Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφαίρεσα πάγια εντολή από ΕΛΠΕ για να πληρώσω χειροκίνητα τον λογαριασμό (τελικός) και ξανά πληρώθηκε μόνος του από την πάγια εντολή που αφαίρεσα. 
Περα του ότι θα τα επιστρέψουν μετά από τηλεφώνημα ,αν ένας χριστιανός δεν το έβλεπε τι θα γινόταν ; 
Αντε και στην περίπτωση μου ήταν μικρό το ποσό, αν ήταν κάνα 200αρι ;

Νομιζω ότι είναι πολύ τραγικό γεγονός , εξίσου τραγικό με το 50αρι που έτρωγε ο ηρων

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Απο επαγγελματικα παραμενει το weblue το πιο αξιολογο ή κοιταω αλλου?

Το WeBlue είναι το οικονομικότερο

Σε πιο γνωστή εταιρεία κοιτάς το πράσινο της Elpedison με χαμηλή τιμή για τις πρώτες 100kWh και 10€ δώρο το μήνα για 5μήνες, το cost+ της nrg (αξίζει με ebill και πάγια μόνο γιατί ανεβάζει το κόστας το υψηλό πάγιο) και το κίτρινο Business Basic της Ζενίθ

• Like 1

11 λεπτά πριν, tryfos είπε

Και που έστειλες email πιο συγκεκριμένα;

Δεν χρειαζεται email, απλα πες τους να σε καλεσουν και ζητα αυτα τα δωρα. Αν το παιξεις δυσκολος θα σε ξανακαλεσουν λιγη ωρα μετα να στα δωσουν. Θελουν λιγη πιεση.

• Like 1

32 λεπτά πριν, tryfos είπε

Και που έστειλες email πιο συγκεκριμένα;

Στην befon. Αλλά όπως είπε και ο φίλος πιο κάτω μίλησα με άλλη υπάλληλο αυτή τη φορά. 

2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Αφαίρεσα πάγια εντολή από ΕΛΠΕ για να πληρώσω χειροκίνητα τον λογαριασμό (τελικός) και ξανά πληρώθηκε μόνος του από την πάγια εντολή που αφαίρεσα. 
Περα του ότι θα τα επιστρέψουν μετά από τηλεφώνημα ,αν ένας χριστιανός δεν το έβλεπε τι θα γινόταν ; 

Νομιζω ότι είναι πολύ τραγικό γεγονός , εξίσου τραγικό με το 50αρι που έτρωγε ο ηρων

πόσες μέρες πριν πλήρωσες;

• Like 1

Μια βοήθεια για τελευταία ( με τον ΗΡΩΝΑ) φορά 

Ο πρώτος μάλλον είναι σωστός .

Στον δεύτερο λογαριασμό πληρώθηκαν -70 ευρώ της εκ παραδρομής τους χρέωση της εγγύησης (υπήρχε πάγια εντολή) .

Στον τελικό είναι σωστό το +70 ευρώ που εμφανίζεται ως ''προηγούμενο υπόλοιπο'' ;

Και με τα αρνητικά ''έναντι και λοιπές χρεώσεις'' δεν βγάζω άκρη...

Spoiler

1 hour ago, katcos said:

Στον δεύτερο λογαριασμό πληρώθηκαν -70 ευρώ της εκ παραδρομής τους χρέωση της εγγύησης (υπήρχε πάγια εντολή) .

Στον τελικό είναι σωστό το +70 ευρώ που εμφανίζεται ως ''προηγούμενο υπόλοιπο'' ;

Εννοείται είναι σωστό. Άσχετα αν εκτελέστηκε ή όχι η πάγια εντολή, σου επέστρεψαν την εγγύηση στον τελικό (κάτω από τη στήλη ΣΤ).  Χρωστάς 70 ευρώ που περιλαμβάνει χρεώσεις έναντι (που σου τις επέστρεψαν στον εκκαθαριστικό) και δημοτικά τέλη ΕΡΤ.

• Like 1

4 hours ago, Lewnidas1995 said:

35 minutes ago, Lewnidas1995 said:

2 ή 3. Αλλά τι σημασία έχει αφού είχα αφαιρέσει την πάγια εντολή ;

https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/

Πάνω απ'το κουμπί "υποβολή" στους όρους προσωπικών δεδομένων:

VII. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα συνεχίζονται οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν και σε κάθε περίπτωση για διάστημα όχι μεγαλύτερο των πέντε ετών από την λύση ή λήξη της σύμβασης, εξαιρουμένης της περιπτώσεως εκκρεμοδικίας ή διοικητικής διαδικασίας, οπότε και παρατείνεται η διατήρηση έως την έκδοση αμετακλήτου αποφάσεως ή την ολοκλήρωση διαδικασίας ενώπιον της κατά περίπτωση Διοικητικής Αρχής. Στη συνέχεια καταστρέφονται από τα αρχεία και το σύστημά μας, σε συμμόρφωση με την πολιτική της επιχείρησής μας και υπό την προϋπόθεση ότι η διατήρησή τους δεν απαιτείται πλέον για την εκπλήρωση των σκοπών, που σας έχουμε περιγράψει ανωτέρω, ή για την κάλυψη των επιχειρησιακών, φορολογικών ή λογιστικών απαιτήσεών μας ή για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου ή πάσης άλλης Αρχής.

Έχουν το δικαίωμα λοιπόν να κρατήσουν τα στοιχεία της κάρτας, ώστε να εκπληρωθει ο σκοπός για τον οποίο την είχες καταχωρήσει (πάγια πληρωμή). Το λάθος σου είναι ότι πλήρωσες 2 εργάσιμες νωρίτερα. Αν είχες πληρώσει 4-5 εργάσιμες νωρίτερα, θα μηδένιζε το λογιστικό υπόλοιπο και δε θα είχε εκτελεστεί η πάγια.

• Like 3
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Μόλις έστειλα μεηλ στη befon εκεί που είχα κάνει αρχικά το συμβόλαιο και τους ρώτησα σαν παλιός πελάτης που ειμουν τι προσφορά μπορούν να μου κάνουν; Στα καπάκια με περνουν τηλέφωνο και μου λένε 50€(10Χ5) + 40δωροεπιταγη + 100€(20Χ5) . Δε με ενοχλεί που χρειάζεται να μείνω 5μηνο για τα δώρα καθώς είμαι ευχαριστημένος από την ΕΛΠΕ για 2,5 μήνες που ειμουν πελάτης τους.οπως πιστεύω ότι η περίοδος που έρχεται το 5μηνο δε θα έχω πολλές απαιτήσεις σε ρεύμα επομένως και λίγο να τσιμπήσει προς τα πάνω η χρέωση kwh δε θα με επηρεάσει πολύ καθώς είμαι και ΚΟΤΒ. Όλα αυτά ήρθαν εγγράφως και στο μεηλ 

Η ερώτηση μου είναι η εξής έχω ακόμη την εφαρμογή της ΕΛΠΕ που έχω μέσα την πάγια εντολή καθώς εκκρεμεί να πληρωθεί ο τελικός εκκαθαριστικος λογαριασμός που εκδόθηκε πριν ένα μήνα. Να το αφήσω οπως έχει για να συμψηφιστει ή να τον πληρώσω μη γίνει κανένα μπέρδεμα; Μέχρι 9/4 είναι να πληρωθε

ί.

Το email της Βefon ποιο είναι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...