Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ανεβασε τον λογαριασμο σου...

Spoiler

3.webp.d66a35c25ea3570766df06f48bf57274.webp2.webp.f15242097120bed1bad0e6d29950ffa6.webp1.webp.5c6804125e03b31c566aee09dacd0916.webp

Αυτος ειναι ο εκκαθαριστικος που ηρθε πριν καμια 10ρια μερες.

Μου ηρθανε 3 εναντι πριν απο αυτον, ενας τον ιανουαριο, ενας τον φεβρουαριο και ενας τον Μαρτιο που ολοι μαζι αυτοι οι εναντι ηταν συνολο 437€

Επεξ/σία από ri3per
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, doomnx είπε

Η ΗΡΩΝ Κυκλοφόρησε νέο κίτρινο ex-post τιμολόγιο το YELLOW FREE HOME με μηδενικό πάγιο, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται (ακόμα) στη λίστα του e-contract για το 50άρικο.

ερώτηση: Αφού είνα ex-post πώς δίνουν τιμή απριλίου από τώρα, γιατί στον πίνακα σ είναι με 0,1365.

Επίσης για την ιστορία έχει 5% έκπτωση μετά από 6 μήνες παραμονή (σιγά μη κάτσει κανείς τόσο καιρό σ αυτούς).

Επεξ/σία από GEORGES81
  • Like 1
  • Haha 1

9 hours ago, doomnx said:

Πάντως π00στιά αυτό που πρέπει να κάτσεις μέχρι την 1η του επόμενου μήνα για να πάρεις την έκπτωση στο Elpedison Smart.

Άμα διαβάσεις την αποφαση, λέει στη σελίδα 18 ξεκάθαρα ότι τα ex post αποτελούνται είτε α) από υπολογιστικό τύπο βάσει χονδρικής (πχ zero) είτε β) από σταθερη χρέωση προμήθειας συν μηχανισμό διακύμανσης που εκκαθαρίζεται 2 μήνες μετά.  Επόμενως η έκπτωση που βάζουν εκ των υστέρων είναι ούτως η άλλως παράνομη για όλους. Με λίγη φασαρία στη ΡΑΕ θα πάρουμε την έκπτωση και οι παλιοί, δεν τους συμφέρει να προχωρήσουν καταγγελίες παραπέρα (διαμεσολαβητή, στο κλπ)

• Like 1
  • Thanks 1

Θεωρώ(και εύχομαι συγχρόνως) πως το δώρο 50€ της ΔΕΗ θα είναι η αρχή νέου γύρου καλύτερων προσφορών από τους εναλλακτικούς παρόχους. Ίσως δούμε ξανά  συνδυαστικά δώρα εν σύνολο 100€ και πάνω. Οψόμεθα. 

• Like 1
  • Haha 3

11 hours ago, ekrepali said:

Έκαψες 1000kw σε 40 μέρες.

Σε 30 μέρες αντιστοιχούν αναλογικά 750kw.

Η χαμηλή κλίμακα 0.0069 είναι ως 400kw / μήνα

H μεσαία κλίμακα 0.05 είναι μεταξύ 400-500kw /μήνα

Η μεγάλη κλίμακα 0.085 είναι για ό,τι ξεπερνά τις 500kw /μήνα

Α καλα εγω τωρα καταλαβα πως πανω απο τις 500kw μπαινει καπελο σχεδον 10 λεπτα!!

Ισως φταιει το αντιηλιακο βεβαια γιατι ως τουριστας οπου ναναι κλεινω χρονο με δωρεαν ρευμα....

• Thanks 1

με βγηκε ο λογαριασμος ηρων (εναντι με δικη μου ενδειξη) περιοδος καταναλωσης απο 31 Ιανουαριου εως 23 Φεβρουαριου.46,50 λογαριασμός (γκαραντι με προστασια τιμης).Στην ελιν πηγα απο  15 Μαρτιου.Λογικά θα βγει τελικος απο 24 Φεβρουαριου εως 14 Μαρτιου; την ενδειξη στο ρολοι για την αιτηση ειχα δωσει στην ελιν για την αιτηση(δεν ειχα δωσει ηρων για τελικο).Η υπαρχει πιθανοτητα το υπολοιπο να μπει στον λογαριασμο του νεου παροχου;

1 minute ago, iliata2410 said:

με βγηκε ο λογαριασμος ηρων (εναντι με δικη μου ενδειξη) περιοδος καταναλωσης απο 31 Ιανουαριου εως 23 Φεβρουαριου.46,50 λογαριασμός (γκαραντι με προστασια τιμης).Στην ελιν πηγα απο  15 Μαρτιου.Λογικά θα βγει τελικος απο 24 Φεβρουαριου εως 14 Μαρτιου; την ενδειξη στο ρολοι για την αιτηση ειχα δωσει στην ελιν για την αιτηση(δεν ειχα δωσει ηρων για τελικο).Η υπαρχει πιθανοτητα το υπολοιπο να μπει στον λογαριασμο του νεου παροχου;

Aν έδωσες στην Ελίν ένδειξη πχ 55555, αυτή είναι η τελική του ΗΡΩΝ. Στην Ελίν η 1η κιλοβατώρα είναι η 55556.

Αυτό για το υπόλοιπο, να μαντέψω εννοείς τι γίνεται σε περίπτωση που ο τελικός του ΗΡΩΝ είναι πιστωτικός; Δίνεις IBAN στον ΗΡΩΝ και σου βάζουν τα λεφτά.

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αυτό για το υπόλοιπο, να μαντέψω εννοείς τι γίνεται σε περίπτωση που ο τελικός του ΗΡΩΝ είναι πιστωτικός; Δίνεις IBAN στον ΗΡΩΝ και σου βάζουν τα λεφτά.

δεν υπαρχει τετοια περιπτωση εφοσον  καταναλωσα 100 κιλοβατωρες στις υπολιπες ημερες.Θα μπορουσαν ομως στον ηρωνα να βγαλουν τελικο μαζι με αυτο που ανεφερα παραπανω.Να μην ερχονται 2 ξεχωριστοι λογαριασμοι.

46 minutes ago, iliata2410 said:

δεν υπαρχει τετοια περιπτωση εφοσον  καταναλωσα 100 κιλοβατωρες στις υπολιπες ημερες.Θα μπορουσαν ομως στον ηρωνα να βγαλουν τελικο μαζι με αυτο που ανεφερα παραπανω.Να μην ερχονται 2 ξεχωριστοι λογαριασμοι.

Ο τελικός του ΗΡΩΝ θα είναι 31/1 - 14/3 για όλη τη κατανάλωση, και θα αφαιρούν την αξία ρεύματος που προπλήρωσες στον έναντι (προμήθεια και ρυθμιζόμενες).

Καλησπέρα. Επισυνάπτω τους δύο πρώτους λογαριασμούς μου στην Elpedison. Τον 1ο έναντι και τον 2ο εκκαθαριστικό. Όποιος έχει τον χρόνο και τη διάθεση ας τους ρίξει μια ματιά γιατί έχω την υποψία ότι κάτι κάνουν λάθος σχετικά με το δώρο των 50€... Ευχαριστώ.

EINV019728137_page-0001.pdf Invoice_page-0001.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ri3per είπε

συνολικα ειναι να πληρωσω 600€

σιγά μην έδωσες και 1000 😛

5 ώρες πριν, ri3per είπε

Μου ηρθανε 3 εναντι πριν απο αυτον, ενας τον ιανουαριο, ενας τον φεβρουαριο και ενας τον Μαρτιο που ολοι μαζι αυτοι οι εναντι ηταν συνολο 437€

404 ο τελικός μείον 267 τα έναντι

τα είπαμε, ξέμεινες σε ακριβό το 2023 και είχες 1800+kw

10 λεπτά πριν, de_thymamai είπε

Καλησπέρα. Επισυνάπτω τους δύο πρώτους λογαριασμούς μου στην Elpedison. Τον 1ο έναντι και τον 2ο εκκαθαριστικό. Όποιος έχει τον χρόνο και τη διάθεση ας τους ρίξει μια ματιά γιατί έχω την υποψία ότι κάτι κάνουν λάθος σχετικά με το δώρο των 50€... Ευχαριστώ.

EINV019728137_page-0001.pdf 537.48 kB · 3 downloads Invoice_page-0001.pdf 580.67 kB · 4 downloads

στο Γ του εκκαθαριστικού σου επέστρεψαν τη πλασματική χρέωση ρεύματος

στον εκκαθαριστικό αφαίρεσαν το πιστωτικό

απλά έφαγες εγγύηση 25+25 που θα σου επιστραφεί στον τελικό

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...