Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

45 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Βολτον έβαλε λάθος την ημερήσια κατανάλωση έβαλε την συνολική, μπορεί να στείλει διορθωτικές ενδείξεις στον δεδηε; Άλλαξε σήμερα το ψηφίο αλλά έχουμε θέμα με τη λάθος ένδειξη θα μου βγει ο κούκος αηδόνι στον προηγούμενο πάροχο αν πάρει αυτή τη μέτρηση , ξεχάστηκα με την ελπε που ήθελε και τις 3 ενδείξεις από το μετρητή ημερήσιο νυχτερινό και συνολικό , και έστειλα και στη βολτον και τις 3 ενδείξεις και έστειλαν τη συνολική κατανάλωση αντί για την ημερήσια στον δεδηε 

Ε ναι επικοινώνησε μαζί τους να κάνουν διόρθωση.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, takoulou είπε

Έχει ξεκινήσει σιγά σιγά η μηνιαία καταμέτρηση από μέρους του Δεδδηε...Θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο...Πολυ πιθανόν να αλλάξουν τα πράγματα.. 

Ξέρουμε γεωγραφικες περιοχές?

Just now, GREGORYMO said:

Ξέρουμε γεωγραφικες περιοχές?

εδώ Δράμα πάντως ζητάνε 19 άτομα για εργασία σε μετρήσεις. Λογικά θα είναι γενικό αυτό, απλά δύσκολα θα βρουν κόσμο να καλύψει τις θέσεις γιατί δίνουν ψυχουλα

Βρίσκομαι στη volton από 25 Οκτωβρίου 23 με 2 παροχές επαγγελματική και οικιακή. Στις 10 Δεκεμβρίου 23 έλαβα εκκαθαριστικους λογαριασμούς και για τις 2 παροχές με κατανάλωση 9 ημερών από καταμέτρηση δεδδηε στις 2 Νοέμβρη .Στις 10 Γενάρη περίπου λαμβάνω έναντι λογαριασμούς ενός μήνα κατανάλωση μέχρι 2 Δεκεμβρίου. Ήμουν στο energy free μέχρι τέλος 23 και έπειτα χωρίς να κάνω  κάποια ενέργεια άφησα να μεταπεσουν στο ειδικό πράσινο τιμολόγιο. Από τότε δεν έχω λάβει κανένα  λογαριασμό σε καμία παροχή μου και ήδη τρέχουν Δεκέμβρης Γενάρης, Φλεβάρης και διανύουμε το Μάρτιο. Σε μειλ που τους έστειλα, απάντησαν ότι καθυστερούν λόγω αναβάθμισης των συστημάτων τους,αλλά από ότι διαβάζω στο νήμα πολλοί  λαμβάνουν κανονικά λογαριασμούς όλο αυτό το  διάστημα. Τι κάνω στην περίπτωση μου?Βρίσκεται κάποιος άλλος στο ειδικό της volton?

14 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

εδώ Δράμα πάντως ζητάνε 19 άτομα για εργασία σε μετρήσεις. Λογικά θα είναι γενικό αυτό, απλά δύσκολα θα βρουν κόσμο να καλύψει τις θέσεις γιατί δίνουν ψυχουλα

Κάτι ειπώθηκε ότι θα δοθούν περισσότερα χρήματα.. Για να βρεθούν τα άτομα.. 

15 λεπτά πριν, elen46 είπε

Βρίσκομαι στη volton από 25 Οκτωβρίου 23 με 2 παροχές επαγγελματική και οικιακή. Στις 10 Δεκεμβρίου 23 έλαβα εκκαθαριστικους λογαριασμούς και για τις 2 παροχές με κατανάλωση 9 ημερών από καταμέτρηση δεδδηε στις 2 Νοέμβρη .Στις 10 Γενάρη περίπου λαμβάνω έναντι λογαριασμούς ενός μήνα κατανάλωση μέχρι 2 Δεκεμβρίου. Ήμουν στο energy free μέχρι τέλος 23 και έπειτα χωρίς να κάνω  κάποια ενέργεια άφησα να μεταπεσουν στο ειδικό πράσινο τιμολόγιο. Από τότε δεν έχω λάβει κανένα  λογαριασμό σε καμία παροχή μου και ήδη τρέχουν Δεκέμβρης Γενάρης, Φλεβάρης και διανύουμε το Μάρτιο. Σε μειλ που τους έστειλα, απάντησαν ότι καθυστερούν λόγω αναβάθμισης των συστημάτων τους,αλλά από ότι διαβάζω στο νήμα πολλοί  λαμβάνουν κανονικά λογαριασμούς όλο αυτό το  διάστημα. Τι κάνω στην περίπτωση μου?Βρίσκεται κάποιος άλλος στο ειδικό της volton?

Αυτό είναι σημαντικό.. Για δες από μεριάς του Δεδδηε να δεις αν έχουν δοθεί μετρήσεις.. Και πότε έγινε αυτό.. 

7 minutes ago, takoulou said:

Αυτό είναι σημαντικό.. Για δες από μεριάς του Δεδδηε να δεις αν έχουν δοθεί μετρήσεις.. Και πότε έγινε αυτό.. 

δεν είναι μόνο τα χρήματα πάντως. Εγώ που μίλησα για μια θέση το 2020 ο εδώ εργολάβος μου είπε ότι πιθανό έξοδα αυτοκινήτου είναι δικά μου. Μόνο για κάποια χωριά υπήρχε δυνατότητα πληρωμής καυσίμων και μόνο.

1 hour ago, archiezulu said:

Βολτον έβαλε λάθος την ημερήσια κατανάλωση έβαλε την συνολική, μπορεί να στείλει διορθωτικές ενδείξεις στον δεδηε; Άλλαξε σήμερα το ψηφίο αλλά έχουμε θέμα με τη λάθος ένδειξη θα μου βγει ο κούκος αηδόνι στον προηγούμενο πάροχο αν πάρει αυτή τη μέτρηση , ξεχάστηκα με την ελπε που ήθελε και τις 3 ενδείξεις από το μετρητή ημερήσιο νυχτερινό και συνολικό , και έστειλα και στη βολτον και τις 3 ενδείξεις και έστειλαν τη συνολική κατανάλωση αντί για την ημερήσια στον δεδηε 

Θα σου πρότεινα να κάνεις αίτημα στο myrae, ώστε να πάρεις γραπτή απάντηση απ'τη volton ότι θα στείλει αίτημα διόρθωσης ένδειξης στο ΔΕΔΔΗΕ. Μέσω mail, άγνωστο αν θα ασχοληθούν. Επίσης όταν με το καλό ο ΔΕΔΔΗΕ διορθώσει την ένδειξη, θα πρέπει να ζητήσεις και έκτακτο λογαριασμό απ'το παλιό πάροχο αν έχει ήδη εκδώσει τελικό με τη λάθος ένδειξη. Εκτός κι αν σε συμφέρει να βγει λάθος λογαριασμός, οπότε αν δε το πάρουν χαμπάρι και δε κάνουν διόρθωση μόνοι τους... κάνεις κι εσύ τη πάπια.

32 minutes ago, elen46 said:

Παρομοίως... ήμουν κίτρινο, μετέπεσα σε πράσινο. Αποχώρησα 10/1, την ίδια μέρα έτυχε να βγάλουν έναντι για περίοδο 16/11 - 16/12. Μετά περίμενα τελικό και ήταν άφαντος. Τελικά έκανα αίτημα στο myrae και εκδώσανε τελικό στις 29/2.

11 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

δεν είναι μόνο τα χρήματα πάντως. Εγώ που μίλησα για μια θέση το 2020 ο εδώ εργολάβος μου είπε ότι πιθανό έξοδα αυτοκινήτου είναι δικά μου. Μόνο για κάποια χωριά υπήρχε δυνατότητα πληρωμής καυσίμων και μόνο.

Νομίζω από τότε έχουν αλλάξει κάποια πράγματα.. Αυτό λένε.. Θα δοθούν περισσότερα κίνητρα.. 

• Like 1

5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αυτό είναι σημαντικό.. Για δες από μεριάς του να δεις αν έχουν δοθεί μετρήσεις.. Και πότε έγινε αυτό.. 

Έχω καταχωρήσει μετρήσεις στη VOLTON αρχές Γενάρη και αρχές Φλεβάρη στο myportal.volton.gr.....τίποτα. Αρχές Μαρτίου στις 4 ήταν η τετραμηνιαια του ΔΕΔΔΗΕ που καταχωρηθηκαν και στη VOLTON......ακόμα  τίποτα!Και απορώ τι τιμές θα χρεώσουν εφόσον το πράσινο απαιτεί συνέπεια. Πραγματικά δεν ξέρω τι με περιμένει...

16 minutes ago, elen46 said:

Έχω καταχωρήσει μετρήσεις στη VOLTON αρχές Γενάρη και αρχές Φλεβάρη στο myportal.volton.gr.....τίποτα. Αρχές Μαρτίου στις 4 ήταν η τετραμηνιαια του ΔΕΔΔΗΕ που καταχωρηθηκαν και στη VOLTON......ακόμα  τίποτα!Και απορώ τι τιμές θα χρεώσουν εφόσον το πράσινο απαιτεί συνέπεια. Πραγματικά δεν ξέρω τι με περιμένει...

Ίσως βγάλουν τώρα έναντι μέχρι Φεβρουάριο, και η εκκαθάρριση του Μαρτίου να τιμολογηθεί τον Απρίλιο. Ή μπορεί να σου βγάλουν απευθείας εκκαθαριστικό μέχρι Μάρτιο. Εάν πάντως δε κάνεις αίτημα στη ΡΑΕ, μπορεί να περιμένεις εσαεί.

Σε κάθε περίπτωση αν δεν μπορείς να πληρώσεις εμπρόθεσμα, θα κάνεις νέο αίτημα / παράπονο... ώστε να μη χρεώσουν σε επόμενο λογαριασμό την ασυνέπεια.

6 ώρες πριν, iliata2410 είπε

μολις ειδα το εμαίλ.Δειτε το σε σποίλερ.Με προβληματιζουν   κάποια θέματα εδώ. Εκεί που λέέι οτι θα λαμβάνουμε ενδείξης του ΔΕΔΔΗΕ προφανώς για το τεραμηναιο θα εννοεί.Το αλλο ει΄ναι ότι έχει ενημερωθεί το τμήμα μας για να εκδώσει λογαριασμό.Δηλαδή καλα καλα δεν ηρθα κα θα βγάλουν άμεσα λογαριασμό;Αν και στο τηλέφωνο με είπαν ότι αρχες του μηνα εκδίδουν αυτοι.Ειδομεν βέβαια.

Απόκρυψη περιεχομένων

2024-03-16131708.png.4524f93a5436f7b418f4e91e2eca22cc.png

Ίσως εννοούν ότι το αντίστοιχο τμήμα έχει ενημερωθεί για να είναι έτοιμο για την έκδοση λογαριασμού όταν έρθει η ώρα.

Εμένα με προβληματίζει η διαδικασία που με πάει 20 χρόνια πίσω: αντί να έχουν μια online φόρμα για την καταχώρηση των μετρήσεων και την ανάρτηση της φωτογραφίας, σε βάζουν να στέλνεις email με όλα τα στοιχεία χειροκίνητα.

Αν δεν μπορούν να κάνουν κάποια απλά πράγματα, φοβάμαι τί θα γίνεται σε πιο πολύπλοκα.

17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ίσως βγάλουν τώρα έναντι μέχρι Φεβρουάριο, και η εκκαθάρριση του Μαρτίου να τιμολογηθεί τον Απρίλιο. Ή μπορεί να σου βγάλουν απευθείας εκκαθαριστικό μέχρι Μάρτιο. Εάν πάντως δε κάνεις αίτημα στη ΡΑΕ, μπορεί να περιμένεις εσαεί.

Σε κάθε περίπτωση αν δεν μπορείς να πληρώσεις εμπρόθεσμα, θα κάνεις νέο αίτημα / παράπονο... ώστε να μη χρεώσουν σε επόμενο λογαριασμό την ασυνέπεια.

Εννοείται ότι εάν βγάζουν κάθε μήνα λογαριασμό μπορώ να πληρώσω εμπρόθεσμα γι αυτό επιλέγω πρόγραμμα με συνέπεια, αλλά εάν ο λογαριασμός καθυστερεί 3 μήνες και βρίσκεται πίσω η τιμολόγηση πώς να  τα πληρώσω μαζεμένα και μάλιστα για 2 παροχές με μια επαγγελματική μέσης κατανάλωσης 1200kwh το μήνα;;;;

Just now, elen46 said:

Εννοείται ότι εάν βγάζουν κάθε μήνα λογαριασμό μπορώ να πληρώσω εμπρόθεσμα γι αυτό επιλέγω πρόγραμμα με συνέπεια, αλλά εάν ο λογαριασμός καθυστερεί 3 μήνες και βρίσκεται πίσω η τιμολόγηση πώς να  τα πληρώσω μαζεμένα και μάλιστα για 2 παροχές με μια επαγγελματική μέσης κατανάλωσης 1200kwh το μήνα;;;;

Σε ανάλογη περίπτωση πέρυσι με αέριο της ΔΕΗ, υπολόγιζα περίπου πόσα χρωστούσα και τα έβαζα στην άκρη.

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Σε ανάλογη περίπτωση πέρυσι με αέριο της ΔΕΗ, υπολόγιζα περίπου πόσα χρωστούσα και τα έβαζα στην άκρη.

Το έχω κάνει ήδη....απλά φοβάμαι τις εκπλήξεις και στη τελική θέλεις να  ξέρεις τι  σου γίνεται, δεν μπορείς να περιμένεις όποτε και τι θα τους καπνίσει...να χρεώσουν 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Geoponer είπε

Εμένα με προβληματίζει η διαδικασία που με πάει 20 χρόνια πίσω: αντί να έχουν μια online φόρμα για την καταχώρηση των μετρήσεων και την ανάρτηση της φωτογραφίας, σε βάζουν να στέλνεις email με όλα τα στοιχεία χειροκίνητα.

μηπως στον χώρο της ενέργειας,μπήκαν πρόσφατα και αυτοί; πρίν καποια χρόνια που ήμoυνα ζενιθ στην αρχη ετσι λειτουργουσαν.online φορμα εχουν για καταχωρηση,αλλα ειναι μονο για ΔΕΔΔΗΕ

Επεξ/σία από iliata2410

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...