Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, panagiotis2306 είπε

Δεν κάνω ψάρεμα πελατών να βοηθήσω θέλω, έτσι και αλλιώς εκπαιδευμένος είμαι δεν έχω κάποιο όφελος 

Αγαπητέ μου, όσες προσφορές και αν κάνουν τσάμπα τις κάνουν και μέσα θα μπαίνουν. Οπως πρόσφατα διαπίστωσα πάσχουν στην εξυπηρέτηση πελατών - τηλεφωνικό κέντρο, δεν παρέχουν σύγχρονη εφαρμογή app και δεν έχουν δυνατότητα καταχώρησης μετρήσεων εκτός και αν έχεις όρεξη να κάνεις....αίτηση για να ληφθεί υπόψη η μέτρησή σου. Μετά απο εμπειρία 1,5 μόλις μήνα προτίμησα ακριβότερη εταιρεία αλλά που προσπαθεί  τουλάχιστον να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις. Φιλικά...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 hours ago, Demetroula said:

Τι τουριστική τράμπα προτείνετε;  Ένυγουαν;

Volton πράσινο για 500kw δωρεάν. Το θέμα είναι να καταφέρεις με κάποιο τρόπο να έχεις εκκαθάριση 30 ημερών για να πάρεις το maximum του δώρου (πάει αναλογικά).

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, MICHAILKON είπε

Αγαπητέ μου, όσες προσφορές και αν κάνουν τσάμπα τις κάνουν και μέσα θα μπαίνουν. Οπως πρόσφατα διαπίστωσα πάσχουν στην εξυπηρέτηση πελατών - τηλεφωνικό κέντρο, δεν παρέχουν σύγχρονη εφαρμογή app και δεν έχουν δυνατότητα καταχώρησης μετρήσεων εκτός και αν έχεις όρεξη να κάνεις....αίτηση για να ληφθεί υπόψη η μέτρησή σου. Μετά απο εμπειρία 1,5 μόλις μήνα προτίμησα ακριβότερη εταιρεία αλλά που προσπαθεί  τουλάχιστον να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις. Φιλικά...

Ποια είναι αυτή η εταιρία; Ρωτάω επειδή όταν τελειώσει ο τουρισμός κι εγώ θέλω να μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους.

• Moderators
Δημοσ.
10 hours ago, mechpanos said:

Δεν είναι θέμα παρόχου. Μπορεί να το προβλέπει το νομικό πλαίσιο αλλά αν δεν εγκατασταθούν έξυπνοι μετρητές δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτός ο τρόπος τιμολόγησης.

Οι έξυπνοι μετρητές είναι αυτοί που παίρνουν κάρτα SIM, σωστά; Υπάρχουν ήδη τέτοιοι εγκατεστημένοι, δεν έχω στο σπίτι μου, αλλά έχω στην βιοτεχνία μου. Μπορώ εκεί να βάλω πορτοκαλί, αφού έχω ήδη τέτοιο μετρητή; Το ρωτάω γιατί σε δύο εταιρείες που έχω ρωτήσει (ΔΕΗ και Protergia) μου είπαν και οι δύο ότι δεν έχουν βγάλει ακόμα πορτοκαλί τιμολόγια, γιατί δεν είναι έτοιμος ο ΔΕΔΔΗΕ να παίρνει τις μετρήσεις.

Επίσης, μπορώ να κάνω αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για να μου βάλει έξυπνο μετρητή, ακόμα κι αν δεν μπει σε άμεση χρήση; Το ρωτάω, γιατί θέλω να προλάβω πριν πλακώσουν όλοι και μετά δεν έχει ραντεβού ο διαχειριστής.

10 hours ago, panagiotis2306 said:

Αν ενδιαφέρεσαι για την Ζeniθ στείλε μου pm να μιλήσουμε μαζι

Φίλε μου, δεν έχω πρόβλημα με την άγρα πελατών, αλλά δεν είμαι υποψήφιος πελάτης που σε συμφέρει να τον έχεις. Είμαι από τους ενοχλητικούς που απαιτούν και πατάνε πάνω στα ψιλά γράμματα για να εκβιάζουν καταστάσεις, οπότε καλύτερα να επικοινωνήσω με το helpdesk κατευθείαν.

1 hour ago, MICHAILKON said:

Στην Ζενίθ αναφέρεσαι; Εάν ναι, τι μας πειράζει; Άμα δεν μείνει ικανοποιημένος ένας πελάτης, δεν μπορεί απλά να αλλάξει εταιρεία τον επόμενο μήνα χωρίς πέναλτι, ακόμα και αν είναι στο κίτρινο;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Οι έξυπνοι μετρητές είναι αυτοί που παίρνουν κάρτα SIM, σωστά; Υπάρχουν ήδη τέτοιοι εγκατεστημένοι, δεν έχω στο σπίτι μου, αλλά έχω στην βιοτεχνία μου. Μπορώ εκεί να βάλω πορτοκαλί, αφού έχω ήδη τέτοιο μετρητή; Το ρωτάω γιατί σε δύο εταιρείες που έχω ρωτήσει (ΔΕΗ και Protergia) μου είπαν και οι δύο ότι δεν έχουν βγάλει ακόμα πορτοκαλί τιμολόγια, γιατί δεν είναι έτοιμος ο ΔΕΔΔΗΕ να παίρνει τις μετρήσεις.

Επίσης, μπορώ να κάνω αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για να μου βάλει έξυπνο μετρητή, ακόμα κι αν δεν μπει σε άμεση χρήση; Το ρωτάω, γιατί θέλω να προλάβω πριν πλακώσουν όλοι και μετά δεν έχει ραντεβού ο διαχειριστής.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/785338-νέοι-μετρητές-δεη/?do=getNewComment

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, led zeppelin είπε

Ποια είναι αυτή η εταιρία; Ρωτάω επειδή όταν τελειώσει ο τουρισμός κι εγώ θέλω να μπορώ να βγάλω άκρη μαζί τους.

Σχεδόν όλες έχουν σύγχρονη εφαρμογή app, απαντάνε στα τηλέφωνα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος  και δέχονται μετρήσεις πελάτη.

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Φίλε μου, δεν έχω πρόβλημα με την άγρα πελατών, αλλά δεν είμαι υποψήφιος πελάτης που σε συμφέρει να τον έχεις. Είμαι από τους ενοχλητικούς που απαιτούν και πατάνε πάνω στα ψιλά γράμματα για να εκβιάζουν καταστάσεις, οπότε καλύτερα να επικοινωνήσω με το helpdesk κατευθείαν.

Στην Ζενίθ αναφέρεσαι; Εάν ναι, τι μας πειράζει; Άμα δεν μείνει ικανοποιημένος ένας πελάτης, δεν μπορεί απλά να αλλάξει εταιρεία τον επόμενο μήνα χωρίς πέναλτι, ακόμα και αν είναι στο κίτρινο;

Ναι στην Ζενίθ αναφέρομαι και ευτυχώς δεν υπάρχει ποινή γρήγορης αποχώρησης. Κρίμα όμως γιατί φαινομενικά είχαν καλά τιμολόγια..

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, jasonas21 said:

Απο επαγγελματικα παραμενει το weblue το πιο αξιολογο ή κοιταω αλλου?

Volton πράσινο, στα επαγγελματικά δίνουν δώρο 1000 kw τις πρώτες 30 μέρες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Volton πράσινο, στα επαγγελματικά δίνουν δώρο 1000 kw τις πρώτες 30 μέρες. 

Εκτός από τα 50 Ήρων και αυτό που λες της Volton, δεν παίζει κάτι άλλο σε επαγγελματικά; Τι να τις κάνω 1000 σε ένα μήνα, κοντά 100 καίω (απλό γραφείο).

Καλοκαιριάζει και αντί να διευκολύνεται ο τουρισμός, τον έχουν σχεδόν κόψει τελείως.

Edit: Ελλείψει excel στα επαγγελματικά έχουμε μείνει λίγο ξεκρέμαστοι εκεί.

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω ειμαι ακομα στο ανοιγμα γραφειου, οποτε τον πρωτο μηνα θα ειναι σχεδον μηδενική η καταναλωση! Αλλα γενικα δεν θελω να κανω τουρισμο εκει οπως κανω στο οικιακο, θελω κατι πιο σταθερο απλα να ειναι αξιολογο! Θυμαμαι οτι το weblue ηταν διαχρονια τετοιο, εχει αλλαξει κατι ή παραμενει?

Δημοσ.

Πολλα ναρκωτικα η βολτον 

Εχω φυγει ενα μηνα και μου στελνει παλι καλως ορισατε 

Εχουν βγαλει ενα λογαριασμο αλλα οχι τελικο και οταν τους ρωτησα μου λενε πληρωσε το για να μη χασεις την εκπτωση 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jasonas21 είπε

Απο επαγγελματικα παραμενει το weblue το πιο αξιολογο ή κοιταω αλλου?

παραμένει

1 ώρα πριν, tryfos είπε

Edit: Ελλείψει excel στα επαγγελματικά έχουμε μείνει λίγο ξεκρέμαστοι εκεί.

για πράσινα τιμές στο site της ΡΑΕ , κίτρινα ακόμα ισχύει το excel μου προς το παρών μιας και δεν αλλάξανε συντελεστές

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακαλώ τα φώτα σας @korakios για το γνωστό μου φάγανε - δεν μου φάγανε το 50€ του Ήρωνα...

1) Έναντι (από ένδειξη)

2) Εκκαθαριστικός

3) Έναντι (από ένδειξη)

4) Έναντι (από ένδειξη)

5) Τελικός Εκκαθαριστικός

Επεξ/σία από tselassos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, tselassos είπε

Παρακαλώ τα φώτα σας @doomnx @korakios για το γνωστό μου φάγανε - δεν μου φάγανε το 50€ του Ήρωνα...

1) ΕΝΑΝΤΙ (από ένδειξη)

2) ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ

3) ΕΝΑΝΤΙ (από ένδειξη)

4) ΕΝΑΝΤΙ (από ένδειξη)

5) ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ

1 σελίδα.pdf 1.44 MB · 1 download

τα 3,4,5 δε χρειαζόταν , σου έβαλε στο 2 ξανά το δώρο οπότε κομπλέ

αλλά τον άφησες απλήρωτο τον 2 και σε χρέωσε στο 3 ?

τις χρεώσεις Διανομής στο Β να κοιτάς στον Ήρων (σωστές είναι σε σένα)

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...