Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ρε συ μπερδεύτηκα πάνω...

νομίζα πως έγραψες εκκαθαριστικός 21/3, τελικός 22/3.

Ποια ήταν ημερομηνία λήξης πληρωμής του εκκαθαριστικού;

19/3. Με παγια πληρώνεται. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, Con_stant1ne said:

19/3. Με παγια πληρώνεται. 

Στον τελικό στη 2η σελίδα, φαίνεται ως ανεξόφλητο με κόκκινο κυκλάκι ή όχι; Θέλω να καταλάβω αν πρόκειται για απλή καθυστέρηση στην ενημερωση του συστήματος (ανεξόφλητο) ή αν φαίνεται εξοφλημένο και δεν έβαλαν τη συνέπεια επίτηδες.

Επεξ/σία από ekrepali

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Στον τελικό στη 2η σελίδα, φαίνεται ως ανεξόφλητο με κόκκινο κυκλάκι ή όχι; Θέλω να καταλάβω αν πρόκειται για απλή καθυστέρηση στην ενημερωση του συστήματος (ανεξόφλητο) ή αν φαίνεται εξοφλημένο και δεν έβαλαν τη συνέπεια επίτηδες.

Οχι δεν φαίνεται ανεξοφλητο. Δεν υπάρχει προηγούμενο υπόλοιπο. Ραε και ας είναι μόνο 7 ευρω.

• Like 1
  • Thanks 1

8 hours ago, Con_stant1ne said:

Οχι δεν φαίνεται ανεξοφλητο. Δεν υπάρχει προηγούμενο υπόλοιπο. Ραε και ας είναι μόνο 7 ευρω.

Δηλαδή βάλανε παράμετρο στη μηχανογράφηση, να μη μπαίνει συνέπεια σε οποιονδήποτε λογαριασμό αν ο πελάτης δε φαίνεται ενεργός κατά την ημερομηνία έκδοσης. Τι απατεώνες είναι αυτοί ρε...

• Haha 1

Καλησπέρα, μετά την μεταφορά από Volton σε Elpedison, υπάρχει ένα υπόλοιπο 25€ σε έναντι Volton που λήγει σε 3 μέρες. Πρέπει να τον πληρώσω (μην χάσω πιθανές μειώσεις συνέπειας κλπ) ή περιμένω να εκδοθεί ο τελικός της Volton (που είναι γύρω στις 800kw) μετά την αποχώρηση...Σας ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, akisdg said:

Καλησπέρα, μετά την μεταφορά από Volton σε Elpedison, υπάρχει ένα υπόλοιπο 25€ σε έναντι Volton που λήγει σε 3 μέρες. Πρέπει να τον πληρώσω (μην χάσω πιθανές μειώσεις συνέπειας κλπ) ή περιμένω να εκδοθεί ο τελικός της Volton (που είναι γύρω στις 800kw) μετά την αποχώρηση...Σας ευχαριστώ

Πληρώνεις εμπρόθεσμα τον έναντι, και μετά επίσης εμπρόθεσμα τον τελικό.

Επίσης αφού πληρώσεις τον έναντι και δεις ότι μηδένισε το υπόλοιπο στο ebill, αν θες ενεργοποίησε πάγια εντολή μέσω τράπεζας (έστω και σε λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο), γιατί εάν για κάποιο λόγο ο επόμενος λογαριασμός είναι πάλι έναντι αντί για τελικός (εξαρτάται απ'το κύκλο τιμολόγησης) θα χρεωθεί εγγύηση. Ενώ με ενεργοποίηση της πάγιας εντολής, εξαλείφεις αυτό το σενάριο. Όταν βγει τελικός, τότε ξηλώνεις τη πάγια εντολή και πληρώνεις όποτε θες... εννοείται και πάλι εμπρόθεσμα αλλιώς θα σου χρεώσουν τη συνέπεια σε έκτακτο.

Επεξ/σία από ekrepali

24 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πληρώνεις εμπρόθεσμα τον έναντι, και μετά επίσης εμπρόθεσμα τον τελικό.

Επίσης αφού πληρώσεις τον έναντι και δεις ότι μηδένισε το υπόλοιπο στο ebill, αν θες ενεργοποίησε πάγια εντολή μέσω τράπεζας (έστω και σε λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο), γιατί εάν για κάποιο λόγο ο επόμενος λογαριασμός είναι πάλι έναντι αντί για τελικός (εξαρτάται απ'το κύκλο τιμολόγησης) θα χρεωθεί εγγύηση. Ενώ με ενεργοποίηση της πάγιας εντολής, εξαλείφεις αυτό το σενάριο. Όταν βγει τελικός, τότε ξηλώνεις τη πάγια εντολή και πληρώνεις όποτε θες... εννοείται και πάλι εμπρόθεσμα αλλιώς θα σου χρεώσουν τη συνέπεια σε έκτακτο.

ευχαριστώ...αλλά ήδη έχω αποχωρήσει από την εταιρία και είμαι ELPE, γιαυτό σκεφτομαι να περιμένω (αν δεν υπάρχουν θέματα) τον τελικό για να ξεμπερδεύω μια και καλή....

Καλησπέρα 
Μόλις έκανα αίτηση για να ξαναπάω στο generus garantee home. Αρα θα ξέρω από Δευτέρα αν εβαλαν και εκει τον ειδικό όρο για το 50ρικο δώρο. Η αλήθεια ειναι πως τοσο καιρο επαιζα μπάλα αναμεσα τους (Ελπε-Ηρων). Οπότε προβλέπω συντομα να συστήνομαι και στην Βολτον. 

• Like 4

9 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Αρα θα ξέρω από Δευτέρα αν εβαλαν και εκει τον ειδικό όρο για το 50ρικο δώρο.

Ενημέρωσε μας σε παρακαλώ, γιατί θέλω να κάνω κι εγώ τράμπα προς τον ΗΡΩΝ. Το σκηνικό που παρέθεσα προχθές έγινε σε παροχή των γονιών μου και δεν τους είχα κάνει πέρασμα από ΗΡΩΝ, οπότε δεν αφιέρωσα χρόνο να το ψάξω παραπάνω. Αν θυμηθείς, κάνε με και ένα tag μη μου ξεφύγει η ενημέρωση σου. 

3 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Σχετικά με τα 2 προγράμματα της Ζενιθ, ποια είναι η διαφορ4ά του More από το Choice και γιατί στο excel έχει προτιμηθεί να μπει το choice? 

το more είναι ακριβότερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Ήμουν ΗΡΩΝ από 23/11/2023 μέχρι 6/2/2024. Προχτές μου ήρθε ο Τελικός Εκκαθαριστικός (85,65€). Τον κοίταξα και μου φαίνεται ok (έχουν βάλει στο πεδίο Α το 50άρικο). Τον ανεβάζω μαζί με τους 2 προηγούμενους Έναντι (ο πρώτος 18/12 και 35,36€ και ο δεύτερος 24/01 και 194,76€) που έλαβα στο παραπάνω διάστημα για να τους δει και κάποιο πιο έμπειρο μάτι μήπως κάτι μου διαφεύγει.

Spoiler

18-12-2023.jpg

24-01-2024.jpg

06-02-2024.jpg

Επεξ/σία από Panas50

Στις 5/4/2024 στις 1:41 ΜΜ, stavros_ace είπε

Καλησπέρα. Χθες έκανα e-contract στον ΗΡΩΝ για το καινούριο πρόγραμμα το Yellow free home. Πριν λίγο μου στέλνουν τη σύμβαση και με πήρανε τηλέφωνο για να πουν το ποίημα. Διαβάζω τη σύμβαση πριν την υπογράψω μέσω gov και βλέπω μια περίεργη παράγραφο (άρθρο Ε4 στους ειδικούς όρους). Πριν πάρω τηλέφωνο για διευκρινήσεις, είπα να το μοιραστώ εδώ μήπως προλάβω κανέναν που είναι σε φάση υπογραφής.

Τον χάσαμε και τον ΗΡΩΝ από τον τουρισμό; 

@korakios @doomnx

Screenshot_2024-04-05-13-32-09-891_com.google.android.apps.docs.jpg

Ευχαριστούμε για το heads-up.

Στις 4/4/2024 στις 7:50 ΜΜ, stavros_ace είπε

Καλησπέρα. Το ΗΡΩΝ Yellow Free Home συμπεριλαμβάνεται στο e-contract. Πήγα τώρα να κάνω και το είδα. @doomnx υπάρχει κάποια παγίδα και δεν του δίνεις τα 50€ στο excel;

Στις 4/4/2024 στις 7:53 ΜΜ, korakios είπε

δεν το είχαν όταν πρωτοβγήκε

υπόψιν είναι πιο ακριβό απο το generous , αλλά ιδανικό για τουρισμό σε εξοχικό λόγω μηδενικού παγίου

Όντως την πρώτη του μηνός δεν το περιλάμβανε στο e-contract. Ενημερώνω το excel.

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να πάω στο ZeniΘ Power Home Choice. 

Ισχύει κανονικά ότι αν υπογράψω, είμαι καλυμμένος ότι οι συντελεστές θα παραμείνουν ως έχουν για τους επόμενους 6 μήνες?

Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...