Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, simba88 είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να πάω στο ZeniΘ Power Home Choice. 

Ισχύει κανονικά ότι αν υπογράψω, είμαι καλυμμένος ότι οι συντελεστές θα παραμείνουν ως έχουν για τους επόμενους 6 μήνες?

Ευχαριστώ!

νόμιμα ισχύει

(για τουλάχιστον 6 μήνες)

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 5/4/2024 στις 7:30 ΜΜ, ekrepali είπε

Θα πάρει η Volton αυτές τις ενδείξεις (ή τις ενδείξεις που έδωσες εσύ στη volton που είναι λίγο μεγαλύτερες), θα καταχωρήσουν το αίτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΕΔΔΗΕ και θα γυρίσεις Volton

Αν δεν είχα δώσει εγώ στη Volton λίγο μεγαλύτερες μετρήσεις και καταχωρούσαν αίτημα εκπροσώπησης στο ΔΕΔΔΗΕ με τις ίδιες ενδείξεις που είχα δώσει στη ΔΕΗ, δεν θα κολλούσε η αίτηση έτσι κι αλλιώς; Δηλαδή δεν θα "χτύπαγε" στο Θαλή ή στο ΔΕΔΔΗΕ ότι οι μετρήσεις είναι ίδιες με τις προηγούμενες παρόλο που έχουν περάσει μερικές μέρες;

(πάντως προς το παρόν έγινε η πρώτη αλλαγή, ανέβηκε κατά έναν αριθμό η παροχή)

Δημοσ.

Καλημέρα! Μια δεύτερη ματιά εδω στους δυο λογαριασμούς Ελπεντισον  αν μπορεί κάποιος, μου φαίνεται σωστό αλλα ποτέ δεν ξέρεις.

Spoiler

Έναντι. Είχε μπει το δώρο των 50 και ηταν πιστωτικό.

image.png.6a4c756f341362bba8894a1b290257b5.png

Εκκαθαριστικός. Αφαιρέθηκε η χρέωση προμήθειας (Α+Β) του έναντι και όλο το ποσό του πρώτου λογαριασμού.

image.png.cd10010566fbf28c594d038e9914804b.png

image.png.a33b9fbe4e39269c1d896f6e2caac7e9.png

Δημοσ.
23 minutes ago, atom7 said:

Αν δεν είχα δώσει εγώ στη Volton λίγο μεγαλύτερες μετρήσεις και καταχωρούσαν αίτημα εκπροσώπησης στο ΔΕΔΔΗΕ με τις ίδιες ενδείξεις που είχα δώσει στη ΔΕΗ, δεν θα κολλούσε η αίτηση έτσι κι αλλιώς; Δηλαδή δεν θα "χτύπαγε" στο Θαλή ή στο ΔΕΔΔΗΕ ότι οι μετρήσεις είναι ίδιες με τις προηγούμενες παρόλο που έχουν περάσει μερικές μέρες;

(πάντως προς το παρόν έγινε η πρώτη αλλαγή, ανέβηκε κατά έναν αριθμό η παροχή)

Δε θα κολλούσε όχι. Το ανέφερα ότι έκανα 4ημερο πέρασμα από elpedison με μηδενική κατανάλωση.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εκει στη βολτον πρεπει να εχουν το χειροτερο συστημα ολης της γης 

Εχω φυγει 2 μηνες μου στελνουν ακομα  καλοσορισατε, πηρατε ασφαλεια κλπ 

Σημερα μου στειλανε viber να πληρωσω ενα ποσο για ακυρο αριθμο παροχης 

Στο site εχει αλλο ποσο που αν πατησεις λεει μη  διαθεσιμο ακομα

σε sms ερχονται αλλα κλπ 

Αν τους παρεις τηλ σου λενε μη τα λαμβανετε υποψιν αυτα 

• Haha 1
Δημοσ.
5 minutes ago, adi32 said:

Εκει στη βολτον πρεπει να εχουν το χειροτερο συστημα ολης της γης 

Εχω φυγει 2 μηνες μου στελνουν ακομα  καλοσορισατε, πηρατε ασφαλεια κλπ 

Σημερα μου στειλανε viber να πληρωσω ενα ποσο για ακυρο αριθμο παροχης 

Στο site εχει αλλο ποσο που αν πατησεις λεει μη  διαθεσιμο ακομα

σε sms ερχονται αλλα κλπ 

Αν τους παρεις τηλ σου λενε μη τα λαμβανετε υποψιν αυτα 

σε μενα ακομα χειροτερα, ειχαν βγαλει εκκαθαριστικο για 15 μερες (μετρησεις δεδδηε), παω να το πληρωσω σε καταστημα 4/4 που εληγε. μου ειπαν εχει βγει νεος λογαριασμος, εκκαθαριστικος τελικος για 30 μερες με κοντινο ποσο με το λογαριασμο των 15 ημερων...

που δεν εχει φανει ακομα στο site τους....

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά τα φαινόμενα ο ενεργειακός τουρισμός περιορίστηκε αισθητά.

Κρίμα. Πάντως για όσο κράτησε μας δόθηκε η δυνατότητα ελιγμών αξιοποιώντας τα τρωτά σημεία ενός σάπιου συστήματος.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έπρεπε ένα κοινωνικό αγαθό όπως η ενέργεια να είναι χρηματιστηριακό προϊόν.

Παρεμπιπτόντως μήπως θα έπρεπε να ενοποιηθούν τα δύο νήματα, αυτό και το έτερο της ΔΕΗ ?

Σε τι διαφέρουν ; Αν διαφέρουν σε κάτι τότε γιατί να μην έχουμε τελείως ξεχωριστά νήματα και για ελπε, volton, nrg, ζενίθ ,ελιν, κλπ, κλπ 

Επεξ/σία από geopro
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Στον ΗΡΩΝ αν έχει βγει λογαριασμός αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμος σε PDF είχαμε πει ότι υπάρχει κάποιο κόλπο για να τον κατεβάζουμε.

Μήπως το θυμάται κανείς;

Επίσης για Ζενίθ που κοιτάζω στο e-contract δεν έχει διαθέσιμο το πιο φτηνό Power Home Choice αλλά το Power Home More. Κολπάκια για να προωθούν το ακριβό πρόγραμμα τους κάνουν;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς στη Ζενίθ, κάθε πότε κάποιος κάνει καταχώρηση ένδειξης? Αλερτ δε μου έρχεται και το να καταχωρίσω είναι κάθε μέρα ανοιχτό..

Δημοσ.
1 hour ago, razkal said:

σε μενα ακομα χειροτερα, ειχαν βγαλει εκκαθαριστικο για 15 μερες (μετρησεις δεδδηε), παω να το πληρωσω σε καταστημα 4/4 που εληγε. μου ειπαν εχει βγει νεος λογαριασμος, εκκαθαριστικος τελικος για 30 μερες με κοντινο ποσο με το λογαριασμο των 15 ημερων...

που δεν εχει φανει ακομα στο site τους....

Ελπίζω να πλήρωσες όλο το ποσό του εκκαθαριστικού, γιατί υπάρχει και το θέμα της συνέπειας 

49 minutes ago, geopro said:

Παρεμπιπτόντως μήπως θα έπρεπε να ενοποιηθούν τα δύο νήματα, αυτό και το έτερο της ΔΕΗ ?

Όχι, γιατί δε χρειάζεται να λαμβάνουμε καθε μέρα 100 ειδοποιήσεις για το green pass κι άλλες τόσες από άτομα που δε θέλουν τουρισμό και υπογράφουν σταθερά.

Ακόμα και χωρίς δώρα, τα πρόγραμματα των εναλλακτικών είναι πιο ανταγωνιστικά.

12 minutes ago, kkatzos said:

Στον ΗΡΩΝ αν έχει βγει λογαριασμός αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμος σε PDF είχαμε πει ότι υπάρχει κάποιο κόλπο για να τον κατεβάζουμε.

Οχι

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, geopro είπε

Ποτέ 

53 λεπτά πριν, geopro είπε

Σε τι διαφέρουν ;

Σε πολλά , πχ στο δίπλα νήμα μιλάνε για μετρητές , πως απενεργοποιείται το τραγικό πόσο μιας υπηρεσίας,  κτλ κτλ επαναλαμβανόμενα και δεν παλεύεται ,ειδικά αν κολλήσει κάνα ebill έρχεται η συντέλεια για πολλές σελίδες 

54 λεπτά πριν, geopro είπε

Αν διαφέρουν σε κάτι τότε γιατί να μην έχουμε τελείως ξεχωριστά νήματα και για ελπε, volton, nrg, ζενίθ ,ελιν, κλπ, κλπ

Δεν νομίζω ότι θα ειναι πρακτικό 

Spoiler

58 λεπτά πριν, geopro είπε

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έπρεπε ένα κοινωνικό αγαθό όπως η ενέργεια να είναι χρηματιστηριακό προϊόν.

Αυτό επιλέχθηκε (δυστυχώς)

22 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Επίσης για Ζενίθ που κοιτάζω στο e-contract δεν έχει διαθέσιμο το πιο φτηνό Power Home Choice αλλά το Power Home More. Κολπάκια για να προωθούν το ακριβό πρόγραμμα τους κάνουν;

Ενδιαφέρον , άρα τηλέφωνο , ελπίζω να μην καθυστερούν όπως λίγους μήνες πριν 

4 λεπτά πριν, skylouros είπε

Ξέρει κανείς στη Ζενίθ, κάθε πότε κάποιος κάνει καταχώρηση ένδειξης? Αλερτ δε μου έρχεται και το να καταχωρίσω είναι κάθε μέρα ανοιχτό..

Παλιά μου λέγαν 4-5 μέρες πριν τη λήξη του προηγούμενου , δυστυχώς και με αυτό , με τηλέφωνα θα γίνει . Σε σένα λειτουργεί το app ?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Λειτουργεί. Όχι για να βλέπω pdf τον λογαριασμό αλλά να βλέπω το ποσό του λογαριασμού, τις προηγούμενες αποπληρωμές και την καταχώρηση ένδειξης. Βέβαια, επειδή ήμουν και παλιά Zενίθ, όταν εγκατέστησα ξανά την εφαρμογή, μου έβγαζε τις παλιές συνδέσεις και αναγκάστηκα να τους πάρω τηλέφωνο για να κάνει κάτι αυτός που διαχειρίζεται τα accounts και να προσθέση τη νέα σύνδεση (νέος κωδικός πελάτη). Τώρα αυτό με το 4-5 μέρες πριν τη λήξη του προηγούμενου είναι θεωρητικό αλλά θα το δοκιμάσω. Σε άλλες εταιρείες έχεις και ένα αλερτ.. τώρα στο χύμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skylouros είπε

Τώρα αυτό με το 4-5 μέρες πριν τη λήξη του προηγούμενου είναι θεωρητικό αλλά θα το δοκιμάσω. Σε άλλες εταιρείες έχεις και ένα αλερτ.. τώρα στο χύμα.

Δε νομίζω να είχε ποτέ ειδοποίηση πάντως 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι ακόμα. Εδώ και πάνω από 1.5 μήνα με είχαν πάρει από Ήρων (όπου ήμουν πριν από ζενιθ) να μου κάνουν αντιπρόταση. Δέχθηκα αλλά ακόμα δεν έχει κουνηθεί τίποτα (είμαι ακόμα ζενιθ). Μου προσέφεραν και δωρεάν epass για Αττική οδό και μου ήρθε και μήνυμα για αυτό για να το ενεργοποιήσω. Ακόμα δεν έχει κουνηθει τίποτα από Δεδηε και δε θέλω να κουνηθεί. Περίεργο μεν αλλά ακόμα τίποτα. Το epass το χρησιμοποιώ ή όχι? Καλή ερώτηση.

Επεξ/σία από skylouros
  • Haha 1
Δημοσ.
10 minutes ago, ekrepali said:

Ελπίζω να πλήρωσες όλο το ποσό του εκκαθαριστικού, γιατί υπάρχει και το θέμα της συνέπειας 

ναι, αν και εφυγα απο βολτον (ξαναπηγα τωρα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...