Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, lazarnik είπε

Όσοι μου αποστείλατε τα στοιχεία σας ,μόλις ενημέρωσα να σας καλέσουν.  Τα δώρα που ανέφερα ισχύουν σίγουρα μέχρι σήμερα, μου είπε Με επιφύλαξη για όλο τον Μάρτιο,  αλλά υπάρχει ενδεχόμενο από Δευτέρα τα 50 να γίνουν τμηματικά. Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε ας με ενημερώσουν.

Ευχαριστώ με πήραν. Όλα κομπλέ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

@doomnx γιατι εχεις στο guarantee 0.12455 ?

Και πόσο να το βάλω; 

Άσχετο σήμερα μου ήρθε μια Edenred 60άρα από το πουθενά για παροχή που είχα ενεργοποιήσει online και είχα πάρει και τα 100 € μέσω BEFON.

Είναι η Ticket Compliments, στο όνομα κατόχου γράφει CHRISTMAS PROMO 2023 και λήγει τον Μάρτιο του 2025.

Την πήρε κανονικά το Google Wallet για ανέπαφη πληρωμή σε καταστήματα ή online με Google Pay.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 6
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, Geoponer είπε

Καλημέρα σε όλους,

Παθών κι εγώ με τον Ήρωνα, με τον οποίο ολοκλήρωσα σύντομα τη συνεργασία μετά από δύο λογαριασμούς (έναντι με μετρήσεις μου και τελικό εκκαθαριστικό. Έχω κάνει την προεργασία μου και βλέπω ότι στον εκκαθαριστικό:

1. Έχουν υπολογίσει το δώρο (αφαιρέθηκε στο Πεδίο Α)
  2. Έχουν αφαιρέσει την αξία του ρεύματος που πλήρωδσα στον έναντι (Πεδίο Γ)
  3. Έχουν υπολογίσει τις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις για το σύνολο του διαστήματος (40 ημέρες) χωρίς να αφαιρούνται οι 15 ημέρες που με χρέωσαν στον έναντι.

Είναι σωστά τα παραπάνω όπως τα λέω; Εϊναι κάτι άλλο που μου έχει ξεφύγει;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας. Θέλω να δω τι πρέπει να κάνω για να μη με χρεώσουν κάτι επιπλέον από αυτά που οφείλω πραγματικά - μέχρι τις 28/3.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.0dcdf5f1a53b7ce97e6a22b67c131203.png

image.png.0c6d05743f71976e414bef929f0db9fb.png

image.png.9fab1c60037914fb20bee4b13380f7e3.png

image.png.343109218316f470ded21be9879d19b7.png

1. Σωστά

2. Σωστά

3. Έχει γίνει σωστά η διαδικασία. Στον εκκαθαριστικό γίνονται όλες οι χρεώσεις από την αρχή της περιόδου κατανάλωσης. Στην συνέχεια στο πεδίο Γ, σου αφαιρεί ότι έχεις πληρώσει στους έναντι στα πεδία Α και Β (23,10+23,11=46,21€). Σου τα αφαιρεί ορθά στον τελικό.

Χωρίς λάθη ο ήρωνας. Παίξε κανένα τζόκερ γιατί αυτό είναι σπάνιο.

28 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

αφου στο site αναφερει 0,082. τι ακριβως πρεπει να υπολογισουμε;

Το 0,082 είναι η αρχική-παραπλανητική τιμή χωρίς την διακύμανση αγοράς (πρώην ρήτρα αναπροσαρμογής).

Δεν πρόκειται να πληρώσεις μόνο 0,082.  

• Like 2
  • Thanks 1

22 ώρες πριν, tryfos είπε

Μου φαίνεται τελειώνει ο τουρισμός... Τι βλέπω, 5Χ10 η ελπέ. Σιγά μη κάτσω 5 μήνες! Ο Ήρων από την άλλη κάνει ό,τι μπορεί για να κλέβει τα δικά του. Οπότε μάλλον πρέπει να υπάρξει απομάκρυνση και από τους 2 για κάτι πιο σοβαρό/σταθερό.

πως μπορει να κλεβει τα δικα του?

Οποιος ενδιαφέρεται για ελπε ας στειλει pm

νέος πελάτης : 50€ στον 1ο λοαριασμο +20 σκλαβενιτη

Παλιός πελάτη για να επιστρεψει : ολα τα παραπάνω + 100€ τμηματικά (5 μηνες)

• Like 6
  • Thanks 1

21 ώρες πριν, katsios2010 είπε

Εαν φυγεις στο 20μερο απο τον ηρωνα, δεν προλαβαινει

Σε 20 μερες προλαβαινεις να καταναλωθει το 50ρικο λες? Επισης αν δεν εχεις λαβει λογαριασμο, τι στελνεις στον επομενο παροχο που ζηταει τον προηγουμενο λογαριασμο σου?

22 ώρες πριν, JOJONAKIS είπε

Υπάρχουν και άλλοι πού δεν μπορούν να μπουν στη σελίδα της https://energy.elin.gr ;

Ούτε από chrome, Mozilla, Android 

Ούτε εγώ, εδώ μια βδομάδα περίπου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Καλησπέρα παιδιά,

Έλαβα σήμερα τον 1ο λογαριασμό από την volton και σας τον παραθέτω, σημειώνωντας τα ακόλουθα:

1. Φαίνεται πως πραγματικά δεν χρέωσαν τελικά τις 500kw
  2. Δεν χρεώθηκε εγγύηση (χωρίς να έχω πάγια εντολή)
  3. Δεν χρεώθηκε πάγιο

Θα ήθελα την άποψη των ποιoν ειδικών για 3 θέματα:

1. Βλέπετε καμία περίεργη χρέωση που μου ξεφεύγει
  2. Γιατί ενώ η κατανάλωση αφορά Ιανουάριο και λίγο Φεβρουάριο η χρέωση είναι ενιαία 0,14?
  3. Ήταν πραγματικά η χρέωση αυτή για τη συγκεκριμένη περίοδο? (αυξημένη αρκετά σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα)

Με μια μικρή παρένθεση μιας εβδομάδας στην ELPEDISSON συνεχίζουμε και τον μήνα αυτό στην Volton με τις ίδιες παροχές, γιαυτό θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, αν όλα έχουν γίνει σωστά για να ξέρω αν αξίζει να συνεχίσω με τις ίδιες προυποθέσεις (free 500kw+πάγιο)

Σας ευχαριστώ και καλό τριήμερο

Spoiler

image.png.9294f0e99fb4269b62d93e146f0db477.png image.png.e75b2aa60411542d414a36ab6e2dc808.png

Επεξ/σία από akisdg

Στις 14/3/2024 στις 12:32 ΠΜ, arxontas2323 είπε

Είτε ξεχωριστά είτε και οι 2 μηνες μαζί...θέλω τα πάντα εκτος απο τς χρεώσεις Δήμου!! Εγω το εβγαλα περίπου 0.22 σύνολο και τους 2 μηνες!!

Λοιπόν πλήρωσες ρεύμα για 40 ημέρες 85,38€ για 548kWh = 0.1558€/kWh

Αν βάλεις μέσα και τις ρυθμιζόμενες που λες εκτός ΔΤ, ΔΦ και ΕΡΤ πλήρωσες 114,88€ για 548kWh = 0.2096€/kWh. Αυτά

18 ώρες πριν, favou2000 είπε

H ενεργοποίηση πάγιας εντολής μέσω πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα μέσα από το myΗΡΩΝ. Την επιλογή ενεργοποίησης θα την βρεις στην ανάλυση του λογαριασμού σου, όπου θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου και θα πραγματοποιηθεί μία μηδενική συναλλαγή από την τράπεζα για επιβεβαίωση των στοιχείων αυτών.

Έχει λεχθεί νομίζω από @ekrepali ότι είναι εύκολο μεν να ενεργοποιηθεί η πάγια μέσω myHERON αλλά δύσκολο να διαγραφεί η κάρτα όταν φύγεις. Για αυτό νομίζω καλύτερα μέσω ebanking

• Thanks 1

1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

αφου στο site αναφερει 0,082. τι ακριβως πρεπει να υπολογισουμε;

Τον μηχανισμό διακύμανσης. Ειδικοί Όροι παράγραφος 3.2.2.2.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, akisdg είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Έλαβα σήμερα τον 1ο λογαριασμό από την volton και σας τον παραθέτω, σημειώνωντας τα ακόλουθα:

1. Φαίνεται πως πραγματικά δεν χρέωσαν τελικά τις 500kw
  2. Δεν χρεώθηκε εγγύηση (χωρίς να έχω πάγια εντολή)
  3. Δεν χρεώθηκε πάγιο

Θα ήθελα την άποψη των ποιoν ειδικών για 3 θέματα:

1. Βλέπετε καμία περίεργη χρέωση που μου ξεφεύγει
  2. Γιατί ενώ η κατανάλωση αφορά Ιανουάριο και λίγο Φεβρουάριο η χρέωση είναι ενιαία 0,14?
  3. Ήταν πραγματικά η χρέωση αυτή για τη συγκεκριμένη περίοδο? (αυξημένη αρκετά σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα)

Με μια μικρή παρένθεση μιας εβδομάδας στην ELPEDISSON συνεχίζουμε και τον μήνα αυτό στην Volton με τις ίδιες παροχές, γιαυτό θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, αν όλα έχουν γίνει σωστά για να ξέρω αν αξίζει να συνεχίσω με τις ίδιες προυποθέσεις (free 500kw+πάγιο)

Σας ευχαριστώ και καλό τριήμερο

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png

image.png

1.Σωστά. Η κατανάλωση ήταν 912 kWh και σου χρεώνουν τις 344+68=412kWh

2. Η Volton δεν χρεώνει εγγύηση άμα δεν είχες ανεξόφλητο στον προηγούμενα πάροχο, ανεξάρτητα από το εάν κάνεις πάγια.

3. Στο δώρο συμπεριλαμβάνεται το πάγιo των πρώτων 30 ημερών. Επειδή ο λογαριασμός είναι 36 ημέρες σου χρεώνει 0,98€ για τις υπόλοιπες 6 ημέρες.

Επεξ/σία από fotis1997
  • Like 3

3 ώρες πριν, katsios2010 είπε

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΤΕ

Είναι πιο ενοχλητικό να βαράει το τηλέφωνο κάθε μέρα. Εγώ λέω ότι μας έκαναν προσφορά από άλλη εταιρία και δε θέλω να πω λεπτομέρειες.

Απλά μου τη σπάει το υφακι. Οκ τη δουλειά σου κάνεις αλλά όχι κι έτσι.

Καλησπερα.

Μου ήρθε εκκαθαριστικός απο elpedison (ειχα προλαβει το christmas promo). Γιατί το δώρο των 100 ευρώ στις Διάφορες Χρεώσεις/Πιστώσεις (Γ): το εχει -89,58 € και οχι 100; Επίσης υπαρχει προηγουμενο υπολοιπο  4,09 το οποιο εχει πληρωθεί και επίσης εχει πληρωθει ενα ποσο 8,65 και τα δυο απο εναντι λογαριασμούς που τα τραβηξαν μεσω παγιας. Αυτά δεν επρεπε να αφαιρεθουν στον εκκαθαριστικό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...