Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Γιατι το πρόγραμμα ειναι 9 ευρώ και οχι 12. 

9 ευρώ στις 30 μέρες. Το διάστημα τιμολόγησης στο λογαριασμό σου είναι 40 μέρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

9 ευρώ στις 30 μέρες. Το διάστημα τιμολόγησης στο λογαριασμό σου είναι 40 μέρες.

Μάλιστα κατάλαβα δηλ θεωρείς οτι ο λογ/μος ειναι οκ από πλευράς χρεώσεων?

Οκ σε ευχαριστώ. Πάντως εχω να πω το εξής. Προ κρίσης με της ιδιες kw/h στην ΔΕΗ πλήρωνα 15-20 ευρώ, στον ηρωνα περίπου τα ίδια και τώρα πάμε για τα ίδια στα 50.😕    Κατά τα αλλα οπως μας λένε οι τιμές έχουν πέσει σε επίπεδα πριν την κρίση...

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 1

1 λεπτό πριν, dimitris_p είπε

Οκ σε ευχαριστώ. Πάντως εχω να πω το εξής. Προ κρίσης με της ιδιες kw/h στην ΔΕΗ πλήρωνα 15-20 ευρώ, στον ηρωνα περίπου τα ίδια και τώρα πάμε για τα ίδια στα 50.😕    Κατά τα αλλα οπως μας λένε οι τιμές έχουν πέσει σε επίπεδα πριν την κρίση...

Να μην πήγαινες σε σταθερό, να άρπαζες κι εσύ τα δώρα να μην πλήρωνες δεκάρα.

• Like 1

24 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Γιατί δεν πας ΔΕΗ τότε?

25 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Πώς να πληρώνεις 15-20€ ΑΦΟΥ διάλεξες ΠΑΓΙΟ 9€ !!!!

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Δεν θα έπρεπε να έχεις και επιπλέον έκπτωση ΤΕΜ; @korakios σε σταθερό δεν μπαίνει αυτή η έκπτωση;

δεν το έχουν διευκρινίσει αλλά επειδή ποτέ δε βάζανε σε σταθερά ,δε νομίζω να να παίρνουν τώρα

• Thanks 1

8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Μετά αφού βγάλεις βεβαίωση εκπροσώπησης του ΗΡΩΝ και θες να φύγεις, ποιος πάροχος σε δέχεται και πώς (κατάστημα, ή τηλεφωνική αίτηση) ;

Με δεχεται η ελπε απο τηλεφωνικες πωλησεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, katsios2010 said:

Με δεχεται η ελπε απο τηλεφωνικες πωλησεις

Παράδειγμα elpedison -03, Ήρων -04, θέλω να ξαναπάω elpedison -05

Άμα δεν έχει βγει τελικός απ'την παροχή -03, προχωράει η αίτηση κανονικά για την παροχή -05; Γιατί παλιά ένας συμφορουμήτης είχε γράψει πως έπρεπε να κάνει αίτημα διακοπής για την παροχή -03 για να προχωρήσει η -05.

Aντιστοίχως στον ΗΡΩΝ, μπορείς να κάνεις αίτηση μέσω econtract αν δεν έχει βγει τελικός και φαίνεται ενεργή η προηγούμενη παροχή; Και σ'αυτή τη περιπτωση θυμάμαι να έχουν σκαλώσει αιτήσεις από συμφορουμήτες.

Επεξ/σία από ekrepali

Τί γίνεται με τις μεταβάσεις; 7/3 έστειλα τα email στον ήρωνα για προσωρινό τουρισμό 50άρικου σε επαγγελματικό, έχω λάβει 2 μηνύματα ότι "ζητήσαμε από ΔΕΔΔΗΕ τη μετάβαση" μπούρου μπούρου και ακόμα τίποτα.

26 λεπτά πριν, tryfos είπε

Τί γίνεται με τις μεταβάσεις; 7/3 έστειλα τα email στον ήρωνα για προσωρινό τουρισμό 50άρικου σε επαγγελματικό, έχω λάβει 2 μηνύματα ότι "ζητήσαμε από ΔΕΔΔΗΕ τη μετάβαση" μπούρου μπούρου και ακόμα τίποτα.

Αν άλλαξε το ψηφίο στον ΔΕΔΔΗΕ είσαι ήδη πελάτης απλά κολλάει στο myheron.Το παθα κι εγώ το ξεκόλλησαν την στιγμή που τους μίλησα στο chat. 

14 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Αν άλλαξε το ψηφίο στον ΔΕΔΔΗΕ είσαι ήδη πελάτης απλά κολλάει στο myheron.Το παθα κι εγώ το ξεκόλλησαν την στιγμή που τους μίλησα στο chat. 

Όχι, μόνο από ΔΕΔΔΗΕ κοιτάω εγώ, σιγά μην περιμένω τον Ήρωνα. Δεν έχει αλλάξει το ψηφίο τόσες μέρες, για αυτό ρωτάω.

45 λεπτά πριν, tryfos είπε

Μιλάμε με τον Δεδδηε.. Να δεις τι έχει γίνει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...