Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Δηλαδή αν η "πράκτορας" τον κάνει τράμπες σε Φυσικό Αέριο, Protergia, Ζενίθ, ΝRG κλπ... καλά κρασιά.

Ναι, σε αυτες τις εταιρειες τον κανει τραμπες καθε μηνα απ οτι μου ειπε.

Οποτε ακυρο, μπορει να προσφερει ξεγνοιασιά απο τις αιτησεις καθε μηνα αλλα αν τον παει σε ακριβο ρευμα, δεν αξιζει.

Με τα νεα αυτα δεδομενα οποτε κοιταω παλι τον πινακα του doomnx και προσεξα την προτεργια οικιακο value 6 μηνες με  τιμη 0,09500 και σκεφτομαι μηπως να παω εκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εχει δοκιμασει κανεις να μεταφερει στη βολτον 2+ παροχες (οχι την ιδια χρονικη στιγμη) με το ιδιο νουμερο τηλεφωνου?

το ρωταω γιατι η βολτον δεν εχει ακομα αποδοχη με μειλ κλπ.

γινεται αποκλειστικα μεσω τηλεφωνου.

8 minutes ago, razkal said:

εχει δοκιμασει κανεις να μεταφερει στη βολτον 2+ παροχες (οχι την ιδια χρονικη στιγμη) με το ιδιο νουμερο τηλεφωνου?

το ρωταω γιατι η βολτον δεν εχει ακομα αποδοχη με μειλ κλπ.

γινεται αποκλειστικα μεσω τηλεφωνου.

Και 100 παροχές μπορείς να βάλεις στο ίδιο τηλέφωνο. Αν είναι στο ίδιο όνομα, απλά θα ρωτάς για ποιον αριθμό παροχής αφορά . Αν είναι οι παροχές σε διαφορετικό όνομα, ρωτάνε στην αρχή "Είστε ο τάδε; και μετά ζητάνε αφμ για επιβεβαίωση".

Μεγάλη προσοχή, να γράφονται οι ενδείξεις στην αίτηση! Άμα δώσεις ενδείξεις μέσω τηλεφώνου, ή μέσω mail ή αν κάνεις αποδοχή και στείλεις μετά φωτογραφία... υπάρχει τεράστια πιθανότητα το αρμόδιο τμήμα που αναλαμβάνει την αποστολή στον ΔΕΔΔΗΕ να μη λάβει υπόψιν την ένδειξη σου και να γίνει μπάχαλο.

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Επιβεβαιώνω επιτυχή νέα εκπροσώπηση στη volton μετά από αντιπροσφορα, σε αναλογικό μετρητή.

27/3 έστειλε η elpedison το.αιτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ

29/3 είδε η νοlton ότι φεύγω και με πήρε τηλέφωνο για να μου δώσει επιπλέον δώρο σε νέα εκπροσώπηση

1/4 ολοκληρώθηκε συστεμικά η αλλαγή στην elpedison με.αρχικη ημερομηνία εκπροσώπησης 27/3

1/4 αφού έλαβε η volton την ένδειξη του τελικού λογαριασμού, έστειλε το αίτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ με την ίδια ένδειξη (αυτή δηλαδή που είχα.δωσει στην elpedison).

Σήμερα ολοκληρώθηκε η επιστροφή στη volton με ημερομηνία εκπροσώπησης 1/4.

Τσεκαρα και το mydeddie, όλα κομπλε... φαίνεται πως εκπροσωπήθηκα από elpe για 4 μέρες με μηδενική κατανάλωση. 

Και με πήρανε τηλέφωνο σήμερα από ΕΛΠΕ να στείλουν την επιταγή.

Ισχύει, είναι ο τρίτος μήνας που είμαι στην Volton με 500kW/h δωρεάν μετά από αλλαγές σε elpedison και Ηρων για να τους αναγκάσω να μου κάνουν αντιπροσφορά. Στην ΕΛΠΕ έγινε κανονικά η πίστωση του δώρου όπου και το άφησα για πιθανή επιστροφή, περιμένω να δω αν θα γίνει το ίδιο και με τον Ηρωνα.

1 minute ago, kozywozy said:

Στην ΕΛΠΕ έγινε κανονικά η πίστωση του δώρου όπου και το άφησα για πιθανή επιστροφή, περιμένω να δω αν θα γίνει το ίδιο και με τον Ηρωνα.

Να ξέρεις όταν επιστρέψεις, δε συμψηφίζεται αυτόματα. Θα πρέπει να κάνεις αίτηση να μεταφερθεί το υπόλοιπο απ'την παροχή 1 στη παροχή 2.

Στον ΗΡΩΝ πότε έκανες τράμπα; Όταν βγει λογαριασμός κάνε με tag.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, korakios είπε

έχει ξανασυμβεί , γιαυτό και επιμένουμε να δίνετε φωτό και απαραίτητα στην αίτηση να αναγράφεται η μέτρηση

το διορθώνουν μετά απο μέρες , απλά ταλαιπωρία η φάση

ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ως παθών μαθών.......

για να μην λέμε μακακίες και να ξέρουμε τι λέμε και τι κανουμε!

από NRG σε ELPE

ΜΕ ΦΩΤΟ του μετρητή που φαινόταν φυσικά και το ταμπελάκι του ρολογιού

ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΦΗ στην ΑΙΤΗΣΗ τις kWh 
σε κατάστημα μάλιστα

κι έγινε ΜΑΚΑΚΙΑ
ήθελε η κυρά ΕνΕρτζι (NRG) 

να πάρει όσες κιλοβατώρες ήθελε για παρτι της!

ΜΙΛΑΜΕ βάλανε περιπου 800 kWh παραπάνω από το κεφάλι τους και όταν ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ σε συγγενικό μου πρόσωπο που του άνοιξε ΔΕΝ είπε τιποτα ο ηλίθιος καραγκιοζοπαίχτης υπάλληλος!
παρά την ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ. να του τύχει όμως κάτι στο τομέα που εργάζομαι εγώ να δει τότε τι ωραία που θαναι αν ΟΛΟΙ λειτουργούν με ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ και ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ μωρε τι να κάνουμε κλπ

ΓΙΑΥΤΟ δεν θα τους ξανα ανοίξω ποτέ τους ΔΕΔΔΗΕ μόνο με εισαγγελέα αστυνομία κλπ

δεν πλήρωσα τον τελευταίο λογαριασμό στην NRG και θα περιμένουμε δικαστικά γιατί δεν πάει άλλο με το να κάνουν ό,τι τους καπνίσει!

αυτές οι 800 kWh μετά για να καλυφτούν ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΗΝΕΣ όπως καταλαβαίνετε

κάνουν του κεφαλιού τους & την πληρώνει ο κοσμάκης

ναι στο τέλος μάλλον δικαιώνεσαι με ΡΑΕ, ΣτΚ, δικαστήρια κλπ

ΟΜΩΣ ο πελάτης--πολίτης είναι αυτός που ταλαιπωριέται αγχώνεται τρέχει! μην τα λέμε όλα έτσι απλά

όσο για τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ με ΔΩΡΑ αβέρτα.....

όλοι μας θα πληρώσουμε τα ΣΠΑΣΜΕΝΑ αδέλφια

έτσι δεν γίνεται πάντοτε στο τέλος;?

αυτό βέβαια δείχνει ότι θα μπορουσαν να δίνουν χαμηλότερη τιμή kWh αλλά γίνεται για να δουλεύουν όλοι

κοινώς μας δουλεύουν

αλλά τι περιμένεις όταν ο αρχηγός κράτους σε υβρίζει λέγοντάς σε ψεκασμένο ή συνωμοσιολόγο κλπ;

Επεξ/σία από geiannis
  • Like 1

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Να ξέρεις όταν επιστρέψεις, δε συμψηφίζεται αυτόματα. Θα πρέπει να κάνεις αίτηση να μεταφερθεί το υπόλοιπο απ'την παροχή 1 στη παροχή 2.

Στον ΗΡΩΝ πότε έκανες τράμπα; Όταν βγει λογαριασμός κάνε με tag.

Ναι το γνωρίζω αλλά ευχαριστώ!

Στην παρούσα φάση είμαι σε αναμονή καινούργιας εκπροσώπησης από την Volton για τρίτη φορά μετά από επιλογή του Ηρωνα σαν "ενδιάμεσο σταθμό" οπότε λογαριασμό Ηρων δεν περιμένω σύντομα αλλά σίγουρα όταν θα τον έχω θα σε ενημερώσω.

36 minutes ago, ekrepali said:

Μεγάλη προσοχή, να γράφονται οι ενδείξεις στην αίτηση! Άμα δώσεις ενδείξεις μέσω τηλεφώνου, ή μέσω mail ή αν κάνεις αποδοχή και στείλεις μετά φωτογραφία... υπάρχει τεράστια πιθανότητα το αρμόδιο τμήμα που αναλαμβάνει την αποστολή στον ΔΕΔΔΗΕ να μη λάβει υπόψιν την ένδειξη σου και να γίνει μπάχαλο.

αυτο εγινε σε μενα....

γιατι στη βολτον πρωτα κανεις τηλεφωνικη αποδοχη,μετα στελνει το συμβολαιο με μειλ και πιο μετα στελνω εγω τη φωτο με τις ενδειξεις.

• Haha 1

20 ώρες πριν, ekrepali είπε

Γιατί είναι απατεώνες...

Η κλασική απάτη που συζητούσαμε με τον @korakios βγάζουν την ίδια μέρα τον εκκαθαριστικό και τον τελικό, ώστε να φαίνεται ο εκκαθαριστικός "ανεξόφλητος" για να μη μπαίνει η συνέπεια του στον τελικό! Ο όροι λένε ότι ο πελάτης δε παίρνει τη συνέπεια της τελικής κατανάλωσης, κι αυτοί έφαγαν και τη συνεπεια του εκκαθαριστικού. Καταγγελία στο myrae.

η συνέπεια έχει καταντήσει ΚΟΡΟΪΔΙΑ 

θα έπρεπε να είναι κίνητρο για να είμαστε ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ στους τόσους απλήρωτους λογαριασμούς που υπάρχουν!

ΟΤΑΝ λοιπόν υπάρχουν πάροχοι με χαμηλότερη τιμή ακόμα και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ τότε τι να το κάνω;?
ακόμα και κάποιος που του περισσεύουν δεν το προσελκύει αυτό με τη ΣΥΝΕΠΕΙΑ για χαζούς μας περνάνε

να σας υπενθυμίσω αγαπητοί συμπολίτες πως όταν είχαν ξεκινήσει στη γύρα για να βρουν πελάτες οι εταιρείες ΕΚΤΟΣ ΔΕΗ  διαφημίζονταν ως εξής:

με ΕΝΙΑΙΑ τιμή για όλο το 24ωρο ακόμα και φτηνότερα από της ΔΕΗ

τώρα πλέον οι μισές μόνο είναι φτηνότερες από ΔΕΗ και υπάρχουν κανα 2 εταιρείες που πουλάνε πανάκριβα => ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ αποκαλείται αυτό!!!

τα ξέρετε και τα βλέπετε......

5 λεπτά πριν, razkal είπε

αυτο εγινε σε μενα....

γιατι στη βολτον πρωτα κανεις τηλεφωνικη αποδοχη,μετα στελνει το συμβολαιο με μειλ και πιο μετα στελνω εγω τη φωτο με τις ενδειξεις.

αγαπητέ δυστυχώς επειδή βρίσκουν και μπορούν και τα κάνουν επικρατεί χαλαρότητα και ο καθενας κανει του κεφαλιού του

ακόμα κι αν τα κάνεις ΟΛΑ όσα λέτε όπως είχα κανει εγώ από NRG σε ΕΛΠΕ 
αυτοί έκαναν τα δικά τους μην το ψάχνεις

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, razkal said:

αυτο εγινε σε μενα....

Αν ένας πάροχος κάνει τη διαδικασία με λάθος τρόπος, δε κάνετε αποδοχή... απλό είναι.

Ή ζητάτε στείλουν την αίτηση με την ένδειξη γραμμένη πριν κάνετε αποδοχή... ή πάτε σε κατάστημα.

----

Εξαίρεση στο παραπάνω είναι η περίπτωση αντιπροσφοράς... όπως ανέφερα νωρίτερα.

Επεξ/σία από ekrepali

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

49 μέρας και 51 νύχτας = 100kw με 0.099

Μάλλον εννοείς με 0.11 γιατί αυτή ήταν η τιμή Φεβρουαρίου για τις πρώτες 100.

Εγώ είχα καταλάβει ότι η έκπτωση ήταν στις πρώτες 100 ημέρα και στις πρώτες 100 νύχτα, δηλαδή 200 σύνολο.

Αλλά απο ότι φαίνεται έχεις δίκιο και έτσι βγάζουν νόημα τα νούμερα. Σε ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα πρόσφατα αίτημα ήρων για τα 50 και με πήραν απο ελπέντισον για να με κρατήσουν με:

0.09 κιλοβατώρα
5 x 10 στους λογαριασμούς (στην ουσία δωρεάν πάγιο για 5 μήνες)
40 ευρώ σκλαβενίτη σε 20 μέρες απο την ενεργοποίηση
κίτρινο

λέω να μείνω κανα μήνα τουλάχιστον να πάρω το σκλαβενίτη και μετά πάω ήρων ή/και volton (αν υπάρχουν ακόμα)

ξέρανε πολύ καλά ότι μιλάνε με τουρίστα... η ερώτηση είναι γιατί μας θέλουν πίσω και μας δίνουν κι άλλα; εγώ έχω και κάμποσο πιστωτικό μέσα δεν θα πληρωθούν ποτέ... που είναι η φάκα;

Επεξ/σία από Cmg__

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

έκανα πρόσφατα αίτημα ήρων για τα 50 και με πήραν απο ελπέντισον για να με κρατήσουν με:

0.09 κιλοβατώρα
5 x 10 στους λογαριασμούς (στην ουσία δωρεάν πάγιο για 5 μήνες)
40 ευρώ σκλαβενίτη σε 20 μέρες απο την ενεργοποίηση
κίτρινο

λέω να μείνω κανα μήνα τουλάχιστον να πάρω το σκλαβενίτη και μετά πάω ήρων ή/και volton (αν υπάρχουν ακόμα)

Κίτρινο με σταθερή τιμή δεν υπάρχει. Κάτι άλλο εννοούσαν.

Επεξ/σία από gpapas640

11 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Αυτό πρακτικά τι σημαίνει?

Πας Ηρων και επιστρέφεις ή σταματούν τη μεταφορά της παροχής? 

Επίσης, η εκτίμηση για Elpedison Smart Απριλίου είναι πάνω ή κάτω από 0,10?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...