Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, Tsigalkos είπε

Η εκπροσώπηση στη Volton (για τις 500khw) ξεκινάει από την ημέρα της αίτησης ή την ημέρα της ενεργοποίησης της παροχής;

Ενεργοποίησης παροχής (εκπροσώπησης). Συχνά ταυτίζονται, αλλά όχι πάντα. Θα φαίνεται από app ΔΕΔΔΗΕ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Tsigalkos είπε

Η εκπροσώπηση στη Volton (για τις 500khw) ξεκινάει από την ημέρα της αίτησης ή την ημέρα της ενεργοποίησης της παροχής;

Φυσικά και παντα απο την ενεργοποιηση στη Δεδηε

• Like 2

1 hour ago, Tsigalkos said:

Tην ημέρα ενεργοποίησης, η οποία είναι ουσιαστικά η μέρα που η Volton θα στείλει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Πχ αν πας αύριο κατάστημα, μπορεί και τη Παρασκευή να το έχουν στείλει. Ο ΔΕΔΔΗΕ ασχέτως αν υλοποιήσει το αίτημα πχ Τρίτη ή Τετάρτη, η ενεργοποίηση θα πιάσει με αναδρομική ημερομηνία.

Ενώ μέσω τηλεφώνου, μπορεί να καθυστερήσει η volton να στείλει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Πχ μπορεί να στείλει το αίτημα τη Τρίτη, αλλά με την ένδειξη που θα τους δώσεις αύριο. Οπότε έχεις απόκλιση.

Σε κάθε περίπτωση φρόντισε στην αίτηση να αναγράφεται η ένδειξη, πριν υπογράψεις. Αν κάνεις την αίτηση μέσω τηλεφώνου, μπορείς να συμπληρώσεις την ένδειξη μόνος σου στο pdf πριν υπογράψεις.

• Like 1

Μετά από αίτηση μου στο myrae για την μη καταβολή της έκπτωσης συνέπειας τελικού λογαριασμού του Ηρων, ήρθε σήμερα απάντηση ότι, και καλά, μονομερώς μόνο για μένα θα το κάνουν, ενώ υποτίθεται δεν προβλέπεται!! 

Θα βγάλουν λέει έκτακτο-διορθωτικό λογαριασμό! 

Λόγω του ότι όμως είμαι σε σταθερό (μπλε) τιμολόγιο δε θα γυρίσω σύντομα στον Ηρων άρα πως παίρνω το ποσό επιστροφής; Θα πρέπει να τους δώσω ένα IBAN; 

3 minutes ago, Titarasaudi said:

, μονομερώς μόνο για μένα θα το κάνουν, ενώ υποτίθεται δεν προβλέπεται!! 

Παίζει να είσαι ο 1ος με τους νέους όρους που το κατάφερε.

Με τους παλιούς όρους που δεν έγραφαν ξεκάθαρα για στη συνέπεια τελικού, το είχαμε ευκολάκι.

3 minutes ago, Titarasaudi said:

Θα πρέπει να τους δώσω ένα IBAN; 

Κατά προτίμηση Πειραιώς... γιατί συνεργάζονται και δε θα πληρώσεις τέλος διατραπεζικού εμβάσματος.

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κατά προτίμηση Πειραιώς... γιατί συνεργάζονται και δε θα πληρώσεις τέλος διατραπεζικού εμβάσματος.

νομίζω έχει αναφερθεί παλιότερα οτι πλέον δεν έχουν και συνεργάζονται με άλλες τράπεζες

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2024 στις 2:23 ΜΜ, favou2000 είπε

Τσέκαρε αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο στην Ύδε- Δεδδηε.Εμενα  άλλαξε την 2η μέρα αλλά στο myheron δείχνει ακόμα ότι η αίτηση έχει σταλεί στον Δεδδηε.Μιλησα μαζί τους μέσω chat  και μου είπαν ότι πράγματι έχει γίνει η μετάβαση από το προηγούμενο πάροχο αλλά έχει κολλήσει το σύστημα στο  myήρων και θα το ενημερώσουμε σύντομα δες μήπως έχεις πάθει και εσύ το ίδιο..

Και σε εμένα το ίδιο ,έγινε η μετάβαση την 3 μέρα αλλά στο my heron κολλημένο 

Επεξ/σία από Kzaxas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Παίζει να είσαι ο 1ος με τους νέους όρους που το κατάφερε.

Με τους παλιούς όρους που δεν έγραφαν ξεκάθαρα για στη συνέπεια τελικού, το είχαμε ευκολάκι.

Όταν είχα πρωτουπογράψει σ' αυτούς τον Ιανουάριο του 2023 δεν υπήρχε στους όρους η "εξυπνάδα" αυτή να μην δίνουν την έκπτωση στον τελικό! Βέβαια άλλαξα 3-4 προγράμματα στον χρόνο αυτό και στα επόμενα συμβόλαια δε παρατήρησα τι έγραφαν! 

Ναι Πειραιώς θα έδινα γιατί από εκεί πλήρωνα και τους λογαριασμούς αλλά αν συνεργάζονται με άλλη μπορώ να δώσω και άλλο ΙΒΑΝ. 

Επεξ/σία από Titarasaudi

6 minutes ago, Kzaxas said:

Ανέκαθεν καθυστερούσε η συστεμική ενημέρωση... θα στρώσει σε καμιά βδομάδα και θα σταλεί και sms.

Έχει δοκιμάσει κανείς στον ΗΡΩΝ να αλλάξει από κίτρινο σε πράσινο, αμέσως μόλις εμφανιστεί η παροχή; Κι αν ναι, τι έγινε με το 50άρικο... μπήκε κανονικά ή το έφαγαν;

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς στον ΗΡΩΝ να αλλάξει από κίτρινο σε πράσινο, αμέσως μόλις εμφανιστεί η παροχή; Κι αν ναι, τι έγινε με το 50άρικο... μπήκε κανονικά ή το έφαγαν;

Γιατί δίνει και έτσι το 50ρικο;  Αφού παίρνεις άλλο πρόγραμμα της ίδιας εταιρείας, φαίνεσαι νέος πελάτης;

10 ώρες πριν, Kzaxas είπε

Μίλα τους στο chat.Το τμήμα τιμολόγησης το ξεκολλάει.Εγινε σεμένα την ίδια μέρα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ekrepali είπε

Έγω που τους είχα στείλει email για το τι ισχύει σε αλλαγή από κίτρινο σε πράσινο σε σχέση με το δώρο μου είχαν απαντήσει γραπτά ότι το χάνεις...κατά τη γνώμη μου βέβαια είναι καταχρηστικό, αφού δεν προβλέπεται κάπου στους όρους, αλλά ούτως ή άλλως η παραμονή μου θα ήταν μικρή (μέχρι να τελειώσει το 50άρικο), οπότε δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

7 hours ago, Demetroula said:

Γιατί δίνει και έτσι το 50ρικο;  Αφού παίρνεις άλλο πρόγραμμα της ίδιας εταιρείας, φαίνεσαι νέος πελάτης;

Εννοώ να κάτσεις πχ 5 μέρες στο κίτρινο (50αρικο econtract) και στα καπάκια να το γυρίσεις σε πράσινο αν συμφέρει. 

Απάντησαν στο συμφορουμητη ότι θα χάσουμε το 50αρικο... κι εγώ το θεωρώ καταχρηστικό. 

19 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Σύνολο 30Χ5 είναι ναι και τα 40 Σκλαβενίτη 

Με πήραν τηλέφωνο, δίνουν τα 3 επί 50 αλλά ούτε καν 20€ Σκλαβενίτη.

Δίνουν αυτό το repair.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...