Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Καλησπέρα, σήμερα μεσημέρι είχα τηλεφώνημα από ελπε. Μου είπαν 50ε δώρο και μια δωροεπιταγη σκλαβενιτη.  Τους λέω πριν ενάμιση μήνα εφυγα απο εσάς (σκεφτόμουν να πει 5*20) ,και με ρωτάει αν είχα κάποιο πρόβλημα ή αν με κάνανε καλύτερη προσφορά και απαντάω το 2ο. Η προσφορά μας για εσάς είναι 50ε και 5*20 και 20σκλαβενιτη. Της είπα οκ αλλά της είπα τα θέλω όλα αυτά γραπτος και λέει ασφαλώς. Μετά από 10 λεπτά ήρθε το μαιλ όπου αναγράφονται όλα. Μάλλον αύριο θα το αποστείλω και θα ξαναγυρίσω σε αυτούς.

Ρώτησα αν μπορώ να συστήσω και άλλους με την παραπάνω προσφορά και μου απάντησε θετικά. Οπότε στείλτε pm όσοι ενδιαφέρονται. 

Screenshot_20240314_232948_Microsoft 365 (Office).jpg

Καλησπέρα. Σου έστειλα pm για ΕΛΠΕ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Δεν έχω ενεργή πάγια εντολή πλέον / ούτε ενεργές παροχές. Αλλά και να είχα, σιγά μη πατούσα ξανά το κουμπάκι μετά από αυτά που έχουν δει τα μάτια μας. 😆

Θυμάμαι πάντως ότι είχε επιλογή "ενεργοποίησης πάγιας εντολής", και μετά καταχωρούσες όλα τα στοιχεία της κάρτας (αριθμό, όνομα, λήξη, CV).

Mήπως το πάτησες από κινητό κι έχεις καμιά επιλογή auto-fill (με αποθηκευμένη τη κάρτα σου στο google για παράδειγμα) ; Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

α) τίποτα τέτοιο δεν μου εμφανίστηκε, αφού τσέκαρα το "ενεργοποίηση πάγιας"
β) όχι.

παράνοια :D

7 ώρες πριν, favou2000 είπε

Μήπως είχες πάει και παλιότερα και το είχες κάνει τότε,?Γιατί την κρατάνε όσες φορές και να πηγαινοερθεις την κρατανε την πάγια .Αλλιώς μήπως έγινε αυτό με το  auto fill που λέει πιο πάνω o ekrepali και έγινε στα γρήγορα από το κινητό και δεν το κατάλαβες?

τίποτα από αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους,

Παθών κι εγώ με τον Ήρωνα, με τον οποίο ολοκλήρωσα σύντομα τη συνεργασία μετά από δύο λογαριασμούς (έναντι με μετρήσεις μου και τελικό εκκαθαριστικό. Έχω κάνει την προεργασία μου και βλέπω ότι στον εκκαθαριστικό:

1. Έχουν υπολογίσει το δώρο (αφαιρέθηκε στο Πεδίο Α)
  2. Έχουν αφαιρέσει την αξία του ρεύματος που πλήρωδσα στον έναντι (Πεδίο Γ)
  3. Έχουν υπολογίσει τις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις για το σύνολο του διαστήματος (40 ημέρες) χωρίς να αφαιρούνται οι 15 ημέρες που με χρέωσαν στον έναντι.

Είναι σωστά τα παραπάνω όπως τα λέω; Εϊναι κάτι άλλο που μου έχει ξεφύγει;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας. Θέλω να δω τι πρέπει να κάνω για να μη με χρεώσουν κάτι επιπλέον από αυτά που οφείλω πραγματικά - μέχρι τις 28/3.

Spoiler

image.png.0dcdf5f1a53b7ce97e6a22b67c131203.png

image.png.0c6d05743f71976e414bef929f0db9fb.png

image.png.9fab1c60037914fb20bee4b13380f7e3.png

image.png.343109218316f470ded21be9879d19b7.png

Επεξ/σία από Geoponer

Έφυγα από volton για ελπεντισον στις 3/3. Έβγαλε η volton εκκαθαριστικό αλλά κάτι δεν πάει καλά στην χρέωση. Έχει χρεώσει λιγότερες kwh ή μου φαίνεται; 

Spoiler

Screenshot_20240315_081806_Drive.jpg.a39209f3563d144f95b6ee5f4ea8ead4.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 minutes ago, Geoponer said:

Καλημέρα σε όλους,

Παθών κι εγώ με τον Ήρωνα, με τον οποίο ολοκλήρωσα σύντομα τη συνεργασία μετά από δύο λογαριασμούς (έναντι με μετρήσεις μου και τελικό εκκαθαριστικό. Έχω κάνει την προεργασία μου και βλέπω ότι στον εκκαθαριστικό:

1. Έχουν υπολογίσει το δώρο (αφαιρέθηκε στο Πεδίο Α)
  2. Έχουν αφαιρέσει την αξία του ρεύματος που πλήρωδσα στον έναντι (Πεδίο Γ)
  3. Έχουν υπολογίσει τις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις για το σύνολο του διαστήματος (40 ημέρες) χωρίς να αφαιρούνται οι 15 ημέρες που με χρέωσαν στον έναντι.

Είναι σωστά τα παραπάνω όπως τα λέω; Εϊναι κάτι άλλο που μου έχει ξεφύγει;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας. Θέλω να δω τι πρέπει να κάνω για να μη με χρεώσουν κάτι επιπλέον από αυτά που οφείλω πραγματικά - μέχρι τις 28/3.

Reveal hidden contents

image.png.0dcdf5f1a53b7ce97e6a22b67c131203.png

image.png.0c6d05743f71976e414bef929f0db9fb.png

image.png.9fab1c60037914fb20bee4b13380f7e3.png

image.png.343109218316f470ded21be9879d19b7.png

Oι ρυθμιζόμενες του έναντι συμπεριλαμβάνονται στην αξία ρευματος έναντι του εκκαθαριστικού.

Αν στον εκκαθαριστικό υπάρχει το δώρο στη στήλη Α, είσαι κομπλέ. Αν υπάρχει μόνο στον έναντι και όχι στον εκκαθαριστικό, κάνεις αμφισβήτηση.

26 minutes ago, vjshadow said:

Έφυγα από volton για ελπεντισον στις 3/3.

Hide contents

Μια χαρά είναι η χρέωση. 🤪 Σβήσε το σχόλιο και τη φώτο και σφύρα αδιάφορα.  😆

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
  • Haha 1

10 ώρες πριν, Demetroula είπε

Και δεν σου πρόεκυψε κανένα θέμα με τον ακατανόμαστο; (για μένα ο Ηρων είναι ο ακατανόμαστος)
Ζηλεύω το φλεξ.

κανα 2 φορες διπλες ρυθμιζομενες, λυθηκαν μεσω ραε. 50αρικα ολα κανονικα

• Like 1

Όσοι μου αποστείλατε τα στοιχεία σας ,μόλις ενημέρωσα να σας καλέσουν.  Τα δώρα που ανέφερα ισχύουν σίγουρα μέχρι σήμερα, μου είπε Με επιφύλαξη για όλο τον Μάρτιο,  αλλά υπάρχει ενδεχόμενο από Δευτέρα τα 50 να γίνουν τμηματικά. Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε ας με ενημερώσουν.

• Like 2

10 ώρες πριν, lazarnik είπε

Καλησπέρα, σήμερα μεσημέρι είχα τηλεφώνημα από ελπε. Μου είπαν 50ε δώρο και μια δωροεπιταγη σκλαβενιτη.  Τους λέω πριν ενάμιση μήνα εφυγα απο εσάς (σκεφτόμουν να πει 5*20) ,και με ρωτάει αν είχα κάποιο πρόβλημα ή αν με κάνανε καλύτερη προσφορά και απαντάω το 2ο. Η προσφορά μας για εσάς είναι 50ε και 5*20 και 20σκλαβενιτη. Της είπα οκ αλλά της είπα τα θέλω όλα αυτά γραπτος και λέει ασφαλώς. Μετά από 10 λεπτά ήρθε το μαιλ όπου αναγράφονται όλα. Μάλλον αύριο θα το αποστείλω και θα ξαναγυρίσω σε αυτούς.

Ρώτησα αν μπορώ να συστήσω και άλλους με την παραπάνω προσφορά και μου απάντησε θετικά. Οπότε στείλτε pm όσοι ενδιαφέρονται. 

Screenshot_20240314_232948_Microsoft 365 (Office).jpg

Αντίστοιχα εμένα μου πρόσφεραν 5*20 σαν παλιός πελάτης,  + 5*10 η προσφορά που τρέχει + 40€ δωροεπιταγές του Σκλαβενίτη.

Με 30€ το μήνα για 5 μήνες λέω να αράξω να ξαποστάσω για λίγο🏝️

Καλημέρα σε όλους, ξαναήρθα στην Elpe, ενεργοποίηση 4/3, με δώρο 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και 40 ευρώ δωροεπιταγή S/M "μόλις ενεργοποιηθεί η παροχή". Περίμενα 10 μέρες, χτες ρίχνω τηλέφωνο στον εξωτερικό συνεργάτη της Elpe (Megafon), η απάντηση ήταν "μέσα στο μήνα, ίσως και την επόμενη εβδομάδα θα φύγουν οι δωροεπιταγές".

Σήμερα το πρωί, μήνυμα από τη Speedex ότι παραδώθηκε κάτι στο κατάστημά τους και να πάω να το παραλάβω.

Οπότε αν είστε για δωροεπιταγή, ενοχλείστε τους να την στείλουν, μην περιμένετε.

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Oι ρυθμιζόμενες του έναντι συμπεριλαμβάνονται στην αξία ρευματος έναντι του εκκαθαριστικού.

Αν στον εκκαθαριστικό υπάρχει το δώρο στη στήλη Α, είσαι κομπλέ. Αν υπάρχει μόνο στον έναντι και όχι στον εκκαθαριστικό, κάνεις αμφισβήτηση.

Σχετικά με τις ρυθμιζόμενες, δεν τις πληρώνω 2η φορά στον τελικό αφού έχω πληρώσει τις 15 ημέρες στον έναντι; Στον εκκαθαριστικό με χρεώνει για το σύνολο των 40 ημερών και δεν αφαιρεί τις 15 που χρεώθηκα (εκτός αν εννοείς ότι περιλαμβάνονται στην αξία ρεύματος που πιστώθηκε στον εκκαθαριστικό). 

Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, αλλά είχα ανεβάσει τους λογαριασμούς σε spoiler στο μήνυμά μου, μπορείς να το επιβεβαιώσεις σε παρακαλώ;

Σχετικά με το δώρο, βλέπω -50€ στον εκκαθαριστικό στη στήλη Α, άρα καταλαίνω ότι είναι οκ.

Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου!

Υ.Γ. Δεν ξαναπερνάω από τον Ήρωνα ό,τι προσφορά και να κάνει, δεν παλεύεται η κατάσταση! Με κανέναν άλλο πάροχο δεν είχε χρειαστεί να ψάχνω τους λογαριασμούς και τις χρεώσεις έται (ίσως ήμουν τυχερός με ΔΕΗ, Watt&Volt και Ελπε).

Εγώ πήγα στην Elpedison στις αρχές του έτους με το Χριστουγεννιάτικο promo 100€ που έδιναν τότε. Μετά από κανένα μήνα γύρισα και το ΦΑ στην Elpedison (έδωσαν δωροκάρτα 60€ και μείωση 5€/μήνα) αφού είχα πάρει από την ΔΕΗ 50+50 (control->benefit). Τώρα μου έστειλαν εκκαθαριστικό για το ρεύμα (2 μήνες) και μένουν άλλα 30€ από τα 100€. Η κατανάλωση μου είναι μικρή (περίπου 120Kwh/μήνα τον χειμώνα και 400KWh/μήνα το καλοκαίρι). Μόλις τελειώσουν τα 30 (λογικά τον επόμενο μήνα) που πάμε?  

11 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Τις τελευταίες 2 φορές που πήγα Ήρωνα το συμβόλαιο έγινε χωρίς καν να με πάρουν τηλέφωνο. Μόνο email με "συναινώ και αποδέχομαι" και σε 1 εβδομάδα μήνυμα στο βαιμπερ ότι εκπροσωπούμαι από τον Ήρων.

Αν δεν έπαιρναν τηλέφωνα να σου ζητήσουν το λόγο που έφυγες σε άλλο πάροχο θα ήταν τέλειο.

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΤΕ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...