Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, tounion είπε

Οταν ξεκινησα το μεγαλο ταξιδι φευγοντας απο το μαντρι της δεη τον νοεμβρη, μου άλλαξε σε 3 μερες, την 2η φορα τον ιανουαριο σε 15 μερες  και τωρα απο 27/2 εχουν επιβεβαιωσει οτι εχουν λαβει το αιτημα και ακομα τιποτα... τσεκαρα υδε παλι σημερα... 

Εννοείται έχω πάρει αρκετά τηλεφωνα και τικετ και απ ολα...

Έχουν παραλάβει το αίτημα σου από τον Δεδδηε; Μήπως έχει κολλήσει κάπου; Το έχεις ψάξει;  Σε ποια περιοχή μιλάμε;

1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της Volton, έναντι, ως κατανάλωση μου έχει 58kw.

Δεν ξέρω από πού βγήκε αυτό, έστω κι ως ενδεικτικό, η σύνηθης κατανάλωση είναι 450-550kw το μήνα.

Θα φύγω έτσι κι αλλιώς τώρα, μάλλον για Ελίν σκέφτομαι που έχει χαμηλές χρεώσεις, ελπίζω να μη μου κάνουν μετά καμία βλακεία με τον τελικό και τις δωρεάν 500kw. 

Να μιλήσεις με τον Δεδδηε να δεις τι ένδειξη έχουν πάρει και τι έχουν δώσει.. 

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 hours ago, Vassilis_24 said:

Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός της Volton, έναντι, ως κατανάλωση μου έχει 58kw.
ελπίζω να μη μου κάνουν μετά καμία βλακεία με τον τελικό και τις δωρεάν 500kw. 

Οι έναντι κατά προσέγγιση υποτίθεται βγαίνουν βάσει ιστορικού κατανάλωσης, αλλά οι πάροχοι χρεώνουν ό,τι να'ναι... μη δίνεις σημασία. Οι δωρεάν κιλοβατώρες πάνε βάσει περιόδου εκκαθάρισης αναλογικά.

5 hours ago, takoulou said:

Να μιλήσεις με τον Δεδδηε να δεις τι ένδειξη έχουν πάρει και τι έχουν δώσει.. 

Τι σχέση έχει ο ΔΕΔΔΗΕ μ'αυτό;

• Thanks 1
  • Haha 1

Στις 15/3/2024 στις 12:56 ΜΜ, petrox21 είπε

Σε 20 μερες προλαβαινεις να καταναλωθει το 50ρικο λες? Επισης αν δεν εχεις λαβει λογαριασμο, τι στελνεις στον επομενο παροχο που ζηταει τον προηγουμενο λογαριασμο σου?

Προλαβαινεις, καθως υπολογιζονται και τα δτ και οι ρυθμιζομενες. Λογαριασμο βαζεις πιο παλιο απο αλλου 

Καλημέρα σε όλους,

Έχω μια απορία σχετικά με τις πληρωμές του λογαριασμού ρεύματος εφόσον γίνεται αλλαγή παρόχου. Στις 14/3 έκανα αίτηση για αλλαγή παρόχου (από Ήρωνα σε Ζενίθ), έλαβα το τηλεφώνημα από τον Ήρωνα που με ρωτούσαν γιατί φεύγω από αυτούς. Έχει βγει ο έναντι λογαριασμός του Ιανουαρίου και περιμένω τον εκκαθαριστικό.  Πως πρέπει να κινηθώ σχετικά με την πληρωμή των λογαριασμών,  υπάρχει πάγια εντολή η οποία θα "τραβήξει " το οφειλόμενο ποσό για τον "έναντι", τι πρέπει να γίνει για τον εκκαθαριστικό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να μήν ξεχασετε καποιοι,στο excel που έχετε κατεβάσει,όσοι έχουν το γκαραντί στον ήρων,και έχουν προστασία τιμής,να βάλουν και επιπλέον 8 ευρώ.

😀😀😀😀😀

Επεξ/σία από iliata2410

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, katsios2010 said:

Προλαβαινεις, καθως υπολογιζονται και τα δτ και οι ρυθμιζομενες. Λογαριασμο βαζεις πιο παλιο απο αλλου 

Μετά αφού βγάλεις βεβαίωση εκπροσώπησης του ΗΡΩΝ και θες να φύγεις, ποιος πάροχος σε δέχεται και πώς (κατάστημα, ή τηλεφωνική αίτηση) ;

Επεξ/σία από ekrepali

3 ώρες πριν, george1994 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Έχω μια απορία σχετικά με τις πληρωμές του λογαριασμού ρεύματος εφόσον γίνεται αλλαγή παρόχου. Στις 14/3 έκανα αίτηση για αλλαγή παρόχου (από Ήρωνα σε Ζενίθ), έλαβα το τηλεφώνημα από τον Ήρωνα που με ρωτούσαν γιατί φεύγω από αυτούς. Έχει βγει ο έναντι λογαριασμός του Ιανουαρίου και περιμένω τον εκκαθαριστικό.  Πως πρέπει να κινηθώ σχετικά με την πληρωμή των λογαριασμών,  υπάρχει πάγια εντολή η οποία θα "τραβήξει " το οφειλόμενο ποσό για τον "έναντι", τι πρέπει να γίνει για τον εκκαθαριστικό;

Και στο εκκαθαριστικό θα τραβήξει η πάγια δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παρά μόνο να κοιτάξεις να είναι σωστός ο τελικός.

• Like 1

Kαλησπέρα.

Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός απο ΦΑ. Θέλω να τον δείτε να μου πείτε είναι σωστές οι χρεώσεις? (είμαι ΚΟΤ-Α). Οι kw/ωρες καθώς και οι ημερομηνίες είναι σωστές.  Και τέλος έκανα εγγραφή στο my account (πολύ φτωχό από επιλογές, δεν μου άρεσε καθόλου), αλλα δεν βλέπω κάπου να ενεργ/σω την πάγια εντολή. Πως γινετε?

log.PNG

25 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Kαλησπέρα.

Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός απο ΦΑ. Θέλω να τον δείτε να μου πείτε είναι σωστές οι χρεώσεις? (είμαι ΚΟΤ-Α). Οι kw/ωρες καθώς και οι ημερομηνίες είναι σωστές.  Και τέλος έκανα εγγραφή στο my account (πολύ φτωχό από επιλογές, δεν μου άρεσε καθόλου), αλλα δεν βλέπω κάπου να ενεργ/σω την πάγια εντολή. Πως γινετε?

log.PNG

Δεν θα έπρεπε να έχεις και επιπλέον έκπτωση ΤΕΜ; @korakios σε σταθερό δεν μπαίνει αυτή η έκπτωση;

22 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν θα έπρεπε να έχεις και επιπλέον έκπτωση ΤΕΜ; @korakios σε σταθερό δεν μπαίνει αυτή η έκπτωση;

Ο λογαριασμός είναι για την περίοδο 1/2/24-12/3/24. Δεν έχει σταματήσει η επιδότηση ΤΕΜ για το 2024 πλην ΚΟΤ; 🤔

12 λεπτά πριν, bilham είπε

Ο λογαριασμός είναι για την περίοδο 1/2/24-12/3/24. Δεν έχει σταματήσει η επιδότηση ΤΕΜ για το 2024 πλην ΚΟΤ; 🤔

Ε, δεν έχει ΚΟΤ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν ξερω! Εχω μπερδευτεί με τόσα που διαβάζω γι αυτό και έκανα ερώτηση. Μου είχανε πει για κοτ στα 0.5000 και βλέπω 0,7500 να χρεώνει. Και πάγιο αντι 9 που έκανα την σύμβαση στα 12??? 

Επεξ/σία από dimitris_p

3 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Δεν ξερω! Εχω μπερδευτεί με τόσα που διαβάζω γι αυτό και έκανα ερώτηση. Μου είχανε πει για κοτ στα 0.5000 και βλέπω 0,7500 να χρεώνει.

Στο ΚΟΤ Α είσαι. 0,075 €/kWh είναι η έκπτωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...