Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, skiace είπε

εδω και λιγες ημερες εχουν σπασει τα τηλεφωνα να αλλαξω σε κιτρινο γιατι στο πρασινο πληρωνω λενε και ρητρα προσαρμογης

ενώ το κίτρινο δεν έχει , μόνο 0,02 ή 0,03 θα πληρώνεις 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ενώ το κίτρινο δεν έχει , μόνο 0,02 ή 0,03 θα πληρώνεις 😂

συγγνωμη αλλα δεν σε καταλαβα.

γυρω στα 0,11 + ρητρα το πρασινο και 0,099 τελικο το κιτρινο λενε.

υπαρχει κατι αλλο η να προχωρησω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

ΔΩΡΟ 30€ (ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ)_APR24.pdfΕίδα elpe στο smart έκανε το δώρο 30 ευρώ σε 2 μηνιαίες δόσεις.ε να βγάλει και ένα easter bonus να την τιμήσουμε για το Πάσχα μετά το πέρασμα σε Ήρωνα για το 50αρικο.

Υγ.εβγαλε και νέο κίτρινο smart up.Δεν το είδα αναλυτικά,γραφει με καθορισμένη τιμή για Απριλιο και Μάιο.

το τσέκαρα τώρα, ίδια τιμή με το smart έχει , απλά 1€ λιγότερο πάγιο και fix τιμή το δίμηνο . 0,085 είναι αλλά δεν έχει τα 2*15€

6 λεπτά πριν, skiace είπε

συγγνωμη αλλα δεν σε καταλαβα.

γυρω στα 0,11 + ρητρα το πρασινο και 0,099 τελικο το κιτρινο λενε.

υπαρχει κατι αλλο η να προχωρησω ;

στα κίτρινα της Προτέργιας έχεις βασική τιμή 0,02 ή 0,03 συν ρήτρα

με πράσινα πλέον δεν ασχολούμαι , δες excel doomnx για σύγκριση και μαντεύεις φυσικά πόσο θα κυμανθεί η χοντρική και πόση έκπτωση θα βάζουν στο πράσινο ανα μήνα ή θα είναι ίδια

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

στα κίτρινα της Προτέργιας έχεις βασική τιμή 0,02 ή 0,03 συν ρήτρα

με πράσινα πλέον δεν ασχολούμαι , δες excel doomnx για σύγκριση και μαντεύεις φυσικά πόσο θα κυμανθεί η χοντρική και πόση έκπτωση θα βάζουν στο πράσινο ανα μήνα ή θα είναι ίδια

ωραια.

ομως τι λες ; πρασινο η κιτρινο ;

Μόλις τώρα, skiace είπε

5 λεπτά πριν, korakios είπε

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

το κάθε ένα έχει τα υπέρ και κατά,στο πράσινο γνωρίζεις απο την 1η του μήνα την τιμή,ενώ στο κιτρινο ναι μεν ειναι λιγο φθηνοτερο,ομως εκει παιρνεις ένα ρισκο 

• Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αν η παλιά παροχή και η νέα που έκανες τώρα είναι στο ίδιο ΑΦΜ, τότε δε γίνεται να ξανακάνεις εγγραφή. Ισχύει ο παλιός λογαριασμός, κάνεις login και φορτώνει όλες τις παροχές.

Αν η νέα παροχή είναι η 1η που κάνεις στο ΑΦΜ σου, βεβαιώσου ότι πληκτρολογείς σωστά το τελευταίο ψηφίο της παροχή (+1 απ'το προηγούμενο πάροχο).

Ο ηρων ζητάει μόνο 8 ψηφία για την εγγραφή, δεν φτάνει καν στα τελευταία ψηφία που αλλάζουν. Αλλά απ ότι φαίνεται δεν θέλει το πρώτο ψηφίο, το χα ξεχάσει ότι το χα κάνει έτσι και στην άλλη παροχή.

• Like 1

11 hours ago, skylouros said:

Κάτι ακόμα. Εδώ και πάνω από 1.5 μήνα με είχαν πάρει από Ήρων (όπου ήμουν πριν από ζενιθ) να μου κάνουν αντιπρόταση. Δέχθηκα αλλά ακόμα δεν έχει κουνηθεί τίποτα (είμαι ακόμα ζενιθ). Μου προσέφεραν και δωρεάν epass για Αττική οδό και μου ήρθε και μήνυμα για αυτό για να το ενεργοποιήσω. Ακόμα δεν έχει κουνηθει τίποτα από Δεδηε και δε θέλω να κουνηθεί. Περίεργο μεν αλλά ακόμα τίποτα. Το epass το χρησιμοποιώ ή όχι? Καλή ερώτηση.

Αν δε κουνήθηκε, ή δεν έκαναν αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ... ή έκαναν αίτημα και η ένδειξη ήταν εκτός ορίων επειδή μεσολάβησε κάποια καταμέτρηση. Για παν ενδεχόμενο πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα αν έχει υποβληθεί αίτημα εκπροσώπησης του ΗΡΩΝ, αν έχει ακυρωθεί ή αν είναι ακόμα σε εκκρεμότητα κλπ.

Γιατί τις προάλλες ένας συμφορουμήτης ανέφερα ότι ξαφνικά πήγε η παροχή του στον ΗΡΩΝ, αλλά μας άφησε με cliffhanger και εξαφανίστηκε.

Ειδα το νεο προγραμμα της elpe, τα 0.085€ ειναι καλη τιμη και εφοσον δεν εχει δεσμευση νομιζω αποτελει καλη ευκαιρια( για οσους ειναι ηδη πελατες elpe). Μηπως εχει καποια παγιδα που δεν ειδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και νέο μπλε έβγαλε η ELPE... 9.90 € πάγιο και 0.089 €/kWh. Διάρκεια μέχρι 31/12/2024. Μετά μετατρέπεται σε Smart. Δωράκια δε βλέπω...

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-bright-up_133191/

Στην ουσία πρόκειται για 8μηνο. Για 250 kWh/μήνα της ΔΕΗ βγαίνει φθηνότερο 🤐

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 4

9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αν δε κουνήθηκε, ή δεν έκαναν αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ... ή έκαναν αίτημα και η ένδειξη ήταν εκτός ορίων επειδή μεσολάβησε κάποια καταμέτρηση. Για παν ενδεχόμενο πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ και ρώτα αν έχει υποβληθεί αίτημα εκπροσώπησης του ΗΡΩΝ, αν έχει ακυρωθεί ή αν είναι ακόμα σε εκκρεμότητα κλπ.

Γιατί τις προάλλες ένας συμφορουμήτης ανέφερα ότι ξαφνικά πήγε η παροχή του στον ΗΡΩΝ, αλλά μας άφησε με cliffhanger και εξαφανίστηκε.

Τι εννοείς σας αφήσε με clifhanger? Από ήρωνα μου είπαν ότι για κάποιο λόγο είναι σε εξέλιξη ( δε μπορούν να το δουν) και να πάρω εγώ. Μου είπαν δε ότι αν προχωρήσει θα λάβω μήνυμα "καλωσήρθατε στον Ήρωνα" κτλ.., οπότε το άφησα μέχρι και αν λάβω κάτι τέτοιο.

Καλημέρα. Την 6/4 έκανα αίτηση στον Ήρων στο GENEROUS GUARANTEE HOME BONUS. Σήμερα μου έστειλαν τη σύμβαση προς υπογραφή. Στους όρους του δώρου δεν αναφέρεται ο όρος που υπάρχει στο YELLOW ότι πρέπει να έχουν περάσει 6 μήνες για να ξαναλάβεις το δώρο 

IMG_20240409_100454.jpg

• Like 3

23 ώρες πριν, geopro είπε

Κατά τα φαινόμενα ο ενεργειακός τουρισμός περιορίστηκε αισθητά.

Κρίμα. Πάντως για όσο κράτησε μας δόθηκε η δυνατότητα ελιγμών αξιοποιώντας τα τρωτά σημεία ενός σάπιου συστήματος.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έπρεπε ένα κοινωνικό αγαθό όπως η ενέργεια να είναι χρηματιστηριακό προϊόν.

Παρεμπιπτόντως μήπως θα έπρεπε να ενοποιηθούν τα δύο νήματα, αυτό και το έτερο της ΔΕΗ ?

Σε τι διαφέρουν ; Αν διαφέρουν σε κάτι τότε γιατί να μην έχουμε τελείως ξεχωριστά νήματα και για ελπε, volton, nrg, ζενίθ ,ελιν, κλπ, κλπ 

Aναμενομενο ειναι να εξαφανιστουν οι προσφορες. Αυξηθηκε ο χρονος και ογκος εργασιας των υπαλληλων των εταιρειων.

Μη βλεπεις που ειμαστε πενηντα-εκατο ατομα εδω μεσα που ασχολουμαστε συνεχεια. Υπαρχουν ατομα που δεν ξερουν ποσο πληρωνουν την κιλοβατωρα. Τα ιδια και στο ΦΑ.

Οπως σωστα ειπε και πριν τρεις μηνες καποιος εδω μεσα, καλυτερα να μην υπαρχουν οι προσφορες να μπορουμε  να επιλεγουμε πιο ευκολα. Βλεπεις τωρα τι γινεται με τα νεα προγραμματα που βγαινουν. Χανεται η μπαλα. 

Για εμενα θα επρεπε να υπηρχαν μόνο δυο κατηγοριες: σταθερα κ κυμαινομενα. Οι εταιρειες θα βρισκουν παντα τροπο να ειναι κερδισμενες και να εχουν σταθερους πελατες.

• Haha 1

Μια απορία. Είμαι στο ΗΡΩΝ HOME FIX GENIUS το πρώτο, με τα 4€ πάγιο. Αν θέλω να πάω σε άλλο πάροχο, πώς μπορώ να υπολογίσω την ρήτρα αποχώρησης; Είναι 4€ χ 6μήνες 24€ σύνολο;

44 minutes ago, katsiletra said:

Μια απορία. Είμαι στο ΗΡΩΝ HOME FIX GENIUS το πρώτο, με τα 4€ πάγιο. Αν θέλω να πάω σε άλλο πάροχο, πώς μπορώ να υπολογίσω την ρήτρα αποχώρησης; Είναι 4€ χ 6μήνες 24€ σύνολο;

θα το γραφει στη συμβαση που σου εστειλαν.

συνεχεια για βολτον.

2 εκκαθαριστικοι και ενας πιστωτικος για το πρωτο 15μερο που ημουν εκει (πριν 2 μηνες).

ανοιξα myrae κατευθειαν.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...