Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, paul2 said:

Ναι ετσι ακριβως...ή εγινε λαθος και με εβαλαν επιπλεων 261kw δωρο ή θα μου φανε στη νεα εκπροσωπηση τις 500kw δωρο...και δεν ξερω αν πρεπει να τους παρω τηλεφωνο και να τους ρωτησω...

Φύγε στις 30 μέρες, και περίμενε να βγει τελικός. Αν έχει 500kw δώρο, καλώς.

Αν δεν έχει δώρο, τότε κάνεις αμφισβήτηση.

Εγώ πιστεύω ότι θα το πάρεις εις διπλούν. Η πρόθεση της volton είναι να διατηρήσει τους πελάτες για να δωθεί το έξτρα δώρο στην υφιστάμενη παροχή και να μην ολοκληρωθεί η αλλαγή στον άλλο πάροχο. Γι'αυτό στέλνουν αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ "παραμονή".

Απ'τη στιγμή όμως που έφυγες έστω και μια μέρα και μετά γύρισες, το σύστημα είναι αυτοποιημένο να δίνει 500kw σε κάθε νέα παροχή.

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paul2 είπε

Οπως εγραψα και το πρωι, αυτος ο λογαριασμος ειναι ο ΤΕΛΙΚΟΣ, ειχα παρει τις 500kw δωρο στην αρχη, τον Οκτωμβριο ή τον Νοέμβριο.

μήπως ήταν έναντι ? γενικά μπερδεμένα τα λες και δεν παίζει να μαντεύω

10 ώρες πριν, paul2 είπε

ρχες Μαρτη κανω αιτηση Ελιν για την συγκεκριμενη παροχη και απο (05) γινεται (06) και δεχομαι αντιπροσφορα απο volton για αλλες 500kw δωρο αν παραμεινω, στην νέα εκπροσωπιση όμως, που θα ειναι η (07) αφου για την παλια την (05) θα βγει ΤΕΛΙΚΟΣ.

ο τελικός δε θα έχει άλλες δωρεάν

10 ώρες πριν, paul2 είπε

Αρα μου ξεκιναει το δωρο απ αυτον τον λογαριασμο και οχι απο τον επομενο της νεας εκπροσωπησης (07).....Σωστα?

απο τη νέα εκπροσώπηση

10 ώρες πριν, paul2 είπε

αρα απο το δωρο των 500kw, πηρα ως στιγμης τις 261kw και στον επομενο λογαριασμο θα μου αφαιρεσει τις υπολοιπες 239kw????

κανονικά έχεις εξαρχής 500kw για τη νέα παροχή , για την παλιά παροχή τέλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από 11 ημέρες που είχε στείλει ο καινούριος παροχος την αίτηση και μερικά τηλέφωνα στον Δεδδηε εκ μέρους μου, τελικά τα καταφέραμε να αλλάξω πάροχο. 

Τις άλλες 2 φορές Ο Δεδδηε μέσα σε 1-2 εργάσιμες είχε ολοκληρώσει την διαδικασία. 

Ίσως λόγω 3ημερων; Σκέφτονταν τις διακοπές μάλλον.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Φύγε στις 30 μέρες, και περίμενε να βγει τελικός. Αν έχει 500kw δώρο, καλώς.

Αν δεν έχει δώρο, τότε κάνεις αμφισβήτηση.

Εγώ πιστεύω ότι θα το πάρεις εις διπλούν. Η πρόθεση της volton είναι να διατηρήσει τους πελάτες για να δωθεί το έξτρα δώρο στην υφιστάμενη παροχή και να μην ολοκληρωθεί η αλλαγή στον άλλο πάροχο. Γι'αυτό στέλνουν αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ "παραμονή".

Απ'τη στιγμή όμως που έφυγες έστω και μια μέρα και μετά γύρισες, το σύστημα είναι αυτοποιημένο να δίνει 500kw σε κάθε νέα παροχή.

Εις τριπλούν θα το πάρω γιατί στην παλιά μου έβαλαν 500kw στην αρχή και άλλες 261kw τώρα στον τελικό. Τους πήρα τηλέφωνο μόλις και μου απάντησαν ότι το δώρο των 500kw είναι για την νέα σύνδεση και θα το λάβω στους πρώτους λογαριασμούς. Αυτο που δεν κατάλαβα ήταν ο τρόπος λειτουργίας του δώρου, γιατι Οκτώβριο όταν το πήρα στην παλιά σύνδεση ήταν ακριβώς 500kw...ειχα κάψει 620kw και μου χρέωσαν 120kw...τωρα λέει λειτουργεί αναλογικά και είναι μέχρι 500kw και δεν το πολυκατάλαβα πως λειτουργεί... 

1 ώρα πριν, korakios είπε

ο τελικός δε θα έχει άλλες δωρεάν

απο τη νέα εκπροσώπηση

κανονικά έχεις εξαρχής 500kw για τη νέα παροχή , για την παλιά παροχή τέλος

Πηρα 500kw στον πρώτο και άλλες 261 KW στον τελικό! 🤔 για να δουμε τι θα πάρω στον πρώτο της νέας σύνδεσης... 

• Confused 1
Δημοσ.

Μου ήρθαν κάτι άκυρα αιτήματα που ποτέ δεν έκανα απο Ηρών για βεβαίωση λήξης εκπροσώπησης απο Δεκ και Ιαν 😂

Είναι απίστευτοι 🤪

• Confused 1
  • Haha 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

Μου ήρθαν κάτι άκυρα αιτήματα που ποτέ δεν έκανα απο Ηρών για βεβαίωση λήξης εκπροσώπησης απο Δεκ και Ιαν 😂

Είναι απίστευτοι 🤪

Λογικά κάνουν ping  σε πελάτες για να μην τους ξεχνάμε! Δεν είναι ότι να ναι! Υπάρχει σχέδιο!

• Haha 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Λογικά κάνουν ping  σε πελάτες για να μην τους ξεχνάμε! Δεν είναι ότι να ναι! Υπάρχει σχέδιο!

ξανα πελάτης είμαι τώρα , στην αρχή σκέφτηκα , πάει μου κόβουν το ρεύμα ...μέχρι να δω ημερομηνίες 😛

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, korakios said:

Τα ξεμπερδέψαμε χτες. Πήρε 500kw Οκτώβριο-Νοέμβριο σε εκκαθάριση. Κάνει αίτημα να φύγει, του κάνει αντιπρόταση η volton να μείνει με δώρο 500kw και συμφωνεί. Πατάει ο υπάλληλος της volton το κουμπάκι και ενεργοποιεί το δώρο στην τρέχουσα παροχή, το οποίο απ'ότι καταλαβαίνω μπαίνει στον επόμενο εκκαθαριστικό (ή τελικό) που πρόκειται να εκδωθεί. Αφού ο υπάλληλος της volton πάτησε το κουμπάκι με το έξτρα δώρο για τη τρέχουσα παροχή, ολοκληρώνει ο ΔΕΔΔΗΕ την αλλαγή παρόχου κι εν συνέχεια επιστρέφει στη volton. Οπότε παίρνε το έξτρα δώρο στη παλιά παροχή επειδή πάτησε ο υπάλληλος το κουμπάκι, κι φόσον πλέον βρίσκεται σε νέα παροχή ισχύει  νέο δώρο 500kw όπως ορίζουν οι όροι.

@paul2 τωρα λέει λειτουργεί αναλογικά και είναι μέχρι 500kw και δεν το πολυκατάλαβα πως λειτουργεί... 

Aν σε 30 μέρες κάψεις πχ 550kw, παίρνεις 500kw δώρο και πληρώνεις τις 50.

Στον τελικό που βγήκε, σου έκανα πλήρη ανάλυση χτες... δε γίνεται να το εξηγήσω αλλιώς. Σου είπα επίσης να μη το σκαλίσεις μέχρι να βγει τελικός απ'τη νέα παροχή, αλλά δεν άντεξες και πήρες τηλέφωνο. 😆

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, korakios είπε

ξανα πελάτης είμαι τώρα , στην αρχή σκέφτηκα , πάει μου κόβουν το ρεύμα ...μέχρι να δω ημερομηνίες 😛

Εμένα έχει γίνει ο αγαπημένος πάροχος για να ρίχνω άκυρο περιμένοντας την αντιπροσφορά της Volton μιας και έχει πολύ επιθετικό τηλεφωνικό κέντρο! 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τα ξεμπερδέψαμε χτες.

νομίζεις 😛

Πήρε 500kw Οκτώβριο-Νοέμβριο σε εκκαθάριση.

δεν έγραψε πουθενά εκκαθάριση , υποθέτω έναντι , 1ος λογαριασμός

Κάνει αίτημα να φύγει, του κάνει αντιπρόταση η volton να μείνει με δώρο 500kw και συμφωνεί. Πατάει ο υπάλληλος της volton το κουμπάκι και ενεργοποιεί το δώρο στην τρέχουσα παροχή, το οποίο απ'ότι καταλαβαίνω μπαίνει στον επόμενο εκκαθαριστικό (ή τελικό) που πρόκειται να εκδωθεί. Αφού ο υπάλληλος της volton πάτησε το κουμπάκι με το έξτρα δώρο για τη τρέχουσα παροχή, ολοκληρώνει ο ΔΕΔΔΗΕ την αλλαγή παρόχου κι εν συνέχεια επιστρέφει στη volton. Οπότε παίρνε το έξτρα δώρο στη παλιά παροχή επειδή πάτησε ο υπάλληλος το κουμπάκι, κι φόσον πλέον βρίσκεται σε νέα παροχή ισχύει  νέο δώρο 500kw όπως ορίζουν οι όροι.

εγώ πιστεύω πήρε εναντι (edit στο λογαριασμό για το 1ο δώρο)  ,αν δεις ημερομηνία εκκαθαριστικού είναι παλιά περίοδος

τώρα απο όσο κατάλαβα ο λογαριασμός που πόσταρε (μάλλον) είναι εκκαθαριστικός και μπήκε κανονικά το δώρο επιστρέφοντας το έναντι

και είναι σε αναμονή για τελικό , αν και λέει οτι ήταν ο τελικός αυτός που ανέβασε

επίσης αναφέρει παλιά παροχή άρα παίζει να ξέχασε να αναφέρει οτι τα 500kw που πήρε αρχικά δεν αφορούσαν την παροχή που είναι τώρα στο λογαριασμό που πόσταρε 😂

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Το pdf του τελικου δεν το ειχαν διαθεσιμο για να δουν αυτο που βλεπω εγω χαχα, δεν μας πηραν χαμπαρι γενικα! εδω θα ειμαστε να τα πουμε και στον πρωτο λογαριασμο της νεας συνδεσης! Σε πρωτη φαση εμεινα volton απο τελη Οκτ μεχρι αρχες Μαρτη, εκδοθηκαν 2 λογαριασμοι, λογω και της καθυστερησεις που ειχαν....στον 1ο πηρα δωρο 500 και στον τελικο 261 συνολο 761 δωρο και πληρωσα περιπου 800....εδω θα ειμαστε να τα πουμε και για την νεα!

Δημοσ.
3 minutes ago, korakios said:

νομίζεις 😛

δεν έγραψε πουθενά εκκαθάριση , υποθέτω έναντι , 1ος λογαριασμός

εγώ πιστεύω πήρε εναντι (edit στο λογαριασμό για το 1ο δώρο)  ,αν δεις ημερομηνία εκκαθαριστικού είναι παλιά περίοδος

τώρα απο όσο κατάλαβα ο λογαριασμός που πόσταρε (μάλλον) είναι εκκαθαριστικός και μπήκε κανονικά το δώρο επιστρέφοντας το έναντι

και είναι σε αναμονή για τελικό , αν και λέει οτι ήταν ο τελικός αυτός που ανέβασε

επίσης αναφέρει παλιά παροχή άρα παίζει να ξέχασε να αναφέρει οτι τα 500kw που πήρε αρχικά δεν αφορούσαν την παροχή που είναι τώρα στο λογαριασμό που πόσταρε 😂

Ρε συ... 74 μέρες ήταν ο τελικός, από Δεκέμβριο ξεκινούσε η κατανάλωση.

Άρα για Οκτώβριο-Νοέμβριο υπήρξε άλλη εκκαθάριση.

Πήρε 500 στον αρχικό εκκαθαριστικό, συν δώρο στον τελικό (για τη παραμονή του στη volton)

Kαι θα ξαναπάρει 500 για τη νέα εκπροσώπηση επειδή έκανε τράμπα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Ρε συ... 74 μέρες ήταν ο τελικός, από Δεκέμβριο ξεκινούσε η κατανάλωση.

Άρα για Οκτώβριο-Νοέμβριο υπήρξε άλλη εκκαθάριση.

σωστά , δεν το σκέφτηκα .

Spoiler

γενικά το πήρα στραβά μιας και κλασσικά πολλοί κρατάνε κρυφές τις λεπτομέρειες , τα λένε ένα-ένα διάσπαρτα στα ποστ και όχι όλο το ιστορικό με όλους τους λογαριασμούς

• Like 1
Δημοσ.

Μεταξύ power home choice και power home more πέστε μου ποιό είναι φτηνότερο τώρα που έχουν αφαιρέσει και από τα δύο προγράμματα τα πάγια. Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες,

Τελικά κατέληξα σε κίτρινο ELPEDISON (Επιστροφή ξανά), αφού εχθές το απόγευμα κατάφερα και έλαβα όλες τις προσφορές (50€(10Χ5) + 40δωροεπιταγη + 100€(20Χ5)).

Είχα αποφασίσει να πήγαινα Ζενιθ αν δεν λάμβανα το δώρο του Σκλαβενίτη, το οποίο και το απαίτησα ξεκάθαρα κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια. Μετά όμως και την τελική αποδοχή όλων των προσφορών, νομίζω δεν συγκρίνεται το όφελος και έτσι με βλέπω να ησυχάζω για κανά 5μηνο (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις χρεώσεις) και να χαλαρώσω με τον τουρισμό πλέον🤣

Ευχαριστώ άλλη μια φορά όλη την ομάδα για τις πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες...καλό τριήμερο σε όλους

Επεξ/σία από akisdg
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...