Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Μεταξύ power home choice και power home more πέστε μου ποιό είναι φτηνότερο τώρα που έχουν αφαιρέσει και από τα δύο προγράμματα τα πάγια. Ευχαριστώ

ρίχνοντας μια ματιά στο site , απο τη στιγμή που δίνει τιμές (έχει για Φεβ) , εύκολα φαίνεται

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

ρίχνοντας μια ματιά στο site , απο τη στιγμή που δίνει τιμές (έχει για Φεβ) , εύκολα φαίνεται

2 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Ευχαριστώ @korakios και χαίρομαι που είσαι ακόμα ενεργός,το choice βγαινει φτηνότερο. :)

Το Choice βγαίνει όντως φτηνότερο ωστόσο σήμερα μας είπαν ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο οπότε δίνουμε μόνο το more

Δημοσ.

43 λεπτά πριν, panagiotis2306 είπε

Το Choice βγαίνει όντως φτηνότερο ωστόσο σήμερα μας είπαν ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο οπότε δίνουμε μόνο το more

Θα σε στεναχωρήσω αλλά προς  όφελος του forum ενημερώνω ότι σήμερα στις δύο ή ώρα το μεσημέρι έκλεισα συμβόλαιο με τα κεντρικά της zenith στο CHOICE 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, revmatopliktos είπε

Θα σε στεναχωρήσω αλλά προς  όφελος του forum ενημερώνω ότι σήμερα στις δύο ή ώρα το μεσημέρι έκλεισα συμβόλαιο με τα κεντρικά της zenith στο CHOICE 

Σιγά καλέ μην στεναχωρηθω😂

Απλώς ειπα την ενημέρωση που είχα εγώ σήμερα στο κέντρο μου

Δημοσ.

Σε σταθερό πρόγραμμα,με συμβόλαιο αν φύγεις νωρίτερα πληρώνεις ρήτρα . Μπορείς όμως αν δεν λήξει το συμβόλαιο,να αλλάξεις πρόγραμμα η πάλι θα πληρώσεις ρήτρα;

,

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Σε σταθερό πρόγραμμα,με συμβόλαιο αν φύγεις νωρίτερα πληρώνεις ρήτρα . Μπορείς όμως αν δεν λήξει το συμβόλαιο,να αλλάξεις πρόγραμμα η πάλι θα πληρώσεις ρήτρα;

,

Εννοείται ότι θα πληρώσεις . Θέλει ερώτημα?

Δημοσ.
1 hour ago, iliata2410 said:

,

Πάρε τηλέφωνο στον πάροχο σου και ζητά αλλαγή σε κυμαινομενο αζημίως (να σου το στείλουν όμως γραπτώς). Πες τους ότι αν δε δεχτούν θα πας δηθεν σε άλλο πάροχο γιατι τα δώρα είναι περισσότερα απ'το κόστος της ρήτρας.  Ίσως δεχτούν, ίσως όχι. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάρε τηλέφωνο στον πάροχο σου και ζητά αλλαγή σε κυμαινομενο αζημίως (να σου το στείλουν όμως γραπτώς). Πες τους ότι αν δε δεχτούν θα πας δηθεν σε άλλο πάροχο γιατι τα δώρα είναι περισσότερα απ'το κόστος της ρήτρας.  Ίσως δεχτούν, ίσως όχι. 

Όχι δεν είμαι σε σταθερό, υποθετική ερώτηση ηταν

• Thanks 1
Δημοσ.

αρχική εκπροσώπηση ΗΡΩΝ 25/01, αποχώρηση 25/02, καμία έκδοση λογαριασμού έως και σήμερα... απάντηση σε αίτημα στη ΡΑΕ ότι θα εκδοθεί από 2-22/04... είναι νόμιμο αυτό να καθυστερούν 3 μήνες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Greg29M είπε

αρχική εκπροσώπηση ΗΡΩΝ 25/01, αποχώρηση 25/02, καμία έκδοση λογαριασμού έως και σήμερα... απάντηση σε αίτημα στη ΡΑΕ ότι θα εκδοθεί από 2-22/04... είναι νόμιμο αυτό να καθυστερούν 3 μήνες;

Άρθρο 37

Τιμολόγηση - Λογαριασμός Κατανάλωσης

8. Κατά το χρόνο λύσης της Σύμβασης Προμήθειας ο Προμηθευτής αποστέλλει στον Πελάτη τελικό εκκαθαριστικό Λογαριασμό Κατανάλωσης το αργότερο εντός έξι (6) εβδομάδων σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει ο αρμόδιος Διαχειριστής.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, korakios είπε

Άρθρο 37

Τιμολόγηση - Λογαριασμός Κατανάλωσης

8. Κατά το χρόνο λύσης της Σύμβασης Προμήθειας ο Προμηθευτής αποστέλλει στον Πελάτη τελικό εκκαθαριστικό Λογαριασμό Κατανάλωσης το αργότερο εντός έξι (6) εβδομάδων σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει ο αρμόδιος Διαχειριστής.

Αποζημίωση παίρνουμε γι αυτό το λόγο?εγώ περιμένω τελικό από 05/02.Εμενα μου ειπαν τελος Μαρτιου.εν τω μεταξύ γύρισα για ολιγοήμερη παραμονη και ξαναέφυγα για ελπέ .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Αποζημίωση παίρνουμε γι αυτό το λόγο?εγώ περιμένω τελικό από 05/02.Εμενα μου ειπαν τελος Μαρτιου.εν τω μεταξύ γύρισα για ολιγοήμερη παραμονη και ξαναέφυγα για ελπέ .

για ποιότητα υπηρεσιών αλλά η ΡΑΕ είναι άχρηστη

• Haha 1
Δημοσ.

Το δώρο 100 τμηματικά (σε παλιους) ελπε, σταματησε χθες όπως με ανέφεραν. Και θα δίνεται μόνο σε παλιούς που θα κάνουν μπλε τιμολόγιο, από Τρίτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...