Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσφορά των δωρεάν 500kwh συνεχίζει να ισχύει στην volton; Τηλεφωνικά πως γίνεται η διαδικασία αλλαγής παρόχου; Μπορεί να περιγράψει κανείς;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, razkal είπε

θα το γραφει στη συμβαση που σου εστειλαν.

Αυτό γράφει στη σύμβαση. Εμένα το πάγιο είναι 4€ το μήνα. Οπότε είναι 24€ σύνολο; Αυτό κατάλαβα. 

Screenshot_20240409_124209_Word.jpg

Επεξ/σία από katsiletra
Δημοσ.
9 minutes ago, donnarumma said:

Η προσφορά των δωρεάν 500kwh συνεχίζει να ισχύει στην volton; Τηλεφωνικά πως γίνεται η διαδικασία αλλαγής παρόχου; Μπορεί να περιγράψει κανείς;

αν ρωτας για τη βολτον τους παιρνεις τηλ και τους λες θελεις να πας σε αυτους.

γρηγορη διαδικασια ειναι (τηλ. επιβεβαιωση και σου στελνουν τη συμβαση σε μειλ).

αλλα η μηχανοργανωση τους ειναι για γελια, τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, razkal είπε

γρηγορη διαδικασια ειναι (τηλ. επιβεβαιωση και σου στελνουν τη συμβαση σε μειλ).

αλλα η μηχανοργανωση τους ειναι για γελια, τουλαχιστον στη δικη μου περιπτωση.

Τα δικαιολογητικά πως τους τα στέλνεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, donnarumma said:

Τα δικαιολογητικά πως τους τα στέλνεις; 

Μη κάνεις τίποτα ακόμα!!! Περίμενε να απαντήσω.!

edit:

On 04/04/2024 at 13:38, ekrepali said:

Μεγάλη προσοχή, να γράφονται οι ενδείξεις στην αίτηση! Άμα δώσεις ενδείξεις μέσω τηλεφώνου, ή μέσω mail ή αν κάνεις αποδοχή και στείλεις μετά φωτογραφία... υπάρχει τεράστια πιθανότητα το αρμόδιο τμήμα που αναλαμβάνει την αποστολή στον ΔΕΔΔΗΕ να μη λάβει υπόψιν την ένδειξη σου και να γίνει μπάχαλο.

On 04/04/2024 at 14:16, razkal said:

αυτο εγινε σε μενα....

γιατι στη βολτον πρωτα κανεις τηλεφωνικη αποδοχη,μετα στελνει το συμβολαιο με μειλ και πιο μετα στελνω εγω τη φωτο με τις ενδειξεις.

24 minutes ago, donnarumma said:

14 minutes ago, razkal said:

@razkal Δε το καταλαβαίνω πραγματικά... αφού ξέρεις πολύ καλά τι μπάχαλο μπορεί να γίνει με τις τηλεφωνικές αιτήσεις (μη αναγραφή ένδειξης στην αίτηση), γιατί προτείνεις στο συμφορουμήτη να κάνει αίτηση μ'αυτό το τρόπο;

@donnarumma Ταυτότητα, λογαριασμό προηγούμενου παρόχου (και εξόφληση λογαριασμού αν θες να γλυτώσεις στη Volton την εγγύηση), φωτογραφία μετρητή. Τράβα σε κατάστημα καλύτερα... ή αν δε μπορείς σε κατάστημα και πρέπει ντε και καλά να κάνεις την αίτηση τηλεφωνικά... θα τους πεις την ένδειξη πριν σου στείλουν τη σύμβαση. Μην υπογράψεις σύμβαση με κενή ένδειξη... και μην τους εμπιστευτείς ότι θα τη συμπληρώσουν αργότερα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Δημοσ.

εχω το elin μπλε με το σταθερό 0.15 και 5 ευρώ πάγιο αλλά 100 ευρώ ρήτρα, με πήρανε από elpedison για μπλε με 0.105 και 10 ευρώ πάγιο, με δώρο 5 πάγια και 40 ευρώ σκλαβενίτη. τα μαθηματικά μου στις 300 kwh μου βγάζουν κέρδος 6 ευρώ τον μήνα, αξίζει να πάω; σκέφτομαι να περιμένω να περάσει το 6μηνο να πάει η ρήτρα 50 ευρώ.

Δημοσ.
1 hour ago, ekrepali said:

Δε το καταλαβαίνω πραγματικά... αφού ξέρεις πολύ καλά τι μπάχαλο μπορεί να γίνει με τις τηλεφωνικές αιτήσεις (μη αναγραφή ένδειξης στην αίτηση), γιατί προτείνεις στο συμφορουμήτη να κάνει αίτηση μ'αυτό το τρόπο;

εχει αλλο τροπο η βολτον και δεν το ξερουμε? ή καταστημα ή τηλεφωνικα.

κι οπως το κανουν, δεν μπορεις να παρεις την αιτηση με συμπληρωμενες ενδειξεις.

αν το εχει κανει καποιος ας το μοιραστει.

Δημοσ.
19 minutes ago, Strategos said:

εχω το elin μπλε με το σταθερό 0.15 και 5 ευρώ πάγιο αλλά 100 ευρώ ρήτρα, με πήρανε από elpedison για μπλε με 0.105 και 10 ευρώ πάγιο, με δώρο 5 πάγια και 40 ευρώ σκλαβενίτη. τα μαθηματικά μου στις 300 kwh μου βγάζουν κέρδος 6 ευρώ τον μήνα, αξίζει να πάω; σκέφτομαι να περιμένω να περάσει το 6μηνο να πάει η ρήτρα 50 ευρώ.

Πρώτη φορά βλέπω τουρισμό σε μπλε τιμολόγια... θα σε έχουν συνεχώς δεμένο χειροπόδαρα

Αν έχεις αέριο και η τωρινή σου σύμβαση είναι αορίστου... κάνε μια πρόταση στην Ελιν να πας το αέριο σ'αυτούς με τη προϋπόθεση να σου γυρίζουν αζημίως το ρεύμα σε πράσινο (αυτό το μήνα είναι 0.09 με 5 ευρώ πάγιο). Και μετά αν γίνει αυτό, τη κοπανάς αν θες. 😆

Εναλλακτικά συμπληρώνεις το 6μηνο ώστε να πέσει η ρήτρα στα 50 ευρώ, και αρπάζεις όποια διαθέσιμη προσφορά υπάρχει σε κυμαινόμενο πχ πας ΗΡΩΝ ένα μήνα για να πάρεις τα 50 ευρώ απ'το Econtract στο generous, στα καπάκια πας Volton 1 μήνα για δωρεάν ρεύμα (αν ισχύει η προσφορά μέχρι το καλοκαίρι). 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, ekrepali said:

Εναλλακτικά συμπληρώνεις το 6μηνο ώστε να πέσει η ρήτρα στα 50 ευρώ, και αρπάζεις όποια διαθέσιμη προσφορά υπάρχει σε κυμαινόμενο πχ πας ΗΡΩΝ ένα μήνα για να πάρεις τα 50 ευρώ απ'το Econtract στο generous, στα καπάκια πας Volton 1 μήνα για δωρεάν ρεύμα (αν ισχύει η προσφορά μέχρι το καλοκαίρι). 

αυτό σκέφτομαι και εγώ σαν πιο σοφή κίνηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, razkal said:

εχει αλλο τροπο η βολτον και δεν το ξερουμε? ή καταστημα ή τηλεφωνικα.

κι οπως το κανουν, δεν μπορεις να παρεις την αιτηση με συμπληρωμενες ενδειξεις.

αν το εχει κανει καποιος ας το μοιραστει.

Τι θα πει "όπως το κάνουν"; Ο υπάλληλος στο τηλέφωνο σημειώνει τα βασικά στοιχεία... παροχή, ταυτότητα, αφμ κλπ. Δεν του είναι κόπος να γράψει και την ένδειξη! Του λες στα ίσια, αν δε γράψει την ένδειξη και στείλει την αίτηση με κενό, δεν την αποδέχεσαι και δε θα αποστείλεις τα δικαιολογητικά.

Αν παρ΄'όλ'αυτα τη στείλουν με κενή ένδειξη, ξαναπαίρνεις τηλέφωνο και ζητάς διορθωμένη αίτηση με την ένδειξη συμπληρωμένη (ορθή επανάληψη). Σε καμία περίπτωση δεν υπογράφεις ή δεν συναινείς σε ηχογραφημένη κλήση αν δε συμπληρωθεί η αίτηση σωστά.

Ή γλυτώνεις τις παραπάνω χαζομάρες, πηγαίνοντας σε κατάστημα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Προσοχή, όποιος είναι ελπε και θέλει να μεταφερθεί στο καινούριο smart up, χάνει τα δώρα 5x20 ή 5x10 που ήδη έχει.

Προκύπτει από κάποιο όρο του προγράμματος ή απλά στο είπαν τηλεφωνικά?ολίγον καταχρηστικό μου ακούγεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, Con_stant1ne said:

Προσοχή, όποιος είναι ελπε και θέλει να μεταφερθεί στο καινούριο smart up, χάνει τα δώρα 5x20 ή 5x10 που ήδη έχει.

11 minutes ago, messinia3 said:

Προκύπτει από κάποιο όρο του προγράμματος ή απλά στο είπαν τηλεφωνικά?ολίγον καταχρηστικό μου ακούγεται

Tα δώρα συνοδεύουν την εκάστοτε σύμβαση.

Όταν δίνανε 100άρικα και 50άρικα στον 1ο λογαριασμό, αναγκάστηκαν να τα πιστώσουν ακόμα κι όταν έγινε αλλαγή προγράμματος γιατί δεν υπήρξε όρος που να λέει ότι τα χάνεις.

Ενώ τώρα τα δώρα έχουν όρο ότι πιστώνονται με αναλογία ημερών. Οπότε αν έχεις υπογράψει πχ στο πράσινο να πάρεις δώρο 5 μήνες x 10 ευρώ, κι εσύ αλλάξεις πρόγραμμα στις 10 μέρες... θα πάρεις μόνο 3.33, και χάνεις τα υπόλοιπα.
Παράδειγμα:

Spoiler

444.jpg.9206706f54e0f21c901d34a45457fa74.jpg

4433.jpg.772fad9fa4397471c9f61f2715dd7d18.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ.

ο Ήρων πίστωσε και τη συνέπεια του τελικού μετά απο myrae, θα κοιτάξω που να επενδύσω το αστρονομικό ποσό 😛

μεταξύ μας βαριόμουν να ασχοληθώ τις άλλες φορές , απλά τώρα μου την έσπασε με τη χρέωση Διανομής

• Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα επαγγελματικά της Elpedison έχει καταργηθεί το smart. Από κίτρινα υπάρχει μόνο το smart zero όπου ο συντελεστής β είναι προσαυξημενος κατα 1,5 λεπτό περίπου σε σχέση με το smart.

Επίσης, τα δώρα έχουν κοπεί εντελώς από τα πράσινα ενώ στα κίτρινα έχει πέσει στα 30€ σε 2 μηνιαίες δόσεις.

Και κάποιοι περιμένουν ακόμη πασχαλινά δώρα....

Επεξ/σία από gpapas640
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...