Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Ισχύει ότι στο πράσινο της ζενίθ,τα πάγια ενός έτους είναι δώρο;

Για το πράσινο δεν νομίζω. Ξέρω ότι στο κίτρινο Power Home More δίνει δώρο 5€ το μήνα όσο είναι το πάγιο και στο  Power Home Choice δίνει δώρο τα πάγια (είναι 1€ το μήνα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, revmatopliktos said:

Η volton απόκτησε καινούργιο "συστημικό" πρόβλημα, δεν τραβάει τα λεφτά από την πάγια...τι άλλο θα δούμε;

Πάντα να πληρώνετε τουλάχιστον 5 εργάσιμες νωρίτερα, για να μην εκτελεστεί η πάγια. Γλυτώνετε από πολλά και διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάντα να πληρώνετε τουλάχιστον 5 εργάσιμες νωρίτερα, για να μην εκτελεστεί η πάγια.

Πότε εκτελείται η πάγια, πχ στην ελπέντισον;

Επεξ/σία από panosena

5 minutes ago, panosena said:

Πότε εκτελείται η πάγια, πχ στην ελπέντισον;

Οι πάγιες κανονικά εκτελούνται την ημερομηνία λήξης... η elpedison πού και πού κάνει κάτι τρελά και τα τραβάει τη προηγούμενη μέρα ή τη τελευταία μέρα κατά τις 5 το πρωί.

• Thanks 1

19 minutes ago, revmatopliktos said:

Ελπίζω να μην τα τραβήξουν δύο φορές. Θα τους τα βάλω τώρα που είναι η τελευταία μέρα λήξης του λογαριασμού. 

Ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσεις πως δε θα εκτελεστεί η πάγια εντολή (μέχρι να λογιστικοποιηθεί η συναλλαγή σου), είναι να μεταφέρεις τα χρήματα σε άλλο λογαριασμό... να αφήσεις υπόλοιπο μικρότερο από την οφειλή στη volton.

2 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Ισχύει ότι στο πράσινο της ζενίθ,τα πάγια ενός έτους είναι δώρο;

Όχι δίνουμε μόνο τα πάγια στα κίτρινα δώρο, μπλε και πράσινα κανονικά 

6 ώρες πριν, korakios είπε

ναι , αλλά αν δεν έχουν δει οτι έφυγες και το 03 παραμένει ενεργό, δεν προχωρά , τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τώρα

Το 03 παραμενει ενεργο, οπως και το 05 και καποια στιγμη διακοπτεται το 03 και μενει το 05 και βγαινει τελικος για το 03

• Like 1

41 minutes ago, revmatopliktos said:

Αν είναι να αγχώνομαι για το κάθε τι με την volton...πάω ελίν που δεν έχει και συνέπεια.

Η Ελίν δεν έχει πλέον τηλεφωνικό κέντρο. Παίρνεις, το σηκώνει κάποια... κρατάει όνομα/τηλέφωνο... και μετά σε παίρνουν από το αρμόδιο τμήμα μετά από μέρες. Το ίδιο και για θέματα εξυπηρέτησης. Εντελώς αποτρεπτικό για μένα...

• Moderators

Επειδή το ψάχνω λίγο να φύγω από Protergia Value N Special έχω μερικές απορίες:

1. Υπάρχει τρόπος να μπει πορτοκαλί τιμολόγιο σε οποιοδήποτε πάροχο αυτή τη στιγμή; 
  2. Οι πάροχοι ρεύματος λειτουργούν με «εκβιασμούς» όπως οι πάροχοι τηλεφώνου; Αν δει η Protergia ότι φεύγω για να πάω αλλού θα με πάρει τηλέφωνο για καλύτερη προσφορά ή δεν παίζουν αυτά;
  3. Νομίζω ότι στην ιδιοσυγκρασία μου ταιριάζει καλύτερα το κίτρινο τιμολόγιο, αν και εφόσον δεν μπορώ να βάλω με τίποτα πορτοκαλί. Με 500 kwh το μήνα, σωστά το βλέπω ότι με συμφέρει το Ζενίθ Choice;

8 hours ago, korakios said:

Ticket ΔΕΔΔΗΕ και myrae , σε 2 μέρες έχουν υποχρέωση να αλλάξουν

Ζητα και αποζημίωση  

Τότε αυτόματα έπρεπε να περνούσε με του ΔΕΔΔΗΕ 

Ζήτησα σήμερα αποζημίωση 20€ ανα ημέρα μη αλλαγής... περιμένω απο 27/2 ... γελαει ο κόσμος... γελαμε για να μην κλαίμε στον γιδότοπο που ζουμε ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Malthador είπε

1. Υπάρχει τρόπος να μπει πορτοκαλί τιμολόγιο σε οποιοδήποτε πάροχο αυτή τη στιγμή; 
  2. Οι πάροχοι ρεύματος λειτουργούν με «εκβιασμούς» όπως οι πάροχοι τηλεφώνου; Αν δει η Protergia ότι φεύγω για να πάω αλλού θα με πάρει τηλέφωνο για καλύτερη προσφορά ή δεν παίζουν αυτά;
  3. Νομίζω ότι στην ιδιοσυγκρασία μου ταιριάζει καλύτερα το κίτρινο τιμολόγιο, αν και εφόσον δεν μπορώ να βάλω με τίποτα πορτοκαλί. Με 500 kwh το μήνα, σωστά το βλέπω ότι με συμφέρει το Ζενίθ Choice;

1. Δεν γνωρίζω να έχει βγάλει κανένας πάροχος ακόμα πορτοκαλί

2. Οι περισσότεροι το κάνουν

3. Είναι το πιο φθηνό μέχρι σήμερα. Aν υπολογίσουμε ότι η ΤΕΑ θα είναι στα ίδια επίπεδα και αν δεν υπολογίσεις δώρα που δίνουν κάποιες εταιρείες, από το excel του dommnx βλέπεις ότι για 500kWh θα πληρώνεις 98,89 στο choice, 101,07 στο WeBlue και 105,50 το nrg cost+ (με πάγια και ebill)

Επεξ/σία από bilham
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αν ενδιαφέρεσαι για την Ζeniθ στείλε μου pm να μιλήσουμε μαζι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...