Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

αλλά τον άφησες απλήρωτο τον 2 και σε χρέσωσε στο 3 ?

Ακριβώς. Ευχαριστώ να είσαι καλά.

Επεξ/σία από tselassos
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σορρυ αν εχει αναφερθεί ξανά.

Ξέρω ότι δεν μιλάμε για ΔΕΗ εδώ αλλά μιας και υπάρχουν τα τιμολόγια της στα excel του @doomnx είδα το παρακάτω στην σελίδα τους για τα 2 σταθερά

Έκπτωση 50€ στον λογαριασμό για νέους πελάτες έως 31.03.2024

οπότε καλό θα ειναι να μπουν στο excel, όχι οτι θα πάει κανείς ΔΕΗ σταθερό με αυτές τις τιμες.

(μπήκα να δω εάν έχουν αλλάξει τις τιμές των σταθερών τους, αλλά ακόμα εκεί κολλημένοι....)

Επεξ/σία από epir21
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, epir21 είπε

σωστά δεν έχει

4 λεπτά πριν, epir21 είπε

Ξέρω ότι δεν μιλάμε για ΔΕΗ εδώ αλλά

κακώς αναφέρεσαι για ΔΕΗ σε αυτό το νήμα , δεν έχει κανένα νόημα, πόσταρε στο άλλο

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, korakios είπε

η ελπέ πλέον τα δίνει με δόσεις 5*10€ , κλάιν

ίσως καταφέρεις να πάρεις τα 5*20€ σαν παλιός πελάτης

Μόλις έστειλα μεηλ στη befon εκεί που είχα κάνει αρχικά το συμβόλαιο και τους ρώτησα σαν παλιός πελάτης που ειμουν τι προσφορά μπορούν να μου κάνουν; Στα καπάκια με περνουν τηλέφωνο και μου λένε 50€(10Χ5) + 40δωροεπιταγη + 100€(20Χ5) . Δε με ενοχλεί που χρειάζεται να μείνω 5μηνο για τα δώρα καθώς είμαι ευχαριστημένος από την ΕΛΠΕ για 2,5 μήνες που ειμουν πελάτης τους.οπως πιστεύω ότι η περίοδος που έρχεται το 5μηνο δε θα έχω πολλές απαιτήσεις σε ρεύμα επομένως και λίγο να τσιμπήσει προς τα πάνω η χρέωση kwh δε θα με επηρεάσει πολύ καθώς είμαι και ΚΟΤΒ. Όλα αυτά ήρθαν εγγράφως και στο μεηλ 

Η ερώτηση μου είναι η εξής έχω ακόμη την εφαρμογή της ΕΛΠΕ που έχω μέσα την πάγια εντολή καθώς εκκρεμεί να πληρωθεί ο τελικός εκκαθαριστικος λογαριασμός που εκδόθηκε πριν ένα μήνα. Να το αφήσω οπως έχει για να συμψηφιστει ή να τον πληρώσω μη γίνει κανένα μπέρδεμα; Μέχρι 9/4 είναι να πληρωθε

ί.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

50€(10Χ5) + 40δωροεπιταγη + 100€(20Χ5)

Δεν μας τα εξηγείς όλα αυτά λίγο καλύτερα; Δηλαδή πχ. είναι ουσιαστικά 30Χ5 τελικά + 40επιταγή; Και τί ακριβώς είναι η επιταγή;

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Να το αφήσω οπως έχει για να συμψηφιστει ή να τον πληρώσω μη γίνει κανένα μπέρδεμα;

τι εννοείς με το συμψηφιστεί ? με μπέρδεψες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Μόλις έστειλα μεηλ στη befon εκεί που είχα κάνει αρχικά το συμβόλαιο και τους ρώτησα σαν παλιός πελάτης που ειμουν τι προσφορά μπορούν να μου κάνουν; Στα καπάκια με περνουν τηλέφωνο και μου λένε 50€(10Χ5) + 40δωροεπιταγη + 100€(20Χ5) . Δε με ενοχλεί που χρειάζεται να μείνω 5μηνο για τα δώρα καθώς είμαι ευχαριστημένος από την ΕΛΠΕ για 2,5 μήνες που ειμουν πελάτης τους.οπως πιστεύω ότι η περίοδος που έρχεται το 5μηνο δε θα έχω πολλές απαιτήσεις σε ρεύμα επομένως και λίγο να τσιμπήσει προς τα πάνω η χρέωση kwh δε θα με επηρεάσει πολύ καθώς είμαι και ΚΟΤΒ. Όλα αυτά ήρθαν εγγράφως και στο μεηλ 

Η ερώτηση μου είναι η εξής έχω ακόμη την εφαρμογή της ΕΛΠΕ που έχω μέσα την πάγια εντολή καθώς εκκρεμεί να πληρωθεί ο τελικός εκκαθαριστικος λογαριασμός που εκδόθηκε πριν ένα μήνα. Να το αφήσω οπως έχει για να συμψηφιστει ή να τον πληρώσω μη γίνει κανένα μπέρδεμα; Μέχρι 9/4 είναι να πληρωθε

ί.

Αστην όπως είναι να πληρωθεί κανονικά ο εκκαθαριστικος.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

Επειδή θα ξαναπάω ΕΛΠΕ αν αφήσω απλήρωτο τον τελευταίο λογαριασμό θα έρθει μετά ο πρώτος λογαριασμός πάλι σαν νέος πελάτης και μη γίνει κάνα μπέρδεμα; Αλλά θα μου πεις αφού στις 9/4 που λήγει ο λογαριασμός θα πληρώθει με την πάγια εντολή και αργότερα θα έρθει ο πρώτος λογαριασμός σωστά;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

Εννοεί πιστεύω τώρα που θα ξαναγίνει πελάτης η οφειλή του εκκαθαριστικού να συμψηφιστεί με το νέο λογαριασμό που θα βγει και θα περιλαμβάνει τα νέα δώρα κλπ.Θεωρω καλύτερα να εξοφλήσει τον εκκαθαριστικό να ξεμπερδευει 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tryfos είπε

Δεν μας τα εξηγείς όλα αυτά λίγο καλύτερα; Δηλαδή πχ. είναι ουσιαστικά 30Χ5 τελικά + 40επιταγή; Και τί ακριβώς είναι η επιταγή;

Σύνολο 30Χ5 είναι ναι και τα 40 Σκλαβενίτη 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gemis XTX είπε

Σύνολο 30Χ5 είναι ναι και τα 40 Σκλαβενίτη 

με μια παροχή έτσι; Γνωρίζεις αν δίνουν +20 Σκλαβενίτη σε κάποιον που θα πεις ότι σε σύστησε;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Επειδή θα ξαναπάω ΕΛΠΕ αν αφήσω απλήρωτο τον τελευταίο λογαριασμό θα έρθει μετά ο πρώτος λογαριασμός πάλι σαν νέος πελάτης και μη γίνει κάνα μπέρδεμα; Αλλά θα μου πεις αφού στις 9/4 που λήγει ο λογαριασμός θα πληρώθει με την πάγια εντολή και αργότερα θα έρθει ο πρώτος λογαριασμός σωστά;

άσε την πάγια κανονικά

υπόψιν , οτι στην ελπέ θα πρέπει να ξαναβάλεις πάγια για την "νέα" παροχή (με το + ψηφίο)

τελικά κομπλέ με το 100ρικο , το myelpe δεν έδειχνε οτι το βάλαν αλλά έτρεξε η πάγια (oftopic κάτι πρέπει να γίνει μιας και τραβά 2+ το βράδυ τα λεφτά και βαρά ειδοποίηση) και κομπλέ το ποσό

Μου είχαν στείλει απο ΡΑΕ διόρθωση και με πήραν χθες και τηλ και είπα να το ρισκάρω

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

με μια παροχή έτσι; Γνωρίζεις αν δίνουν +20 Σκλαβενίτη σε κάποιον που θα πεις ότι σε σύστησε;

Μια παροχή ναι. Δεν το ξέρω σίγουρα αυτό, λογικά ισχύει 

13 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

10 λεπτά πριν, korakios είπε

άσε την πάγια κανονικά

υπόψιν , οτι στην ελπέ θα πρέπει να ξαναβάλεις πάγια για την "νέα" παροχή (με το + ψηφίο)

Ο λογαριασμός που έχω στην ΕΛΠΕ δεν θα ισχύει μόλις ενεργοποιηθεί η νέα παροχή;θα πρέπει να γίνει ξανά καινούριος λογαριασμός;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, epir21 είπε

Ξέρω ότι δεν μιλάμε για ΔΕΗ εδώ αλλά μιας και υπάρχουν τα τιμολόγια της στα excel του @doomnx είδα το παρακάτω στην σελίδα τους για τα 2 σταθερά

Έκπτωση 50€ στον λογαριασμό για νέους πελάτες έως 31.03.2024

οπότε καλό θα ειναι να μπουν στο excel, όχι οτι θα πάει κανείς ΔΕΗ σταθερό με αυτές τις τιμες.

(μπήκα να δω εάν έχουν αλλάξει τις τιμές των σταθερών τους, αλλά ακόμα εκεί κολλημένοι....)

Ευχαριστώ, ενημέρωσα το εξελ 👌🏻

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Μια παροχή ναι. Δεν το ξέρω σίγουρα αυτό, λογικά ισχύει 

Ο λογαριασμός που έχω στην ΕΛΠΕ δεν θα ισχύει μόλις ενεργοποιηθεί η νέα παροχή;θα πρέπει να γίνει ξανά καινούριος λογαριασμός;

Ο λογαριασμός θα ισχύει κανονικά απλά στο my elpedison θα σου βγάλει και νέα παροχή- μετρητή με το νέο ψηφίο στο τέλος, πλέον θα επιλέγεις αυτόν

Spoiler

Screenshot_20240320-1445503.png.cc4a629fea69ef1d3298ef9ac7252c28.png

από δω και πέρα(Θα υπάρχει και η παλιά  μέσα)

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...