Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 20/03/2024 at 13:53, gemis XTX said:

Στα καπάκια με περνουν τηλέφωνο και μου λένε 50€(10Χ5) + 40δωροεπιταγη + 100€(20Χ5)

Ισχυει και σημερα αυτο??? πηρα κ ρωτησα γενικα κ μου ειπαν 40ε εγω σε Σκλαβενιτη που θα προτεινω νεα συνδεση κ 5μηνες επι 10ε το μηνα εκπτωση ο νεος(μετανοησας για την ακριβεια)...

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Εγώ που ήμουν στη ΕΛΙΝ πριν 4 χρόνια τα ίδια έλεγαν 

κατάλαβα,εν το μεταξύ στην ιστοσελιδα τους έχουν πεδιο να δίνεις την ένδειξη,αλλά ειναι για τον ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσ.
16 minutes ago, Specs said:

Ισχυει και σημερα αυτο??? πηρα κ ρωτησα γενικα κ μου ειπαν 40ε εγω σε Σκλαβενιτη που θα προτεινω νεα συνδεση κ 5μηνες επι 10ε το μηνα εκπτωση ο νεος(μετανοησας για την ακριβεια)...

Δημοσ.

56 minutes ago, Specs said:
On 20/03/2024 at 13:53, gemis XTX said:

Στα καπάκια με περνουν τηλέφωνο και μου λένε 50€(10Χ5) + 40δωροεπιταγη + 100€(20Χ5)

Μηπως αυτη η προωθητικη ενεργεια ειναι για πακετο ρευμα και αεριο μαζι μονο? Ετσι μου ειπανε απο befon.

Αν ναι σορυ, δεν το διαβασα οπως περναγα τις τελευταιες σελιδες.

Δημοσ.
2 hours ago, lazarnik said:

Ναι μέχρι και σήμερα τις κόψανε τις δωροεπιταγες. Ήταν μόνο με σύσταση.  Τουλάχιστον αυτό με είπαν.

Πριν λόγο δέχτηκα τηλέφωνο και μου είπε σε όποιον συστήσω θα δώσει (μόνο για σήμερα) και σκλαβενιτη

Για τι προσφορά μιλάμε αν γίνει σύσταση από μέρους σου;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Με πήραν τηλέφωνο, δίνουν τα 3 επί 50 αλλά ούτε καν 20€ Σκλαβενίτη.

Δίνουν αυτό το repair.

Ίσως παίζει ρόλο και ο πωλητής τι να πω..

1 ώρα πριν, Specs είπε

Εγω χωρίς να προτείνω κάποιον μου τις δώσανε.. παίξτο λίγο ζορικος και ξανά επικοινώνησε μήπως μιλήσεις με άλλο πωλητή 

1 ώρα πριν, Specs είπε

Μηπως αυτη η προωθητικη ενεργεια ειναι για πακετο ρευμα και αεριο μαζι μονο? Ετσι μου ειπανε απο befon.

Αν ναι σορυ, δεν το διαβασα οπως περναγα τις τελευταιες σελιδες.

Εγώ μόνο ρεύμα οικιακό έχω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, βγήκε ο τελικός Volton Energy Free_1M (κίτρινο) (επιτέλους) για διαμερισματάκι 25 τετραγωνικά 31-32 ημέρες και 503 κιλοβατώρες 46 ευρω;;;; Δηλαδή αν δεν είχε δώρο τι θα μου χρέωναν;

8,67 δήμος/ερτ 

29,82 ρυθμιζόμενες χρεώσεις

4,17 ευρώ για 2 ημέρες κατανάλωσης και 2 κιλοβατώρες έξτρα, είναι πάλι πολλά...

Γνωρίζω πως οι 500 kwh δώρου "απλώνονται" στις  31-32 ημέρες της εκπροσώπησης, αλλα

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά; Μου τα μετρήσαν σωστά;

Spoiler

image.png.7f17e97e600720fb253433a28134937f.png

Αν είναι έτσι ρε φίλε τι να πω..

Επεξ/σία από Cmg__
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Ρε παιδιά, βγήκε ο τελικός Volton (επιτέλους) για διαμερισματάκι 25 τετραγωνικά 31-32 ημέρες και 503 κιλοβατώρες 46 ευρω;;;;

λάθος πεδία κοιτάς , χρεώθηκες 4,17€ για 503kw

για τα υπόλοιπα άνοιξε νέο νήμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

λάθος πεδία κοιτάς , χρεώθηκες 4,17€ για 503kw

για τα υπόλοιπα άνοιξε νέο νήμα

Δεν κατάλαβα, τι εννοείς να ανοίξω νέο νήμα; Είναι σωστές οι ρυθμιζόμενες; Έβαλα μέσα και τα πεδία της κατανάλωσης.

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις επηρρεάζονται και απο την κατανάλωση, έτσι δεν είναι; 

Επίσης τα 4,6 ευρώ για 2 μέρες παραπάνω και 3 κιλοβατώρες παραπάνω είναι σωστές; 

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.

Η ελπε άρχισε να αργεί την έκδοση λογαριασμών η είναι ιδέα μου; Μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ 2/3 και ακόμη τίποτα. Έχει περάσει ο μήνας εκπροσώπησης ήμουν έτοιμος για τουρισμό αλλά περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός πρώτα μην έχουμε καμία έκπληξη στο δώρο..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις επηρρεάζονται και απο την κατανάλωση, έτσι δεν είναι; 

έτσι

2 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Είναι σωστές οι ρυθμιζόμενες;

το επί 4,434 έχει αλλάξει απο 1/3 και αυξήθηκε 5,955 , ίσως διορθώσουν μετά

το επι 0,0146 έχει αλλάξει απο 1/3 και μειώθηκε 0,00348 , ίσως διορθώσουν μετά

το 503 επί 0,01342 είναι μέσος όρος και λείπει ανάλυση

0,0069 / 0,05 / 0,085 είναι οι κλίμακες ανα 120 μέρες για 1600 /1601-2000/2001 kw

σπάστα αναλογικά και υπολόγισε (υπόψιν μόνο απο εκκαθάριση μετράνε) ή αν δε βγάζεις άκρη ζήτα ανάλυση

10 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Επίσης τα 4,6 ευρώ για 2 μέρες παραπάνω και 3 κιλοβατώρες παραπάνω είναι σωστές; 

έχεις 503kw στις 32 μέρες , οι δωρεάν είναι (μέχρι 500)

503*30/32=471,5 στις 30 , τις υπόλοιπες τις πληρώνεις

1 λεπτό πριν, thessalos_ είπε

Η ελπε άρχισε να αργεί την έκδοση λογαριασμών η είναι ιδέα μου; Μέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ 2/3 και ακόμη τίποτα. Έχει περάσει ο μήνας εκπροσώπησης ήμουν έτοιμος για τουρισμό αλλά περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός πρώτα μην έχουμε καμία έκπληξη στο δώρο..

10 μέρες μετά την τελευταία μέρα δυνατότητας καταχώρησης

αν πέρασε , πας τον άλλον μήνα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/3/2024 στις 5:28 ΜΜ, mewfather είπε

Η zeniθ που βλέπω φτηνότερη σε τρία σάιτ είναι όντως και αξίζει η μεταφορά για σπίτι μέτριας κατανάλωσης? thanks

Σήμερα έλαβα εκκαθαριστικό λογαριασμό, άψογη - ξεκάθαρη, λογική τιμολογιακή πολιτική και απολύτως ορθή απόδοση εκπτώσεων. Ομως να ξέρεις ότι αν χρειαστείς τηλεφωνική επικοινωνία θα χρειαστείς γερά νεύρα μέχρι να απαντήσουν, και αν απαντήσουν , και ότι δεν διαθέτουν σύγχρονη εφαρμογή app 

Επεξ/σία από MICHAILKON
Δημοσ.

Πηραν τηλέφωνο από zenith και δίνουν ένα τριήμερο σε Πάρο,Ιο Σαντορίνη αλλά δεν βρήκα κάτι στο site.Ξερει κάνεις τι παίζει με αυτό.Ειναι στο choice.

Δημοσ.
1 hour ago, thessalos_ said:

Eγώ έφυγα 21/2... έχουν βγάλει λογαριασμό από τις 15/3 νομίζω (φαίνεται στη λογιστική καρτέλα ένα χρεωστικό 50 ευρώ) αλλά το pdf κλασικά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, αργεί κάνα 10 ήμερο.

24 minutes ago, giorgosvet said:

Πηραν τηλέφωνο από zenith και δίνουν ένα τριήμερο σε Πάρο,Ιο Σαντορίνη αλλά δεν βρήκα κάτι στο site.Ξερει κάνεις τι παίζει με αυτό.Ειναι στο choice.

Ζήτα το άλλο πακέτο, Μύκονο και Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι. 😄

• Haha 8
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Aν ειναι τελικός τότε αφορά την παλιά εκπροσωπηση.το δώρο πάει αναλογικά βάσει κατανάλωσης και ημερών εκκαθάρισης. Γράψε πόση ήταν η συνολική κατανάλωση μερα-νυχτα και πόσες μέρες αφορά ο λογαριασμός, για να βγάλουμε άκρη.

Είναι 644 και το γραφει κανονικά, στις ρυθμιζόμενες και στις ενδείξεις. Με χρεωνει όμως 261 λιγότερες εκεί που έχει τους πολλαπλασιασμός για το ρευμα. Το θέμα είναι ότι στην πρώτη εκπροσώπηση πηρα τις 500 δώρο. Μάλλον θα είναι για την δεύτερη και το ξεκι ήσαν απο τωρα... Θα δειξει. Δεν κάνω τον κόπο να τους ρωτήσω. Ας κάνουν μια φορα λάθος προς όφελος μας στο κατω κατω... 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...