Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αν μπορεί κάποιος να δε τους λογαριασμούς του Ηρων, είναι ένας έναντι και σε μία μέρα έστειλαν εκκαθαριστικό πρώτα και μετά τελικό μίας μέρας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάνει κάποιος το 6μηνο της Προτεργια με Κοτ....

Ισχύει όντως το 0,097€ ανά κιλοβατώρα εάν είναι Κοτ-Α η παροχή;;

Οπότε πάμε 0,097-0,075= 0,022€ ανά κιλοβατώρα;

Ξέρει κάποιος να απαντήσει, γιατί η προτεργια δεν δίνει συνέπεια μαζί με Κοτ, οπότε στο πράσινο που είμαι τώρα με χρεώνουν 0,22€/κιλοβατώρα - μηχανισμό διακύμανσης - κοτΑ= 0,115€/kWh...

Ας βοηθήσει κάποιος σας παρακαλώ πολύ 

24 λεπτά πριν, xsaviola28 είπε

Καλησπέρα, αν μπορεί κάποιος να δε τους λογαριασμούς του Ηρων, είναι ένας έναντι και σε μία μέρα έστειλαν εκκαθαριστικό πρώτα και μετά τελικό μίας μέρας.

Στον έναντι και τον 1ο εκκαθαριστικό έχουν χρεώσει x2 τα τέλη διανομής, ένα 10ρικο χοντρικά διαφορά. Ζήτα διόρθωση.

• Like 1

9 λεπτά πριν, SarasDami είπε

Ξέρει κάποιος να απαντήσει, γιατί η προτεργια δεν δίνει συνέπεια μαζί με Κοτ, οπότε στο πράσινο που είμαι τώρα με χρεώνουν 0,22€/κιλοβατώρα - μηχανισμό διακύμανσης - κοτΑ= 0,115€/kWh...

καλή λαμογιά , ευχαριστούμε για την ενημέρωση  @doomnx

9 λεπτά πριν, SarasDami είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάνει κάποιος το 6μηνο της Προτεργια με Κοτ....

Ισχύει όντως το 0,097€ ανά κιλοβατώρα εάν είναι Κοτ-Α η παροχή;;

Οπότε πάμε 0,097-0,075= 0,022€ ανά κιλοβατώρα;

πάρτο γραπτώς αν και θα πρότεινα να φύγεις απο την εταιρία απο τη στιγμή που σε μαδήσαν

15 λεπτά πριν, SarasDami είπε

επίσης άνοιξε αίτημα στο myrae , πουθενά δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο στους όρους και στη σελίδα του προγράμματος γράφει απλά οτι προσφέρεται σε ΚΟΤ

ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη

• Thanks 1

Δεν υπαρχει καποιος τροπος ευκολος, να αλλαζουμε καθε μηνα παροχο συμφωνα με τον πιο ειναι το πιο φτηνο; Αλλα να γινεται ψιλο αυτοματα με τις αιτησεις και τις καταθεσεις χαρτιων.
Μετα απ οτι εχω διαβασει μονο με τον τουρισμο θα δει ο κοσμος ασπρη μερα. Αλλα μου φαινεται βουνο να το κανω καθε μηνα.

1 λεπτό πριν, ri3per είπε

Δεν υπαρχει καποιος τροπος ευκολος, να αλλαζουμε καθε μηνα παροχο συμφωνα με τον πιο ειναι το πιο φτηνο; Αλλα να γινεται ψιλο αυτοματα με τις αιτησεις και τις καταθεσεις χαρτιων.
Μετα απ οτι εχω διαβασει μονο με τον τουρισμο θα δει ο κοσμος ασπρη μερα. Αλλα μου φαινεται βουνο να το κανω καθε μηνα.

θεωρητικά πανεύκολο είναι , πρακτικά θέλει κυνήγι το πότε θα στείλει ο πάροχος αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ και πότε ο ΔΕΔΔΗΕ θα ολοκληρώσει

Αλλά πλέον 2 προγράμματα μείναν για τουρισμό : Ηρών και Volton με την τελευταία να αξίζει μόνο αν κάτσεις 30 μέρες και όχι παραπάνω και καις κοντά στα 500kw

Κι όμως στον λογαριασμό ελέγε οτι η συνέπεια δεν προσφέρεται στο Κοτ...Το έστειλαν μετά τους λογαριασμούς όμως.

Καμιά καλή ιδέα που να μπω εκτός ΔΕΗ;

Ευχαριστώ 

1 λεπτό πριν, SarasDami είπε

Κι όμως στον λογαριασμό ελέγε οτι η συνέπεια δεν προσφέρεται στο Κοτ...Το έστειλαν μετά τους λογαριασμούς όμως.

myrae και καπάκια ΣτΚ

1 λεπτό πριν, SarasDami είπε

Καμιά καλή ιδέα που να μπω εκτός ΔΕΗ;

με ΚΟΤ Α , απο τη στιγμή που παίρνεις 0,075 κλείσε σταθερό στην ακατανόμαστη , συνέχεια στο άλλο νήμα , όχι εδώ

Εδώ ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη της καταγγελίας

Edit , μπορείς να πας Ήρων για λίγο πριν πας στην ακατανόμαστη  ,για το 50ρικο , ίιισως συνεχίζει να δίνει 100ρικο άτυπα σε ΚΟΤ (το σταμάτησε γιατί κάποιοι φωστήρες το σκάλισαν)

Καλησπέρα παιδιά.. αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα κ ήθελα να δω αν έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς κάτι παρόμοιο.. όταν έκανα συμβόλαιο στον Ήρων, δεν είχα ακόμα λογαριασμό από την προηγούμενη εταιρία (volton) και μου είπανε δεν πειράζει, να στείλω ότι έχω και θα το φτιάξουν αυτοί.. το αποτέλεσμα ήταν να βάλουν ότι ξεκίνησα με 60330 kwh (που ήταν της προπροηγουμενης εταιρίας) κ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φαίνεται ότι 40 μέρες στη volton, έκαψα μόνο 12 kwh και στην ουσία έχασα τις 500 δωρεάν που είχα για ένα μήνα (από τη volton) και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχω κάψει πάνω από 700kwh σε 40 μέρες στον Ήρων.. πήρα τηλ στον δεδδηε κ μου είπε πως δεν πέρασε για την αλλαγή κ πως πρέπει να πάρω στον Ήρων, ο Ήρων αντίστοιχα μου λέει πως φταίει ο δεδδηε που υπέγραψε ότι ήταν σωστές οι 60333 και με έχουν κάνει μπαλάκι.. ότι κ να κάνω βγαίνω χαμένος.. (ο μέσος όρος κατανάλωσης το μήνα είναι 250kwh αλλά όταν ήμουν στη volton έκαψα πολύ περισσότερες λόγο του ότι είχα τις 500 δωρεάν) τι μπορώ να κάνω ώστε να δικαιωθώ κ να γίνουν όλα όπως πρέπει? (Δεν είχα στείλει φωτό του ρολογιού, ούτε γραπτά τις kwh, διότι μου είπαν δε χρειάζεται κ δεν έχω υπογράψει κάτι που να λέει με πόσες kwh ξεκίνησα στον Ήρων) 

• Confused 1

3 λεπτά πριν, giannisder είπε

Καλησπέρα παιδιά.. αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα κ ήθελα να δω αν έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς κάτι παρόμοιο.. όταν έκανα συμβόλαιο στον Ήρων, δεν είχα ακόμα λογαριασμό από την προηγούμενη εταιρία (volton) και μου είπανε δεν πειράζει, να στείλω ότι έχω και θα το φτιάξουν αυτοί.. το αποτέλεσμα ήταν να βάλουν ότι ξεκίνησα με 60330 kwh (που ήταν της προπροηγουμενης εταιρίας) κ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φαίνεται ότι 40 μέρες στη volton, έκαψα μόνο 12 kwh και στην ουσία έχασα τις 500 δωρεάν που είχα για ένα μήνα (από τη volton) και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχω κάψει πάνω από 700kwh σε 40 μέρες στον Ήρων.. πήρα τηλ στον δεδδηε κ μου είπε πως δεν πέρασε για την αλλαγή κ πως πρέπει να πάρω στον Ήρων, ο Ήρων αντίστοιχα μου λέει πως φταίει ο δεδδηε που υπέγραψε ότι ήταν σωστές οι 60333 και με έχουν κάνει μπαλάκι.. ότι κ να κάνω βγαίνω χαμένος.. (ο μέσος όρος κατανάλωσης το μήνα είναι 250kwh αλλά όταν ήμουν στη volton έκαψα πολύ περισσότερες λόγο του ότι είχα τις 500 δωρεάν) τι μπορώ να κάνω ώστε να δικαιωθώ κ να γίνουν όλα όπως πρέπει? (Δεν είχα στείλει φωτό του ρολογιού, ούτε γραπτά τις kwh, διότι μου είπαν δε χρειάζεται κ δεν έχω υπογράψει κάτι που να λέει με πόσες kwh ξεκίνησα στον Ήρων) 

myrae κατά Ήρων να στείλει διόρθωση στο ΔΕΔΔΗΕ (καπάκια άνοιξε και μέσω ΣτΚ) , όταν δώσουν , myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ να τις περάσουν

47 λεπτά πριν, nvoros είπε

Στον έναντι και τον 1ο εκκαθαριστικό έχουν χρεώσει x2 τα τέλη διανομής, ένα 10ρικο χοντρικά διαφορά. Ζήτα διόρθωση.

σε ευχαριστώ για την απάντηση αυτό το είχα δει, το ότι προσθέτουν αντί να αφαιρούν το έναντι είναι σωστό;

1 λεπτό πριν, xsaviola28 είπε

σε ευχαριστώ για την απάντηση αυτό το είχα δει, το ότι προσθέτουν αντί να αφαιρούν το έναντι είναι σωστό;

σωστό μιας και ξαναμπαίνει το δώρο

_________

πριν κανα μήνα ήταν το πρόβλημα που σκάγανε λογαριασμοί και "ξεχνούσαν" να το ξαναβάλουν στον εκκαθαριστικό/τελικό

δείχνει η φάση οτι το διόρθωσαν

• Like 1

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Εγώ να ξέρεις... δέχτηκα αντιπρόταση της volton για επιπλέον 1000kw δωρεάν στο Γ21 (δηλαδή 100 ευρώ άμεσο κέρδος). 4 μέρες θα είναι η εκπροσώπηση της Elpedison και θα ξαναγυρίσει η παροχή στη Volton από 1/4 (συστεμικά ακόμα φαίνομαι στην Έlpedison). Ίσως πάρουμε την 20ευρη ίσως όχι... οι όροι πάντως δεν ορίζουν ότι χάνουμε την 20ευρη αν παραμείνουμε λίγο.

Για να πάρεις την 20ευρη θα πρέπει να είσαι ενεργός τη μέρα που θα σε πάρουν τηλ να στη στείλουν. Τουλαχιστόν εμένα έτσι μου είπαν όταν έχασα 1 επειδή έφυγα. Εγώ κοντεύω τώρα 2 μήνες και ακόμα να μου στείλουν 3 που περιμένω. Όροι για τις 20ευρες δεν υπάρχουν. Μόνο στα λόγια είναι.

13 λεπτά πριν, korakios είπε

myrae κατά Ήρων να στείλει διόρθωση στο ΔΕΔΔΗΕ (καπάκια άνοιξε και μέσω ΣτΚ) , όταν δώσουν , myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ να τις περάσουν

Ευχαριστώ @korakios θα το κάνω έτσι.. Έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, ποια ήταν η κατάληξη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...