Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, marinna είπε

Ξέρει κανείς αν η δωροεπιταγη του public μπορεί να χρησιμοποιηθεί τμηματικά;

Σίγουρα ΟΧΙ.

• Like 1
Δημοσ.

Για αίτημα αλλαγής προμηθευτή που έχει καταχωρηθεί στο δεδδηε από 30/04 και δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι και σήμερα μπορώ να πάρω αποζημίωση η λόγω αργιών καλύπτονται; 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, insomniagfg είπε

Ναι μεσω του xcel το βγαζει, αλλα αν πας απο ιστοσελιδα δεν το εχει γι αυτο εκανα ερωτηση . Μαλλον θα τηλεφωνησω αυριο.

μια χαρα το βγαζει. απλα το εχουν χαμηλα στο μενου, οπως εκανε και η ελπεντισον με το σμαρτ.

το θεμα ειναι αν οντως το καταργησουν ή απλα το κανουν για να σε δελεασουν να κλεισεις εκει.

ειναι το πιο φθηνο προγραμμα(εξαιρουνται τα δωρα των εταιρειων) και εχω μεινει εκπληκτος πως εχει κρατησει η ζενιθ τοσο ανταγωνιστικο προγραμμα τοσους μηνες κ πως θα συνεχισει να το κραταει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Για αίτημα αλλαγής προμηθευτή που έχει καταχωρηθεί στο δεδδηε από 30/04 και δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι και σήμερα μπορώ να πάρω αποζημίωση η λόγω αργιών καλύπτονται; 

Οι αργίες είναι για όλο τον κόσμο.

Δεν εξαιρείται ο ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

δε προβλέπει αποζημίωση ο ΔΕΔΔΗΕ στις εγγυημένες υπηρεσίες , παρα μόνο οτι πρέπει να ολοκληρωθεί σε 2 εργάσιμες απο το αίτημα του πάροχου,

άρα όποια οικονομική ζημιά (πχ να χάσεις προσφορά ή να ξεμείνεις σε ακριβό πρόγραμμα ) θα πρέπει να την κυνηγήσεις μέσω ΡΑΕ και ΣτΚ (κατάλαβες...)

έκλεισα ένα double στην ελπέ , καλά πάει ο τουρισμός 😛

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Greg29M said:

Θέλει 2-3 εργάσιμες να ολοκληρωθεί συστεμικά... κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω και μάλιστα με διπλή αλλαγή γιατί με πήρε η volton για νέο μήνα δωρεάν. Μακάρι να ξεκολλήσουν μέχρι αύριο αλλιώς θα γίνει αλαλούμ.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πήρε πάνω από 1 μήνα πάντως και ήρθε με αναδρομική ισχύ (και άντε τράβα τώρα κάνε πιστωτικά κτλ κτλ)..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, thermaikos4 said:

μια χαρα το βγαζει. απλα το εχουν χαμηλα στο μενου, οπως εκανε και η ελπεντισον με το σμαρτ.

το θεμα ειναι αν οντως το καταργησουν ή απλα το κανουν για να σε δελεασουν να κλεισεις εκει.

ειναι το πιο φθηνο προγραμμα(εξαιρουνται τα δωρα των εταιρειων) και εχω μεινει εκπληκτος πως εχει κρατησει η ζενιθ τοσο ανταγωνιστικο προγραμμα τοσους μηνες κ πως θα συνεχισει να το κραταει.

Χαμηλα που ,εγω βλεπω 3 προγραμματα, 2 κιτρινα και ενα μπλε και απο κατω μη διαθεσιμα προγραμματα.Με τα βελακια αν πας δεξια παλι δεν το εχει.

ScreenShot05-08-24at11_02AM.PNG.491bd95c706c6ecfb5a867ee21b29581.PNG

6 minutes ago, insomniagfg said:

Χαμηλα που ,εγω βλεπω 3 προγραμματα, 2 κιτρινα και ενα μπλε και απο κατω μη διαθεσιμα προγραμματα.

Το Power home more μου φαινεται σχεδων ιδιο, ναι μεν βαλαν 5ε παγιο αλλα σε δινουν 60ε εκπτωση τμηματικα ανα μηνα, οποτε δεν εχεις παγιο. Λαθος κανω?

Επεξ/σία από insomniagfg
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Χαμηλα που ,εγω βλεπω 3 προγραμματα, 2 κιτρινα και ενα μπλε και απο κατω μη διαθεσιμα προγραμματα.

δεν έχει και πολύ νόημα να το ψιρίζετε , παίρνετε τηλ και αν είναι διαθέσιμο κομπλέ , αλλιώς κοιτάτε άλλο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 minutes ago, korakios said:

δεν έχει και πολύ νόημα να το ψιρίζετε , παίρνετε τηλ και αν είναι διαθέσιμο κομπλέ , αλλιώς κοιτάτε άλλο

για το power home more δεν σου φαινεται ιδιο με το παλιο choice κορακιε?>

Επεξ/σία από insomniagfg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

για το power home δεν σου φαινεται ιδιο με το παλιο choice κορακιε?>

το το power home more εννοείς φαντάζομαι το οποίο είναι πιο ακριβό απο το choice .

Το choice πάντως πλέον βγάζει error στη σελίδα , άρα το πέταξαν , το περίεργο είναι οτι δεν το έχει ακόμα στα μη εμπορικά

πάντως όποιος θέλει παίρνει τηλ μπας και το δίνουν αν και τα 100€ (40+30+2*15) της ελπέ σε δώρα είναι καλά

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 minutes ago, korakios said:

το το power home more εννοείς φαντάζομαι το οποίο είναι πιο ακριβό απο το choice .

Το choice πάντως πλέον βγάζει error στη σελίδα , άρα το πέταξαν , το περίεργο είναι οτι δεν το έχει ακόμα στα μη εμπορικά

πάντως όποιος θέλει παίρνει τηλ μπας και το δίνουν αν και τα 100€ (40+30+2*15) της ελπέ σε δώρα είναι καλά

Τα 100ε της ελπε παντως τελειωσαν την προηγουμενη εβδομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου έδωσαν 60€ 6×10 στο λογαριασμό και 1€ πάγιο για ένα χρόνο στο CHOICE στις 30/4 που έκανα την αίτηση(τελευταία μέρα του προγράμματος).

• Thanks 1
Δημοσ.

λες και μας διαβαζαν :D το αφαιρεσαν και απο το μενου.

κριμα.. και ελεγα να εφευγα απ' το smart. πφφφφ

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...