Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίμενα επιστροφή 12€ από τελικό της NRG εδώ και δύο μήνες περίπου.

Αφού στο 2ο mail και στα τηλέφωνα που τους έκανα έλαβα την ίδια απάντηση ότι η καθυστέρηση είναι λόγω φόρτου εργασίας σήμερα άνοιξα ΡΑΕ ρωτώντας αν δείχνουν την ίδια ανοχή και στους πελάτες που δεν είναι τυπικοί στις πληρωμές τους ήταν αυτό δείχνει την συνέπεια της εταιρείας.

Και ως εκ θαύματος βλέπω πρίν 5 λεπτά την πίστωση της επιστροφής... Τυχαίο;;!

• Like 6
  • Haha 2
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotis1997 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.afadd0bcc8b6842d1a57af2fd190660f.png

Γράφει η ΡΑΕ για Elpedison 50€ στον πρώτο λογαριασμό.

Αν πάω τώρα εγώ elpedison και πάρω τα 50€ τμηματικά, πως θα κάνω καταγγελία στο myrae εναντίον της ίδιας της ΡΑΕ που με παραπλάνησε; 😅 

Επίσης οι τιμές των ex-post του Ιανουαρίου που είναι να ανακοινωθούν αυτό το μήνα μάλλον θα βγουν αύριο στις 12 το βράδυ. Θα εκμεταλλευτούν δηλαδή μέχρι το τέλος την μεγάλη προθεσμία που έβαλαν οι ίδιοι στον εαυτό τους.

Η σύμβαση που θα υπογράψεις έχει σημασία τι γράφει 

• Haha 2
Δημοσ.

Ξέρει κανένας φίλος εάν τα 5 * 10 στην elpedison αποδίδονται ως εξής: 10€ στον πρώτο λογαριασμό ανεξαρτήτως ημερών που έκατσες ή είναι τμηματικά 30 λεπτά την ημέρα; ευχαριστώ

Δημοσ.
Just now, katsios2010 said:

Ξέρει κανένας φίλος εάν τα 5 * 10 στην elpedison αποδίδονται ως εξής: 10€ στον πρώτο λογαριασμό ανεξαρτήτως ημερών που έκατσες ή είναι τμηματικά 30 λεπτά την ημέρα; ευχαριστώ

Αναλογικα τις μερες που θα κατσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις έκανα αίτηση για ζενίθ με πήρανε τηλέφωνο από βόλτον και μου δώσανε άλλες 500 κιλοβατώρες να παραμείνω.

Τελικά υπέκυψα και παρέμεινα Πόσες φορές μπορώ να το κάνω αυτό;

Επ'άπειρον; :wub::wub:

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, revmatopliktos είπε

Μόλις έκανα αίτηση για ζενίθ με πήρανε τηλέφωνο από βόλτον και μου δώσανε άλλες 500 κιλοβατώρες να παραμείνω.

Τελικά υπέκυψα και παρέμεινα Πόσες φορές μπορώ να το κάνω αυτό;

Επ'άπειρον; :wub::wub:

Μέχρι μάλλον όσο κρατήσει η volton τις 500 kwh δώρο σε νέους πελάτες,αφου θα πας ως τέτοιος πάλι 😊με ένα ολιγοήμερο πέρασμα από  ζενιθ.απλα μη μπλέξεις με τις μετρήσεις πρόσεχε.ζητα να μάθεις ποτέ θα ξαναπεράσεις volton και με ποιες μετρήσεις από ΔΕΔΔΗΕ όταν ολοκληρωθεί. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μέχρι μάλλον όσο κρατήσει η volton τις 500 kwh δώρο σε νέους πελάτες,αφου θα πας ως τέτοιος πάλι 😊με ένα ολιγοήμερο πέρασμα από  ζενιθ.απλα μη μπλέξεις με τις μετρήσεις πρόσεχε.ζητα να μάθεις ποτέ θα ξαναπεράσεις volton και με ποιες μετρήσεις από ΔΕΔΔΗΕ όταν ολοκληρωθεί. 

Απάντησα σε αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/3/2024 στις 7:09 ΠΜ, panagiotis2306 είπε

Nαι δίνει, εργάζομαι ως πωλητής 

Oταν πηγα στα κεντρικα της (πριν 1μιση μηνα) στη κυρολεξια με €κλ@σ@ν για το 60αρι που διναν στο Power Home Choice (το οποιο το εκλεισα λιγο πριν αφοτου το εδωσαν)...το ζητησα και μονο που δε με εδιωξαν ..ειμαι πελατης χρονια με 5 συμβολαια και ειμαι υπ'ατμον μαλλον αυτο το μηνα

Στις 20/3/2024 στις 8:35 ΜΜ, alexander098 είπε

απαντηθηκε λιγο πιο πανω το πως παιρνεις τη προσφορα

τους περνεις τηλεφωνο ειπες...αλλα τηλεφωνο δεν εδωσες !! :)

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JohnnyX είπε

Oταν πηγα στα κεντρικα της (πριν 1μιση μηνα) στη κυρολεξια με €κλ@σ@ν για το 60αρι που διναν στο Power Home Choice (το οποιο το εκλεισα λιγο πριν αφοτου το εδωσαν)...το ζητησα και μονο που δε με εδιωξαν ..ειμαι πελατης χρονια με 5 συμβολαια και ειμαι υπ'ατμον μαλλον αυτο το μηνα

τους περνεις τηλεφωνο ειπες...αλλα τηλεφωνο δεν εδωσες !! :)

Νταξει όντως έχεις δίκιο αλλά είναι για νέους πελάτες δυστυχώς. Ακόμα καο στους πελάτες που κάνω ανανέωση τους δίνω το more χωρίς δωρεάν πάγια 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis2306 είπε

Νταξει όντως έχεις δίκιο αλλά είναι για νέους πελάτες δυστυχώς. Ακόμα καο στους πελάτες που κάνω ανανέωση τους δίνω το more χωρίς δωρεάν πάγια 

Έχεις pm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...