Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, madboy είπε

Ευχαριστώ αυτό γνώριζα και εγω μέσα από εδώ, απλά στην εξυπηρέτηση πελατών σε μια φίλη μου, είπαν ότι επειδή είναι τελικός, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

ας μη ρισκάρει καλύτερα ...

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα,είχα μεταφέρει 3 παροχές στην Elpedison με την προσφορά go4more ,έχουν πιστωθεί τα 100€ σε πόντους,λείπει ένα 50αρικο.

Καταγγελία σε myrae από 18 Μαρτίου, κολλημένη έκτοτε στο υποβολή αιτήματος.

Τί άλλο μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, uphercules10 είπε

Καλημέρα,είχα μεταφέρει 3 παροχές στην Elpedison με την προσφορά go4more ,έχουν πιστωθεί τα 100€ σε πόντους,λείπει ένα 50αρικο.

Καταγγελία σε myrae από 18 Μαρτίου, κολλημένη έκτοτε στο υποβολή αιτήματος.

Τί άλλο μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει;

Ποτε λήγουν οι 150 ημέρες?

Δημοσ.

Καλημέρα, εαν μπορεί κάποιος τα φώτα του εδώ.

Στις 3/4/2024 στις 10:23 ΠΜ, epir21 είπε

Καλημέρα

Βγήκε εκκαθαριστικός ελπεντισον 9/2-10/3 (ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν είναι σωστός αλλα θα ανεβάσω αλλο ποστ για αυτό αν χρειαστεί), μπορεί καποιος να μου πει αν αυτες οι χρεώσεις είναι σωστές;

Κατανάλωση 212 ημέρα 73 νύχτα. 

Αναλογικά τον Φεβρουάριο έκαψα κάπου 148 ημέρα. με 0,11 δεν θα επρεπε να ηταν οι πρώτες 100 της ημέρας; εδώ έχουν βάλει τις 49 και τις υπόλοιπες 99 με την ακριβή τιμή. Ανάποδα δεν θα έπρεπε να είναι;;

Επίσης το 0,99 του Μαρτίου είναι το 0.10762 - 0,00862 για τις πρώτες 100? Εδώ φαίνεται να τα έχουν υπολογίσει σωστά γιατί είναι κάτω απο 100 η καταναλωση Μαρτίου.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.2ffd70819312d8207091068db6dc43ec.png

• Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, messinia3 said:

Εγώ έχω πάρει 3-4 20ευρες ενώ έχω φύγει...απλά πρήξιμο θέλουν και μάλιστα γραπτό ώστε να υπάρχει.

πρήξιμο γραπτό, πού; Μου χρωστάνε κι εμένα ένα 20ρικο από τον φεβρουάριο, πηρα την πριν 10 μέρες και μου λένε "ναι σας παίρνουμε αμέσως να μας πείτε διεύθυνση", κάκαλα... :)

Δημοσ.
18 hours ago, korakios said:

έχει ξανασυμβεί , γιαυτό και επιμένουμε να δίνετε φωτό και απαραίτητα στην αίτηση να αναγράφεται η μέτρηση

το διορθώνουν μετά απο μέρες , απλά ταλαιπωρία η φάση

το ιδιο επαθα κι εγω με τη βολτον. τους εστειλα μετρησεις και φωτο σε μειλ και η νεα παροχη εχει τις kwh πριν 2 μηνες.

τους τηλεφωνησα πριν 2 μερες να το δουν. σε λιγο θα ανοιξω myrae.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω επιτυχή νέα εκπροσώπηση στη volton μετά από αντιπροσφορα, σε αναλογικό μετρητή.

27/3 έστειλε η elpedison το.αιτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ

29/3 είδε η νοlton ότι φεύγω και με πήρε τηλέφωνο για να μου δώσει επιπλέον δώρο σε νέα εκπροσώπηση

1/4 ολοκληρώθηκε συστεμικά η αλλαγή στην elpedison με.αρχικη ημερομηνία εκπροσώπησης 27/3

1/4 αφού έλαβε η volton την ένδειξη του τελικού λογαριασμού, έστειλε το αίτημα εκπροσώπησης στον ΔΕΔΔΗΕ με την ίδια ένδειξη (αυτή δηλαδή που είχα.δωσει στην elpedison).

Σήμερα ολοκληρώθηκε η επιστροφή στη volton με ημερομηνία εκπροσώπησης 1/4.

Τσεκαρα και το mydeddie, όλα κομπλε... φαίνεται πως εκπροσωπήθηκα από elpe για 4 μέρες με μηδενική κατανάλωση. 

Και με πήρανε τηλέφωνο σήμερα από ΕΛΠΕ να στείλουν την επιταγή.

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, leftermann είπε

πρήξιμο γραπτό, πού; Μου χρωστάνε κι εμένα ένα 20ρικο από τον φεβρουάριο, πηρα την πριν 10 μέρες και μου λένε "ναι σας παίρνουμε αμέσως να μας πείτε διεύθυνση", κάκαλα... :)

[email protected]...Μόλις με πήραν να παραλάβω αύριο και μία ξεχασμένη από παλιότερη σύσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα, εχθες ετυχε και ειχαμε μια κουβεντα με ενα φιλο για τα ρευματα κτλ και μου ειπε πως αυτος λεει εχει μια γνωστη που ειναι "πρακτορας" οτι κι αν σημαινει αυτο και καθε μηνα, αυτος τις στελνει τις μετρησεις του και αυτη τον αλλαζει καθε μηνα στο πιο φτηνο κιτρινο τιμολογιο χωρις να κανει αυτος κατι αλλο εκτος απο τα αρχικα χαρτια ( ταυτοτητα - λογαριασμο ).
Ειπα κι εγω να μιλησω μαζι της και με πηρε πριν λιγο τηλεφωνο και μου προτεινε ( χωρις να με ρωτησει τι καταναλωσεις εχω ) να με γυρισει σε " Φυσικο αεριο Ελλαδας "
Απ οτι ειδα στους πινακες του Doomnx δεν ειναι η πιο φτηνη στο κιτρινο οποτε αναρωτιεμαι αν αξιζει η οχι μιας και λογικα παιρνει καποια προμηθεια.

Δημοσ.
1 minute ago, ri3per said:

δεν ειναι η πιο φτηνη στο κιτρινο οποτε αναρωτιεμαι αν αξιζει η οχι

απαντησες μονος σου.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, razkal είπε

απαντησες μονος σου.

Aπο την αποψη πως τα κανει ολα αυτη χωρις να κανω εγω αιτησεις καθε μηνα, αυτο εννοω. Απο αποψη τιμης κιλοβατωρας, το καταλαβαινω πως δεν αξιζει, αλλα " γλιτωνεις" απο την μανουρα των αλλαγων καθε μηνα μιας και τα κανει ολα αυτη.

Δημοσ.
7 minutes ago, ri3per said:

Καλησπερα, εχθες ετυχε και ειχαμε μια κουβεντα με ενα φιλο για τα ρευματα κτλ και μου ειπε πως αυτος λεει εχει μια γνωστη που ειναι "πρακτορας" οτι κι αν σημαινει αυτο και καθε μηνα, αυτος τις στελνει τις μετρησεις του και αυτη τον αλλαζει καθε μηνα στο πιο φτηνο κιτρινο τιμολογιο χωρις να κανει αυτος κατι αλλο εκτος απο τα αρχικα χαρτια ( ταυτοτητα - λογαριασμο ).
Ειπα κι εγω να μιλησω μαζι της και με πηρε πριν λιγο τηλεφωνο και μου προτεινε ( χωρις να με ρωτησει τι καταναλωσεις εχω ) να με γυρισει σε " Φυσικο αεριο Ελλαδας "
Απ οτι ειδα στους πινακες του Doomnx δεν ειναι η πιο φτηνη στο κιτρινο οποτε αναρωτιεμαι αν αξιζει η οχι μιας και λογικα παιρνει καποια προμηθεια.

Πράκτορες ήξερα πως έχει μόνο η elpedison.  🤣

On 05/01/2024 at 12:40, ekrepali said:

Στην Elpedison έχουν πράκτορες 🕵️‍♂️

3.jpg.f3d81bcc82f4c245d3031dd4920261ce.jpg

Προφανώς το επάγγελμα της γνωστής του φίλου σου είναι energy consultant / agent. Συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες ρεύματος και παίρνει μια μικρή προμήθεια για κάθε νέα σύμβαση, γι'αυτό και αλλάζει πάροχο στον φίλο σου κάθε μήνα.

Oι διαφορές στις τελικές των κίτρινων είναι απειροελάχιστες... μάλιστα και τους 3 τελευταίους μήνες τα φτηνότερα τιμολόγια ήταν τα πράσινα. Ουσιαστικά ο τουρισμός αξίζει μόνο για τα δώρα που δίνουν οι πάροχοι, οπότε αν δεν έχει κάνει τουρισμό σε volton (δωρεάν μήνας), elpedison (δωρεάν 50άρικα, 100άρικα κλπ) και ΗΡΩΝ (50άρικο econtract)... o φίλος σου έχει κάνει μια τρύπα στο νερό. Δηλαδή αν η "πράκτορας" τον κάνει τράμπες σε Φυσικό Αέριο, Protergia, Ζενίθ, ΝRG κλπ... καλά κρασιά.

Δημοσ.
1 hour ago, messinia3 said:

[email protected]...Μόλις με πήραν να παραλάβω αύριο και μία ξεχασμένη από παλιότερη σύσταση.

να δεις που διαβάζουν ινσομνια αυτοί... Κι εμένα μόλις με πήρανε για την επιταγή!

• Like 1
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...