Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, petranthe είπε

Εχει εκδοθεί και άλλος ένας λογαριασμός που δεν ανέβηκε. 

[spoiler]

image.png.47366e9ca87a6d449a3a90e365159641.png

[/spoiler]

το κρατούσες για έκπληξη ? τώρα δεν τα ξανακάνω , θα τσεκάρει άλλο μέλος 😛

απλά κάνε edit και ανέβασέ τους με τη σειρά για διευκόλυνση

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, korakios είπε

Οκ ανεβηκε στην πρωτη δημοσιευση. 

Επεξ/σία από petranthe

16 λεπτά πριν, petranthe είπε

Δεν ανεβάινουν όλοι μαζι λογω μεγεθους σορυ

ένας ένας ανεβαίνει αλλιώς δε θα μπορούσες να ανεβάσεις τους άλλους

στο θέμα μας απλά έχεις καταλάβει λάθος στο οτι μπαίνουν 100€ στον τελικό

Το δώρο το πήρες αρχικά και τέλος μετά ,  απο εκεί και πέρα το μείον 70κάτι του τελικού είναι απο τα έναντι

Για απλοποιημένη επαλήθευση κοιτάς σύνολο έναντι μείον δημοτικά τέλη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τις 10/03 εφυγα απο Ελπε και σημερα είδα οτι εκδόθηκε λογαριασμός. Το αρνητικό είναι οτι δεν έχει τα 35 ευρω πρόμο του Φεβρουαριου.

Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί το συγκεκριμμένο πρόμο απο το κατάστημα που έγινε η αίτηση σύμβασης.

Οσοι πήγατε τον Φεβρουάριο Ελπέ αναφέρεται και στους όρους του συμβολαίου το πρόμο των 35 ευρώ; Θεώρησα οτι όσα συμβόλαια έγιναν τον Φεβρουάριο θα τα είχαν .

Δυστυχώς δεν το πρόσεξα οτι δεν αναγράφεται αν και τόνισα οτι ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμμένη προσφορά και με διαβεβαίωσε και ο υπάλληλος.

Επεξ/σία από madboy

26 λεπτά πριν, madboy είπε

Απο τις 10/03 εφυγα απο Ελπε και σημερα είδα οτι εκδόθηκε λογαριασμός. Το αρνητικό είναι οτι δεν έχει τα 35 ευρω πρόμο του Φεβρουαριου.

Μίλησα με την εξυπηρέτηση και μου είπαν οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί το συγκεκριμμένο πρόμο απο το κατάστημα που έγινε η αίτηση σύμβασης.

Οσοι πήγατε τον Φεβρουάριο Ελπέ αναφέρεται και στους όρους του συμβολαίου το πρόμο των 35 ευρώ; Θεώρησα οτι όσα συμβόλαια έγιναν τον Φεβρουάριο θα τα είχαν .

Δυστυχώς δεν το πρόσεξα οτι δεν αναγράφεται αν και τόνισα οτι ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμμένη προσφορά και με διαβεβαίωσε και ο υπάλληλος.

Σε μένα αναγράφεται στη σύμβαση και έλαβα και ξεχωριστό pdf με το promo.(την έκανα τηλεφωνικά)

• Like 1

31 λεπτά πριν, madboy είπε

αν βρεις χρόνο ίσως να πας απο το κατάστημα και να μιλήσεις με τον υπάλληλο πατώντας στην ημερομηνία που έτρεχε το promo

μετά myrae κατά elpedison και αναφέρεις ονοματεπώνυμο υπαλλήλου και υπεύθυνου καταστήματος  (τους ενημερώνεις ευγενικά οτι θα κινηθείς μέσω της πλατφόρμας αν δε βγάλεις άκρη )

απο τη στιγμή που δεν το έχεις γραπτώς μην περιμένεις και πολλά

• Like 1

Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Ελπε και είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με το κατάστημα και θα με ενημερώσουν. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν κάτι. Θα περάσω και από το κατάστημα για να μιλήσω μαζί τους να δω τι θα καταφέρω. 

Έχω κλείσει μήνα στην ΕΛΠΕ,τώρα που πάμε;τον Ήρων θέλω να τον αποφύγω να πω την αλήθεια,ακόμα δεν μου έχει βγάλει ούτε έναντι (εκκαθαριστικό ούτε καν)πριν 2 μήνες και κάτι.

Ζενίθ στο choice αξίζει ακόμα ή όχι;

2 hours ago, korakios said:

δεν είναι θέμα "ξανα" χρέωσης , απλά η πράξη είναι λάθος

101% όχι , μόνο μέσω myrae . Κάποιο μέλος είπε οτι οι άχρηστοι (της ΡΑΕ) μάλλον πήραν γραμμή αυτό που κάνει ο Ήρων , άρα στείλε και εσύ

πήρες τα -100 στον έναντι , είχες -55€ σύνολο

στον εκκαθαριστικό παίρνεις πίσω τις χρεώσεις ρεύματος 24,76-2,22+11,22=~34€ και  πληρώνεις τα τέλη 15€ , άρα πίσω 19€

55 το προηγούμενο και 19 πίσω ~74€

@petranthe Έχει μεσολαβήσει κι άλλος έναντι 59.41, ο οποίος δεν έχει πληρωθεί;  Γιατί βλέπω στον τελικό ότι υπάρχει 4.39 ανεξόφλητο.

2 hours ago, korakios said:

Εγώ με τη μία το είδα. 😅

• Haha 1

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εγώ με τη μία το είδα. 😅

πιες καφέ , είναι ο 2ος έναντι το ανεξόφλητο ποσό 😛

σωστά τα κόβω πάντως αν προσθέσεις τα Α+Β των 2 έναντι

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να με ενημερωσει αν εχω υπολογισει καλα; Ειμαι στο προγραμμα δεη 4 all. Με βαση τις χρεωσεις στο site βγαζω οτι η χρεωση ενεργειας ειναι 53,55 αν αφαιρέσεις  παγια εντολη και βαλεις και το παγιο. Αυτοι τα βγαζουν 59,17.

IMG_1623.jpeg

Επεξ/σία από zakinet

9 λεπτά πριν, zakinet είπε

Μπορει καποιος να με ενημερωσει αν εχω υπολογισει καλα; Ειμαι στο προγραμμα δεη 4 all.

σε λάθος νήμα πόσταρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με τον πάροχο που είχα σε ηλεκτρική σύνδεση  και συγκεκριμένα τη zenith. Έχω αιτηθεί τη διακοπή τη ηλεκτροδότησης σε κατοικία λόγω αλλαγής διαμονής. Συγκεκριμένα  μετά από ερώτηση στην εξυπηρέτηση στις 28 Φεβρουαρίου για τις ενέργειες, μου διαβεβαιωθηκε ότι μπορεί  να γίνει τηλεφωνικά και το αίτημα μου έχει υποβληθεί και  στις 12 Μαρτίου θα έχει σταματήσει η ηλεκτροδότηση. . Στις 13 Μαρτίου με ξαναδιαβεβαιωσαν μετά από τηλεφώνημα ότι μέχρι την επόμενη θα έχει ολοκληρωθεί. Στις 20 βλέποντας τη σύνδεση ακόμη ενεργή υπέβαλα μέσω της σελίδας και το λογαριασμό μου, αίτηση διακοπής ηλεκτροδότησης για την επόμενη. Μέχρι σήμερα η σύνδεση φαίνεται ακόμη ενεργή και η αίτηση φαίνεται να εκκρεμεί. Υποτίθεται ότι όλες οι συνομιλίες έχουν καταγραφεί. Η ερώτηση αφορά τι ενέργειες να κάνω περεταιρω , καθώς στον ΔΕΔΗΕ που προσπάθησα να κάνω μόνος μου αίτηση διακοπής δεν μου δίνει επιλογή 

Επεξ/σία από charlymp

Στις 23/3/2024 στις 9:06 ΜΜ, Greg29M είπε

@doomnxμια ερώτηση: στο excel σου στο πρόγραμμα generous guarantee του ΗΡΩΝ δεν περιλαμβάνεις έπτωση συνέπειας σωστα; πχ για Ιανουαριο η τιμη 0,14901 ειναι χωρις εκπτωση συνεπειας ετσι; 

Όταν η επιλογή στην Εξατομίκευση είναι ΝΑΙ, περιλαμβάνω την έκπτωση συνέπειας.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...