Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Μιλάμε με τον Δεδδηε.. Να δεις τι έχει γίνει;

Τι μπορούν να μου πουν αυτοί στα τηλέφωνα; Θα δουν ότι υπάρχει η αίτηση για μετάβαση, θα δουν ότι δεν έχει αλλάξει το ψηφίο και θα μου πουν περίμενε λίγο ακόμα.

Μήπως παίζει ρόλο ότι η παροχή είναι επαγγελματική (και σχεδόν όλες στην πολυκατοικία) 15Kva και ότι παίρνουμε μηνιαίο εκκαθαριστικό γιατί υπάρχουν και 35kva συνδέσεις σε κάποια διαμερίσματα; Και περιμένει ο ΔΕΔΔΗΕ να περάσει κανονικά να στείλει δική του μέτρηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, tryfos είπε

Τι μπορούν να μου πουν αυτοί στα τηλέφωνα; Θα δουν ότι υπάρχει η αίτηση για μετάβαση, θα δουν ότι δεν έχει αλλάξει το ψηφίο και θα μου πουν περίμενε λίγο ακόμα.

Μήπως παίζει ρόλο ότι η παροχή είναι επαγγελματική (και σχεδόν όλες στην πολυκατοικία) 15Kva και ότι παίρνουμε μηνιαίο εκκαθαριστικό γιατί υπάρχουν και 35kva συνδέσεις σε κάποια διαμερίσματα; Και περιμένει ο ΔΕΔΔΗΕ να περάσει κανονικά να στείλει δική του μέτρηση;

Μίλησε να δεις βασικά αν έχει πάει η αίτηση σου.. Και πότε έγινε αυτό..Μπορεί να χρειαστεί να περάσει για την καταμέτρηση ο Δεδδηε.. 

Ίδιο θέμα έχω και γω. Έπεσα πάνω σε καταμέτρηση δεδδηε και δεν την δέχθηκαν την δική μου και μου πάνε να βγάλω νέα φωτογραφία για την μέτρηση. 

20 λεπτά πριν, tryfos είπε

Όχι, μόνο από ΔΕΔΔΗΕ κοιτάω εγώ, σιγά μην περιμένω τον Ήρωνα. Δεν έχει αλλάξει το ψηφίο τόσες μέρες, για αυτό ρωτάω.

Ticket ΔΕΔΔΗΕ και myrae , σε 2 μέρες έχουν υποχρέωση να αλλάξουν

Ζητα και αποζημίωση  

1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

Ίδιο θέμα έχω και γω. Έπεσα πάνω σε καταμέτρηση δεδδηε και δεν την δέχθηκαν την δική μου και μου πάνε να βγάλω νέα φωτογραφία για την μέτρηση. 

Τότε αυτόματα έπρεπε να περνούσε με του ΔΕΔΔΗΕ 

14 λεπτά πριν, korakios είπε

Ticket ΔΕΔΔΗΕ και myrae , σε 2 μέρες έχουν υποχρέωση να αλλάξουν

Ζητα και αποζημίωση  

Τότε αυτόματα έπρεπε να περνούσε με του ΔΕΔΔΗΕ 

Θα αφήσω 1-2 μέρες και θα χτυπήσω, δεν είχε ξανααργήσει τόσο. Αν καιγόμουν, θα έκανα χαμό, αλλά απλό τουριστικό πέρασμα κάνω για τα αξιοθέατα και θα την κάνω άμεσα, τα κίτρινα του Ήρωνα είναι για τα πανηγύρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως η τελευταία μετάβαση έτυχε και είναι σφαίρα . Σε μια εβδομάδα ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε και ο Ηρων με είδε πελάτη 

Επεξ/σία από korakios

Στις 14/3/2024 στις 3:50 ΜΜ, lyk_an είπε

Έχουμε γνώση πόσο αργεί η ΦΑ να εκδόσει λογαριασμό;
Περιμένω τον πρώτο, με καταχώριση ένδειξης site δεδδηε τέλη του μήνα.

Εντέλει ο λογαριασμός ΦΑ δεν έχει ακόμα βγει γιατί η ΦΑ δεν βλέπει την ένδειξη που έδωσα στο site του ΔΕΔΔΗΕ τέλη Φλεβάρη (έχει μόνο την ένδειξη από 06/02 που μπήκα ΦΑ).

Είναι φυσιολογικό αυτό; Πρώτη φορά την έβαλα στο site του ΔΕΔΔΗΕ, τόσα χρόνια την έδινα στου προμηθευτή τη σελίδα (ελπε που ήμουνα).

16 ώρες πριν, ekrepali είπε

Παράδειγμα elpedison -03, Ήρων -04, θέλω να ξαναπάω elpedison -05

Άμα δεν έχει βγει τελικός απ'την παροχή -03, προχωράει η αίτηση κανονικά για την παροχή -05; Γιατί παλιά ένας συμφορουμήτης είχε γράψει πως έπρεπε να κάνει αίτημα διακοπής για την παροχή -03 για να προχωρήσει η -05.

Aντιστοίχως στον ΗΡΩΝ, μπορείς να κάνεις αίτηση μέσω econtract αν δεν έχει βγει τελικός και φαίνεται ενεργή η προηγούμενη παροχή; Και σ'αυτή τη περιπτωση θυμάμαι να έχουν σκαλώσει αιτήσεις από συμφορουμήτες.

Στην ελπεντισον 03 και 05 μπορουν να συνυπαρχουν σιγουρα. Στον Ηρωνα θα το μαθουμε σε λιγο καιρο...

Μόλις τώρα, katsios2010 είπε

Στην ελπεντισον 03 και 05 μπορουν να συνυπαρχουν σιγουρα. Στον Ηρωνα θα το μαθουμε σε λιγο καιρο... παντως η αιτησξ δεν κολλαει, δεν ξερω για συνυπαρξη ακομα

3 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Στην ελπεντισον 03 και 05 μπορουν να συνυπαρχουν σιγουρα.

ναι , αλλά αν δεν έχουν δει οτι έφυγες και το 03 παραμένει ενεργό, δεν προχωρά , τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, katsios2010 said:

Στην ελπεντισον 03 και 05 μπορουν να συνυπαρχουν σιγουρα. Στον Ηρωνα θα το μαθουμε σε λιγο καιρο...

Και στη Volton, το επιβεβαιώνω.

11 minutes ago, korakios said:

ναι , αλλά αν δεν έχουν δει οτι έφυγες και το 03 παραμένει ενεργό, δεν προχωρά , τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τώρα

Για να λέει ότι το έκανε, θα ισχύει πλέον.

Μάλλον το πρόβλημα προκύπτει όταν πας στον πάροχο Α πχ την παροχή 03, φεύγεις στον πάροχο Β για την παροχή 04, και μετά θες να γυρίσεις στον πάροχο Α για την παροχή 05 αλλά για κάποιο λόγο έχει καθυστερήσει η συστεμική ενημέρωση και δεν έχει ακόμα εμφανιστεί η παροχή 03

Επεξ/σία από ekrepali

Ιδιο πρόβλημα και εδώ. Ημουν Volton, πήγα Ελπέ και στις 10/03 έκανα αίτηση για επιστροφή στην Volton.

11/03 πήγε το αίτημα στον Δεδδηε και ακόμα μέχρι σήμερα δεν έχουν προχωρήσει στην αλλαγή.

Η Volton στις 15/03 μου έστειλε mail καλωσορίσματος παραταυτα.

Βλέπω πάλι να γίνεται μπέρδεμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...