Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/4/2024 στις 2:19 ΜΜ, doomnx είπε

Οι προσφορές της ELPEDISON μέσω τηλεφώνου σήμερα έχουν ως εξής:

• 2x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη + 15 €/μήνα για 2 μήνες στο κυμαινόμενο Smart.
  • 2x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη στο κυμαινόμενο Smart Up.
  • 2x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη στο κυμαινόμενο Smart Zero.
  • 4x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη ή 50 € στον 1ο λογαριασμό σε πελάτες με τερματισμένη παροχή που επιστρέφουν στο σταθερό Bright Up.
  • Επιπλέον 120 € στο 1ο λογαριασμό αερίου στο σταθερό GasHome Fix σε συνδυασμό με μια προσφορά ρεύματος από τις παραπάνω (δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης στο αέριο).

BONUS: Δωροεπιταγή Public 30 €

Όποιος θέλει να κλείσει μέσω της επαφής μου, ας στείλει προσωπικό μήνυμα.

Ισχύουν ακόμα.

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@doomnx θα έχουμε preview; Λέω να κλείσω το μπλε της ακατονόμαστης μιας και η διαφορα με τις τωρινές τιμές είναι ελάχιστη και μαζί με το πενηντάρικο έρχεται στα ίσια με τις kw που καίω. Και πιστεύω ότι δεν θα πέσει και πιο κάτω από τα 10 λεπτα

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosena είπε

Παιδιά, στον Ήρωνα, θέλω να βάλω πάγια εντολή (για να μην χρεωθώ εγγύηση) αλλά μέσω winbank (το ebanking της Πειραιώς) κι όχι μέσω του σάιτ του Ήρωνα.
Γίνεται;

Μάλλον όχι ε;

Μπες winbank και δες:

Από το μενού Πληρωμές, πατήστε «Νέα Πάγια Εντολή» για να επιλέξετε από τη λίστα τον Οργανισμό (Ενέργεια, Ύδρευση, Τηλεπικοινωνίες, Ασφάλειες κλπ.), για τον οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε πάγια εντολή εξόφλησης.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, favou2000 said:

Μπες winbank και δες:

Από το μενού Πληρωμές, πατήστε «Νέα Πάγια Εντολή» για να επιλέξετε από τη λίστα τον Οργανισμό (Ενέργεια, Ύδρευση, Τηλεπικοινωνίες, Ασφάλειες κλπ.), για τον οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε πάγια εντολή εξόφλησης.

@panosena Mόλις πατήσεις Νέα Παγια Εντολή, το βρίσκεις και με αναζήτηση πατώντας ΗΡΩΝ. Απλά πρόσεχε να πατήσεις τη σωστή πάγια, είναι άλλη για Ιδιώτες και άλλη για Επιχειρήσεις. Επίσης η πάγια θα τραβήξει λεφτά απ'τον 2ο λογαριασμό... τον 1ο τον πληρώνεις κανονικά με κάρτα για να μη χάσεις τη συνέπεια.

Eπίσης μιας που αναφέρθηκαν οι πάγιες στην Πειραιώς, στη Volton τα εμφανίζει x2... ακόμα δεν έχουν πλήρως ενοποιήσει τα συστήματα Volton-KEN στο ρεύμα

Στις τελευταίες 2 παροχές που έκανα... λειτουργησαν οι κάτω. Στις από πάνω έβγαζε μήνυμα "Λάθος RF"

Spoiler

44.jpg.6928cab6b9f6c376cd33295a6b9ff94a.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνται αρρώστεια αυτό που συμβαίνει με το ρεύμα; οχι οτι ολα τα άλλα ειναι φυσιολογικα σε αυτην την χωρα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Manefs23 είπε

Μόνο εμένα μου

όχι φυσικά , αλλά είναι oftopic με συζητήσεις που καταλήγουν σε κλείδωμα γιαυτό προτείνω να κάνεις άμεσα edit

Δημοσ.

απο 27 Μαρτιου εως 25 Απριλιου καταναλωσα 238 κιλοβατωρες(25 Απριλιου εδωσα ενδειξη την Ελιν).Εχουμε συνολο 30 ημρες.Για να σπασει η καταναλωση στα 2 ,βαζω 238 κιλοβατωρες δια 30 ημερες ,και αυτο που βρισκω το πολλαπλασιαζω επι 5 ημερες τον Μαρτιο κα βγαινει αυτο :39,6666667.Σε αυτην περιπτωση παει 40 κιλοβατωρες συν 198; η κανω λαθος;

😀😀😀😀

Δημοσ.
1 minute ago, iliata2410 said:

απο 27 Μαρτιου εως 25 Απριλιου καταναλωσα 238 κιλοβατωρες(25 Απριλιου εδωσα ενδειξη την Ελιν).Εχουμε συνολο 30 ημρες.Για να σπασει η καταναλωση στα 2 ,βαζω 238 κιλοβατωρες δια 30 ημερες ,και αυτο που βρισκω το πολλαπλασιαζω επι 5 ημερες τον Μαρτιο κα βγαινει αυτο :39,6666667.Σε αυτην περιπτωση παει 40 κιλοβατωρες συν 198; η κανω λαθος;

😀😀😀😀

Nαι, 40 Μάρτιο και 198 Απρίλιο

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/4/2024 στις 3:13 ΜΜ, ekrepali είπε

Αν δε θέλετε να μπλέξετε... γιατί το θέμα δεν είναι μόνο να ενεργοποιήσετε τη πάγια αλλά να μπορείτε εύκολα και να την απενεργοποιήσετε, κάντε αυτό που έγραψα με bold.

εκτος και αν εχει καποιος την yes για να παιρνει το 2% με την παγια spacer.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, l_kostas είπε

35KVA είναι η συμφωνημένη ισχύς.

Η ΔΕΗ χρεώνει 2,2€/KW μήνα σύμφωνα με τη χρεωστέα ζήτηση η οποία ήταν 90KW στον τελευταίο λογαριασμό (200€)

Άρα ψάχνω να βρω από που προκύπτει αυτό το 90ΚW και αν υπάρχουν προγράμματα που δεν υπάρχει χρέωση ισχύος.

Προφανώς έχεις Γ22. Ψάξε για πάροχο που δεν χρεώνει ισχύ(Protergia, elin, κλπ).

7 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Παιδες ΕΝΑΝΤΙ VOLTON αν δε πληρωσω και περιμενω εκκαθαριστικο, χανω εκπτωση συνεπειας; Ετσι μου λενε σε sms που μουστειλαν...

Πως ήταν ο έναντι στην volton; Η εκτίμηση ήταν κοντά στην μέση κατανάλωσή σου ή ήταν τραβηγμένος;

Δημοσ.

Στην Ελπέντισον μου έχει βγει ένας λογαριασμός, αρνητικός:

image.png.b6a65a116357a00fa0701d05a47b7f1c.png

Κι αυτόν πρέπει να τον...εξοφλήσω;;; Για να μην βγω ληξιπρόθεσμος;;;

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 minute ago, panosena said:

Στην Ελπέντισον μου έχει βγει ένας λογαριασμός, αρνητικός:

image.png.b6a65a116357a00fa0701d05a47b7f1c.png

Αν το κάνεις να μας πεις πως το κατάφερες!!

Οχι δεν χρειάζεται

• Thanks 1
  • Haha 3
Δημοσ.
11 minutes ago, donnarumma said:

Προφανώς έχεις Γ22. Ψάξε για πάροχο που δεν χρεώνει ισχύ(Protergia, elin, κλπ).

Kαι το Weblue της WeEnergy καλό είναι @l_kostas

@Georgebek2 εννοείται πρέπει να πληρώσεις εμπρόθεσμα

4 minutes ago, panosena said:

Αυτοί σου χρωστάνε, δεν χρωστάς εσύ. Θα συμψηφιστεί στον επόμενο λογαριασμό. Αν είναι τελικός, στέλνεις IBAN να σου βάλουν τα λεφτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...