Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κάποιος ιδέα σε πόσο καιρό περίπου λαμβάνουμε την επιταγή Σκλαβενίτη από Ελπέντισον; Είχα συμφωνήσει για παραλαβή την προηγούμενη Δευτέρα αλλά ποτέ δεν ήρθε κάποια κούριερ ή κάποιο ειδοποιητήριο.

Απευθυνόμαστε στην befon ή πρέπει να μιλήσουμε με τον πωλητή που μας έδωσε την προσφορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 minutes ago, christakos07 said:

Έχει κάποιος ιδέα σε πόσο καιρό περίπου λαμβάνουμε την επιταγή Σκλαβενίτη από Ελπέντισον; Είχα συμφωνήσει για παραλαβή την προηγούμενη Δευτέρα αλλά ποτέ δεν ήρθε κάποια κούριερ ή κάποιο ειδοποιητήριο.

Απευθυνόμαστε στην befon ή πρέπει να μιλήσουμε με τον πωλητή που μας έδωσε την προσφορά;

Αν ο πωλητής είναι της befon, μίλα με την befon. 

25 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Το Νοέμβριο που πρωτοπηγα αναγκάστηκα Μάρτιο να στείλω ραε. Και μου τις στείλανε. 

Τώρα με την κυρία που έχω παρέδωσε τα στέλνει άμεσα και σωστά. 

@razkal παρέλαβες τέλικα? Και σε πόσες μέρες; 

12 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Έχω μείνει μετά από καιρό Volton αλλά μου την δίνει η έκπτωση συνέπειας.

Έχετε να προτείνετε άλλο πράσινο ιδανικά με δωράκι;

Ηρων για 50€ μεσω econtract. Για ελπε μονο αν παιζουν τιποτα δωροεπιταγες 20€ ή 40€(δυσκολο)

59 minutes ago, christakos07 said:

μου χρωστούσαν μια επιταγή από την befon για σχεδόν δύο μήνες. Όταν πήρα τηλέφωνο βάλανε και με πήρε η κοπέλα που είχε κάνει την προσφορά, μου λέει "θα σας πάρω σύντομα να σας πω πότε θα παραλάβετε", το σύντομα άργησε λίγο οπότε ξαναπήρα τηλέφωνο και μου λέει "δεν ξέρω, αν έχω νέα θα σας ενημερώσω". Τελικά έκανα αίτημα myrae την Πέμπτη και χθές Τρίτη παρέλαβα...

Στις 16/4/2024 στις 8:27 ΠΜ, doll είπε

Γιατί δεν πας smart-UP?

Ούτε κάποιο δώρο βλέπω - πόσο μάλλον που ειμαι υφιστάμενος πελατης- αλλά δεν εχω και καμία σχέση με Εθνική τράπεζα.

Λεω για ενα μήνα VOLTON και καπάκι ξανα ΗΡΩΝ! Ήδη εχω ρίξει κίτρινη στην VOLTON γιατί παρα λιγο να μου ζητήσουν χαρτί κι από τον παπά τής ενορίας!!

Μέχρι στιγμής ήμουν ΔΕΗ, γιατί ήταν ελαστική με το να ξεχάσεις κάνα μήνα, ή με το να πληρώνεις μια φορά στο 3μηνο χωρίς να σε ενοχλεί κανείς για 20ρικα.

Τώρα, για χρέος 1 εκκαθαριστικού που είναι στα συγκλονιστικά επίπεδα των 65 ευρώ, πήραν τηλέφωνο στο πατρικό μου να πουν ότι έχω "μήνες απλήρωτο ρεύμα".

Άμα είναι να έχω να κάνω με αγύρτες, πάω και σε ιδιώτη, να είναι και φθηνότερος. Ποιος είναι αυτός; Να του κάνω και μία πάγια εντολή.

34 minutes ago, MikhailBakurin said:

ιδιώτη, να είναι και φθηνότερος. Ποιος είναι αυτός;

Τσέραρε τα excel του doom και του κοράκιου.

Και πρόσεχε γιατί με 3 μήνες απλήρωτο ρεύμα, είσαι οριακά στο να στείλει ο Δήμος ραβασάκι για τα δημοτικά τέλη... κι άντε μετά να βγάλεις άκρη με τις διπλοχρεώσεις.

2 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Μέχρι στιγμής ήμουν ΔΕΗ, γιατί ήταν ελαστική με το να ξεχάσεις κάνα μήνα, ή με το να πληρώνεις μια φορά στο 3μηνο χωρίς να σε ενοχλεί κανείς για 20ρικα.

Τώρα, για χρέος 1 εκκαθαριστικού που είναι στα συγκλονιστικά επίπεδα των 65 ευρώ, πήραν τηλέφωνο στο πατρικό μου να πουν ότι έχω "μήνες απλήρωτο ρεύμα".

Άμα είναι να έχω να κάνω με αγύρτες, πάω και σε ιδιώτη, να είναι και φθηνότερος. Ποιος είναι αυτός; Να του κάνω και μία πάγια εντολή.

Σώπα ρε...άλλαζε πάροχο μήνα - μήνα... Έχω να πληρώσω ρεύμα από τα Χριστούγεννα...Κάτι 1000kwh δώρο από Volton, κάτι που αργεί να βγάλει λογαριασμούς, κάτι 100€ δώρο από Elpe, κάτι που αργεί κι αυτή λογαριασμούς, έκατσα 2 μήνες στη μια 2 μήνες στην άλλη και οι λογαριασμοί τους τώρα μου ήρθαν μαζεμένοι (μεγάλα ποσά λόγω αντλίας, και με τα δώρα μέσα), εν τω μεταξύ η ενέργεια στο ενδιάμεσο έχει πέσει 50%, πληρώνω τον έναν, αφήνω τον άλλον και τον πληρώνω τον επόμενο μήνα που η ενέργειά μου θα είναι ψίχουλα καθώς η αντλία έχει σβήσει. Και από Ιούλιο με τους καύσωνες, βλέπουμε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ELS000010474_LIE000204661_page-0002.jpg.a6f073b749aa37127e2620058205d97a.jpgαναρτώ τον πρώτο λογαριασμό της Ελίν.Εχω2 αποριες εκει που εχω υπογραμισει με κοκκινο.α) πώς βγήκε το 0.28 ,και το ειδικό τέλος 0,08;

Spoiler

ELS000010474_LIE000204661_page-0001.jpg.770324f533c2e46e80fe090f2a421e3a.jpg

Επεξ/σία από iliata2410

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Advosan είπε

Καλησπέρα! Για καταναλώσεις κοινοχρήστων Γ21 πάνω από 1.000 Kw στο τετράμηνο (εκκαθαριστικός 1.200 Kw) ποια προτείνετε???

weblue

Στις 16/4/2024 στις 6:10 ΜΜ, paranoid_android είπε

Κατι ακομα, με πηραν απο ζενιθ προσφορα για το κιτρινο, με 0,098 χωρις παγιο για 1 χρονο + δωρο 3ημερο διαμονη σε προορισμο!!!

Εξαιρετικο :ρ ομως δεν εχω ξαναπαει ποτε σε κιτρινο κ λιγο το φοβαμαι γτ δεν ξερω πώς λειτουργει και αν πχ παιζει να ανεβει σημαντικα η τιμη. Οποτς ηθελα να ρωτησω γνωμες και για το κιτρινο και για ζενιθ γενικα.

Ιδανικα θα θελα να ξαναμπω elpe αλλα δεν βλεπω να υπαρχει καποιο καλο δωρο γενικα..

μάλλον παπάντζα το 0,098 για κίτρινο , θα έχεις και τη ρήτρα

για το δώρο έχει αναφερθεί η παπάντζα

6 ώρες πριν, atom7 είπε

Eunice μόνο εσύ μπορείς να βάλεις και τα τρία χρώματα σε ένα πρόγραμμα!! 🤪

image.png.652f671682caab6b1dce318626d74971.png

που να ήξεραν τι θα έκαναν οι φωστήρες του ΥΠΕΝ και ΡΑΕ ....

10 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Αυτη που γραφει ως προηγούμενη μέτρηση στον τελικό της volton, αυτη δηλαδή που είχα στείλει σε φώτο οταν έκανα την μέτρηση στην Ελπε

πάλι δεν κατάλαβες

όταν πήγες volton έδωσες ένδειξη , με αυτή λοιπόν πρεπει να βγήκε τελικός απο ελπέ

αν συμφωνούν τα νούμερα της τελευταίας μέτρησης του τελικού της ελπέ με της αρχικής μέτρησης του τελικού της volton , απο τη στιγμή που είναι αυτά που έδωσες ,τότε σωστά είναι

Επεξ/σία από korakios

49 λεπτά πριν, korakios είπε

πάλι δεν κατάλαβες

όταν πήγες volton έδωσες ένδειξη , με αυτή λοιπόν πρεπει να βγήκε τελικός απο ελπέ

αν συμφωνούν τα νούμερα της τελευταίας μέτρησης του τελικού της ελπέ με της αρχικής μέτρησης του τελικού της volton , απο τη στιγμή που είναι αυτά που έδωσες ,τότε σωστά είναι

οχι αυτο ειπα! στο λογαριασμο που ανεβασα εδω, η ένδειξη της προηγουμενης μέτρησης που γραφει ειναι αυτη που ειχα παρει εγω και ειχα στειλει στην αιτηση στην volton (και την οποια την χρησιμοποιησε η Ελπε για να βγαλει τον τελικό)

συμφωνούν δηλαδη τα νουμερα στους λογαριασμους που μου εχουν στειλει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...