Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 minutes ago, vklon said:

Στον ΗΡΩΝ αυτό που είχε ακουστεί ότι δεν δίνει τα 50€ άμα τα έχει λάβει κάποιος μέσα στο προηγούμενο 6μηνο ισχύει στο YELLOW FREE μόνο η και στο GUARANTEE ;

Υellow Free, και ανά πάσα στιγμή μπορεί και να αλλάξουν τους όρους του guarantee... μέχρι τη περασμένη βδομάδα πάντως δεν είχε περιορισμό.

------

Μπήκα myvolton να δω μήπως βγήκε κι εμένα λογαριασμός... έχουν βγάλει έναντι μέχρι 20/4, ενώ έχω φύγει 27/3. Μάλιστα το γνωρίζουν κι οι ίδοι αφού 1/4 υπέβαλλαν αίτημα για νέα παροχή. Μόλις πάρω το PDF θα φύγει καθευθείαν αίτημα ακύρωσης στο myrae...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Kατευθείαν τελική τιμή βάζουν στο λογαριασμό. Είσαι σίγουρος ότι δε περιλαμβάνει έκπτωση;

Επίσης κοίτα μη τυχόν είχε εκδοθεί νωρίτερα κανένας έναντι και δεν το πλήρωσες...

Όχι δεν είχα κανέναν έναντι και τους πληρώνω πάντα ακριβώς για να μην χάνω την συνέπεια

Υ.Γ Πως βάζουμε φωτογραφία μέσα στα spoiler;

Spoiler

Screenshot2024-04-22210643.jpg.641a86d32750344030287daa58c1eefd.jpg

Επεξ/σία από kozywozy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχισε τις μ@λ@κιες η Ελπεντισον..ειχε να μου βγαλει λογαριασμο 1,5 μηνα και σημερα εστειλε 2 μαζι, που ο δευτερος αναφερει σαν ανεξοφλητο τον πρωτο...εψαχνα να βρω ποιος ηταν αυτος που δεν πληρωσα..το ειδαμε κι αυτο σκεφτηκα🤨παλι καλα που ειχα ακομη πιστωτικο 80 ευρω και δεν ειναι πολλα.. 10/02 εως 05/03 η περιοδος καταναλωσης, μα ποιον αλλο παροχο μου θυμιζει αυτο.....Με βλεπω για Δεη ετσι που κανουν κι αυτοι

Εντωμεταξυ για την περιοδο απο 01/01/24 εως 01/02/24 η χρεωση ειναι 0,135...Ειναι σωστο;

Επεξ/σία από energy52
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα νέα της αγοράς

ΖΕΝΙΘ ενημέρωση από τον πάροχο ότι το οικιακό προϊόν ρεύματος Power Home Choice, θα είναι εμπορικά διαθέσιμο αυστηρά μέχρι την Τρίτη 30/04

NRG νέο μπλε Fixed 4U σταθερή τιμή 0,095 και πάγιο 9,90. Συνδυάζεται με ΚΟΤ. Δέσμευση πρόωρης αποχώρησης 100€ μέχρι 31/12/2024. Μετά την λήξη της σύμβασης του πελάτη ο Πελάτης θα μεταπίπτει αυτόματα στο πρόγραμμα προμήθειας “nrg @cost +”. Τώρα για τη διάρκεια αναφέρεται ως 6μηνο αλλά υπάρχει δέσμευση μέχρι 31/12/24! Πρέπει να διευκρινιστεί τι εννοεί ο ποιητής, 6μηνο ή 8μηνο;

VOLTON Έχει ανεβεί στο site το νέο 6μηνο σταθερό. Τιμή με συνέπεια 0,088 και πάγιο 9,90. Συνδυάζεται και με ΚΟΤ. Όπως και το νέο κίτρινο Yellow Simple Protect  με προστασία ανώτατης τιμής μέχρι τέλους Ιουλίου, 0,083€/kWh και μετά 1,1990 *MTA + 0,014 (με ΜΤΑ Μαρτίου τελική 0,1132) και πάγιο 4,90

Επεξ/σία από bilham
  • Like 3

Άλλαξε η καταχώρηση πάγιας στο myelpedison... δε γίνεται πλέον να καταχωρήσουμε κάρτα πριν εκδωθεί λογαριασμός.

Spoiler

333.jpg.16dbc22570b9f70eda01c9aee26cc0e3.jpg

Τώρα πρέπει να βγει πρώτα λογαριασμός... να καταχωρήσουμε το ποσό πληρωμής, να επιλέξουμε τρόπο πληρωμής (κάρτα ή ίσως και paypal), και κάνουμε πληρωμή & ενεργοποίηση πάγιας ταυτόχρονας.

Προσωπικά δε πρόκειται να κάνω αυτή τη διαδικασία, γιατί δε ξέρω μετά αν μπορώ να αφαιρέσω τη πάγια μ'ένα απλό κλικ... ή αν θα μας βγάζουν τη πίστη όπως ο ΗΡΩΝ.

Οπότε θα περιμένω να βγει λογαριασμός... πληρώνω με κάρτα, μετά ενεργοποιώ πάγια από ebanking από λογιαριασμό με μικρό/μηδενικό υπόλοιπο.

• Like 2

17 λεπτά πριν, energy52 είπε

Αρχισε τις μ@λ@κιες η Ελπεντισον..ειχε να μου βγαλει λογαριασμο 1,5 μηνα και σημερα εστειλε 2 μαζι, που ο δευτερος αναφερει σαν ανεξοφλητο τον πρωτο...εψαχνα να βρω ποιος ηταν αυτος που δεν πληρωσα..το ειδαμε κι αυτο σκεφτηκα🤨παλι καλα που ειχα ακομη πιστωτικο 80 ευρω και δεν ειναι πολλα.. 10/02 εως 05/03 η περιοδος καταναλωσης, μα ποιον αλλο παροχο μου θυμιζει αυτο.....Με βλεπω για Δεη ετσι που κανουν κι αυτοι

Εντωμεταξυ για την περιοδο απο 01/01/24 εως 01/02/24 η χρεωση ειναι 0,135...Ειναι σωστο;

Μήπως έχεις ΚΟΤ;

Μόλις τώρα, energy52 είπε

Οχι, τι σχεση εχει;

Το έκαναν κι άλλοι πάροχοι σε δικαιούχους ΚΟΤ, κάποια νομοθετική διάταξη περίμεναν να ψηφιστεί που καθόριζε τέτοια θέματα . Καθυστέρηση έκδοσης του ενός δηλαδή και έκδοση δεύτερου με τον πρώτο να φαίνεται ανεξόφλητος.

@energy52 βγήκαν 2 λογαριασμοί, τι λογαριασμοί; Έναντι, εκκαθαριστικός; Εκκαθαριστικός, έναντι; Εκκαθαριστικός, εκκαθαριστικός; Ίσως λόγω μηνιαίων καταμετρήσεων να βγήκανε 2 στα καπάκια, αλλά εννοείται θα κάνεις αμφισβήτηση αν σε κάποιο λογαριασμό δε μπήκε συνέπεια.

29 λεπτά πριν, energy52 είπε

Αρχισε τις μ@λ@κιες η Ελπεντισον..ειχε να μου βγαλει λογαριασμο 1,5 μηνα και σημερα εστειλε 2 μαζι, που ο δευτερος αναφερει σαν ανεξοφλητο τον πρωτο...εψαχνα να βρω ποιος ηταν αυτος που δεν πληρωσα..το ειδαμε κι αυτο σκεφτηκα🤨παλι καλα που ειχα ακομη πιστωτικο 80 ευρω και δεν ειναι πολλα.. 10/02 εως 05/03 η περιοδος καταναλωσης, μα ποιον αλλο παροχο μου θυμιζει αυτο....

αν σε χρέωσαν μόνο τα δημοτικά τέλη , κομπλέ είναι

30 λεπτά πριν, energy52 είπε

φύλλο ιστορικό τιμών

• Like 1

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@energy52 βγήκαν 2 λογαριασμοί, τι λογαριασμοί; Έναντι, εκκαθαριστικός; Εκκαθαριστικός, έναντι; Εκκαθαριστικός, εκκαθαριστικός; Ίσως λόγω μηνιαίων καταμετρήσεων να βγήκανε 2 στα καπάκια, αλλά εννοείται θα κάνεις αμφισβήτηση αν σε κάποιο λογαριασμό δε μπήκε συνέπεια.

Εκκαθαριστικος ο πρωτος  και εναντι ο δευτερος (με δικη μου μετρηση που αναφερει σαν ανεξοφλητο τον εκκαθ.).. Συνεπεια δεν βλεπω πουθενα, αλλα εχω στο κιτρινο smart συνεπεια; 

11 λεπτά πριν, energy52 είπε

Εκκαθαριστικος ο πρωτος  και εναντι ο δευτερος (με δικη μου μετρηση που αναφερει σαν ανεξοφλητο τον εκκαθ.).. Συνεπεια δεν βλεπω πουθενα, αλλα εχω στο κιτρινο smart συνεπεια; 

Δεν έχει συνέπεια κανένα της Ελπέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Έκανα αίτημα 11/4 στη ΡΑΕ για κακή ποιότητα υπηρεσιών ζητώντας αποζημίωση καθώς για 102 μέρες δεν βγάλανε κανένα εκκαθαριστικό, μόνο 2 πιστωτικά έναντι και η ΕΛΠΕ έστειλε το παρακάτω απολογητικό (την μπάλα στην κερκίδα):

Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω συστημικής δυσλειτουργίας οι μετρήσεις δεν προτάθηκαν προς τιμολόγηση. Η εταιρεία μας προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με την έκδοση του εκκαθαριστικού λογαριασμού με αρ. χχχ / 16.04.2024 ο οποίος αφορά  σε διάστημα κατανάλωσης απο 29.12.2023 έως 10.04.2024.Απολογούμαστε για την καθυστέρηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας.Με εκτίμηση.

Έχετε καμια ιδέα τι να γράψω για να συνεχίσω το αίτημα?

ΥΓ Βγήκε ο εκκαθαριστικός και περιμένω τον τελικό. Να τον πληρώσω άμεσα για να μη χάσω τη συνέπεια στον τελικό?

Επεξ/σία από api23

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...