Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όχι, γιατί δε χρειάζεται να λαμβάνουμε καθε μέρα 100 ειδοποιήσεις για το green pass κι άλλες τόσες από άτομα που δε θέλουν τουρισμό και υπογράφουν σταθερά.

16 λεπτά πριν, korakios είπε

Σε πολλά , πχ στο δίπλα νήμα μιλάνε για μετρητές , πως απενεργοποιείται το τραγικό πόσο μιας υπηρεσίας,  κτλ κτλ επαναλαμβανόμενα και δεν παλεύεται ,ειδικά αν κολλήσει κάνα ebill έρχεται η συντέλεια για πολλές σελίδες 

Δεν νομίζω ότι θα ειναι πρακτικό 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αυτό επιλέχθηκε (δυστυχώς)

Εν στο παρόν νήμα δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο και συχνά επαναλαμβανόμενο ;

28 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ακόμα και χωρίς δώρα, τα πρόγραμματα των εναλλακτικών είναι πιο ανταγωνιστικά.

Τότε γιατι ο πίνακας κοκκίνισε ;  ( Παρεμπιπτόντως welcome back κοράκιε ! )

847807290_.png.2ea5d42d88e6a5ee19a6f85891133435.png

• Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, geopro είπε

Τότε γιατι ο πίνακας κοκκίνισε ;  ( Παρεμπιπτόντως welcome back κοράκιε ! )

847807290_.png.2ea5d42d88e6a5ee19a6f85891133435.png

Συμπλήρωσες καταρχάς τομές χοντρικής ; 

Από εκεί και μετά κινείσαι όπως νομίζεις 

31 λεπτά πριν, geopro είπε

Εν στο παρόν νήμα δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο και συχνά επαναλαμβανόμενο ;

Μπορεί , αλλά δεν έχει τόση εδώ , αν συγχωνευτούν θα χάνονται πόστ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πάμε παρακάτω και δώστε καμιά inside info για πασχαλινή προσφορά elpe να ανέβει το ηθικό για τους τουρίστες 😁

Τι Πασχαλινή προσφορά έχουν κόψει τα πάντα. Μόνο συνδυασμός με αέριο μπας και πάρεις τα 120.

Αλλιώς στην καλύτερη 10+20 Σκλαβ...

Μόλις έκανα αίτηση στη Volton γι' αυτό το μήνα.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Για δημιουργία λογαριασμού στον ΗΡΩΝ χρειάζεται να περάσει κάποιο διάστημα απο όταν λάβουμε την ενημέρωση στο viber; Θυμάμαι σε άλλη παροχή πρέπει να είχα φτιάξει με το που είχε αλλάξει ο αριθμός παροχής ενώ τώρα που έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε και έλαβα σήμερα και ενημέρωση δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή, γιατί λέει δεν βρέθηκε χρήστης.

Τα στοιχεία στην αίτηση και στην φόρμα εγγραφής είναι σίγουρα σωστά.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τι Πασχαλινή προσφορά έχουν κόψει τα πάντα. Μόνο συνδυασμός με αέριο μπας και πάρεις τα 120.

Αλλιώς στην καλύτερη 10+20 Σκλαβ...

Μόλις έκανα αίτηση στη Volton γι' αυτό το μήνα.

Όταν τελείωσε το πιστωτικό της ελπε πήγα βολτον για τις 500(max) kWh, εν συνεχεία Ήρων για το πενηνταρικο (στο τσακ πριν την εφαρμογή του κόφτη εξαμήνου)

Μετά τί ; ΔΕΗ ;

Φαίνεται ότι η πολιτική της προσέλκυσης πελατών με δώρα εγγραφής δεν απέδωσε καθώς οδήγησε σε ενεργειακό τουρισμό και όχι σε σταθερούς πελάτες.Βέβαια οι ίδιοι οι πάροχοι μας "δίδαξαν" αυτή την τακτική με το όχι μόνο να μην επιβραβεύονται οι πιστοί πελάτες τους αλλά να τους γδέρνουν κιόλας.

Τί βλέπετε εσείς που είστε πλησίον λόγω απασχόλησης;

Πρόκειται για το τέλος του ενεργειακού τουρισμού όπως τον ξέραμε ;

Πάντως όσο κράτησε πολύ το χάρηκα και είμαι ευγνώμων στο φόρουμ.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περί τουρισμού.. Συνεχίζω τα ταξίδια.
Στο πρόγραμμα GENEROUS GUARANTEE ΗΟΜΕ BONUS , μέσω e-contract, δεν υπάρχει ο ειδικός όρος για τα 50 ευρώ δώρο (για το εξάμηνο). Σημερινή αίτηση. ΕΛΠΕιζω να παίξει τπτ το Πάσχα.

Επεξ/σία από visualmaster
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που θα αναλάβω νοικοκυριό (με την κοπέλα μου). Διάβασα τα excel, αλλά δε κατάλαβα πολλά. Επίσης, δε ξέρω που περίπου κυμαίνονται οι καταναλώσεις. Μιλάμε για σπίτι ~30τμ, δύο άτομα, και έχει ήδη φυσικό αέριο στη Ζενίθ. Με ενδιαφέρουν κυρίως τα σταθερά τιμολόγια. Είδα ότι η Ζενίθ κάνει μεγάλη έκπτωση σε πληρωμές συνέπειας στο σταθερό. Να βάλω ρεύμα στη Ζενίθ, ή στη ΔΕΗ, και γιατί, αν επιτρέπεται;

Επεξ/σία από IcySpark
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΩΡΟ 30€ (ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ)_APR24.pdfΕίδα elpe στο smart έκανε το δώρο 30 ευρώ σε 2 μηνιαίες δόσεις.ε να βγάλει και ένα easter bonus να την τιμήσουμε για το Πάσχα μετά το πέρασμα σε Ήρωνα για το 50αρικο.

Υγ.εβγαλε και νέο κίτρινο smart up.Δεν το είδα αναλυτικά,γραφει με καθορισμένη τιμή για Απριλιο και Μάιο.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, messinia3 είπε

ΔΩΡΟ 30€ (ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ)_APR24.pdfΕίδα elpe στο smart έκανε το δώρο 30 ευρώ σε 2 μηνιαίες δόσεις.ε να βγάλει και ένα easter bonus να την τιμήσουμε για το Πάσχα μετά το πέρασμα σε Ήρωνα για το 50αρικο.

Υγ.εβγαλε και νέο κίτρινο smart up.Δεν το είδα αναλυτικά,γραφει με καθορισμένη τιμή για Απριλιο και Μάιο.

Έτσι όπως έχουν φτάσει τα πράγματα τα 15€/μήνα δώρο είναι καλύτερα από τα 10/μήνα για εμάς τους τουρίστες.

Όλοι ελπίζουμε για ανάσταση των δώρων της elpedison το Πάσχα αλλά δεν το βλέπω.

Αυτό το smart up πραγματικά ένα ακόμα έκτρωμα. Πόσα άλλα θα σκεφτούν οι πάροχοι...

Επί της ουσίας λέει είναι ex ante τους 2 πρώτους μήνες με τιμή που καθορίζουν αυτοί και στη συνέχεια γίνεται ex post 🤯.

Προσοχή πάντως γιατί δεν αναφέρουν κάποιο δώρο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
3 hours ago, SofoS@ said:

Για δημιουργία λογαριασμού στον ΗΡΩΝ χρειάζεται να περάσει κάποιο διάστημα απο όταν λάβουμε την ενημέρωση στο viber; Θυμάμαι σε άλλη παροχή πρέπει να είχα φτιάξει με το που είχε αλλάξει ο αριθμός παροχής ενώ τώρα που έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε και έλαβα σήμερα και ενημέρωση δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή, γιατί λέει δεν βρέθηκε χρήστης.

Τα στοιχεία στην αίτηση και στην φόρμα εγγραφής είναι σίγουρα σωστά.

Αν η παλιά παροχή και η νέα που έκανες τώρα είναι στο ίδιο ΑΦΜ, τότε δε γίνεται να ξανακάνεις εγγραφή. Ισχύει ο παλιός λογαριασμός, κάνεις login και φορτώνει όλες τις παροχές.

Αν η νέα παροχή είναι η 1η που κάνεις στο ΑΦΜ σου, βεβαιώσου ότι πληκτρολογείς σωστά το τελευταίο ψηφίο της παροχή (+1 απ'το προηγούμενο πάροχο).

3 hours ago, geopro said:

Μετά τί ;

Ξανά βόλτον, ή πασχαλινό elpedison ή βλέπουμε τι θα βγει τον άλλο μήνα... δεν έχει νόημα να σκας από τώρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Ότι και να δώσει πλέον έτσι όπως τα έκανε, όσοι πειραν τα 100(τμηματικα) συν 50(στον πρωτο) ήταν τυχεροί. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δεχθεί αντιπρόταση από βόλτον  μόλις έκανα αίτηση ζενιθ στις 28/3 

29/3 πήγα ζενίθ  

Έκτοτε παραμένω ζενίθ παρ'όλο που έχει γίνει αίτηση από βόλτον στον δεδδηε. 

Έχουν σταλεί και μετρήσεις στην βόλτον για τελικό.

Μου φαίνεται ότι λόγω της πολύ γρήγορης μετακίνησης από εταιρεία σε εταιρεία μπερδεύτηκα ν στον δεδδηε και δεν βγαίνει και τελικός από βόλτον. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Ότι και να δώσει πλέον έτσι όπως τα έκανε, όσοι πειραν τα 100(τμηματικα) συν 50(στον πρωτο) ήταν τυχεροί. 

Εγώ τα πήρα αυτά συν τα 35 love promo (συν 20 σκλαβενίτη)...αλλά τελειώσανε (έμεναν τα 20 ανά μήνα για να ακριβολογω).Προτίμησα το 50αρικο ηρωνα και θέλω να ελπίζω σε σοβαρό easter bonus...θα δείξει σύντομα. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, geopro είπε

Κατά τα φαινόμενα ο ενεργειακός τουρισμός περιορίστηκε αισθητά.

Κρίμα. Πάντως για όσο κράτησε μας δόθηκε η δυνατότητα ελιγμών αξιοποιώντας τα τρωτά σημεία ενός σάπιου συστήματος.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έπρεπε ένα κοινωνικό αγαθό όπως η ενέργεια να είναι χρηματιστηριακό προϊόν.

Παρεμπιπτόντως μήπως θα έπρεπε να ενοποιηθούν τα δύο νήματα, αυτό και το έτερο της ΔΕΗ ?

Σε τι διαφέρουν ; Αν διαφέρουν σε κάτι τότε γιατί να μην έχουμε τελείως ξεχωριστά νήματα και για ελπε, volton, nrg, ζενίθ ,ελιν, κλπ, κλπ 

Δηλαδή, από τι θα εξαρτιόταν η τιμη και πόσο θα ήταν?

Δημοσ.

ειμαι στο πρασινο τιμολογιο της protergia απο τον Ιανουαριο.

εδω και λιγες ημερες εχουν σπασει τα τηλεφωνα να αλλαξω σε κιτρινο γιατι στο πρασινο πληρωνω λενε και ρητρα προσαρμογης.

τι λετε ; να την κανω την αλλαγη η θα μου βγει ξινη στο τελος ;

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...