Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, kokos23 είπε

καλημέρα,

συγνώμη αν έχει αναφερθεί, δεν έχω προσέξει κάτι μέσα σε αυτό το χαμό...

με πήραν από ΗΡΩΝ να μπω σε ένα πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ και τιμή 0,08...

να τονίσω ότι είναι ΚΙΤΡΙΝΟ όπως μου είπαν ...

στο εξελ του doomnx δεν βλέπω να υπάρχει αναφορά σε αυτό...

τι συμβαίνει;;

πάρε πρώτα γραπτώς την προσφορά και μετά βλέπεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

56 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Καλησπέρα, το Generous Guarantee Home, βλέπω καλά, πήγε 0,082? Σημείωσε κι άλλη πτώση συγκριτικά με τον Μάρτιο.

δε βλέπεις καλά

Λάθος σου τα έιπαν ή μαλλον σου ειπαν τα μισα

καλημέρα,

συγνώμη αν έχει αναφερθεί, δεν έχω προσέξει κάτι μέσα σε αυτό το χαμό...

στο εξελ του doomnx δεν βλέπω να υπάρχει αναφορά σε αυτό...

τι συμβαίνει;;

Αν δεν δεις σύμβαση δεν εμπιστεύεσαι κανέναν.

• Like 1

45 λεπτά πριν, ekrepali είπε

-----

@korakios @doomnx Άρχισαν τα όργανα στην elpedison...
⬇️

Αναφορά σε κείμενο

Σε συνέχεια του έγγραφου αιτήματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η χρέωση του τιμολογιακού προγράμματος "Elpedison Smart",, υπολογίζεται και ανακοινώνεται απολογιστικά, όταν δηλαδή είναι γνωστό το κόστος της ενέργειας του μήνα. Η έκτακτη έκπτωση 0,015 € / kWh  εφαρμόστηκε στους ενεργούς πελάτες της εταιρείας μας, οι οποίοι έλαβαν γραπτή ειδοποίηση τον Μάρτιο 2024 μέσω των τιμολογίων τους.

Για την παροχή με αρ. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx σημειώνουμε ότι, δεν λάβατε γραπτή ειδοποίηση τον Μάρτιο 2024 διότι στις xxxxxxxxx λάβαμε τελικές μετρήσεις απο τον Αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου ( ΔΕΔΔΗΕ ) και προχωρήσαμε στις xx.02.2024 στην έκδοση του τελικού λογαριασμού που αφορά σε οριστική εκκαθάριση κατανάλωσης για το χρονικό διάστημα xxxxxxxxxx εώς xx.02.2024. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα παραπάνω δεν είστε δικαιούχος της συγκεκριμένης έκπτωσης.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών
ELPEDISON S.A

Aπάντησα φυσικά με μπόλικη σάλτσα... επιγραμματικά 1) μη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα ότι η έκπτωση αφορά μόνο ενεργους πελάτες 2) μη πίστωση έκπτωση σε πελάτες που αποχώρησαν = έμμεση ρήτρα αποχώρησης 3) Παράρτημα ΙΙ ΚΠΗΕ περί μη-διακτριτικής μεταχείρησης πελάτων κλπ...

γενικά όποια αυξομείωση στις εκπτώσεις είναι παράνομη , μου θυμίζει τη λαμογιά που κάνανε παλιότερα . Προσωπικά δεν την υπολογίζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Μετα απο τις αλλαγες που εγιναν, που συμφαιρει να παω;
Με εχει γδαρει η Προτεργια και για να ειμαι ειλικρινης δεν βγαζω και πολυ ακρη με τις καταναλωσεις μου ( τι εχω καψει και σε ποσο καιρο κτλ ) ολα αυτα με μπερδευουν, λες και διαβαζω κινεζικα ενα πραμα.

Ο τελευταιος μου εκκαθαριστικος πριν λιγες μερες 👇

Spoiler

3.webp.d66a35c25ea3570766df06f48bf57274.webp2.webp.f15242097120bed1bad0e6d29950ffa6.webp1.webp.5c6804125e03b31c566aee09dacd0916.webp

Επεξ/σία από ri3per

3 λεπτά πριν, ri3per είπε

Καλησπερα σε ολους. Μετα απο τις αλλαγες που εγιναν, που συμφαιρει να παω;
Με εχει γδαρει η Προτεργια και για να ειμαι ειλικρινης δεν βγαζω και πολυ ακρη με τις καταναλωσεις μου ( τι εχω καψει και σε ποσο καιρο κτλ ) ολα αυτα με μπερδευουν, λες και διαβαζω κινεζικα ενα πραμα.

Ο τελευταιος μου εκκαθαριστικος πριν λιγες μερες 👇

Απόκρυψη περιεχομένων

3.webp.d66a35c25ea3570766df06f48bf57274.webp2.webp.f15242097120bed1bad0e6d29950ffa6.webp1.webp.5c6804125e03b31c566aee09dacd0916.webp

με ~1800kw και τιμές φαρμάκι μέχρι 31/12/23 νορμάλ

λογικά είχες ξεμείνει σε παλιό πρόγραμμα και τα άφησες στο αυτόματο

2 λεπτά πριν, korakios είπε

με ~1800kw και τιμές φαρμάκι μέχρι 31/12/23 νορμάλ

λογικά είχες ξεμείνει σε παλιό πρόγραμμα και τα άφησες στο αυτόματο

Σωστα...
Ολες αυτες οι επιλογες μου καινε τον εγκεφαλο. Πραγματικα ειναι αυτο που λενε " my brain isn't braining ".
Το αφησα στον αυτοματο μπας και ημουν τυχερος αλλα με σκισανε και δεν παει αλλο. Το προβλημα ειναι πως δεν ξερω τι να κανω και που να παω με τις καταναλωσεις αυτες.

2 λεπτά πριν, ri3per είπε

Σωστα...
Ολες αυτες οι επιλογες μου καινε τον εγκεφαλο. Πραγματικα ειναι αυτο που λενε " my brain isn't braining ".
Το αφησα στον αυτοματο μπας και ημουν τυχερος αλλα με σκισανε και δεν παει αλλο. Το προβλημα ειναι πως δεν ξερω τι να κανω και που να παω με τις καταναλωσεις αυτες.

περίμενε να βγάλει excel Απριλίου ο doomnx

υποθέτω οτι της Ζενίθ θα παραμένει ανταγωνιστικό

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

περίμενε να βγάλει excel Απριλίου ο doomnx

υποθέτω οτι της Ζενίθ θα παραμένει ανταγωνιστικό

Θα ειμαι πολυ ενοχλητικος αν οταν βγαλει καινουριο excel o doomnx, σε κανω tag για να μου προτεινεις που να παω;

• Haha 1

Μόλις τώρα, ri3per είπε

Θα ειμαι πολυ ενοχλητικος αν οταν βγαλει καινουριο excel o doomnx, σε κανω tag για να μου προτεινεις που να παω;

ο doomnx είναι πιο ενημερωμένος πλέον , οπότε θα πρότεινα να κατεβάσεις το excel του και να το δουλέψεις

• Like 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν μπορεί να τσεκάρει εάν το τουρ στην ελπε είναι σωστός ο τελικός.κάπου κάτι πρέπει να έχει ξεχαστεί αλλά δεν το εντοπίζω. Ο 1 λογαριασμός είχαν βάλει έναντι και μετά μου έβγαλαν νέο με την μέτρηση μου. Στον 3 έχουν βάλει πιστώσει την διαφορά αυτή. Εγώ υπολόγιζα κάνα - 15 στον τελικό αλλά μπορεί και να κάνω λάθος 

20240401_165958.jpg

20240401_170015.jpg

20240401_165950.jpg

20240401_165958.jpg

20240401_170052.jpg

20240401_170059.jpg

20240401_170104.jpg

20240401_170111.jpg

Επεξ/σία από 7tasos7

Φίλε Τάσο, προσπάθησα και δεν κατάλαβα τίποτα... και παζλ και μπερδεμένα, και δε γράφει πουθενά ποιος είναι έναντι και ποιος εκκαθαριστικός. 😵‍💫

• Like 2
  • Haha 1

48 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Εάν μπορεί να τσεκάρει εάν το τουρ στην ελπε είναι σωστός ο τελικός.κάπου κάτι πρέπει να έχει ξεχαστεί αλλά δεν το εντοπίζω. Ο 1 λογαριασμός είχαν βάλει έναντι και μετά μου έβγαλαν νέο με την μέτρηση μου. Στον 3 έχουν βάλει πιστώσει την διαφορά αυτή. Εγώ υπολόγιζα κάνα - 15 στον τελικό αλλά μπορεί και να κάνω λάθος 

20240401_165958.jpg

20240401_170015.jpg

20240401_165950.jpg

20240401_165958.jpg

20240401_170052.jpg

20240401_170059.jpg

20240401_170104.jpg

20240401_170111.jpg

κάνε πρόσθεση τα Α+Β των έναντι και δες αν είναι -104,99

πως και ξέμεινες τόσο καιρό εκεί και χωρίς δώρο ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Φίλε Τάσο, προσπάθησα και δεν κατάλαβα τίποτα... και παζλ και μπερδεμένα, και δε γράφει πουθενά ποιος είναι έναντι και ποιος εκκαθαριστικός. 😵‍💫

Είναι με σειρά από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Κάθε λογαριασμός είναι 2 φωτογραφίες με σειρά δηλαδή οι 3(6φωτογραφιες) πρώτοι είναι εναντι οι τελευταίες 2 είναι ο τελικός. Ευχαριστώ για τον χρόνο και εάν βολεύει αλλιώς να τα ανεβάσω τα ανεβάζω. 

8 λεπτά πριν, korakios είπε

κάνε πρόσθεση τα Α+Β των έναντι και δες αν είναι -104,99

πως και ξέμεινες τόσο καιρό εκεί και χωρίς δώρο ??

3 μήνες έμεινα 82 μέρες σύνολο. Είχα πάρει τα 100+20 σούπερ μάρκετ. Και έκανα τράμπα 20/3 για Ηρων. Εκεί βγαίνει στο περίπου γιατί είναι και κάτι ΦΠΑ δεν ξέρω εάν τα υπολογίζουν. Το θέμα είναι πως με 270 που ναι ο τελικός έπρεπε να ταν κάνα 60-70 και είπα μην το - 24 του 3 λογαριασμού 6φωτογραφια παίζει κάτι με αυτό. Η με κάτι άλλο που μου διαφεύγει

Επεξ/σία από 7tasos7

@korakios Ένα από τα λιγα θετικά των μηνιαίων καταμετρήσεων είναι ότι δε θα μπορεί ο ΗΡΩΝ να τρώει μεγάλο μέρος της συνέπειας. Θα'ρχεται πχ ο ΔΕΔΔΗατζής σήμερα, θα φεύγουμε μεθαύριο... οπότε θα βγαίνει αναγκαστικά εκκαθαριστικός και μετά τελικός. Εκτός κι αν τους βγάζουνε μαζί πακέτο ώστε να φαίνεται προηγούμενο ανεξόφλητο, ή μπορεί να αγνοούν τον εκκαθαριστικό και να βγάζουν μια και καλή τελικό. Σε κάθε περίπτωση έτσι όπως είναι διατυπωμένοι οι όροι τους, δε τη γλυτώνουν... 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...