 😆

Με τον επόμενο τελικό , απο το καλοκαίρι , 1η φορά θα πληρώσω κανονικό λογαριασμό χωρίς δώρα και μου κακοφαίνεται . Άργησε η ελπέ τα πασχαλινά δώρα , το καθυστέρησα και εγώ ...

• Haha 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, desiro είπε

Θα περιμένεις. Γιατί βιάζεσαι?

Μιλάς για 65 ημέρες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...