Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ο κάθε πάροχος έχει δικό του τιμολόγιο (τιμή προμήθειας, εκπτώσεις,πάγιο... άλλος έχει 0, άλλος 5,.άλλος.10).

Mε εξουσιοδότηση μόνο.

@messinia3 το κονέ σου δίνει τα 80 τηλεφωνικά;

Μπερδεύτηκα φεύγω από τη ΔΕΗ πάω σε άλλο πάροχο ,το πάγιο της ΔΕΗ κ εννοώ τελοι -ερτ -σύστημα μεταφοράς δίκτυο διανομής κτλ  θα εξακολουθούν να έρχονται στο νέο πάροχο ,αν όχι θα μου έρχονται ξέχωρα με τη ΔΕΗ;

Screenshot_2024-04-22-11-51-33-80_2b00637fb5ae19be7de422e642f85679.jpg

Screenshot_2024-04-22-11-51-40-77_2b00637fb5ae19be7de422e642f85679.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Ο κάθε πάροχος έχει δικό του τιμολόγιο (τιμή προμήθειας, εκπτώσεις,πάγιο... άλλος έχει 0, άλλος 5,.άλλος.10).

Mε εξουσιοδότηση μόνο.

@messinia3 το κονέ σου δίνει τα 80 τηλεφωνικά;

Μόνο σε κατάστημα για τα 80 στο bright up

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, caveneo said:

Καλημέρα, παίδες! Από τέλη Φεβρουαρίου έχω πάει στην Protergia. Πριν ήμουν στη volterra. Εκδόθηκε προχθές λογαριασμός για κατανάλωση από 1/11 έως 01/01/24. Σου μεταξύ εγώ κάθε μήνα πλήρωνα εκκαθαριστικό. Σε ερώτημα που τους έστειλα για τον λόγο μου απάντησαν το εξής: "η έκδοση του εκκαθαριστικού λογαριασμού Α/Α 2398340 αφορά χρέωση αποδοθείσας επιδότησης του ταμείου ενεργειακής μετάβασης (ΤΕΜ), καθώς, ενώ σας έχει αποδοθεί επιδότηση ΤΕΜ από τη Volterra για το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023, μέχρι και σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί η απαιτούμενη Υπουργική Απόφαση στο ΦΕΚ για την οριστικοποίηση των ποσών επιδότησης ΤΕΜ Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023. Λόγω των παραπάνω, δεν δικαιολογείται προς το παρόν η απόδοση από την πλευρά μας της επιδότησης ΤΕΜ για το διάστημα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2023 και για το λόγο αυτό προβήκαμε στην έκδοση του λογαριασμού που λάβατε. Με την δημοσίευση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης στο ΦΕΚ, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες πίστωσης του προς απόδοση ποσού επιδότησης"

ισχύει κάτι τέτοιο; Να τον πληρώσω;

Λοιπόν... κάνεις αμφισβήτηση λογαριασμού, κατά προτίμηση μέσω myRAE. Πατάς για αιτιλογία "Το λογαριασμό μου" --> "Αμφισβήτη Χρεώσεων".

Από κάτω θα επισυνάψεις τον εκκαθαριστικό λογαριασμό που αμφισβητείς, καθώς και το παρακάτω PDF.

Στο κείμενο θα γράψεις:

Στο ΦΕΚ B' 1601/11.03.2024, όπου με την υπ'αριθμόν ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/24986/452 τροποποιήθηκε η υπ'αριθμόν ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/12477/ 435/09.02.2022 Απόφαση, και συγκεριμένα στα Άρθρα 2 και 3... αναλύονται πλήρως οι επιδοτήσεις για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο για τους οικιακούς καταναλωτές, για τους οικιακούς καταναλωτές που πέτυχαν εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και για τους καταναλωτές του Κοινωνικού Τιμολογίου.

Συνεπώς δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί σας στην από xx(συμπλήρωσε ημερομηνία)/04/2024 απάντηση σας, ότι το ΦΕΚ δεν έχει δημοσιευτεί. Παρακαλώ να εκδώσετε άμεσα έκτακτο πιστωτικό λογαριασμό, ή να προχωρήσετε σε ακύρωση του λογαριασμού υπό αμφισβήτηση και να μηδενίσετε το υπόλοιπο μου.

1601b-24.pdf

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 3

23 minutes ago, sotispapaki said:

Μου είπαν από ζενίθ ότι τα σταθερά συμβόλαια σπάνε αν ανέβει πολύ η τιμή kwh και μένεις με το συμβόλαιο στο χέρι.. Ισχύει?

Αν πληρώσεις τη ρήτρα αποχώρησης, σπάει ναι. Απ'τη καλή τους τη καρδιά δε θα σε αφήσουν να το σπάσεις αζημίως.

26 minutes ago, sotispapaki said:

Μου είπαν από ζενίθ ότι τα σταθερά συμβόλαια σπάνε αν ανέβει πολύ η τιμή kwh και μένεις με το συμβόλαιο στο χέρι.. Ισχύει?

Εννοείται. Όπως παλαιότερα. Μόνο η ΔΕΗ τα τίμησε τα σταθερά συμβόλαιά της. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκανα τηλεφωνικά συμβόλαιο στο elpedison bright και μετά από μικρή πίεση μου έδωσαν και το 80άρι σκλαβενίτη. Το αναφέρουν στο συμβόλαιο ως easter promo

Spoiler

Untitled.png

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Like 1
  • Thanks 1

Bλέπω στο site της Volton ότι επανήλθαν τα 50€ Public που έδιναν κ στο Βαλεντίνο.

Μόνο που αυτή τη φορά δε βλέπω στους όρους της δωροκάρτας να αναφέρει ότι αν δε κάτσεις 12 μήνες σου τη ζητάει πίσω. Άρα έχει τις 500kwh δώρο + 50€ Public δωροκάρτα μαζί?

Επιπλέον δε βλέπω στο site τα 2 νέα προγράμματα της Volton που ανήρτησε ο φίλος παραπάνω

• Like 2

Τα 80 η ελπε μπορει να τα δώσει και με την 20αρα επιπλεον ; Αν πας για smart τοτε η δωροεπιταγη ειναι 40.

Επίσης συνδυάζεται και μετα 30;

Γνωρίζει καποιος;

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αν πληρώσεις τη ρήτρα αποχώρησης, σπάει ναι. Απ'τη καλή τους τη καρδιά δε θα σε αφήσουν να το σπάσεις αζημίως.

Όχι να το σπάσω εγώ, να το σπάσουν αυτοί... Να μου πουν δεν μπορούμε να σου δώσουμε 0.089€ την kwh γιατί αυξήθηκε πολύ το ρεύμα, οπότε πρέπει να αλλάξεις πρόγραμμα..

2 ώρες πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Εννοείται. Όπως παλαιότερα. Μόνο η ΔΕΗ τα τίμησε τα σταθερά συμβόλαιά της. 

Ξέρουμε σε ποια περίπτωση μπορεί να σπάσει? Αναφέρεται στο συμβόλαιο ότι αν ανέβει τόσο πχ η kwh, πλέον δεν δεσμευόμαστε...

2 minutes ago, sotispapaki said:

Όχι να το σπάσω εγώ, να το σπάσουν αυτοί... Να μου πουν δεν μπορούμε να σου δώσουμε 0.089€ την kwh γιατί αυξήθηκε πολύ το ρεύμα, οπότε πρέπει να αλλάξεις πρόγραμμα..

Μόνο μετά από 6 μήνες από την υπογραφή του συμβολαίου και αφού προηγηθεί ειδοποίηση 

3 ώρες πριν, kontow είπε

Μόνο που αυτή τη φορά δε βλέπω στους όρους της δωροκάρτας να αναφέρει ότι αν δε κάτσεις 12 μήνες σου τη ζητάει πίσω. Άρα έχει τις 500kwh δώρο + 50€ Public δωροκάρτα μαζί?

Μάλλον μιας και λείπει το πεδίο απο τους παλιούς όρους

image.png.020b039f834cd84ed70da9ac2477ef78.png

θα έχει ενδιαφέρον το τι θα λένε οι υπάλληλοι 😛

3 ώρες πριν, kontow είπε

Επιπλέον δε βλέπω στο site τα 2 νέα προγράμματα της Volton που ανήρτησε ο φίλος παραπάνω

μάλλον είναι φρέσκα και θα βγουν σύντομα

6 ώρες πριν, The_Judas είπε

Σε περίπτωση αλλαγής παρόχου, υπάρχει τρόπος να δω αν έχει ενεργοποιηθεί η αλλαγή εταιρείας;

μπορεί ο προηγούμενος πάροχος να με μπλοκάρει κάπως; γιατί με έχουν πάρει 20 τηλέφωνα και δεν τους απαντάω...

γίνεται αν έχει ενεργοποιηθεί ο Ενεργειακός Τειρεσίας

από όσο θυμάμαι στο περίπου αναφερόταν σε όσους έχουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ λογαριασμούς νομίζω στα 3 έτη μετά από 2 ή 3 αλλαγές παρόχου

ελπίζω να μην έχεις απλήρωτα αλλά στο λέω με επιφύλαξη δεν ξέρω αν έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζεται

όποιος ξέρει περί αυτού ας μας πει που το βρίσκουμε δεν θυμαμαι που το χα διαβασει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...