Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Με τιμη χονδρικης 60€/mwh και τιμη στον καταναλωτη 0.10€/kwh+ κατι δεν παει καλα

Αυτό λέω και εγω.Πως γίνεται,να μην έχουμε μηχανισμό διακύμανσης,και η τελική τιμή είναι 10 λεπτά;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 minutes ago, Vassilis_24 said:

Πού βλέπεις αυτούς τους συντελεστές για κάθε πρόγραμμα;

Στος όρους του προγράμματος... Υπάρχει pdf κάτω από τον πίνακα τιμών.

Δεν είναι ανάγκη να υπολογίζετε ένα ένα τα προγραμματα, τσεκαρετε τα excel

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
Σε 20 ημέρες περίπου μετακομίζω σε άλλη κατοικία με την οικογένεια μου κ είμαι σε φάση αναζήτησης νέου παρόχου σε ρεύμα κ αεριο.
Βλέπω πως το τοπικ αφορά μόνο για ρεύμα, απλά κάποιο αξιότιμο και με γνώσεις μέλος τς ομάδας θα μπορούσε να με βοηθήσει. 
Να κάνω σε έναν πάροχο σύνδεση ρεύματος και αερίου ή σε διαφορετικές εταιρείες;
Μπορώ να δώσω κ πληροφορίες για το σπίτι αν είναι πιο εύκολο να απαντηθεί η ερώτηση μου.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλημέρα. Μετά τον πρώτο έναντι λογαριασμό της ΕΛΠΕ που ξεχασανε να μου βάλουνε το ΚΟΤΒ μου είπανε θα μου στείλουνε έκτακτο εκκαθαριστικό να διορθωθεί καθώς είχαν κάνει λάθος.. μου έρχεται ο εκκαθαριστικός που έχουν βάλει μέσα το ΚΟΤΒ αλλά βλέπω να μην υπάρχει μέσα η έκπτωση του προγράμματος όπως είχαν κάνει στον πρώτο λογαριασμό.. μου είπαν ότι δεν ισχύει ο πρώτος λογαριασμός αλλά ο εκκαθαριστικός, δεν θα έπρεπε να υπάρχει η έκπτωση και στον εκκαθαριστικό; Εντωμεταξυ έχω πάγια εντολή πως θα γίνει να μην πληρωθεί ο πρώτος λογαριασμός έναντι;

Invoice-3.pdf

Μόλις τώρα, gemis XTX είπε

Καλημέρα. Μετά τον πρώτο έναντι λογαριασμό της ΕΛΠΕ που ξεχασανε να μου βάλουνε το ΚΟΤΒ μου είπανε θα μου στείλουνε έκτακτο εκκαθαριστικό να διορθωθεί καθώς είχαν κάνει λάθος.. μου έρχεται ο εκκαθαριστικός που έχουν βάλει μέσα το ΚΟΤΒ αλλά βλέπω να μην υπάρχει μέσα η έκπτωση του προγράμματος όπως είχαν κάνει στον πρώτο λογαριασμό.. μου είπαν ότι δεν ισχύει ο πρώτος λογαριασμός αλλά ο εκκαθαριστικός, δεν θα έπρεπε να υπάρχει η έκπτωση και στον εκκαθαριστικό; Εντωμεταξυ έχω πάγια εντολή πως θα γίνει να μην πληρωθεί ο πρώτος λογαριασμός έναντι;

Invoice-3.pdf 1.65 MB · 0 downloads

Invoice-4.pdf

Δημοσ.

καλημέρα , θα ήθελα την βοηθεια σας για την παροχη στην μητέρα μου , βγηκε τελικος ελπεντισον - απο τις Γιορτες ειχαμε παει εκει με τα 100 ευρω δωρο ... πειτε μου ειναι σωστες οι χρεωσεις ?

ειχαν βγει 2 εναντι - η ενας ειχε το 100ευρω και ο αλλος την εγγυηση τα 50 ευρω

εναντι_20_2_2024_EINV019365511.pdf

εναντι_27_2_2024_EINV019365511.pdf

τελικος_20_5_2024_EINV019365511.pdf

Δημοσ.
1 hour ago, takoulou said:

Όπως είπαν και άλλοι, δεν γίνεται η χονδρική να έχει πέσει στα 60€ και να μας πουλάνε τη Khw στα 10 - 11 λεπτά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Όπως είπαν και άλλοι, δεν γίνεται η χονδρική να έχει πέσει στα 60€ και να μας πουλάνε τη Khw στα 10 - 11 λεπτά.

Το 2020 που ήταν στα μισά, πόσο μας πούλαγαν; 🤑

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Τι πληρώνεις σε ενδιαφέρει.

Πόσο καιρό είχε να πάει η κιλοβατώρα σε αυτη την τιμή.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, stagkia είπε

Καλησπέρα σε όλους,
Σε 20 ημέρες περίπου μετακομίζω σε άλλη κατοικία με την οικογένεια μου κ είμαι σε φάση αναζήτησης νέου παρόχου σε ρεύμα κ αεριο.
Βλέπω πως το τοπικ αφορά μόνο για ρεύμα, απλά κάποιο αξιότιμο και με γνώσεις μέλος τς ομάδας θα μπορούσε να με βοηθήσει. 
Μπορώ να δώσω κ πληροφορίες για το σπίτι αν είναι πιο εύκολο να απαντηθεί η ερώτηση μου.

Δες τις τιμές που ανακοινώθηκαν και διάλεξε πάροχο για το ρεύμα. Μετά κοίτα και το ΦΑ. Δεν είναι απαραίτητο ότι το συνδυαστικό θα είναι και φθηνότερο. Απλά να βεβαιωθείς ότι το πρόγραμμα  ΦΑ που επιλέξεις να μην έχει δέσμευση.

• Like 2
Δημοσ.
19 minutes ago, motoboots said:

Το 2020 που ήταν στα μισά, πόσο μας πούλαγαν; 🤑

Πω μ έβαλες και το έψαξα και βρήκα Protergia 02/2020:

image.png.48d9130a404ff1d9d81e140949042880.png

χονδρικά 0,0859 €/KWh βγαίνει. 

9 hours ago, stagkia said:

Καλησπέρα σε όλους,

Βάλε τα δωράκια της Elpedison, που ειδικά για παροχή ρεύμα + αέριο είναι αξιόλογα (ρώτα @doomnx), και όταν θα ηρεμίσεις με τη μετακόμιση και βρεις τους νέους ρυθμούς σου (και βρεις τι θα καταναλώνεις στο περίπου) το ξανακοιτάς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 hours ago, madboy said:

Πριν λίγες μέρες είχε αναφερθεί ότι μπορούσες στην σελίδα της Ελπε μέσω της διαχείρισης παγίων εντολών να ενεργοποιήσεις πάγια εντολή χωρίς να περιμένεις την έκδοση του πρώτου λογαριασμού. Στο τελευταίο στάδιο ζητάει πληρωμή ποσού αλλά εφόσον είναι μηδενικός ο λογαριασμός δεν μπορείς και να προχωρήσεις. Προσπάθησα να καταχωρήσω ποσό για πληρωμή, αλλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. 

Άρα αναγκαστικά αναμονή για τον πρώτο λογαριασμό. 

εγω ενεργοποιησα παγια για λογαριασμο που εληγε στις 10/5 και τραβηξε τα λεφτα αμεσως (αντι να κανει επαληθευση της καρτας με μηδενικη ή πολυ μικρη χρεωση)...

Δημοσ.
1 hour ago, gemis XTX said:

Invoice-3.pdf 1.65 MB · 2 downloads

Invoice-4.pdf 1.08 MB · 2 downloads

Πλήρωσε 27.32 με κάρτα τώρα, και μόλις μηδενίσει το υπόλοιπο στο myelpedison κάνε αμφισβήτηση του εκκαθαριστικού για την έλλειψη συνέπειας.

Εναλλακτικά περιμένεις μέχρι 30/5 να τραβήξει η πάγια το ποσό του έναντι, και μετά θα τραβήξει η πάγια το υπόλοιπο κατά την ημερομηνία λήξης του εκκαθαριστικού. Αν όμως μέχρι τότε.βγει κι άλλος λογαριασμος μπορεί να γίνει μεγαλύτερο μπλέξιμο. Οπότε κάνε καλύτερα το 1ο.

9 hours ago, stagkia said:

Καλησπέρα σε όλους,

Έλα πάλι σε 20 μέρες και ρώτα γιατι μέχρι τότε μπορεί να έχουν καταργηθεί τα δώρα που ισχύουν τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, η δωροεπιταγη public 30€ για τα προγράμματα της ελπεντισον είναι διαθέσιμη μέχρι της 13:00 από την επαφή μου. Οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στον πινακα με το excel του doomnx λεει στην πρωη στηλη preview Μαιου για ex-ante στην δεύτερη ex-ante λεέι για Απρίλιο.Για να βγει ο ιδιος πίνακας για Μάρτιο , Φεβρουάριο τί πρέπει να κάνω; Μονο στο ιστορικο τιμων να κοιτάω να τα βλέπω απο εκεί;

😀😀😀😀

Επεξ/σία από iliata2410
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...