Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 minutes ago, GREGORYMO said:

Με πήραν τηλέφωνο, δίνουν τα 3 επί 50 αλλά ούτε καν 20€ Σκλαβενίτη.

Δίνουν αυτό το repair.

Εγώ θα περιμένω το καλάθι του Πάσχα. 🪺 

• Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα! Ήμουν volton και έκανα αίτηση ελιν, σε κανα δυο μέρες δέχτηκα αντιπροσφορα από volton για να παραμείνω με άλλες 500kw  δώρο και το έκανα. Βγήκε τελικός για το πρώτο συμβόλαιο και μου χρεωνει 261kw  λιγοτερες απ αυτές που γραφει σαν καταμετρηση. Παίζει να είναι από το δώρο των 500kw που δινει το νέο συμβόλαιο??? Δε θα έπρεπε να το δινει στον 1ο λογαριασμό του νέου συμβολαίου και οχι στον τελικό του παλιού? 

• Thanks 1

41 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εννοώ να κάτσεις πχ 5 μέρες στο κίτρινο (50αρικο econtract) και στα καπάκια να το γυρίσεις σε πράσινο αν συμφέρει. 

Απάντησαν στο συμφορουμητη ότι θα χάσουμε το 50αρικο... κι εγώ το θεωρώ καταχρηστικό. 

Στο τηλέφωνο που με είχαν πάρει από ΕΛΠΕ για προσφορά πάντως, τους είπα είμαι υφιστάμενος πελάτης. Αν κάνω αίτηση να μεταβώ στο κίτρινο (που δίνουν δώρο) από το πράσινο που είμαι, θα πάρω το δώρο; 
Μου είπαν όχι.
Μακάρι να κάθονταν να μπορούσαμε να κάνουμε ''ενδο-τράμπα''.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, paul2 said:

Καλημέρα! Ήμουν volton και έκανα αίτηση ελιν, σε κανα δυο μέρες δέχτηκα αντιπροσφορα από volton για να παραμείνω με άλλες 500kw  δώρο και το έκανα. Βγήκε τελικός για το πρώτο συμβόλαιο και μου χρεωνει 261kw  λιγοτερες απ αυτές που γραφει σαν καταμετρηση. Παίζει να είναι από το δώρο των 500kw που δινει το νέο συμβόλαιο??? Δε θα έπρεπε να το δινει στον 1ο λογαριασμό του νέου συμβολαίου και οχι στον τελικό του παλιού? 

Aν ειναι τελικός τότε αφορά την παλιά εκπροσωπηση.το δώρο πάει αναλογικά βάσει κατανάλωσης και ημερών εκκαθάρισης. Γράψε πόση ήταν η συνολική κατανάλωση μερα-νυχτα και πόσες μέρες αφορά ο λογαριασμός, για να βγάλουμε άκρη.

Επεξ/σία από ekrepali

8 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Καλημέρα. Στο ΦΑ πως ενεργ/ω την πάγια εντολή? Απ το myaccount δεν βλέπω κάποια επιλογή. 

"Ενεργοποίησέ την μέσω web banking, phone banking ή με επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα της τράπεζάς σου."

3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Με πήραν τηλέφωνο, δίνουν τα 3 επί 50 αλλά ούτε καν 20€ Σκλαβενίτη.

Δίνουν αυτό το repair.

Ναι μέχρι και σήμερα τις κόψανε τις δωροεπιταγες. Ήταν μόνο με σύσταση.  Τουλάχιστον αυτό με είπαν.

Πριν λόγο δέχτηκα τηλέφωνο και μου είπε σε όποιον συστήσω θα δώσει (μόνο για σήμερα) και σκλαβενιτη

• Like 1

Καλησπέρα.Για Γ21 η volton έχω προσφορά με μηδενικό πάγιο, και βγήκε με 11 λεπτά τον Φεβρουάριο.Παιζει κάτι φθηνότερο? 

Σε χθεσινη επικοινωνία μου με την elpedison μου δίνουν τα 100€+50€ για 5 μήνες αλλά όχι και τα 40€ δωροεπιταγη. Και το σκέφτομαι να γυρίσω εκεί ή να πάρω την προσφορα της. Ζενίθ με τις διακοπές και χωρίς το πάγιο στο  choice? Τι προτείνετε; 

• Haha 1

5 λεπτά πριν, akisdg είπε

Σε χθεσινη επικοινωνία μου με την elpedison μου δίνουν τα 100€+50€ για 5 μήνες αλλά όχι και τα 40€ δωροεπιταγη. Και το σκέφτομαι να γυρίσω εκεί ή να πάρω την προσφορα της. Ζενίθ με τις διακοπές και χωρίς το πάγιο στο  choice? Τι προτείνετε; 

σκέψου το λίγο ακόμα , λίγα είναι 😂

16 λεπτά πριν, conne είπε

Καλησπέρα.Για Γ21 η volton έχω προσφορά με μηδενικό πάγιο, και βγήκε με 11 λεπτά τον Φεβρουάριο.Παιζει κάτι φθηνότερο? 

τσέκαρε το weblue

• Haha 3

2 λεπτά πριν, korakios είπε

σκέψου το λίγο ακόμα , λίγα είναι 😂

Με βάζουν σε σκέψεις οι διακοπές, που λογικά έρχονται παραπάνω σε προσφορά αφού δεν σε αναγκάζει να κάτσεις 5 μήνες για να λάβεις όλο το ποσο🤣

1 ώρα πριν, iliata2410 είπε

Σε εποικοινωνια με ελιν με ειπαν οτι ετοιμαζετε στο playstore εφαρμογη για το ρεύμα μεχρι τα μεσα Απριλιου περιπου.

Εγώ που ήμουν στη ΕΛΙΝ πριν 4 χρόνια τα ίδια έλεγαν 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...