Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στα πλαίσια του ενεργειακού μου τουρισμού, έφυγα από Ήρων για Ελπεντισον. Δέχτηκα 114 κλήσεις (!!!) από Ήρων και δεν απάντησα ούτε σε μια, αφού τις μπλόκαρε το κινητό μου. Αυτό είναι ή δεν είναι για καταγγελία? 114 κλήσεις μέσα σε 6,5 ώρες! Ξέχασα να πω από το 6948578533...

Επεξ/σία από danielo67000
  • Haha 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, Dimperor είπε

Καλησπέρα με πηρε τηλ ενας "Energy Expert" που δουλευει λεει με ολες τις εταιριες και διαβαζει τα ψιλά γραμματα και μου ελεγε για αλλαγη παροχου του ειπα πως εχω καταληξει να παω Elpedison για τα δωρα αυτην την περιοδο και μου λεει κρατηστε τα δωρα μην τα χρησιμοποιησετε γιατι εαν φηγετε πριν το εξαμηνο θα σας τα ζητουσουν πισω, δεν νομιζω του λεω εχει δει κανενας τπτ;

Πολύ expert ο τύπος!

Κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα και λέει και ο ekrepali αυτά που λέει παρακάτω...

10 ώρες πριν, ekrepali είπε

Τέσπα... το'χουμε πει ότι αυτοί οι "Εnergy Experts" ή "Ενεργειακοί Πράκτορες" ή όπως αλλιώς ονομάζονται... πασάρουν NRG, Protergia, Φυσικό Αέριο, Ζενίθ... καθώς από εκεί παίρνουν τις μεγαλύτερες προμήθειες.

Ας μην γενικεύουμε...

9 ώρες πριν, doomnx είπε

Δεν ήρθες να σου δώσω την επαφή μου.

Από αύριο κόβεται η δωροεπιταγή για τα Public.

Πάντως φιλε μου εμένα η επαφή σου μου είπε η το ένα ή το άλλο. Τα βρήκαμε στις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη, που είναι και πιο πολλά χρήματα. 

1 hour ago, danielo67000 said:

Καλησπέρα στα πλαίσια του ενεργειακού μου τουρισμού, έφυγα από Ήρων για Ελπεντισον. Δέχτηκα 114 κλήσεις (!!!) από Ήρων και δεν απάντησα ούτε σε μια, αφού τις μπλόκαρε το κινητό μου. Αυτό είναι ή δεν είναι για καταγγελία? 114 κλήσεις μέσα σε 6,5 ώρες! Ξέχασα να πω από το 6948578533...

On 19/04/2024 at 12:13, ekrepali said:

Να κάνω εγώ σεφτε τοτε, να σας πω την ωραία μου εμπειρία από τον Ήρων σήμερα.

Έκανα προχτές αίτημα να πάω elpedison, πήγε σήμερα το αίτημα ΔΕΔΔΗΕ... το είδε ο ΗΡΩΝ κι άρχισαν τα τηλέφωνα λογικά από τη διακράτηση πελατών.... θα θέλουν να με ρωτήσουν γιατί φεύγω.

Παίρνουν μια φορά, με το που ακούω ΗΡΩΝ στη κασέτα, κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και το κλείνω.

Παίρνουν 2η φορά,.το σηκώνω... νεκρό.

3η φορά, λέει η κασέτα να περιμένω να συνδεθώ άμεσα με εκπρόσωπο... περιμένω στην αναμονή 7 λεπτά και πέφτει η γραμμή.

4η φορά, το σηκώνω... νεκρό.

Μέχρι να μιλήσω με εκπρόσωπο η μέχρι να ολοκληρωθεί συστεμικά η αλλαγή παρόχου θα συνεχίσουν να παίρνουν. Ειδικά αν πάρουν το μεσημέρι, θα ακούσουν καντήλια.

Κάνουν μαζικές κλήσεις από voip σε όλους όσους αποχώρησαν, όχι μόνο σε ρεύμα αλλά και σε αέριο πλέον.

Κι αν δεν απαντήσεις, κι αν δε περιμένεις να συνδεθείς με εκπρόσωπο δε σταματάει το συστημα να σου κάνει επανακληση.

Θέλω κάποια στιγμή να κάτσω να διαβάσω τους όρους προσωπικών δεδομένων του ΗΡΩΝ, τον ΚΠΗΕ κλπ... να δούμε τι πάτημα υπάρχει να κάνουμε καμιά καταγγελία στην αρχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ειδικά όσοι είχαμε εγγεγραμμένο το κινητό στο μητρώο 11.

Αν βρω κατι, θα ανοίξω νέο topic συζήτησης για να μη ξεφύγουμε εδώ.

• Like 2

8 ώρες πριν, doomnx είπε

Όσοι θέλετε και την 30άρα Public στην ELPEDISON στείλτε τώρα μήνυμα μήπως προλάβετε να σας περάσει στη ζούλα αύριο το πρωί. Καταληκτική ημερομηνία με βάση τους όρους είναι η 30/4/2024.

Εγώ μπήκα 8/4 στον Ήρωνα. Αν φύγω πριν το μηνα, θα χάσω την έκπτωση; Αν οχι, θα με ενδιέφερε αν προλαβαίνω το public.

4 ώρες πριν, Jake07 είπε

Πάντως φιλε μου εμένα η επαφή σου μου είπε η το ένα ή το άλλο. Τα βρήκαμε στις δωροεπιταγές Σκλαβενίτη, που είναι και πιο πολλά χρήματα. 

Στο Bright Up παίρνεις 80 € Σκλαβ χωρίς Public. Στο Smart ήταν 40+30+30. Σας ρωτάω σε ποιο πρόγραμμα θέλετε να πάτε γιατί άλλη επαφή διαχειρίζεται τα Bright και άλλη τα Smart, για μέγιστο όφελος.

2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Εγώ μπήκα 8/4 στον Ήρωνα. Αν φύγω πριν το μηνα, θα χάσω την έκπτωση; Αν οχι, θα με ενδιέφερε αν προλαβαίνω το public.

Στείλε άμεσα και θα δούμε 

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Στο Bright Up παίρνεις 80 € Σκλαβ χωρίς Public. 

Στο excel γράφει για το Bright up 4*20 ΚΑΙ δωροεπιταγή public γι αυτό υπήρξε αυτό το μπέρδεμα φιλε μου. 

• Thanks 1

19 ώρες πριν, Eatos είπε

Καμία ενημέρωση ακόμα, παρόλο που μου είπαν ότι το θέμα έχει επιλυθεί και να τους περιμένω να με καλέσουν.

Καλημερα... Σε πηραν τηλεφωνο; Τι σου ειπαν;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να πω και εγω. Με επαιρνε μια ευγενικη κυρια απο μια εταιρεια που κανει συμβολαια ηλεκτρικης ενεργειας στις Σερρες, καθε φορα δεν μου εδινε φθηνο συμβολαιο. Στο τελος νευριασα λεω θα παω στο μπλε βαρεθηκα να ασχολουμαι με συμβολαια, με παιρνει τοτε (Γεναρη) και μου λεει να παω στο κιτρινο. Δεν την ακουσα. Σαν την ιστορια με το ψεύτη βοσκό, τον λύκο και τα προβατα νιωθω. Μονο που εγω ειμαι το πρόβατο :P

Επεξ/σία από Manefs23

2 ώρες πριν, Jake07 είπε

Στο excel γράφει για το Bright up 4*20 ΚΑΙ δωροεπιταγή public γι αυτό υπήρξε αυτό το μπέρδεμα φιλε μου. 

Ευχαριστώ, διορθώνω.

Καλημέρα

βρίσκομαι στην Elpedison στο πράσινο πρόγραμμα. Βλέπω ότι έχει χαμηλή τιμή 0,085 με 4 ευρώ πάγιο, για Μάιο. Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω και μου διαφεύγει; Σκέφτομαι να τους τηλεφωνήσω ώστε να μεταβώ στο Smart Up.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Καλημέρα

βρίσκομαι στην Elpedison στο πράσινο πρόγραμμα. Βλέπω ότι έχει χαμηλή τιμή 0,085 με 4 ευρώ πάγιο, για Μάιο. Υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω και μου διαφεύγει; Σκέφτομαι να τους τηλεφωνήσω ώστε να μεταβώ στο Smart Up.

Ζήτα μια δωροεπιταγουλα άμα θες. Εγώ πήρα 50€ cook shop (εξαργύρωση μόνο σε κατάστημα). Μου είχαν προτείνει και καρτα υγειας, αλλά είναι δώρο άδωρο με τα ψιλά γράμματα που βάζουν. Πίεσα και για Σκλαβενίτη αλλά μπα.

Επεξ/σία από gpapas640

4 minutes ago, gpapas640 said:

Ζήτα μια δωροεπιταγουλα άμα θες. Εγώ πήρα 50€ cook shop (εξαργύρωση μόνο σε κατάστημα). Μου είχαν προτείνει και καρτα υγειας, αλλά είναι δώρο άδωρο με τα ψιλά γράμματα που βάζουν. Πίεσα και για Σκλαβενίτη αλλά μπα.

Δλδ τι πηρες συνολικα και σε ποιο προγραμμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...