Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Αυτο το 15/μηνα παει ανα ημερα λογικα ή πρεπει να κλεισουμε μήνα;;

ανά μέρα

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μίλησα κι εγώ πριν λίγο με Elpedison για Smart Up και Smart Zero και μου είπαν ότι η προσφορά για δωροεπιταγή Public 30 ευρώ λήγει σήμερα και μπορώ να διαλέξω είτε τις 2x20 για Σκλαβενίτη είτε την 1x30 για Public αλλά όχι και τις 2 μαζί.

Γνωρίζετε εάν υπάρχει τρόπος να πάρουμε και τις 2 προσφορές μαζί?😃

Ευχαριστώ!

Γιώργος

Δημοσ.
Στις 29/4/2024 στις 4:55 ΜΜ, kacey είπε

(ότι λέω είναι κόπι - πάστε χ2 διαφορετικές παροχές)
Θυμάστε τη Volton που θέλει να μου κόψει την έκπτωση συνέπειας γιατί "δεν πληρώθηκε ο λογαριασμός έγκαιρα", ενώ έχω κάνει έγκαιρα πάγια εντολή?

Ε, σήμερα μου έστειλα μήνυμα ότι έχουν δώσει εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ να μου κόψει το ρεύμα γιατί δεν πληρώθηκε ΟΥΤΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ λογαριασμός, που είχε μέσα ληξιπρόθεσμο και τον 1ο που "δεν πληρώθηκε έγκαιρα"...

26 ΜΑΡΤΙΟΥ ανάθεση πάγιας
28 ΜΑΡΤΙΟΥ "εμφανίστηκε στο σύστημά μας η πάγια" έγραψε σε email η Volton
28 ΜΑΡΤΙΟΥ λήξη λογαριασμού, δεν πληρώθηκε.
26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ λήξη 2ου λογαριασμού, ΟΥΤΕ αυτός πληρώθηκε με την πάγια που είναι εν ισχύ από 26 ΜΑΡΤΙΟΥ.
Σήμερα πρωί πρωί Viber ---> "θα σας κόψουμε το ρεύμα".

ΥΓ Ενώ από τις πρώτες μέρες του Απριλίου ΕΓΩ είμαι αυτός που τους κυνηγάει με email να πληρωθούν...

Χθες το πρωί μου επιβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ έχουν πληρωθεί οι ΔΕΥΤΕΡΟΙ λογαριασμοί έκαστης παροχής, μέσω της πάγιας. Τους πλήρωσα χειροκίνητα για να μην τρέχουμε στα σκοτάδια πασχαλιάτικα. Τώρα μόλις, μου επιβεβαίωσαν ότι ΕΧΟΥΝ πληρωθεί και οι δύο παροχές μέσω πάγιας εντολής, και ότι (προφανώς) τους έχω πληρώσει και 2η φορά όταν πλήρωσα χθες χειροκίνητα.
ΤΙΝΑΦΤΟΙΡΕ...
  • Haha 1
Δημοσ.

Όσοι θέλετε και την 30άρα Public στην ELPEDISON στείλτε τώρα μήνυμα μήπως προλάβετε να σας περάσει στη ζούλα αύριο το πρωί. Καταληκτική ημερομηνία με βάση τους όρους είναι η 30/4/2024.

Δημοσ.
1 hour ago, kacey said:

Χθες το πρωί μου επιβεβαίωσαν ότι ΔΕΝ έχουν πληρωθεί οι ΔΕΥΤΕΡΟΙ λογαριασμοί έκαστης παροχής, μέσω της πάγιας. Τους πλήρωσα χειροκίνητα για να μην τρέχουμε στα σκοτάδια πασχαλιάτικα. Τώρα μόλις, μου επιβεβαίωσαν ότι ΕΧΟΥΝ πληρωθεί και οι δύο παροχές μέσω πάγιας εντολής, και ότι (προφανώς) τους έχω πληρώσει και 2η φορά όταν πλήρωσα χθες χειροκίνητα.
ΤΙΝΑΦΤΟΙΡΕ...

Δεν είναι πρωτάκουστο αυτό.

Όταν σκοπεύεις να πληρώσεις με κάρτα ή μετρητά κοντά στην ημερομηνία που εκτελείται η πάγια εντολή...:

α) Φροντίζεις να κοιτάξεις τον τραπεζικό λογαριασμό αν έχει ήδη δεσμευτεί το ποσό. Αν ναι, τότε το υπόλοιπο θα μηδενίσει στη πλατφόρμα του παρόχου μετά από 1-3 εργάσιμες, και τότε θα μπορούν και οι υπάλληλοι της εξυπηρέτησης να δούνε ότι η πάγια εκτελέστηκε. Εάν δεν έχει δεσμευτεί ποσό από το τραπεζικό λογαριασμό τότε

β) Μηδενίζεις τον τραπεζικό λογαριασμό μεταφέροντας τα χρήματα αλλού, πληρώνεις τον λογαριασμό κι αφού μηδενίσει το υπόλοιπο στη πλατφόρμα του παρόχου (η πληρωμή λογιστικοποιείται μετά από 1-3 εργάσιμες), τότε είσαι σίγουρος ότι δε θα εκτελεστεί η πάγια και ξαναμεταφέρεις τα λεφτά στο λογαριασμό σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Όσοι θέλετε και την 30άρα Public στην ELPEDISON στείλτε τώρα μήνυμα μήπως προλάβετε να σας περάσει στη ζούλα αύριο το πρωί. Καταληκτική ημερομηνία με βάση τους όρους είναι η 30/4/2024.

Πού να στείλουμε μήνυμα; Κάνουμε αίτηση ηλεκτρονικά πρώτα; Ή τηλέφωνο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niaou13 είπε

Πού να στείλουμε μήνυμα; Κάνουμε αίτηση ηλεκτρονικά πρώτα; Ή τηλέφωνο;

Σε μένα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Εμένα - εάν μιλάμε για την ίδια επαφή σου που είχες και τον Δεκέμβριο με την προσφορά των 100 € τότε - δεν μου ανέφερε καν τα 30 € του Public, αλλά μόνο τα 2 x 20 € του Σκλαβενίτη για κάθε παροχή που πάει στην ELPEDISON...Μου είπε μόνο κάτι για ασφάλιση επισκευής σπιτιού και είπα ότι δεν το θέλω...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, myrmigki είπε

Εμένα - εάν μιλάμε για την ίδια επαφή σου που είχες και τον Δεκέμβριο με την προσφορά των 100 € τότε - δεν μου ανέφερε καν τα 30 € του Public, αλλά μόνο τα 2 x 20 € του Σκλαβενίτη για κάθε παροχή που πάει στην ELPEDISON...Μου είπε μόνο κάτι για ασφάλιση επισκευής σπιτιού και είπα ότι δεν το θέλω...

Δεν είναι η ίδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Photios said:

Εν τω μεταξύ η ΔΕΔΔΗΕ λέει ότι διορθώνεται η λάθος μέτρηση αλλά πρέπει να το κάνει ο πάροχος (Ζενίθ).

Κάτι που στο έχω ήδη πει πριν 1 βδομάδα ⬇️

On 23/04/2024 at 18:00, ekrepali said:

Ο μόνος τρόπο να λυθεί αυτό το πρόβλημα είναι κάνεις καταγγελία κατά της Ζενίθ, κι αυτοί με τη σειρά τους να στείλουν στον ΔΕΔΔΗΕ αίτημα διόρθωσης της αρχικής ένδειξης της εκπροσώπησης. Αν γίνει αυτό, θα ενημερωθεί κι η Volton ώστε να εκδώσει σωστό τελικό λογαριασμό.

Ο ΔΕΔΔΗΕ από μόνος του δε γίνεται να κάνεις διόρθωση αυτής της ένδειξης εάν δε πάρει αίτημα διόρθωσης απ'το πάροχο

3 hours ago, Photios said:

Κατά τά άλλα ο προηγούμενος πάροχος (Volton) ακόμα μου βγάζει λογαριασμούς! Ούτε την αλλαγή εκπροσώπησης πήραν χαμπάρι, ούτε ότι μπήκα ΚΟΤ Γ! (Ενώ η Ζενιθ το έχει ήδη εκκαθαρίσει)

Από 20/3 μέχρι 30/4 έχουν περάσει 41 μέρες. Ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να εκδώσει τελικό λογαριασμό εντός 6 εβδομάδων (42 ημερών) από τη λήξη της εκπροσώπησης, όπως ορίζει ο Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας στο Άρθρο 37, παράγραφος 8.

Συνεπώς άνοιξε αύριο κι ένα έτοιμα κατά της Volton στο myrae, επιλέγοντας από το μενού την αιτιολογία "Την καταγγελία της σύμβασης --> Τον χρόνο αποστολής του εκκαθαριστικού".

Υπόψιν όμως ότι μετά θα πρέπει να ζητήσεις απ'τη Volton να βγάλει διορθωτικό εκκαθαριστικό, αν η Ζενίθ στείλει αίτημα διόρθωση ένδειξεις στον ΔΕΔΔΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ τελικώς τη διορθώσει. Δηλαδή ίσως είναι προτιμότερο να μη βγάλει τελικό η volton μέχρι να λύσεις το πρόβλημα με τη Ζενίθ. Όπως νομίζεις....

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexispapanikolaou είπε

Τηλέφωνο πριν λίγο από ζενίθ. Μου είπε για ένα ταξίδι χωρίς κλήρωση. Ξέρουμε κάτι;

Ναι, δεν αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

@korakios αν δεν κάνω λάθος, οι εκπτώσεις μπορούν να μεταβάλλονται κάθε μήνα στα πράσινα, αλλά στα κίτρινα μετά το εξάμηνο, όπου μπορούν να τροποποιούνται πάλι κάθε εξάμηνο; το έχω καταλάβει σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

@korakios αν δεν κάνω λάθος, οι εκπτώσεις μπορούν να μεταβάλλονται κάθε μήνα στα πράσινα, αλλά στα κίτρινα μετά το εξάμηνο, όπου μπορούν να τροποποιούνται πάλι κάθε εξάμηνο; το έχω καταλάβει σωστά;

Το 6μηνο αφορά τους "σταθερούς" συντελεστές του εκάστοτε τύπου.  Η έκπτωση δίνεται όσο και αν το θέλουν αυτοί κάθε μήνα

Αυτά ισχύουν σε όλα τα τιμολόγια.

Επεξ/σία από gpapas640
Δημοσ.
3 ώρες πριν, doomnx είπε

Μπορούμε να την πάρουμε και εμείς που είμαστε ήδη ELPE??😜😜🤣

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...