Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

είσαι ελπεντισον?

Ποιο πρόγραμμα έχεις?

Δεν ξέρω σε ποιο πρόγραμμα αναφέρεσαι αλλά κανείς ένα λάθος:

Ποιο?

Οι πάροχοι ανακοίνωσαν κάποιες τιμές τον Μάρτιο. Οκ ?

Η χονδρική τον Απρίλιο έπεσε.

Είναι λοιπόν 'υποχρεωμένοι' να μειώσουν ?

Η Ελίν πχ ΑΥΞΗΣΕ την τιμή κιλοβατώρας χθες. Απαγορεύεται?

Η τιμή που πλήρωσες τον Μάρτιο έχει 'κλειδώσει' εσαεί?

Πήγαινε σε ΑΛΛΗ εταιρεία.

Δεν θες να καταλαβεις, δικαιωμα σου. Επισης σχετικα με το αν πρεπει να μειωσουν τιμες καλο ειναι να διαβασεις λιγο περισσοτερο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Δεν θες να καταλαβεις, δικαιωμα σου. Επισης σχετικα με το αν πρεπει να μειωσουν τιμες καλο ειναι να διαβασεις λιγο περισσοτερο.

ΟΛΟΙ ψάχνουμε το φθηνό.

Και για αυτό υπάρχουν 10+ πάροχοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Φυσικό Αέριο, το Maxi Home 10 μου το δίνουν 0,08 λεπτά.

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

ΟΛΟΙ ψάχνουμε το φθηνό.

Και για αυτό υπάρχουν 10+ πάροχοι 

Συγνώμη αλλά θεωρείς ότι δεν υπάρχει " επικοινωνία" μεταξύ των παρόχων ;

Εγώ πάντως με το παλιό καθεστώς (ρήτρα) στον Ήρων πλήρωνα πολύ λιγότερα...

Για κάποιους που ήταν ΔΕΗ ας πούμε οι τωρινές τιμές φαντάζουν όαση... όπως το δεί κανείς 

Δημοσ.

Μου έχουν έρθει δύο λογαριασμοί ΕΛΠΕ ο πρώτος έναντι με δική μου μέτρηση από 12-2 έως 18-3 (35 ημέρες) και ο δεύτερος εκκαθαριστικος από 12-2 έως 10-4(58 ημέρες). Στην ΕΡΤ στον πρώτο έχω χρεωθεί για 27 ημέρες και στον δεύτερο για 23 αλλά έχει και μια αναδρομική χρέωση πρακτικά 20 ημερών (γιατί έχει ποσό όχι ανάλυση). Είναι σωστό η σας φαίνεται περίεργο?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vasilhsstr είπε

Για κάποιους που ήταν ΔΕΗ ας πούμε οι τωρινές τιμές φαντάζουν όαση... όπως το δεί κανείς 

Ποσο είχε η κιλοβατώρα πχ το 2019 και πόσο έχει ΤΩΡΑ 5 χρόνια ΜΕΤΑ.

Αυτό είναι το θέμα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ekrepali είπε

Πού κολλάνε οι τιμές προ Ιανουαρίου σ'αυτή τη συζήτηση; Δηλαδή επειδή τότε οι τιμές είχαν εκτοξευτεί, σημαίνει ότι τώρα θα λέμε 'ευχαριστώ' αν πληρώνουμε 0.12-0.13; 

Τα κίτρινα βασίζονται στην ΤΕΑ (τιμή επόμενης μέρας). Όταν λοιπόν ο Απρίλιος έχει κλείσει με 60, και ο Μάιος το 1ο τριήμερο είναι μέσο όρο 53... εεε δεν είναι φυσικολογικές οι τιμές της elpe. To γράψαμε και χτες, έχουν πολύ μεγάλους συντελεστές προσαύξησης α και β.

Ρε φίλε, καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Δεν είπα για τις τιμές προ Ιανουαρίου. Είπα για τις τιμές ΠΡΟ ΈΚΠΤΩΣΗΣ από τον Ιανουάριο και έπειτα.

Όλες οι εταιρίες έδιναν μπόνους έκπτωση 5-10% στην κανονική τιμή. Οι τιμές κιλοβατώρας ήταν κανονικά 0,15 (με ΤΕΑ γύρω στο 100) και εμείς πληρώναμε 0,13 (χωρίς να συνυπολογίσουμε τα άπλετα Δώρα που δημιούργησαν κύμα τουρισμού). Τώρα η ΤΕΑ έχει κατακρημνιστει στα 60 και η κιλοβατώρα προ έκπτωσης είναι κάτω από 0,11. Αν λάβουμε υπόψιν και τον πληθωρισμό μιλάμε για τιμές 2017.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vasilhsstr είπε

Το αποτέλεσμα μετράει.

Δημοσ.

Ελπεντισον γιατί 3 ευρώ στο ΔΩΡΟ 50 ΕΥΡΩ; Πάει αναλογικά το 10 ευρω κάθε μήνα;;; Δηλαδή αν φύγω νωρίτερα μπορεί να μην είναι 10ρικο;

image.png.3655b090cd8396879cb3a9898d4418f9.png

Και είδα και 25 ευρώ χρέωση εγγύησης. Ύστερα είδα στην αίτηση που έκανα πως έλεγε ΕΓΓΥΗΣΗ: ΝΑΙ

αλλα έχω ενεργοποιήσει την πάγια, Όπως λέει στο 7.2:

image.png.317a00046b7e9d519391081fe1c56d72.png

image.png.5086d9310a70fc3e057049e04ee6169f.png

image.png.5c5f892f63fd953e2f246dc17d43b110.png

image.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Ελπεντισον γιατί 3 ευρώ στο ΔΩΡΟ 50 ΕΥΡΩ; Πάει αναλογικά το 10 ευρω κάθε μήνα;;; Δηλαδή αν φύγω νωρίτερα μπορεί να μην είναι 10ρικο;

image.png.3655b090cd8396879cb3a9898d4418f9.png

Ανάλογα το υπέγραψες και τι γράφει για το δώρο 

4 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Και είδα και 25 ευρώ χρέωση εγγύησης. Ύστερα είδα στην αίτηση που έκανα πως έλεγε ΕΓΓΥΗΣΗ: ΝΑΙ

αλλα έχω ενεργοποιήσει την πάγια, Όπως λέει στο 7.2:

Λογικά λάθος μηχανογράφησης μάλλον όταν κατάργησαν να δίνες απλά νούμερο κάρτας για την πάγια μέσω του site , ζητά από εβδομάδα να εκδώσουν έκτακτο πιστωτικό 

1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Μου έχουν έρθει δύο λογαριασμοί ΕΛΠΕ ο πρώτος έναντι με δική μου μέτρηση από 12-2 έως 18-3 (35 ημέρες) και ο δεύτερος εκκαθαριστικος από 12-2 έως 10-4(58 ημέρες). Στην ΕΡΤ στον πρώτο έχω χρεωθεί για 27 ημέρες και στον δεύτερο για 23 αλλά έχει και μια αναδρομική χρέωση πρακτικά 20 ημερών (γιατί έχει ποσό όχι ανάλυση). Είναι σωστό η σας φαίνεται περίεργο?

Ζητά ανάλυση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, alexander098 είπε

Οταν τον μαρτιο πληρωσαμε κατω απο 0.10€/kwh και τον απριλιο η τιμη χονδρικης επεσε κι αλλο αλλα η τιμη που θα πληρωσω ανεβηκε, βεβαια ειναι ακριβα! 

Τα πράσινα δουλεύουν με υστέρηση 2 μηνών λόγω του τύπου υπολογισμού τους. Αν η ΤΕΑ αυτό το μήνα πέσει 40 € τότε τα πράσινα Ιουνίου θα παρουσιάσουν τεράστια πτώση. Αλλά αν τον επόμενο μήνα η ΤΕΑ δεν αλλάξει σημαντικά, τότε θα αυξηθούν πάλι. Η τελική τιμή στα τιμολόγια θα σταθεροποιηθεί 2 μήνες μετά.

Η ελίν είναι από τις λίγες εταιρείες που δεν πειράζουν καθόλου το πράσινο πρόγραμμα με εκπτώσεις και απλά αφήνουν την ΤΕΑ να ορίσει την τιμή κιλοβατώρας. Ούτε τους συντελεστές έχει πειράξει, ενώ έχει το δικαίωμα 3 μήνες μετά.

Τα μόνα τιμολόγια που ακολουθούν αυστηρά την τιμή του χρηματιστηρίου είναι τα κυμαινόμενα ex-post χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής (πχ. ZeniΘ Power Home Choice, Volton Yellow Simple, Volterra Forward κλπ)

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω ξεχαστεί ελπεντισον στο κίτρινο (έχοντας ήδη περάσει για το δώρο απο Ήρων). Πού να πάω συνάδελφοι;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Sta είπε

Έχω ξεχαστεί ελπεντισον στο κίτρινο (έχοντας ήδη περάσει για το δώρο απο Ήρων). Πού να πάω συνάδελφοι;

Volton με δωρεάν τον 1ο μήνα και δωροκάρτα 50 € για Public?

• Like 3
Δημοσ.
9 hours ago, korakios said:

...

Ζητά ανάλυση 

Συγνώμη για την χαζή ερώτηση, αλλά πως ζητάμε ανάλυση; μέσω εξυπηρέτησης πελατών; υπάρχει κάποια φόρμα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cleeverblade είπε

Συγνώμη για την χαζή ερώτηση, αλλά πως ζητάμε ανάλυση; μέσω εξυπηρέτησης πελατών; υπάρχει κάποια φόρμα;

Ο πιο απλός τρόπος είναι μέσω του live chat. Εργάσιμες ημέρες 9πμ έως 6μμ.

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...