Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μειώνονται οι επιλογές για ενεργειακό τουρισμό.

Ελεγα σε 2 εβδομάδες να επιστρεψω ελπε για την συγκεκριμμένη προσφορά. Αλλά φαίνεται ναυαγησε το σχέδιο.

Επεξ/σία από madboy
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@doomnxμια ερώτηση: στο excel σου στο πρόγραμμα generous guarantee του ΗΡΩΝ δεν περιλαμβάνεις έπτωση συνέπειας σωστα; πχ για Ιανουαριο η τιμη 0,14901 ειναι χωρις εκπτωση συνεπειας ετσι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Το δώρο 100 τμηματικά (σε παλιους) ελπε, σταματησε χθες όπως με ανέφεραν. Και θα δίνεται μόνο σε παλιούς που θα κάνουν μπλε τιμολόγιο, από Τρίτη.

Χθες αργά το απόγευμα έκανα αίτηση τηλεφωνικά στα κεντρικά της ΕΛΠΕ και πηρα κανονικά 50+100 ευρώ τμηματικά(όχι όμως Σκλαβενίτη).Δεν ειπώθηκε κάτι για τέλος της προσφοράς.

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 21/3/2024 στις 5:56 ΜΜ, thessalos_ είπε

Η ελπε άρχισε να αργεί την έκδοση λογαριασμών η είναι ιδέα μου; Μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ 2/3 και ακόμη τίποτα. Έχει περάσει ο μήνας εκπροσώπησης ήμουν έτοιμος για τουρισμό αλλά περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός πρώτα μην έχουμε καμία έκπληξη στο δώρο..

Στις 21/3/2024 στις 5:56 ΜΜ, korakios είπε

10 μέρες μετά την τελευταία μέρα δυνατότητας καταχώρησης

αν πέρασε , πας τον άλλον μήνα

Ώπα παιδιά για εξηγήστε τι παίζει με τον τουρισμό στον Ελπέντισον.

-πρέπει να κλείσω μήνα εκεί; Έχω 18 ολόκληρες μέρες, πάλιωσα; Νιώθω παλιός πάντως.
-ή 10 μέρες μετά την τελευταία μέρα δυνατότητας καταχώρησης μπορώ να  κάνω αίτηση για αλλαγή παρόχου;
-πρέπει να εκδοθεί λογαριασμός πριν κάνω αίτηση για αλλαγή παρόχου;

Επεξ/σία από panosena
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panosena είπε

-πρέπει να εκδοθεί λογαριασμός πριν κάνω αίτηση για αλλαγή παρόχου;

όχι , κάνε αίτημα για βεβαίωση εκπροσώπησης ωστε να τη δώσεις στο νέο πάροχο αν ντε και καλά θέλει λογαριασμό

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Χθες αργά το απόγευμα έκανα αίτηση τηλεφωνικά στα κεντρικά της ΕΛΠΕ και πηρα κανονικά 50+100 ευρώ τμηματικά(όχι όμως Σκλαβενίτη).Δεν ειπώθηκε κάτι για τέλος της προσφοράς.

εχω insider 😎. Σκλαβενίτη δίνει αυτή που επικοινωνώ τελευταία.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lazarnik είπε

εχω insider 😎. Σκλαβενίτη δίνει αυτή που επικοινωνώ τελευταία.

Τώρα που συναίνεσα και αποδέχτηκα γίνεται;.Αν ναι στείλε ενα pm με το όνομα της να το ζητησω 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Χθες αργά το απόγευμα έκανα αίτηση τηλεφωνικά στα κεντρικά της ΕΛΠΕ και πηρα κανονικά 50+100 ευρώ

Καλημέρα, σε ποιο νούμερο έγινε η επικοινωνία?

Δημοσ.
Στις 21/3/2024 στις 6:53 ΜΜ, giorgosvet είπε

Πηραν τηλέφωνο από zenith και δίνουν ένα τριήμερο σε Πάρο,Ιο Σαντορίνη αλλά δεν βρήκα κάτι στο site.Ξερει κάνεις τι παίζει με αυτό.Ειναι στο choice.

Το περιμένω το δώρο (2 διανυκτέρευσεις, 3 ημέρες),  μου είπαν ότι θα λάβω το εμαιλ 14 ημέρες μετά την "υπογραφή " του συμβολαίου. 

Οι προορισμοί είναι τα νησιά Πάρο,  Ίο και Σαντορίνη καθώς και οπουδήποτε στην χερσαία χώρα σε 4☆ ξενοδοχείο. Η προσφορά δεν ισχύει για Ιούλιο και Αύγουστο. 

Επίσης, είπαν κάτι για προσωπικό Chef με 35€ την ημέρα ανά άτομο για τους χερσαίους προορισμούς... βασικά δεν έδωσα σημασία και ίσως κάνω λάθος για το θέμα Chef.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, iliata2410 said:

κάπου διάβασα ότι εχθές άν δέν κάνω λάθος απο τις 9 το πρωι εως της 4 το απογευμα η ενεργεια ειχε φθασει μεχρι και 2 λεπτα η κιλοβατωρα.Στο σαιτ της enex που φαινετε ακριβως η διακυμανση αυτη;

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

Για τον ίδιο λόγο που δεν βλέπεις όταν φτάνει στα 100+ λεπτά   όταν δεν υπάρχουν ΑΠΕ

Αυτό που λες θα το δεις λογικά στην ενδοημερήσια

Screenshot_3.png

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αυτό που λες θα το δεις λογικά στην ενδοημερήσια

μονο που δεν φαινετε σε πραγματικο χρονο.

Δημοσ.
7 minutes ago, iliata2410 said:

μονο που δεν φαινετε σε πραγματικο χρονο.

Πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία έχουν οι παραγωγοί και οι πάροχοι,  εσένα σαν τελικό καταναλωτή δεν σε ενδιαφέρει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...