Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το ΗΡΩΝ Yellow Free Home συμπεριλαμβάνεται στο e-contract. Πήγα τώρα να κάνω και το είδα. @doomnx υπάρχει κάποια παγίδα και δεν του δίνεις τα 50€ στο excel;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stavros_ace είπε

Καλησπέρα. Το ΗΡΩΝ Yellow Free Home συμπεριλαμβάνεται στο e-contract. Πήγα τώρα να κάνω και το είδα. @doomnx υπάρχει κάποια παγίδα και δεν του δίνεις τα 50€ στο excel;

δεν το είχαν όταν πρωτοβγήκε

υπόψιν είναι πιο ακριβό απο το generous , αλλά ιδανικό για τουρισμό σε εξοχικό λόγω μηδενικού παγίου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

δεν το είχαν όταν πρωτοβγήκε

Οκ. Ήθελα να επιβεβαιώσω ότι δεν τρέχει τπτ άλλο.

2 λεπτά πριν, korakios είπε

υπόψιν είναι πιο ακριβό απο το generous

Κοίτα, για τουρισμό μέχρι να βγάλει (αν βγάλει) το δώρο Πάσχα η Elpedison, νομίζω είναι καλά. Δίνει κάπου στις 40kWh παραπάνω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

και που να ξέρουμε την κατανάλωση που έχεις ωστε να αξίζει το πάγιο ?

συμπλήρωσε το excel του dommnx και δες μόνος σου

Που συμπληρωνω την καταναλωση μου στο excel;

Δημοσ.

26 Μαρτίου έστειλα email στην elin με την καταχώρηση ένδειξης.Σήμερα με ηρθε email που λέει αξιοτημε πελάτη,η ένδειξή σας καταχωρήθηκε.Ευχαριστούμε.Εγώ επειδη θελω να υπολογισω την καταναλωση,ποια ημερομηνια να υπολογισω;απο 15 Μαρτιου εώς 26 Μαρτιου,η απο 15 Μαρτίου εώς σημερα που μου ηρθε το email;

😀😀😀😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, iliata2410 said:

26 Μαρτίου έστειλα email στην elin με την καταχώρηση ένδειξης.Σήμερα με ηρθε email που λέει αξιοτημε πελάτη,η ένδειξή σας καταχωρήθηκε.Ευχαριστούμε.Εγώ επειδη θελω να υπολογισω την καταναλωση,ποια ημερομηνια να υπολογισω;απο 15 Μαρτιου εώς 26 Μαρτιου,η απο 15 Μαρτίου εώς σημερα που μου ηρθε το email;

😀😀😀😀

15 Μαρτιου εώς 26 Μαρτιου. Κράτα όμως το απεσταλμένο email μη τυχόν τιμολογήσουν την ένδειξη με λάθος ημερομηνία. Υπόψιν η Ελίν βγάζει εκκαθαριστικούς με τις ενδείξεις πελατών, προσοχή με το ΚΟΤ και τα ορια ΥΚΩ... αλλιώς μη δίνετε ενδείξεις.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

υπαναχώρηση υφίσταται με την έννοια οτι φεύγεις αζημίως

Δλδ κλείνεις πχ σταθερό και τη 14η μέρα κάνεις υπαναχώρηση χωρίς ρήτρα

Αλλά δεν ισχύει οτι γυρνά η παροχή σου αυτόματα . Ουσιαστικά είναι νέα σύμβαση με τον παλιό πάροχο γιαυτό και αν είχες ένα μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα δεν μπορείς να επιστρέψεις σε αυτό

Υπαναχώρηση όμως σημαίνει ότι η σύμβαση σου καθίσταται άκυρη. Αν εσύ κάνεις υπαναχώρηση τι ισχύει; Θα χρεωθείς τις 14 ημέρες από την εκπροσώπηση έως την υπαναχώρηση; Σε ποιον πάροχο θα ανήκεις τότε;

Ενδιαφέροντα ερωτήματα που στην πράξη δεν έχουν νόημα αφού στα κυμαινόμενα φεύγεις ό,τι ώρα θες. Αν πάλι διαλέξεις σταθερό, θα το κάνεις ακριβώς για να μη μπλέκεις με τη γραφειοκρατια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gpapas640 είπε

Υπαναχώρηση όμως σημαίνει ότι η σύμβαση σου καθίσταται άκυρη. Αν εσύ κάνεις υπαναχώρηση τι ισχύει; Θα χρεωθείς τις 14 ημέρες από την εκπροσώπηση έως την υπαναχώρηση; Σε ποιον πάροχο θα ανήκεις τότε;

στον νέο πάροχο , απλά δε χρεώνεσαι ρήτρα αποχώρησης (αν πας σε σταθερό)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, korakios said:

στον νέο πάροχο , απλά δε χρεώνεσαι ρήτρα αποχώρησης (αν πας σε σταθερό)

Άσχετα απ'την υπαναχώρηση εντός 14 ημερών που συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει για να απαλλαχτείς απ'τη ρήτρα... δε θα πρέπει όμως είτε να αλλάξεις πάλι πάροχο, είτε να υπογράψεις κυμαινόμενο;

Αν εχει γίνει η αλλαγή και κάνεις σκέτη υπαναχώρηση στο σταθερό, είναι άγνωστο αν θα σε πάνε αυτόματα στο βασικό κυμαινόμενο ή αν θα στείλουν στο ΔΕΔΔΗΕ εντολή διακοπής παροχής. Μάλλον το 2ο.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Άσχετα απ'την υπαναχώρηση εντός 14 ημερών που συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει για να απαλλαχτείς απ'τη ρήτρα... δε θα πρέπει όμως είτε να αλλάξεις πάλι πάροχο, είτε να υπογράψεις κυμαινόμενο;

Αν εχει γίνει η αλλαγή και κάνεις σκέτη υπαναχώρηση στο σταθερό, είναι άγνωστο αν θα σε πάνε αυτόματα στο βασικό κυμαινόμενο ή αν θα στείλουν στο ΔΕΔΔΗΕ εντολή διακοπής παροχής. Μάλλον το 2ο.

είναι και αυτό ένα σενάριο . Προσωπικά θα ξαναέκανα αίτηση στον προηγούμενο πάροχο καπάκια με την υπαναχώρηση για να μην έχω εκπλήξεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/4/2024 στις 2:57 ΜΜ, lazarnik είπε

πειρα τηλεφωνο ελπε να δω ποτε θα στειλει σκλαβενιτη. και με απαντησαν εκτος απροοπτου οτι αυριο θα με καλεσει, επισης ρωτησα για τους υπολοιπους, @pankostas @evita @razkal και 3 ακομα που δεν εχω ονοματα θα σας καλεσει εκτος απροοπτου αυριο για να κλεισετε ραντεβου. μπραβο τους, καλη ομαδα και πολυ αμεσα. ουτε 2 εβδομαδες που πηγαμε. 

να πω επισης οι δωροεπιταγες που σας ελεγα απο τον νοεμβριο που με χρωστουσαν, ειχα στειλει ραε και τις πειρα την προηγουμενη βδομαδα. 

Όντως έμενα με κάλεσαν σήμερα. Εννοείται δεν ήθελα να ασχοληθω. Να τους ενοχλησω.

Είσαι κορυφή! Ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από pankostas
Δημοσ.
Στις 12/3/2023 στις 12:39 ΠΜ, lacta13 είπε

Καλησπέρα,μου ηρθε ο 1ος λογαριασμός elpedison.

1) εχει μπει εγγύηση λεει 60,90 ενω ειχαν πει 50€.βεβαια στον λογαριασμό φαίνεται να εχουν κρατησει τα μισα,δεν ξέρω γιατί...θα κρατησουν και τα αλλα στον 2ο;

2) εχουν χρεώσει τις Kwh του Ιανουαρίου με 0.08 αφου δεν υπηρχε τοτε το πρόγραμμα,δεν ξέρω παλι γιατι(μου χανε πει τηλεφωνικος οτι θα χρεωθω 12λεπτα...) και εχουν χρεώσει του Φεβρουαρίου οκ σωστα 14,5

3) οι ΤΕΜ που ειναι του κράτους;τα 4λεπτα;οεο;

4) το τιμολόγιο λεει economy group 2,αυτο τι ειναι; υποτίθεται αυτο που υπεγραψα ειναι το economy day

Screenshot_20230312_002251_eu.singularlogic.myelpedison.v3_edit_518408974654229.jpg

Screenshot_20230312_000208_com.google.android.apps.docs_edit_518432510494330.jpg

Screenshot_20230312_002315.jpg

Να ρωτήσω πως πήγες από την αρχική σε αυτό που βλέπουμε; μπορείς να στείλεις screenshots; κάτι δεν κάνω καλά, μπορείς να βοηθήσεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...