Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη 5η φορά συνδέθηκα με εκπρόσωπο ευτυχώς... το έληξα με συνοπτικες διαδικασίες γιατί με πέτυχε πάνω στο φαϊ.

Άντε γιατί σκεφτόμουνα να τους απειλήσω πως αν με ξαναπάρουν, δε θα ξαναγυρίσω για να μου δώσουν τζάμπα 50άρικα.

• Haha 11
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρισα τρεις παροχές σήμερα από δεη 4all σε elpedison bright up. Πήγα σε κατάστημα, δε ζήτησαν τίποτα παράξενο, μου έδωσαν εγγράφως τον ειδικό όρο της δωροεπιταγής Σκλαβενίτη 80 ευρώ. Ζήτησα επιπλέον 20άρες αλλά τζίφος, μου έδωσαν κάτι πετσέτες cocomat κι ένα μπουρνούζι με στάμπα elpedison. Ελπίζω να μη μου τα έδωσαν για καμιά ψυχρολουσία που μου ετοιμάζουν.🤣

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 1
  • Haha 13
Δημοσ.

Νοίκιασα σπίτι (στο οποίο έμενε φίλος και ηλεκτροδοτείται απο ΔΕΗ τώρα). Μιας και πρέπει να μεταβιβάσω ρεύμα στα δικά μου στοιχεία σκέφτομαι για το Bright up γιατί δε το πολυέχω να ασχοληθώ με τουρισμό προς το παρόν και δίνει και την 80άρα που θα ισοφαρίσει λίγο το 9.99 πάγιο... Εκτιμώ ~300Khw το μήνα άντε όσο παραπάνω πάει το καλοκαίρι με κλιματιστικό.

Θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο με τις μετρήσεις που θα δώσω κατά την αίτηση; Στον τελευταίο εκκαθαριστικό της ΔΕΗ (07/03-07/04) λέει επόμενη καταμέτρηση στις 13/05 οπότε φαντάζομαι και μετά την αλλαγή θα ισχύει η μηνιαία καταμέτρηση;

Δημοσ.
4 minutes ago, mastrokwstas said:

Θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο με τις μετρήσεις που θα δώσω κατά την αίτηση; 

να γραφτουν οι μετρησεις σου στην αιτηση.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε

Νοίκιασα σπίτι (στο οποίο έμενε φίλος και ηλεκτροδοτείται απο ΔΕΗ τώρα). Μιας και πρέπει να μεταβιβάσω ρεύμα στα δικά μου στοιχεία σκέφτομαι για το Bright up γιατί δε το πολυέχω να ασχοληθώ με τουρισμό προς το παρόν και δίνει και την 80άρα που θα ισοφαρίσει λίγο το 9.99 πάγιο... Εκτιμώ ~300Khw το μήνα άντε όσο παραπάνω πάει το καλοκαίρι με κλιματιστικό.

Θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο με τις μετρήσεις που θα δώσω κατά την αίτηση; Στον τελευταίο εκκαθαριστικό της ΔΕΗ (07/03-07/04) λέει επόμενη καταμέτρηση στις 13/05 οπότε φαντάζομαι και μετά την αλλαγή θα ισχύει η μηνιαία καταμέτρηση;

Με πάνω από 140 kWh/μήνα ισοφαρίζεται το πάγιο με τη χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας σε σχέση με ΔΕΗ, οπότε το 80άρι είναι στην τσέπη κι έχεις και κέρδος.

Δώσε την πραγματική μέτρηση και να επιμείνεις να γραφτεί στο συμβόλαιο, τα άλλα άστα στον ΔΕΔΔΗΕ να πάρει τη μέτρηση κατά το πρόγραμμά του.

Κατά πάσα πιθανότητα -προκειμένου για αλλαγή ΑΦΜ- να περάσει για έκτακτη καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε

Ωραία ευχαριστώ, θα πάω Δευτέρα σε κατάστημα για την αίτηση.

Νάσαι καλά. Πες για καμιά 20ευρη μπας και πάρεις δώρο μπουρνουζάκι!

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Τη 5η φορά συνδέθηκα με εκπρόσωπο ευτυχώς... το έληξα με συνοπτικες διαδικασίες γιατί με πέτυχε πάνω στο φαϊ.

Άντε γιατί σκεφτόμουνα να τους απειλήσω πως αν με ξαναπάρουν, δε θα ξαναγυρίσω για να μου δώσουν τζάμπα 50άρικα.

βασικά μπλοκάρεις τον αριθμό και ειδικά για Ήρων επιβάλλεται

Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

βασικά μπλοκάρεις τον αριθμό και ειδικά για Ήρων επιβάλλεται

Δε θέλω, γιατί θα ξεχαστεί μπλοκαρισμένο.

Μπορεί στο μαγαζί να κάνω ένα πέρασμα για 50αρι το καλοκαίρι και να με.παρουν τηλέφωνο να μου δωσουν κι άλλο.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας είχα πει που ήμουνα Ελπέντισον κι έκανα αίτηση για μεταφορά στον Ήρωνα..
Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα και μου κάνανε προσφορά το κίτρινο Elpedison Smart Up night, μου στείλανε και το συμβόλαιο!
40 ευρώ δωροεπιταγές Σκλαβενίτη, 0,085 ευρώ/kWh και 4 ευρώ πάγιο!
Κι όλα αυτά για να μην τους φύγω!
Καλά, τι καταπληκτικός πελάτης πρέπει να 'μαι, σκίζονται να μη με χάσουν! Με θαυμάζω! 😂

image.png.aecc5f4c4a0b07ad0b143781c3538e8e.png

Επεξ/σία από panosena
  • Haha 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosena είπε

Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα και μου κάνανε προσφορά το κίτρινο Elpedison Smart Up night.
Καλά, τι καταπληκτικός πελάτης πρέπει να 'μαι, σκίζονται να μη με χάσουν! Με θαυμάζω! 😂

μόλις έκανες ταχυτουρισμό στον Ήρων με 50€ για 2-3μέρες ....όσο και να γράφουμε να μην κάνετε καφρίλες δεν ακούτε .

• Like 9
  • Sad 1
Δημοσ.
1 minute ago, panosena said:

Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα και μου κάνανε προσφορά το κίτρινο Elpedison Smart Up night.

Έεε δεν είναι καμία ειδική προσφορά αυτό. Είναι easter promo μέχρι 5/5. Ο άλλος παραπάνω πήρε και πετσέτες και μπουρνούζια... Κανονικά εσένα για παραμονή έπρεπε να σου δώσουν σάουναζ τζακουζι κλπ..

Κοίτα μη ζητήσεις το 50αρι σε Ήρων να πιστωθεί σε IBAN... Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα κόψουν εντελώς μετά. Άστο κάβα για συμψηφισμό σε μελλοντική παροχή.

4 minutes ago, korakios said:

.όσο και να γράφουμε να μην κάνετε καφρίλες δεν ακούτε .

Έτσι όπως τα 'κανε, τουλάχιστον μη γίνουν χειρότερα. Μ'αυτούς τους ρυθμούς δε θα αργησουν να βάλουν περιορισμό στο generous όπως στο yellow.

• Like 2
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

μόλις έκανες ταχυτουρισμό στον Ήρων με 50€ για 2-3μέρες ....όσο και να γράφουμε να μην κάνετε καφρίλες δεν ακούτε .

Δεν κατάλαβα τι έκανα, εγώ πάντως δεν έκανα τίποτε, τι εννοείς 'καφρίλες';

Δημοσ.
3 minutes ago, panosena said:

Δεν κατάλαβα τι έκανα, εγώ πάντως δεν έκανα τίποτε, τι εννοείς 'καφρίλες';

Από σήμερα (ίσως και από χτες) είσαι πελάτης ΗΡΩΝ.

Απο Δευτέρα ή Τρίτη (ανάλογα πότε θα στείλει η elpe το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ) ξαναγυρνάς elpedison σε νέα παροχή.

Θα λάβεις τελικό από ΗΡΩΝ για 3-4 μέρες με το 50αρι πίστωση. Τουλάχιστον μη το ζητήσεις σε iban... Πέρα ότι θα τσινισουν να στο βάλουν, υπάρχει κίνδυνος να κοπούν τα δώρα εντελώς.

Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα άστο μέσα σε περίπτωση που γυρίσεις, να γίνει συμψηφισμός με κατανάλωση.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Απο Δευτέρα ή Τρίτη (ανάλογα πότε θα στείλει η elpe το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ) ξαναγυρνάς elpedison σε νέα παροχή.

Δεν κατάλαβα πως το συμπέρανες αυτό.
Έγραψα πουθενά ότι υπέγραψα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...