Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, jimakos234 είπε

Eunice/WeEnergy ηρθε email οτι πλεον εχει και εκπτωση συνεπειας στο σταθερο (ειμαι στο σταθερο με τα 0.16 απο τον Δεκεμβρη και βγαινει με την εκπτωση 0.145).

Βλεπω ομως οτι ειναι απο τις πιο ακριβες σταθερες πλεον. Οποτε την κανω με ελαφρα προς (μαλλον) ΔΕΗ ?

Αν θες 12μηνο, μάλλον ναι.

ΗΡΩΝ αποφάσισε να μας βαφτίσει την παροχή 12 kVA, έτσι, μόνος του. Έκανα αμφισβήτηση χρεώσεων στο my.rae.

image.png.d579fa999f4cdf7665986872e5ec95d3.png

• Like 3
  • Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

38 λεπτά πριν, doomnx είπε

ΗΡΩΝ αποφάσισε να μας βαφτίσει την παροχή 12 kVA, έτσι, μόνος του. Έκανα αμφισβήτηση χρεώσεων στο my.rae.

image.png.d579fa999f4cdf7665986872e5ec95d3.png

γενικά κουκουρούκου , απλά για το 50ρικο ...

μόλις είδα βγάλανε πριν 10 μέρες και έναντι για 7 μέρες (πιστωτικό) και δεν περάσαν το πιστωτικό της προηγούμενης λανθασμένης χρέωσης Διανομής

και το κακό είναι αν δεν την κάνω σύντομα ,ο επόμενος εκκαθαριστικός θα έχει και εγγύηση

• Thanks 1
  • Haha 1

3 ώρες πριν, doomnx είπε

To promo 3 υποτίθεται ότι έχει τιμή 0,093

image.png.a561dbb6f94c88f301fcbe23de33e6e1.png

Λάθος δικό μου τότε, 0,093 θα μου είπε και λέω μ@λακίες. Ευχαριστώ!

6 hours ago, korakios said:

και το κακό είναι αν δεν την κάνω σύντομα ,ο επόμενος εκκαθαριστικός θα έχει και εγγύηση

Και σύντομα να τη κάνεις, είναι ικανοί να βγάλουν έναντι με εγγυηση. Βαλε πάγια μέσω τράπεζας με μηδενικο λογαριασμό... Τουλάχιστον αυτή μπορεί να τη ξηλώσει χωρίς ο Ηρων να κρατήσει τα στοιχεία σου, όπως στη πάγια κάρτα στο myheron.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες βοηθεια επειδη εχω χαθει.
Η volton εχει εκδοσει 2 λογαριασμους. Εναν εναντι για Φεβ (πρωτος λογαριασμος) που δεν πηραν τις μετρησεις μου (οτι να ναι) και εναν 2ο (Μαρτιο) εναντι .
Εχετε καταλαβει εαν τιμησαν τις 500kwh δωρεαν?
Εγω δεν το εχω καταλαβει.

VOLTON-MAR.jpg

VOLTON-fEB.jpg

Επεξ/σία από CptBill

26 minutes ago, CptBill said:

Η volton εχει εκδοσει 2 λογαριασμους. Εναν εναντι για Φεβ (πρωτος λογαριασμος) που δεν πηραν τις μετρησεις μου (οτι να ναι) και εναν 2ο (Μαρτιο) εναντι .

VOLTON-MAR.jpg

VOLTON-fEB.jpg

Ποιο διαστημα ησουν βολτον; Ή συνεχιζεις να εισαι;

1 minute ago, CptBill said:

συνεχιζω

Αρα ξεκινησες απο 22/1 και 500kwh σου εδωσαν 1 ή 2 μήνες; Δεν εχω βγαλει ακρη απλα μαζευω τα δεδομενα για να το δουνε οι ειδικοι... 😛

• Thanks 1

8 minutes ago, Georgebek2 said:

Αρα ξεκινησες απο 22/1 και 500kwh σου εδωσαν 1 ή 2 μήνες; Δεν εχω βγαλει ακρη απλα μαζευω τα δεδομενα για να το δουνε οι ειδικοι... 😛

ναι ναι, 22/1 και 1ο μηνα δωρεαν 500kw
Μαλλον εαν εχω καταλαβει καλα, οταν βγει ο εκκαθαριστικος θα γινει η αναλογικη πιστωση των 30 ημερων
Ας το επιβεβαιωσουν οι ειδημονες 

54 minutes ago, CptBill said:

Δε παίζουν ρόλο οι έναντι... Το θέμα ειναι τι θα βάλουν στην εκκαθάριση.

• Like 1

52 λεπτά πριν, CptBill είπε

VOLTON-MAR.jpg

VOLTON-fEB.jpg

Ο ένας λογαριασμός είναι έναντι και ο άλλος είναι εκκαθαριστικός. Στον έναντι σου έχουν βάλει στη τύχη 62kwh και στον εκκαθαριστικό έχεις 499kwh σε 64 μέρες. Για τις πρώτες 30 ημέρες δικαιούσαι 234kwh δωρεάν και χρεωνεσαι τις υπόλοιπες 265kwh. Απ'οτι φαίνεται σου χρέωσαν 1 παραπάνω kwh. 197 ημερήσια και 69 νυχτερινή.

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπέρα, εχω φυσικο αεριο maxi home fixed  εδω και 3 μηνες.

Σκεφτομαι να παω στην Δεη στο καινουργιο μπλε, ποσα να περιμενω να πληρωσω για ρητρα αποχωρησης?

Άραγε αξίζει να κλέισουμε ΔΕΗ σταθέρο My Home Online μέχρι τέλος του χρόνου; Τι λέτε;

Καταναλώσεις μαξ 150-200kwh τους νεκρούς μήνες και μαξ 400-500 το βαρύ καλοκαίρι/χειμώνα, έχω και νυχτερινό.

Πιστεύετε θα δουμε πιο χαμηλές τιμές; Με τον ενεργειακό τουρισμό σε ύφεση δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

• Like 1

29 minutes ago, imr said:

Καλησπέρα, εχω φυσικο αεριο maxi home fixed  εδω και 3 μηνες.

Σκεφτομαι να παω στην Δεη στο καινουργιο μπλε, ποσα να περιμενω να πληρωσω για ρητρα αποχωρησης?

10 minutes ago, epir21 said:

Άραγε αξίζει να κλέισουμε ΔΕΗ σταθέρο My Home Online μέχρι τέλος του χρόνου; Τι λέτε;

Καταναλώσεις μαξ 150-200kwh τους νεκρούς μήνες και μαξ 400-500 το βαρύ καλοκαίρι/χειμώνα, έχω και νυχτερινό.

Πιστεύετε θα δουμε πιο χαμηλές τιμές; Με τον ενεργειακό τουρισμό σε ύφεση δεν έχουμε και πολλές επιλογές.

Όχι εδώ για ΔΕΗ.

Μόνο εδώ.

Η ρήτρα στο μπλε απ'το Φυσικό Αέριο είναι όσο γράφει στη σύμβαση.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...