Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, madboy είπε

Η αλήθεια είναι οτι η εμπειρία μου με τον ενεργειακό τουρισμό είχε τα αρνητικά της και τα θετικά της λόγω του παλιού μετρητή που είχα ο οποίος δημιουργούσε προβλήματα με τις σωστές ενδείξεις αφου μια φορά δεν μεταφράστηκε σωστά απο τον πάροχο και τώρα απο υπάλληλο του Δεδδηε.

Τώρα με τον καινούριο μετρητή που εγκαταστάθηκε, προφανώς και αυτά τα προβλήματα εξαλείφθηκαν.

Λαμβάνοντας και την συμβουλη σου για τα δώρα, κοιτάζω και την καρτέλα με τα κυμαινόμενα προγράμματα και βλέπω κέρδος τουλάχιστον 40 ευρω ανα μήνα στς 300 Kwh. Συν τα έξτρα δώρα που παρέχονται. (επιταγές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Αρα το δίλημμα εξελίχθηκε σε σπαζοκεφαλιά. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη για την τελική απόφαση έστω και βραχυπρόθεσμη.

Υ.γ. Τώρα που υπάρχει τηλεμετρούμενος μετρητής, σε κάθε αλλαγή παρόχου ο Δεδδηε κατα την διαδικασία αλλαγής παρόχου θα τραβάει τις τρέχουσες ενδείξεις να υποθέσω; Δηλαδή ακόμα και αν σταλουν απο τον πάροχο, λάθος ενδείξεις, αυτές δεν θα ληφουν υπόψη.

Καμία σπαζοκεφαλιά για τουρισμό. Η ΕΛΠΕ δίνει το μεγαλύτερο δώρο στα κυμαινόμενα, μετά Volton και τέλος ΗΡΩΝ.

Ναι σε τηλεμετρούμενους δεν μετράει τι θα δηλώσεις στην αίτηση.

10 ώρες πριν, liakjim είπε

Για εσωτερική μετακίνηση παίρνουμε κάτι; 😇

Τίποτα απολύτως. Φύγε και θα σε πάρουν τηλέφωνο για win back.

8 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει όταν θες να κάνεις ενεργειακό τουρισμό πότε είναι η καλύτερη περίοδος να φεύγεις....σούρχεται ας πούμε από έναν πρώτο πάροχο που έχεις πάει ο πρώτος έναντι τι κάνεις τον πληρώνεις χωρίς να περιμένεις τον εκκαθαριστικό και πηγαίνεις στον επόμενο πάροχο ή καλύτερα να περιμένεις να εκδοθεί και ο εκκαθαριστικος;και επίσης αν έχεις έκπτωση αν βαλεις  πάγια εντολη μπορείς να φύγεις πιο πριν αφήνοντας να εκτελεστεί η πάγια εντολή στην ώρα της;δεν ξέρω τι να κάνω ακριβώς γι'αυτό ρωτάω.

Ανάλογα τα δώρα που παίρνεις και τις υπόλοιπες προσφορές που υπάρχουν. Πχ. τώρα δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι στη Volton με δώρο τον 1ο μήνα όταν μπορείς να γυρίσεις ΕΛΠΕ για 100 €. Και αν έχεις αρνητικό υπόλοιπο στο λογαριασμό, δεν καίγεσαι να φύγεις. Υπολογίζεις πότε θα τελειώσει και φεύγεις μετά.

Συνήθως στις 30 μέρες και αφού αλλάξει ο μήνας για να δούμε τα νέα προγράμματα είναι μια καλή στιγμή να φύγεις.

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Η παγίδα είναι σου πάσαραν 30 ευρώ Public (που ό,τι κι αν πάρεις είναι πανάκριβο), αντί για 40 ευρώ σκλαβενίτη που πήραμε όλοι.

Τώρα είναι 30+40+30 στο Smart.

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πήρα τα 30€ του προγράμματος, 20€ Σκλαβενίτη και extra 30€ public.

20€ Σκλαβενίτης ΚΑΙ 30€ public άσχετα από το 2 επί 15€.

Το πρόγραμμα smart zero πότε ξεκίνησε ξέρεις?

Το γράφει κάπου στο site της ελπεντισον?

Το Smart Zero ξεκίνησε την Τρίτη.

49 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Για πειτε καποιο εμπειρο ματι γιατι εγω δε καταλαβαινω, το παρακατω φαινεται οκ; (567kwh, 476μερα, 91νυχτα)

image.png.9eebc14451c87865a515e369d76d093f.pngimage.png.9eebc14451c87865a515e369d76d093f.png

Σαν πράξεις σωστές είναι. Αν ισχύουν τα νούμερα εσύ ξερεις.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σε όλους. 

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες αλλά είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Σύντομα τελειώνω την διαδικασία με τον ΔΕΔΔΗΕ για την τοποθέτηση του μετρητή (νέα σύνδεση, το σπίτι δεν είχε ρεύμα μέχρι τώρα, ήταν μισοτελειωμένο) και είμαι στην φάση που πρέπει να βρω πάροχο. Επειδή το σπίτι θα παραμείνει άδειο σίγουρα μέχρι τέλος του χρόνου, οπότε δεν θα έχει σχεδόν καθόλου κατανάλωση, θέλω να ρωτήσω αν έχουν κάποια διαφορά στα πάγια οι πάροχοι μεταξύ τους η αν οι διαφορές τους είναι μόνο στην τιμή της κιλοβατώρας. Ποιος πάροχος είναι καλύτερος σε τέτοιες περιπτώσεις?

2 λεπτά πριν, Ezio είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες αλλά είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε τέτοια διαδικασία. Σύντομα τελειώνω την διαδικασία με τον ΔΕΔΔΗΕ για την τοποθέτηση του μετρητή (νέα σύνδεση, το σπίτι δεν είχε ρεύμα μέχρι τώρα, ήταν μισοτελειωμένο) και είμαι στην φάση που πρέπει να βρω πάροχο. Επειδή το σπίτι θα παραμείνει άδειο σίγουρα μέχρι τέλος του χρόνου, οπότε δεν θα έχει σχεδόν καθόλου κατανάλωση, θέλω να ρωτήσω αν έχουν κάποια διαφορά στα πάγια οι πάροχοι μεταξύ τους η αν οι διαφορές τους είναι μόνο στην τιμή της κιλοβατώρας. Ποιος πάροχος είναι καλύτερος σε τέτοιες περιπτώσεις?

Δες το καρφιτσωμένο. 

• Thanks 1

Καλησπέρα παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τον σύνδεσμο για την ΤΕΑ στο διάστημα από 1/1/2024 έως 13/2/2024;

Έχω μπλέξει με τον Ήρωνα...

1 λεπτό πριν, donnarumma είπε

Καλησπέρα παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τον σύνδεσμο για την ΤΕΑ στο διάστημα από 1/1/2024 έως 13/2/2024;

Έχω μπλέξει με τον Ήρωνα...

Άκυρο, το βρήκα.

3 hours ago, Georgebek2 said:

Α τελικα ειναι η 30αρα public αντι για 40αρα σκλαβενιτη; Νομιζα ειναι και οι 2 μαζι 😆

Αν ειναι ετσι μακρια απο public εννοειταιιιιιιιιιιιι

Ό,τι γράψουν στη 1η σελίδα της αίτησης, αυτά θα πάρεις.

1 hour ago, panosena said:

αντιπροσφορά από Ελπέντισον, 4 ευρώ πάγιο, 8,5 λεπτά η kWh και 40 ευρώ δωροεπιταγές...
Με ξαναπήραν σήμερα για καλύτερη προσφορά: στα παραπάνω + 30 ευρώ,  μηδενικό πάγιο....

Αν δεν την έκοβα μ' ένα ψυχρό 'όχι' ήταν έτοιμη να μου δώσει και το σπίτι της...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ; Θα cέβεcτε:

Εσύ είπες έχεις κούτελο στο κοινωνία, και τελικά ξεπούλησες τον ΗΡΩΝ για 30 αργύρια. 🤣

Καλοφάγωτα, αλλά όταν βγει τελικός ΗΡΩΝ άσε το πιστωτικό για κουμπαρά, γιατί αν το ζητήσεις σε IBAN θα'μαστε ένα βήμα πιο κοντά να κοπούν τα δώρα.

1 hour ago, kozywozy said:

Μάλλον θα κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο μιας και δεν επικοινωνεί κανείς και όταν αποφασίσουν να με πάρουν απλά δεν θα συμφωνήσω. Ελπίζω να μην το παίξουν αλλά Ήρων. Το χειρότερο σενάριο σε αυτή την περίπτωση; Να περάσω elpedison, μετά στον νέο πάροχο και να πρέπει να κάνω καταγγελία μέσο myrae;

Πάρε μια απόφαση τις θες να κάνεις γιατί αν τα κάνεις μπάχαλο μέσα στο Πάσχα... καλή τύχη να βγάλεις άκρη.

• Like 1
  • Thanks 1

25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

γιατί αν τα κάνεις μπάχαλο μέσα στο Πάσχα... καλή τύχη να βγάλεις άκρη.

Ξέρω, θυμάμαι ότι αίτηση τα Χριστούγεννα για αλλαγή παρόχου και ολοκληρώθηκε τέλος Ιανουαρίου. Μπάχαλο δεν θα γίνει απλά στην χειρότερη να πρέπει να πληρώσω 80 ευρώ στην ΕΛΠΕ από το πουθενά τα οποία θα αμφισβητήσω κι ότι γίνει. Αν υπάρχει κανένα άλλο σενάριο καταστροφής δεκτή όποια ενημέρωση!

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Εσύ είπες έχεις κούτελο στο κοινωνία, και τελικά ξεπούλησες τον ΗΡΩΝ για 30 αργύρια. 🤣

Καλοφάγωτα, αλλά όταν βγει τελικός ΗΡΩΝ άσε το πιστωτικό για κουμπαρά, γιατί αν το ζητήσεις σε IBAN θα'μαστε ένα βήμα πιο κοντά να κοπούν τα δώρα.

Αφού την έκοψε λέει, με ένα ψυχρό όχι! Έμεινε πιστός στον Ήρωνα, εγώ αυτό κατάλαβα πάντως 😇

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, petranthe είπε

O - X - I

τοσο χαλια ειναι; εχει δυσαρεστημενους πελατες; 

ευχαριστω για την ενημερωση, ο εκπροσωπος της ζενιθ μου ελεγε οτι ολοι ειναι ευχαριστημενοι για να με κανει πελατη και για μια καρτα υγειας που τις ειπα οτι δεν με ενδιαφερει. 

Η euvince power βλεπω οτι ειναι η δευτερη μετα την δεη που εχει χαμηλοτερη τιμη στο νυκτερινο ρευμα απο οτι το ημερησιο; . με την εκπτωση συνεπειας , αξιζει να παει καποιος καποιο οικιακο τιμολογιο εκει; για το we blue αναφερομαι. 

Επεξ/σία από johnmegarythmos

31 minutes ago, marinna said:

Αφού την έκοψε λέει, με ένα ψυχρό όχι! Έμεινε πιστός στον Ήρωνα, εγώ αυτό κατάλαβα πάντως 😇

Ααα πάλι λάθος το διάβασα. 😆

51 minutes ago, panosena said:

Έμεινα πιστός στον Ήρωνα λέμε.

Εσύ πρέπει να πάρεις ειδική έκπτωση loyalty, κι όχι να σου φάνε τη συνέπεια όταν φύγεις. 😄

• Like 1
  • Haha 1

16 ώρες πριν, messinia3 είπε

Πατάς απόρριψη και απαντάς ότι αναμενεις την παραλαβή της δωροεπιταγης ώστε να ολοκληρώσεις το αίτημα.

Το έκανα 3 φορες κ μου απαντανε αμεσως σχεδον την ιδια αυτοματοποιημενη απαντηαη

Καλημέρα! Στην πρώτη μου μεταφορά στην ΕΛΠΕ τον Νοέμβριο του 23 τηλεφωνικός μου είπε η υπάλληλος ότι θα μου δώσει 2 δωροεπιταγες 20€ Σκλαβενίτη. Μου στέλνει σε φάκελο μόνο την μία. Επικοινωνώ από τότε και τηλεφωνικός και μέσω chat ότι έχω παραλάβει μόνο την μία από τις δύο. Αυτοί ισχυρίζονται ότι στείλανε και τις δύο.. σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Θα πρέπει να τραβάμε βίντεο όταν ανοίγουμε τον φάκελο μπροστά στον courier; 

10 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Καλημέρα! Στην πρώτη μου μεταφορά στην ΕΛΠΕ τον Νοέμβριο του 23 τηλεφωνικός μου είπε η υπάλληλος ότι θα μου δώσει 2 δωροεπιταγες 20€ Σκλαβενίτη. Μου στέλνει σε φάκελο μόνο την μία. Επικοινωνώ από τότε και τηλεφωνικός και μέσω chat ότι έχω παραλάβει μόνο την μία από τις δύο. Αυτοί ισχυρίζονται ότι στείλανε και τις δύο.. σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Θα πρέπει να τραβάμε βίντεο όταν ανοίγουμε τον φάκελο μπροστά στον courier; 

Καλημερα.. Αυτο δεν γινεται να νλεπεις το φακελο μπροστα στον curier .. Επαιξες και εχασες... Μονο αν το αναφερεις στην ΡΑΕ μπορει κατι να γινει..Αν  θα σε πιστεψουν...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...